7 Sfaturi de siguranță pentru pool pentru proprietarii de animale de companie

Vara permite multe aventuri Poți avea cu câinele tău. Dar înseamnă, de asemenea, temperaturi ridicate, care pot fi periculoase pentru câini și pisici. Cele mai frecvente lucruri de vizitat sunt asfalt fierbinți, deshidratare și căldură.

Cea mai bună modalitate de a evita mașina de căldură la câini este de a le oferi o modalitate de a se răci și nu este nimic mai bun decât a piscină de câine plasat într-o umbră pentru pooch-ul dvs. pentru a vă relaxa. Câinii și proprietarii lor care au o piscină mare în curte sunt chiar mai norocoși. Înotul în piscină nu numai că oferă scutire de căldură pentru câine, dar este bun pentru sănătatea lor, de asemenea.

Probabil că ați avut deja o siguranță la piscină pentru întreaga familie umană, dar cum rămâne cu animalele de companie? Acel gard care ține copiii nu poate ține câinii și pisicile și există anumite Priza de pericole că nu ați fi luat în considerare.

7 Sfaturi de siguranță pentru câini și pisici

7 Sfaturi de siguranță pentru câini și pisici

1. Învățați animalul CPR

CPR (resuscitare cardiopulmonară) nu este doar pentru oameni. Se poate efectua cu succes pe orice mamifer, inclusiv câini și pisici. În cazul în care se produce unimaginabil, trebuie să fiți pregătiți să oferiți ajutor în caz de urgență. Mamiferul CPR este în principiu același pentru orice specie. Iată A Dog Ghidul CPR Puteți investiga pentru mai multe detalii, dar elementele de bază sunt așa:

  1. Puneți pe animalele de companie pe partea dreaptă.
  2. Îndreptați capul și gâtul cât mai mult posibil pentru a evita blocarea căilor respiratorii.
  3. Utilizați degetele pentru a vă simți în gât și clarificați-l de orice blocaj.
  4. Trageți limba dintre dinți, astfel încât să nu poată bloca căile respiratorii.
  5. Puneți mâna în jurul botului, asigurându-vă că gura rămâne închisă.
  6. La punctul în care coatele ating pieptul (în mijlocul pieptului) începe comprimările rapide.
  7. Puneți gura peste botul de animale și respirați după fiecare 15 comprimări.

Pentru a vă asigura că îl aveți în jos, poate fi cel mai bine să vizionați câteva videoclipuri pe YouTube înainte de a se întâmpla un accident. Acest Ghidul de prim ajutor Are câteva sfaturi mai utile pentru proprietarii de câini, iar videoclipurile de mai jos explică bine cum să efectueze CPR pentru animale de companie.

Câini - Acest video este foarte informativ și folosește un manechin de câine care explică modul de a efectua CPR pentru câini.

Pisicile - In acest video, O manechin pisică este folosită pentru a demonstra tehnica de a face CPR pentru pisica inconștientă.

Au o ieșire

2. Au o ieșire

Majoritatea câinilor și pisicilor pot înota. Problema cu ei fiind într-o piscină este că nu pot găsi o cale de ieșire. În cele din urmă, ei se vor plictisi și se vor îneca. Din fericire, există dispozitive pe care le puteți instala cu ușurință în zona dvs. de piscină care va împiedica acest lucru.

Câini - există pași de câine speciali sau Rampoane de apă care oferă o ieșire ușoară în cazul în care canina dvs. cadă sau săriți în piscină.

Pisicile - Fiind mai creativi, felinele pot fi mai usor să iasă pe o rampă. Pentru aceste animale de companie, există rampe ieftine ca aceasta pentru a ajuta pisica dvs. să se deplaseze în siguranță.

3. Garduri

Indiferent dacă aveți deja un gard invizibil în jurul piscinei sau totuși trebuie să puneți una, există garduri speciale care ajută la prevenirea pisicilor sau câinilor să treacă în zona de piscină. În timp ce oamenii se gândesc de obicei la a avea un gard pentru copiii din cartier, pentru siguranța prietenilor blană, considerați că puneți o potrivire gard de piscină care funcționează și pentru animale de companie.

Câini - În timp ce gardul descris mai jos ar putea lucra și pentru câini, dacă nu aveți pisici, există o altă cale. Se numește Cilindri de coyote. Aceasta este o alternativă foarte ușoară și fără durere la gardurile electrice.

Pisicile - Gardurile pentru pisici au un vârf care se îndreaptă spre zonă erau pisicile ar fi sărituri. Au mai multe companii care o oferă. Unele dintre ele, ca acesta, sunt foarte scumpe. Pentru alternative, aceasta companie vinde garduri originale, precum și părți pentru a vă adapta actual gard la un gard de pisică.

Obțineți lecții de înot

4. Lectii de inot

În timp ce se presupune că majoritatea animalelor știu deja cum să înoate, iar caninii sunt în mod natural bun la paharul câinelui, nu este adevărat pentru fiecare câine sau pisică. Unele rase nu ar trebui să meargă niciodată în apă, cum ar fi Hounds Basset, dar dacă aveți o pisică sau un câine care ar trebui să poată înota, asigurați-vă că ei cu siguranță pot.

