9 Cel mai bine tratați jucăriile câinilor de distribuire

Top Food Dispensing Jucării câinelui

Fiind plictisit Stinks. Care merge atât pentru câini și Moody Adolescent.

Indiferent dacă doriți să vă păstrați câinele ocupat în timp ce acasă singur sau pur și simplu doriți să vă hrăniți creierul caninului prin păstrarea lor provocată și distrasă, jucăriile de câine sunt esențiale.

Alimentele sunt un motivator major, în special pentru puii. De aceea enumerăm Top 9 tratați jucăriile de distribuire pentru câini.

Aceste jucării vin foarte recomandat și sunt promise Păstrați câinele fericit și inteligent!

1. Kong

Jucea din Kong este un clasic, considerat pe scară largă ca regele Kong de jucării pentru câini, este esențial în arsenali de jucărie pentru câini proprietari.

Kong jucărie câine

Kong

Classic Chew & # 038; tratați jucăria

Toy de cauciuc dur, care este gol în mijloc, permițându-i să fie umplute cu bunuri gustoase!

Vedeți pe Chewy Vedeți pe Amazon

Aceste jucării dură de cauciuc pot rezista chiar și celor mai puternice maxilarilor, făcându-le una din Cele mai bune jucării pentru câini pentru chewers agresiv. Ele vin, de asemenea, în mai multe dimensiuni, în funcție de statura câinelui dvs.

Ce face ca jucăria Kong să fie chiar mai bună? Poate fi umplut cu alimente! Învăța Ce să faci o jucărie kong cu și cum să o faci!

Super Kong Sfat: Creați un amestec de pastă de ½ alimente umede, ½ mâncare uscată, o face în jucărie Kong, iar câinele dvs. va petrece ore încercând linge fiecare ultimă bucătărie din ea. Dacă câinele dvs. este un excavator pro, faceți jucăria Kong cu amestecul și apoi îngheța întregul lucru peste noapte.

Doar curățați după aceea și veți fi gata pentru două! Ca și în majoritatea acestor jucării, lucrurile pot fi dezordonate, așa că luați în considerare închiderea câinelui într-o zonă care va fi ușor de curățat mai târziu.

Kongs sunt una dintre cele mai populare Jucării de câine înghețate, Mulți proprietari vor îngheța acești băieți răi și îi vor lăsa cu câinele când sunt afară și despre.

Deoarece sunt atât de durabile, este de obicei în siguranță pentru a lăsa câinii singuri cu un kong înghețat (atâta timp cât ați petrecut deja timpul să le monitorizați cu jucăria și să știți că pot juca în siguranță cu ea).

2. Buzunar

Această jucărie de buzunar este făcută cu chewers grele în minte, create dintr-un material unic care este moale în gura câinelui, dar și ultra durabil.

Revizuirea jucării pentru câini

Buzunar

Floatabilă, tratați în formă de murătură

Pot fi umplute cu tratamente uscate sau umede pentru o gustare gustoasă!

Vedeți pe Chewy Vedeți pe Amazon

Această jucărie este o opțiune excelentă pentru câinii inteligenți care au stăpânit alte jucării.

Chiar și cea mai mare energie, dură pentru a distra puiul va adora acest lucru tratați jucăria de distribuire. Proprietarii pot săpa tratamente umede, alimente sau unt de arahide adânc în caneluri, forțând canini să-și ia timpul lins în fiecare miez.

Primă: Se blochează și plutește în apă! Să nu mai vorbim de faptul că este în formă de murătură...care este pur și simplu minunat!

Nu vei avea nici o problemă lăsând câinele dvs. numai acasă cu această provocare murățată pentru a-l menține ocupat!

3. Kibble nibble

PetSafe Busy Buddy Kibble Nibble Reflectează Gamificarea la cea mai bună.

tratați jucăria de câine de distribuire

Kibble nibble

Bilete de tratare laminate

Lăsați câinele și nasul la această minge să renunțe la tratați (sau chiar cina lui).

Vedeți pe Chewy Vedeți pe Amazon

Această jucărie are un sistem de satisfacție încorporată care distribuie tratează când câinele interacționează și se angajează cu jucăria. Ceea ce este minunat în ceea ce privește tratamentul de a trata jucăriile de câine ca acestea sunt că acestea pot fi efectiv folosite pentru a hrăni un câine întreaga sa masă uscată kibble.

Acest lucru este deosebit de util pentru câinii care au tendința de a-și inhala mâncarea și gobble pe apa lor. Scoateți-l pe Designer Câine Bowls - Kibble nibble te-a acoperit!

Kibble Nibble este destul de ușor de curățat - doar deșurubați-l și aruncați-l în mașina de spălat vase. Această jucărie de dăruire a alimentelor este, de asemenea, unică în faptul că dificultatea poate fi ajustată prin tăierea vârfurilor, astfel încât tratamentele vor fi distribuite mai repede (pentru acei puii care nu pot obține destul de atârnă de ea).

