8 Pericole de apă și înot și sfaturi de siguranță pentru proprietarii de câini

Summer înot cu câinii tăi este una dintre numeroasele avantaje de a fi un părinte de companie. Ce ar putea fi mai bine decât să mergeți la lac cu puiul dvs. în remorcare sau chiar să vă deschideți piscina din spate și să vă lăsați în apă rece, în timp ce câinele dvs. urmărește cadatul de piscină? Pe măsură ce vă pregătiți să vă îndreptați spre lac sau la piscină în lunile următoare, vă rugăm să nu uitați de siguranța apei.

Siguranța apei nu este doar câinele dvs

Când vorbim despre siguranța apei și înotul câinilor, accentul pare să-ți păstreze puii în siguranță, dar este și despre păstrarea tuturor celorlalți în siguranță. De exemplu, dacă sunteți ca cei mai mulți părinți de câini de protecție, când vă vedeți puii în apă, primul dvs. instinct va fi să sară și să le salvezi.

Acum, dacă ați văzut-o vreodată de câine în apă, atunci veți ști că instinctul lor este aproape întotdeauna să vă apucând pe tine cu labele din față pe lângă flăcări. Aceasta prezintă o problemă pentru că acum încercați să vă păstrați pe voi înșivă și pe câinele vostru, în timp ce sunteți ghemuit până la moarte, smulse cu labe fulgă și încercând să se întoarcă la pământ uscat. Dacă există și alți oameni, ei sunt în pericol de a fi "apucați" sau în cel puțin smocked de membrele luminate.

Deci, da, în timp ce sfaturile de siguranță a apei și câinelui sunt în primul rând despre păstrarea poochei dvs. în siguranță, ele sunt, de asemenea, despre păstrarea dvs. și a tuturor în siguranță, de asemenea.

Ce vreau să spun prin & # 8220; Siguranța apei și # 8221;?

Atunci când se referă la "siguranța apei", vorbim, în general, despre ceva care are de-a face cu ființa în sau aproape apă. Din punct de vedere tehnic, siguranța apei poate include, de asemenea, siguranța cadălui, dar în scopul discuției noastre, vom vorbi despre bazinele dvs. regulate de curte, speciale Piscine pentru câini, precum și lacurile, râurile, mările și oceanele (deși conceptele se pot aplica și alte organe de apă).

De asemenea, citiți: 20 de rase de câine cel mai rău la înot

Sfaturi de siguranță pentru apă și câini

Sfaturi de siguranță pentru apă și câini

1. Nu presupuneți că câinele dvs. știe cum să înoate sau este un înotător bun

Nu toți câinii pot sau vor înota când sunt plasați în apă. Cei mai mulți câini își zboară în mod instinctiv picioarele în caracteristica "câine câine", dar câțiva câini și chiar anumite rase de câine - în special cele care nu au fost dezvoltate cu înotul în minte - nu știu cum să înoate bine și pot sau nu să evite cu totul apă.

Acest lucru nu se aplică numai bazinelor mari de apă, cum ar fi Oceanul. Am văzut personal o chiuvetă Doberman de doi ani în partea de jos a unei piscine ca o piatră după ce a sărit după prietenul său labrador. Inutil să spun, a spus că Deberman a fost foarte rapid urmat de tatăl său - telefonul mobil și toate - și a fost forțat să don Doggy Life-Jacket ori de câte ori era aproape de apă după aceea.

Până când aveți o idee mai bună despre modul în care câinele dvs. va fi corect în apă, potriviți-le cu o haină de viață și intrați în apă cu ei.

Dacă intrați în ape nefamiliare, lacuri sau oceane, mereu Puneți câinele într-o jachetă de viață. Aceste medii pot avea resturi ascunse subacvatice sau obstacole, iar valurile sau tresterile cu barca pot provoca, de asemenea, probleme. În cazul în care câinele dvs. se confruntă cu oricare dintre aceste probleme, o jachetă de viață îi va da o șansă mai bună de a rămâne pe linia de plutire până când puteți ajunge la ei.

Fiți conștienți de calitatea apei

2. Fiți conștienți de calitatea apei

Majoritatea părinților de companie păstrează posibilitatea de a se îneca în minte atunci când se gândesc la siguranța apei și a câinilor, dar posibilitatea contractării boala din apa murdară ar trebui să fie, de asemenea, o preocupare. Orice proprietar de câine a cărui canină a contractat Giardia de la apa murdară de apă vă va spune că boala pe apă nu este doar neplăcută pentru a face față, dar poate fi, de asemenea, foarte dificil de tratat și eliminat.