Câini - Dacă nu puteți găsi o organizație în apropierea dvs., care oferă lecție de înot pentru câini, puteți să o faceți singur. Există câteva resurse gratuite online, cum ar fi Acest articol, care dau instrucțiuni pas cu pas pentru a învăța câinii tăi înotul și pentru a le pregăti pentru apă.

Pisicile - În timp ce pisicile, în general, nu se apropie de apă, cele mai multe știu deja instinctiv cum să înoate. Dacă aveți o piscină și doriți să vă asigurați că pisica dvs. este în siguranță în apă, acest post explică modul în care o familie și-a pregătit pisica să înoate.

5. Utilizați o jachetă de viață

Oamenii par să aibă o aversiune față de jachetele de viață. În fiecare an, există decese umane care ar fi putut fi împiedicate pur și simplu prin purtarea unei jachete de viață. Același lucru este valabil și pentru animalele de companie. Ele pot fi voluminoase, dar poate fi lucrul care în cele din urmă salvează o viață.

Câini - Câinii rareori intră în apa din accident. De obicei, intră pentru că le place. Puteți chiar să vă încurajați caninul să vină și să vă bucurați de distracția de vară în piscină. Dacă pooch-ul tău este mic și, eventual, un înotător rău, asigurați-vă că întotdeauna poartă a Doggy Life-Jacket.

Pisicile - Multe pisici urăsc apa, dar câțiva iubesc să înoate. Ei pot chiar să se bucure de băi, să se prăbușească în piscină și să meargă la plimbările cu barca cu oamenii lor. Dacă asta este felina ta (rară), asigurați-vă că poartă o jachetă de viață special concepută pentru pisici, ca aceasta, oricând intenționați să aveți distracție apoasă.

Semne de căldură

6. Semne de căldură

Oamenii nu se gândesc de obicei încălțămintea sau epuizarea căldurii atunci când câinele sau pisica se află în apă, dar este încă un risc atât pentru oameni, cât și animale. Când temperaturile sunt ridicate, asigurați-vă întotdeauna că există o mulțime de apă proaspătă, rece, este disponibilă pentru animalele de companie, precum și zonele umbrite pentru ei să se odihnească. Rămâneți alertă pentru semnele de mai jos ale cursei de căldură în animale de companie:

  • Gâfâind cu limbă.
  • Setea excesivă.
  • Ochii glazurii.
  • Vărsături și diaree.
  • Limba roșie strălucitoare sau întunecată și gingiile.
  • Heartbeat de inimă ridicată.

Odată ce apare căldura, există adesea puțin care se poate face și poate fi fatală.

Câini - încălzitoare la câini se fixează la aproximativ 109 ° grade, astfel încât proprietarii de animale de companie trebuie să învețe semnele de supraîncălzire la câini și cum să le contracareze.

Pisicile - Odată ce temperatura ajunge la 105 ° grade la pisici, căldura este iminentă. Din cauza corpurilor lor mici, abia oricând să faceți ceva după aceea.

7. Au un plan

S-ar putea să știți tot ce trebuie să faceți în caz de urgență, dar pentru că mulți oameni "îngheț", aveți nevoie de un plan pas cu pas pe care l-ați revizuit și memorat astfel încât să puteți reacționa rapid. Asigurați-vă că sunteți pregătiți pentru orice. Iată câteva lucruri de luat în considerare:

  • Ia o Kit de prim ajutor PET pentru tăieturi și răni pe labe sau în altă parte.
  • Aveți întotdeauna numărul și adresa celui mai apropiat veterinar de urgență.
  • Au o pătură termică în cazul în care animalul dvs. de companie merge în șoc, ca acesta.
  • Obțineți certificat atât la CPR pentru animale, cât și în cea umană.
  • Asigurați-vă că ocazional practicați CPR pentru pisici și câini să-l amintiți.
  • Când intrați în apele deschise pentru înot sau plimbare cu barca, au dispozitive suplimentare de flotare aproape, astfel încât dvs. și animalul dvs. de companie pot lăsa apa în siguranță.

Pentru că este rar, unii proprietari pur și simplu nu se gândesc la urgențele care se pot întâmpla în timp ce animalele lor de companie sunt în jurul apei, fie în zona de piscină, fie în apropierea lacului, Oceanul. Dar accidentele se întâmplă tot timpul, ca Acest articol a raportat, și prin planificarea acesteia înainte de accident apare, puteți evita o pierdere tragică a vieții.

Citiți următorul: 8 pași pentru prevenirea și tratarea accidentului vascular cerebral la câini

Doriți să împărtășiți acest lucru?

Top 7 Sfaturi pentru Siguranța Piscinelor pentru proprietarii de animale de companie

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 7 Sfaturi de siguranță pentru pool pentru proprietarii de animale de companie