Notă: În timp ce ar trebui să puteți utiliza majoritatea mărcilor de kible sau mici tratate, aveți opțiunea de a cumpăra Buddy Buddy-OH (care este un twister de limbă), care sunt tratați de câini proiectați special pentru utilizarea în distribuirea de la PetSafe jucării.

4. Omega Tricky tratați mingea

Această jucărie este similară cu cea de mai sus - este o minge de distribuire a tratamentului care eliberează stimulentele de tratament pe măsură ce câinele rotește mingea în jur. Diferența majoră este că Omega Trid Tricky este moale, în timp ce Petsafe Kibble Nibble este o minge tare.

cel mai bine tratați jucăriile câinilor de distribuire

Omega Tricky tratați mingea

Moale, ramla de tratament tratat

O minge de dozare distractivă din cauciuc moale.

Vedeți pe Chewy Vedeți pe Amazon

Sunt argumente pro și contra la un moale vs. Jucărie de câine tare. Jucarii moi ca aceasta Omega Tricky tratați mingea sunt minunate pentru mestecare, deși câinii super-chewer ar putea face o muncă rapidă de bile ca acestea. Celălalt mare avantaj al jucăriilor moi este că acestea nu vor cauza atât de multe daune la mobilier și podele.

Această minge de tratare a Omega este mai dificilă pentru a curăța, deoarece are cavități interioare în care se află tratate, dar poate fi curățată cu apă caldă cu săpun. În timp ce este o opțiune excelentă pentru mulți câini, poate că nu este cel mai bun pentru chewers foarte dur, care ar putea face o muncă rapidă de ea datorită substanței sale moi.

5. Tug-a-jug

PetSafe Tug-A-Jug este o jucărie în stil de război, care distribuie tratează așa cum este jucat. De asemenea, are o folie frumoasă de cauciuc texturată care poate ajuta Curățați dinții câinelui!

Alimentație-dăruire-câine-jucării

Tug-a-jug

TUG-STY STYING TOUSS Tosses tratează

Acest jucărie de remorcare este multifuncțională, cu un vârf de cauciuc de curățare a dinților și un dozator de tratament!

Vedeți pe Chewy Vedeți pe Amazon

6. Vagonul

Vagonul este o jucărie în stil shake-shake, care renunță la întâmplare tratează prin bilele compresibile de pe ambele părți ale secțiunii mijlocii.

Vagonul

Shaker Puzzle Toy

Uita-te la câinele tău scuturați această jucărie de zgomot pentru a renunța la tratate!

Vedeți pe Chewy Vedeți pe Amazon

7. IQ tratează mingea

Similar cu mingea de tratament Omega și Ball Kibble Nibble, IQ tratează mingea este o altă opțiune populară. Distribuția tratează că este laminată pe podea.

câine jucării care distribuie alimente

IQ tratează mingea

Plasa de tratare a plasticului

Câinele dvs. trebuie să rostogolească această minge în jurul valorii de a disloca tratamentele prin labirintul compartimentului interior.

Vedeți pe Amazon

8. Bob-a-lot

Acest jucărie din plastic din plastic bob-uno-lot de câine și "bobs", împreună, pe măsură ce câinele tău împinge și joacă cu jucăria, distribuirea tratează așa cum se învârte.

bob-a-lot

Bob-a-lot

Bobbing jucărie care împușcă sărituri

Jucărie ponderată, care necesită câine în nas și laba la jucărie pentru a renunța la tratați.

Vedeți pe Chewy Vedeți pe Amazon

Bob-A-Lot are deschideri reglabile, astfel încât să puteți ajusta nivelul de dificultate, care este o caracteristică la îndemână găsită în unele Jucării puzzle pentru câini. Are evaluări stelare pe Amazon, pe măsură ce reușește să păstreze aproape toți câinii distrați.

9. Twist n tratați

În cele din urmă este Twist `Nați jucăria câinilor. Deși nu este recomandat pentru chewers grele, pentru câinii delicios este doar chestia.

Cele mai bune jucării pentru câini

Twist n` tratați

Recipientul reglabil tratat jucărie

Această jucărie de trei piese poate fi răsucite pentru a regla deschiderea de tratament, făcându-l mai ușor sau mai greu de a obține tratamente.

Vedeți pe Chewy Vedeți pe Amazon

Jucăria este un design reglabil din două piese, cu capacitatea de a înșuruba cele două bucăți mai strânse sau mai ușoare, ajustarea dimensiunii nivelului de deschidere și de dificultate. Aceasta este o altă jucărie ușor de curățat, deoarece este mașina de spălat vase.

Care concluzionează lista noastră de top tratați jucăriile câinilor de distribuire. Aveți vreunul de adăugat? Spuneți-ne în comentariile!

Vrei mai multe jucării câine pentru prietenul tău blană? Verificați-vă Lista jucăriilor de antrenament pentru câini de asemenea!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 9 Cel mai bine tratați jucăriile câinilor de distribuire