Câini și piscină: ce trebuie să știți

Câine sărituri în piscină

Mulți câini iubesc să meargă înot, mai ales în căldura de vară. Dacă aveți propria dvs. piscină, ați fi putut considera că lăsați câinele iubitor de apă înotă în ea. Permițând câinele să înoate în piscină nu este o idee foarte proastă, dar există câteva lucruri pe care ar trebui să le luați în considerare în primul rând.

Dacă vă lăsați câinele să înoate în piscină?

Până la tine și familia ta să decideți dacă doriți sau nu ca câinele să intre în piscină. Cei mai mari factori de luat în considerare sunt siguranța și întreținerea. Câinii trebuie să fie întotdeauna supravegheați când înotați, chiar dacă este o mică piscină din spate. Nu toți câinii sunt înotători buni, deci trebuie să luați lucrurile încet și să vă adaptați la câinele dvs. În plus, prezența câinelui dvs. în piscină va schimba modul în care aveți nevoie pentru ao menține. Va avea nevoie de timp și de lucru pentru a vă asigura că nivelurile chimice la piscină sunt adecvate și sistemul dvs. de filtrare este în stare bună de funcționare.

Este apă la piscină în condiții de siguranță pentru câini?

O piscină bine întreținută în mod corespunzător este, în general, în siguranță pentru câinii să înoate. Apă de apă, fie că clor sau apă sărată, nu este considerată dăunătoare în majoritatea circumstanțelor. Cu toate acestea, există câteva lucruri de reținut.

Toată lumea care înoată ingeră o anumită cantitate de apă. Copiii și animalele au tendința de a înghiți mai mult decât oamenii adulți. Câinii pur și simplu nu știu mai bine și pot înfășura activ apa la piscină. Acest lucru ar trebui evitat. Apa de piscină de băut poate duce la tulburarea tractului gastro-intestinal, ducând la greață, vărsături, și daune esofagiene. În cazuri rare, consumul excesiv de apă de apă poate provoca o afecțiune periculoasă numită intoxicație de apă. Acest lucru provoacă un dezechilibru major electroliților din organism, ceea ce duce la deteriorarea creierului gravă și eventual ireversibilă.

Produsele chimice la piscină pot provoca iritarea pielii și uscăciunea atât la oameni cât și la animale, mai ales dacă înotă adesea. Asigurați-vă că clătiți haina câinelui după înot și verificați în mod regulat pielea pentru roșeață, degustare sau alte probleme. Contactați-vă VET dacă pielea apare anormală.

Cum câinii pot afecta piscina

Mulți experți la piscină spun că un câine într-o piscină va avea același efect asupra apei de la piscină ca trei oameni. Aceasta înseamnă că cantitatea de resturi pe care le aduce câinele dvs. în piscină este mult mai mult decât ceea ce aduce oamenii.

Câinii, desigur, au mult mai mult păr decât oamenii. Orice fire de păr liber sau mort de pe haina câinelui dvs. va ajunge în apa de piscină, care afectează sistemul de filtrare și echilibrul chimic. Un strat de câine, de asemenea, tinde să aibă o mulțime de resturi ca murdăria, polenul și chiar materii fecale care intră în apa de piscină când înoată. Paraziți și germeni pot, de asemenea, să contamineze apa de piscină și să afecteze oamenii și alte animale care intră în piscină.

Câinii au, de asemenea, unghii puternice care pot rupe cu ușurință linerul de piscină, deci este cel mai bine să vă păstrați câinele din piscine cu căptușeală din plastic sau vinil. Unghiile pot fi, de asemenea, periculoase pentru alți înotători din cauza modului în care câinii își folosesc labele pentru a zbura în apă. În plus, unghiile lor pot deteriora ușor jucăriile și echipamentele.

Puteți reduce efectele negative pe care câinele dvs. îl are pe piscină Păstrați câinele curat și bine îngrijit. Îndepărtați unghiile câinelui în mod regulat și să le păstreze neted. Să-ți scoți câinele în mod regulat și să-ți speli bine haina de păr, mai ales dacă câinele tău aruncă o mulțime. Înainte de a lăsa câinele să intre în piscină, își perie bine hainele, apoi clătiți-l cu apă. Acest lucru va reduce una de resturile pe care le aduce în piscină.

A își aminti să Păstrați piscina curată și Mențineți echipamentul de piscină Pentru a păstra piscina în siguranță pentru toți înotătorii. Îndeaproape Monitorizați echilibrul chimic astfel încât apa de piscină este tratată corespunzător.

Piscină Siguranță pentru câini

Nu toți câinii sunt înotătorii naturali, așa că este important să înțelegeți abilitățile câinelui înainte de a-i permite să înoate. Dacă știți deja că câinele dvs. este un înotător puternic, atunci este bine să-l lăsați să sară într-o bucurați de el însuși, dar niciodată nu la lăsat nesupravegheat.

Dacă câinele dvs. este nou la înotul, introduceți-l treptat la apă. Nu-l forțați niciodată să intre în piscină, să-l exploră pe cont propriu. Luați în considerare obținerea unei veste de viață până când știți că este confortabil înot. Petreceți timp în piscina, ajutându-l stai in siguranta și confortabil, dar fiți atenți la unghiile ascuțite care se pot ghemui cu ușurință la tine.

Nu toți câinii sunt confortabil sărind într-o piscină sau în pași de alpinism pentru a ieși. Asigurați-vă că ați ajutat câinele dvs., mai ales dacă piscina dvs. are doar pași și scări. O piscină cu intrare pe plajă sau intrare de raft este mult mai ușoară pentru ca câinii să intre și să iasă.

Asigurați-vă că orice acoperire a piscinei în uz este o acoperire de siguranță și nu o acoperire plutitoare. Animalele (și copiii) se pot îneca cu ușurință dacă vor fi prinși sub o acoperire de piscină.

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Siguranța apei de vară pentru animalul dvs. de companie. Cummings Scoala de Medicina Veterinară

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câini și piscină: ce trebuie să știți