Giardia nu este singura boală pe apă pe care câinele dvs. este susceptibilă atunci când înotă în corpuri în picioare de apă. Alte boli posibile includ leptospiroza, pitioza, toxinele de alge, criptosporidioza, schistosomiaza și pseudomonas.

Nu este la fel de obișnuit ca câinii să contracteze aceste boli prin înot, deoarece acestea trebuie să fie contractate atunci când câinii beau din apa lacului, apa de iaz sau apă din alte corpuri în picioare.

De asemenea, merită remarcat faptul că multe dintre bolile cu apă la câinii menționați mai sus sunt, de asemenea, zoonotice, ceea ce înseamnă că câinele dvs. se îmbolnăvește, există o șansă bună să vă îmbolnăvi.

Utilizați întotdeauna pași sau rampe de plimbare

3. Utilizați întotdeauna pași sau rampe de plimbare

Indiferent dacă vă decideți să vă luați câinele pe barca ta sau dacă loviți doar piscina din spate, asigurați-vă că aveți întotdeauna pași sau o rampă accesibilă pentru ei.

Doar având Doggy Boat Ladder sau special Rampoane de apă nu este suficient, totuși. Câinele dvs. trebuie, de asemenea, să știe unde să găsească ieșirea din piscină, lac sau barcă. Cel mai bun mod de a face acest lucru este să intri în apă cu ei și să le antrenezi pentru a intra și a ieși din piscină numai din zona respectivă. Acest lucru vă va învăța animalul de companie să recunoască această zonă mai sigură a bazinului, astfel încât atunci când trebuie să se grăbească, nu se vor plictisi și vor începe să se panică pentru că nu pot găsi pașii.

Dacă piscina dvs. este o adâncime și folosește o scară tradițională de piscină, este deosebit de important să investești în câini prietenos piscine sau pași pentru că nu există nici un "capăt superficial" să se retragă la. Câinele dvs. trebuie să aibă întotdeauna și să fie conștient de locul în care este necesar să se folosească ieșirea de siguranță.

Gardul off și acoperă piscina

4. Gardul off și acoperă piscina

Ați auzit acest tip de un milion de ori dacă sunteți părinte pentru copiii umani și aveți o piscină, dar este la fel de importantă pentru câini. Este nevoie de doar o secundă pentru câini și copii să alunece și să cadă în apă și dacă piscina dvs. se execută și se încurcă în furtun, nu contează dacă sunt un înotător bun sau nu, dezastrul ar putea să apară Apoi câinele dvs. va călca mult prea aproape de Palahniuk`s & # 8220;Guts& # 8221; poveste.

În plus față de acoperirea bazinului dvs., ar trebui să investiți, de asemenea, într-un gard de piscină în jurul zonei de apă care nu poate fi încălcat fără un adult să deschidă poarta. Numai un capac de piscină merge mult în prevenirea înecului, dar poate fi spart, mestecat sau dați drumul sub greutatea câinelui. Un gard din jurul piscinei acționează ca prima linie de apărare pentru a opri câinele dvs. de la a ajunge la capacul de la piscină deloc.

Cunosc pericolele corpurilor locale de apă

5. Cunosc pericolele corpurilor locale de apă

Există unele pericole de apă care sunt inerente anumitor tipuri de corpuri de apă. De exemplu, ripuri, întreprinderile și curenții RIP. Toate aceste pericole sunt periculoase pentru oameni și înotătorii de animale și pot lua rapid o viață.

Să cunoașteți corpurile locale de apă și să citiți în zone noi înainte de a vă îndrepta acolo pentru a înota cu câinele dvs. De asemenea, aflați factorii care contribuie la fiecare dintre aceste pericole, astfel încât să puteți evalua o zonă de înot "în zbor".

Mai presus de toate, acordă atenție semnelor în jurul unei zone dacă intenționați să înotați. Multe zone care au pericole frecvente de apă au semne postate pe tot parcursul terenului pentru a avertiza potențialii înotători. Dacă vedeți unul dintre aceste semne, nu intrați în apă, rămâneți pe teren uscat sau faceți un loc la un loc de înot mai sigur.

