Câinele loial îl însoțește pe copilul care a rătăcit

Câinele loial îl însoțește pe copilul care a rătăcit

Legătura unică între copii și câini este inexplicabilă - bine, în cea mai mare parte care este. Câinii care iubesc copiii nu au același tip de relație cu copiii așa cum o fac cu adulții. Legătura lor cu adulții este formată din respect, încredere și iubire. Al lor obligați cu copii pe de altă parte se formează numai din iubire; o iubire necondiționată care vine cu loialitate și protecție.

Dacă nu ați experimentat niciodată o legătură ca aceasta, nu veți putea să o înțelegeți. Recent, o vârstă de 2 ani în Toledo, Ohio, a pus această legătură la test. Băiatul a ieșit din casa lui, în timp ce mama lui dormea ​​și a rătăcit cartierul. Taurul său, a fost un pericol lângă el întregul timp.

Timothy eff a fost surprins când a văzut un taur mare de groapă de sex masculin și un băiat mic care mergea până la ușa sa înapoi în noiembrie. Copilul purta doar un scutece murdare, dar era perfect sănătos și nevătămat. Eff a spus că câinele nu a părăsit niciodată partea băiatului.

LEGATE DE: Copiii dvs. știu cum să fie în jurul câinilor

FEP, tatăl a patru, a spus că băiatul părea fericită și tocmai mergea cu o cheie de semilună în mână. El a spus că nu părea abuzat sau neglijat, iar copilul sa încălzit la FEP aproape imediat. Desigur, el a chemat poliția și, până când au ajuns acolo, frământul i-au dat băiatului o baie, și-a schimbat scutecul, hrăniți băiatul și a dat un pericol unii mâncare pentru câini.

Câinele loial îl însoțește pe copilul care a rătăcit

Ofițerii de la Departamentul de Poliție Toledo au determinat că băiatul a aparținut lui Amy Dunbar, 23 care locuiau chiar la colț de la FEP. Dunbar a spus că a plecat cu fiul ei, după ce a rămas treaz cu el toată noaptea, așa cum era bolnav și plâns. Ea a numit băiatul dispărut imediat, ceea ce poliția a aflat atât de repede pe cine a aparținut.

Dunbar a spus că fiul ei este foarte mare pentru vârsta lui, adesea confundat cu o vârstă de 4 ani. El a reușit să deblocheze ușa din față, să iasă cu pericol, un taur de picătură de 121 de lire și să închidă ușa din spatele lui. Ea a spus că purta pijamale, dar ea a găsit-o în mijlocul podelei sălii de mese. Din fericire, el a ajuns la ușa lui EFF și a fost bine îngrijit până când autoritățile au sosit.

FEP a spus:

Că câinele a știut că copilul era singur și la protejat la maxim. El a luat-o între mine și copil, dar nu a mârâit. El doar să-mi spună că e copilul lui. El este cu siguranță un câine bun.

Dunbar spune că fiul ei și câinele au crescut împreună, iar cele două sunt inseparabile. Ea crede că pericolul ia urmat pe fiul ei din casă pentru un motiv. Cred și asta. Pericolul știa că băiatul era singur și nu a vrut să-și lase băiatul neprotejat. Cred cu tărie că câinii pot simți când lucrurile nu sunt corecte. Cred că pericolul știa că băiatul ar fi în pericol dacă el a părăsit casa singur, așa că el la urmat pentru a se asigura că era în regulă.

LEGATE DE: Zece cele mai bune cărți pentru proprietarii de câini cu copii

Avem doi câini și un copil. Boxerul nostru de 5 ani a crescut cu fiul nostru de 4 ani, iar el îl face tot timpul. Când sunt în curte împreună cu boxerul nostru, Chloe, face cercuri mari în jurul fiului nostru. Ea a făcut-o atât timp cât îmi amintesc. Știu că face un perimetru în jurul lui ca să-l țină în siguranță, la fel ca și cum ar face-o cu propriile pui în sălbăticie.

Nu știu cum, dar câinii înțeleg că copiii au nevoie de o atenție deosebită. Bondul dintre copil și un câine este cu adevărat special. Sunt recunoscător că am reușit să cresc cu câini și sunt mândru să-mi ridic și fiul cu câini. Cred că beneficiază atât câinele, cât și copilul în moduri inexplicabile.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câinele loial îl însoțește pe copilul care a rătăcit