Face pisici ca muzica? Ce tip se bucură?

face pisici ca muzica

Răspunsul scurt la întrebare este "da". Dar este mai complicată decât asta, deoarece experții ar fi crezut că pisicile într-adevăr ca muzica scrisă în mod special pentru pisici, în timp ce proprietarii de pisici vă vor spune o mulțime de povestiri despre pisici care părăsesc camera când joacă anumite muzică sau în cameră se joacă în cameră stațiile de radio sunt pornite și plecând de îndată ce sunt oprite. Proprietarii vor spune despre pisicile care se îndreaptă spre turele lor sau se vor freca împotriva difuzoarelor atunci când se joacă anumite melodii.

Pisicile ascultau la muzica

Este cel mai probabil că pisicile tale, fiind în mod deosebit pornite la reacțiile tale - știu că vă bucurați de muzica pe care o ascultați și pentru că vor să-și petreacă timpul cu dvs., deoarece acest lucru le va face o reacție pozitivă, ei imită să plăcească și muzică.

Un studiu efectuat de către Universitatea din Wisconsin Psihologi Megan Savage și Charles Snowdon, publicat în mai 2015 în revista "Știința comportamentului animalelor aplicate", Jurnalul Oficial al Societății Internaționale pentru Etologie Aplicată, a sugerat că pisicile fac într-adevăr muzica, dar că are pentru a fi "muzică specifică speciilor, concepută pentru a fi" în intervalul de frecvență și cu tempo-uri similare celor utilizate în comunicarea naturală ", de către specie.

În acest scop, cercetătorii au angajat compozitorul David Tiele pentru a scrie o muzică special pentru pisici, probabil cea mai cunoscută piesă din care este "Aerul lui Cozmo". Acest lucru și unele dintre celelalte piese sale au fost jucate la 47 de pisici diferite, împreună cu "Air pe un șir G", de "Elegie" a lui Bach și Faure.

În toate cazurile, pisicile au fost considerate că au arătat o "preferință semnificativă și interesată în", muzica de pisică special compusă a lui Tiele, dar sa spus că a arătat "nici un interes" în muzica umană.

Dacă rapoartele anecdotice ale proprietarilor de pisici sunt ceva care trebuie să meargă însă (și dacă urmăriți o parte din Videoclipuri online de pisici ascultând muzica special compusă), este clar că pisicile nu fac o agitație uriașă despre muzică în general. Am jucat muzica de pisica la una din pisicile mele si urechile lui au vorbit putin mai mult decat atunci cand asculta muzica regulata pe care o joc in casa mea.

Pisicile se bucură de petrecerea timpului cu oamenii lor, ascultând muzica tinde să se relaxeze oamenii, să le facă fericiți și mai dispuși să joace sau să stea și să strângă o pisică dacă rămâne în jur, așa - ca mulți alte comportamente (ca câinii aparent zâmbind), se pare că pisicile și-au adaptat comportamentul pentru a obține o reacție favorabilă de la proprietarii lor atunci când muzica este disponibilă.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Face pisici ca muzica? Ce tip se bucură?