Aveți grijă de suprafețele alunecoase

6. Aveți grijă de suprafețele alunecoase

A fost 26 meua ziua de naștere când mi-am luat Labrador-ul mare la un flux local. El a fost interesat de pește și așa că am intrat pentru o privire mai atentă. Prea distras de dragostea laboratorului de pește de pește, nu m-am gândit de două ori în picioare pe roci alunecoase. Acest lucru sa transformat într-o zi de naștere destul de dureroasă pentru mine când laboratorul meu a decis să încerce mâna la capturarea unui pește de înot.

Câinele meu a căzut înainte după pește. Știind cât de ușor a fost distras, am refuzat să renunț la lesa lui. M-am dus mai întâi cu fața (cu o fisură pe care o pot auzi astăzi) pe marile roci alunecoase pe care le-am stat. Ironic (și vă spun că știu că, în calitate de părinți de câine, o veți aprecia), a fost doar mirosul unei pungi de poop folosite pe care le-am pus în apropiere în timp ce ne-am uitat la pește care ma ținut conștient.

De ce ți-am spus acel mic anecdote? Deoarece rocile râului alunecos sau suprafața piscinei din apropiere sunt periculoase și nu sunt doar periculoase pentru noi. Aceste roci și suprafețe sunt sub apă, acoperite cu apă sau la marginea apei și pot fi foarte atrăgătoare ca "pământ uscat" pentru un câine obosit de înot. Din păcate, picioarele câinilor noștri, în timp ce sunt minunate pentru terenul de murdărie și un teren de culoare robustă, sunt Nu este conceput pentru a prinde roci netede umede. Ei pot doar să alunece cu ușurință pe roci slick ca și cum am făcut și să fiu serios rănit.

Nu forțați câinele în apă

7. Nu forțați câinele în apă

Dacă câinele dvs. nu este înotat pentru înot, nu îi forțați în apă. Spre deosebire de noi, câinii noștri nu ne pot spune "Mă simt rău și nu vreau să înot", "artrita mea îmi face picioarele să se simtă slabe, așa că nu mă simt în siguranță în siguranță", sau chiar "există ceva în apă pe care nu vreau să o întâlnesc ".

Din acest motiv, când câinii noștri refuză să intre în apă și să înoate când vrem să vă simțiți, este ușor să vă simțiți ca și cum ar fi "leneși". În loc să presupunem acest lucru, înțelegeți că ar putea exista vreun motiv de motiv pentru care câinele dvs. nu dorește să înoate și este esențial să respectați alegerea acestora.

Forțându-ți câinele în apă nu este doar periculos, este, de asemenea, o trădare brută a încrederii lor în tine. Câinele dvs. depinde de dvs. să oferiți securitate și să le tratați cu compasiune; Nu faceți niciunul dintre aceste lucruri atunci când îi forțezi într-o situație pe care nu doresc să o fi în.

Verificați mai întâi temperatura apei

8. Verificați mai întâi temperatura apei

Intrarea în apă, care este prea rece, nu este doar incomodă pentru câinele dvs., dar poate, de asemenea, să-și pună siguranța la risc. De exemplu, dacă câinele dvs. este o rasă cu părul scurt, cu un corp subțire construit, ei pot prinde foarte ușor o răceală care se dezvoltă în hipotermie.

Chiar și câinii cu haine mai groase, câinii care au fost crescuți inițial de a lucra în apele înghețate, pot dezvolta hipotermie în circumstanțele potrivite, astfel încât să verificați întotdeauna că apa este la o temperatură confortabilă înainte de a lăsa câinele înotați.

Nu este doar apă rece, nici o problemă. Apa poate fi de fapt prea fierbinte pentru câinii noștri - ia în considerare câinele care sare în "cada fierbinte" cu proprietarii sau chiar apă de baie care este prea fierbinte când clătiți câinele în jos după un lac înotați. În ambele condiții, temperatura ridicata a apei poate provoca arsuri, letargie și schimbări drastice în temperatura corpului câinelui și tensiunea arterială.

Cand ai dubii…

Dacă aveți vreo îndoială cu privire la siguranța unei zone de înot, despre necesitatea unui echipament de siguranță sau dacă ceva este sau nu sigur pentru câinele dvs., contactați medicul veterinar și până când vă auziți din partea lor, întotdeauna errr pe partea de prudență.

Citiți următorul: 20 cele mai bune rase de câine de înot

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de câini:

Cele 8 pericole de apă și înot și sfaturi de siguranță pentru proprietarii de câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 8 Pericole de apă și înot și sfaturi de siguranță pentru proprietarii de câini