Vârsta de cai și fapte de viață

Ilustrația unui cal într-un stadiu

La fel ca oamenii, datorită unei înțelegeri mai bune a sănătății și îngrijirii medicale, cai trăiesc mai mult decât oricând. Nu cu mult timp în urmă, 25 de ani au fost considerați vechi pentru un cal. Acum, speranța de viață a caii a crescut, în mare parte pentru că avem mai multă grijă de ei. Cei mai mulți dintre noi ar dori ca tovarășii noștri ecvine să rămână cu noi cât mai mult posibil.

01 din 06

Ce este durata medie de viață a unui cal? Cu o îngrijire veterinară mai bună, caii trăiesc mai mult decât oricând, la fel ca o mai bună îngrijire a sănătății să extindă viața oamenilor. Vă puteți aștepta ca un cal sănătos să trăiască timp de peste 25 de ani. Un cal care trăiește în vârsta de 30 de ani nu mai este neobișnuit.

  • 02 din 06

    Cât de vechi este cel mai vechi cal? Ce zici de cel mai vechi ponei sau măgar? Iată o privire la vârsta de unele dintre cele mai lungi echizive din lume.

  • 03 din 06

    Dacă dețineți a calul matur, Este înțelept să îl urmăriți pentru semne de îmbătrânire, așa că veți ști când să începeți să o tratați ca cetățean superior. Nu toți vârsta de cai la aceeași rată și nu toți vor necesita aceeași îngrijire. Iată semnele de îmbătrânire va trebui să urmăriți pentru a vă putea oferi calul cu cel mai bun lucru.

  • 04 din 06

    Mai multe diagrame și calculatoare au fost create în încercarea de a comparați un cal pentru vârsta umană. Este dificil de făcut, deoarece rata de maturare și îmbătrânire a caii și a oamenilor este foarte diferită. Cu toate acestea, doar pentru distracție, aici este un exemplu al unui cal la graficul de comparare a vârstei umane și o explicație a motivelor pentru care comparațiile nu sunt precise.

    Continuați până la 5 din 6 de mai jos.
  • 05 din 06

    Dacă nu știți data nașterii calului, într-un fel Spuneți vârsta lui este prin dinți. Spunând vârsta unui cal, privindu-se la dinți, nu este exact, dar vă va spune vârsta aproximativă. Dinții caii izbucnesc prin suprafața gingiei aproape toată viața, până când dintele în sine este complet uzată.

  • 06 din 06

    Cât de vechi ar trebui să fie calul tău când o cumperi? Care este cea mai bună vârstă pentru a Cai de începători? Ar trebui să cumpărați un cal tânăr sau mai mare? Găsiți răspunsurile la întrebările dvs. despre vârsta primului dvs. cal.

  • Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebări legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul sănătății animalului și pot face cele mai bune recomandări pentru animalul dvs. de companie.
    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Vârsta de cai și fapte de viață