9 Dintre cele mai grele rase de câine

Gass-câine-rase

Toți câinii primesc gaz din când în când - este doar o parte naturală a vieții.

Dar, în timp ce majoritatea câinilor distrug doar calitatea aerului de acasă ocazional, altele par gata să rupă în orice moment dat. Acest lucru nu poate să deranjeze cu adevărat unii proprietari, dar alții pot să-și pasă suficient pentru a încerca să evite rasele gazos cu totul.

Vom încerca să vă ajutăm să faceți acest lucru mai jos, pe măsură ce identificăm nouă rase care au dezvoltat o reputație pentru a fi în special gasche. Vom vorbi, de asemenea, despre punctele mai fine ale fartelor de câine și vom oferi câteva sfaturi pentru limitarea cantității de gaze pe care o produce.

Unele rase de câine într-adevăr fart mai mult decât altele?

Lasă-mă să spun chiar de pe lilieci asta Nimeni nu știe sigur dacă unele rase sunt gasi decât altele.

În ciuda încercărilor mele cele mai bune, nu am reușit să găsesc niciun studiu care să implice pe cineva cu un strat de laborator și clipboard după diferite rase de câine în jurul valorii de, care să-și atingă farts (dacă sunt lovit de un autobuz, cineva vă rugăm să ștergeți istoricul căutării mele).

Acest lucru a fost evident dezamăgitor - trebuie să citim o mulțime de studii dense, uscate: plictisitoare) pentru a răspunde la unele dintre întrebările cititorului nostru și pentru a oferi cele mai bune informații posibile. Un studiu despre înregistrarea fărilor de câine ar fi oferit o amânare destul de distractivă. Mi-ar fi făcut, de asemenea, cached ca un de 7 ani, dar asta e lângă punctul.

in orice caz, Se pare că există un consens general printre cei înțelepți în căile câinilor pe care unele rase sunt într-adevăr gasi decât altele. Acest lucru nu numai că include majoritatea contribuitorilor pe mine pe care i-am întrebat, dar include și formatori, groomi, nutriționiști și crescători.

De asemenea, include unele veterine, cum ar fi Dr. Evan Antin, care afirmă clar, "Am descoperit că unele rase de câine au tendința să fie mai fulgătoare decât altele" (Pentru înregistrare, el coroabă buldogii englezi ca campioni Fart).

Acest lucru are sens, deci Nu ar trebui să fie surprinzător; Resursele de câine variază în nenumărate căi.

Caracteristicile lor fizice și comportamentale diferă în mod evident în multe feluri, dar multe dintre caracteristicile lor biologice variază prea mult. În plus, tractele digestive ale diferitelor rase lucrează adesea în moduri ușor diferite și prezintă și tendințe diferite.

Pentru asta, Blotat a fost demonstrat empiric să apară în unele rase mai mult decât altele.

Pentru nefamiliar, Blotat (numit și dilatarea gastrică și Volvulus) este a Starea gravă, adesea fatală care apare atunci când gazul umple stomacul unui câine. Deci, este evident un subiect mult mai sumbru decât farturile câinilor, dar ambele implică gaze în tractul digestiv și unul Are sa dovedit a fi mai frecventă în unele rase decât altele.

Cu toate acestea, este important să subliniem acest lucru Există un milion de factori implicați în producția de gaze. Vom vorbi despre câțiva dintre cei mai influenți factori într-un pic, dar înțeleg doar că nu toți buldogii (de exemplu) vor fi gasi. De asemenea, înseamnă că câinele tău delicios poate otrăvi mai des aerul decât te-ai aștepta.

Acest lucru înseamnă, de asemenea, asta Există câteva lucruri pe care le puteți face, care pot ajuta la reducerea cantității de gaze pe care le produce câinele dvs. Vom vorbi despre asta mai târziu, dar mai întâi, să mergem în mod corespunzător rușine Identificați cei mai răi infractori.

9 rase de câine gazos care au lăsat frecvent vânt

Cele nouă rase enumerate mai jos au o reputație de a fi destul de gasi. Oferim în primul rând acest lucru ca un avertisment pentru proprietarii de a fi în curând, dar poate servi și ca confirmare pentru acele suflete sărace care trăiesc alături de animalele de companie "Tootin".

1. Bulldogii englezi

Engleză-Buldog-Closeup

Bulldogii englezi pot fi drăguți, dar sunt cu siguranță capabili să elimine o cameră în timp record, trimițând victime nevinovate care fugeau pentru aer proaspăt. Și, din păcate, există o varietate de motive Bulldogs sunt Gassy, ​​deci nu este ceva ușor de abordat.

Pentru început, mulți buldogi englezi pur și simplu au sisteme sensibile, care par a fi în mod inerent pregătite la poot. Dar un alt motiv mare pe care ei îl fac probabil atât de frecvent, deoarece sunt o rasă brahicefalică (cu fața în față), care de multe ori mănâncă și dificultăți de respirație, ceea ce probabil provoacă acești canini să înghită o mulțime de aer.

2. Boxeri

boxer

Boxerii sunt notorii Gassy. Acest lucru este probabil legat de faptul că boxerii sunt susceptibili la o varietate de probleme gastrointestinale. Mulți au stomacuri sensibile, iar rasa apare în special în pericol de a suferi de umflături. Boxerii sunt, de asemenea, consumatori entuziaști, ceea ce le poate determina să înghită o tonă de aer în timpul châtului.

3. Doberman Pinschers

Doberman Guard Dog

Nu este clar exact de ce Dobermans sunt atât de gasi - toți proprietarii lor știu că acești pui frumoși pot dezlănțui gaze nocive în nici un moment dat, așa că este întotdeauna important să rămâi gata să-l înlăture din cameră. Dobermans sunt susceptibile de a se umfla, astfel încât acestea pot fi predispuse doar pentru a înghiți o mulțime de aer.

4. Retrieveri de aur

Labrador

Retrieverii de aur sunt o altă rasă cu o reputație de a fi Gassy. Dar nu pare să existe niciun motiv evident de ce. Ca cele mai multe alte rase mari, ele sunt susceptibile de a fi umfla, dar asta nu par sa explice complet problema.

Personal, sunt puțin curios dacă acesta este doar un artefact de prejudecăți de eșantionare. Toate tipurile de câine Fart și Retrieverii de Aur sunt una dintre cele două sau trei rase cele mai populare pe o bază de an, an. Deci, ar putea fi doar că există o mulțime de retrieveri de aur acolo, care doar conduce numărul care pare Gassy.

5. Pugs

pugs leneș

Pugs sunt cu siguranță puii adorabili, dar pot să-ți polueze spațiul de aer într-un mod care să facă un mare câine gelos.

Pugurile sunt susceptibile la o varietate de probleme de sănătate, dar relativ puține sunt gastrointestinale în natură. În consecință, ele sunt, probabil, considerate de gaze suplimentare, deoarece - ca și alte rachii brahicefalice - pot înghiți o mulțime de aer în timpul vieții lor de zi cu zi.

Merită, de asemenea, să luăm în considerare faptul că, deoarece pugii trăiesc adesea până la Moniker de câine, proprietarii lor sunt adesea în linia de foc. Cu alte cuvinte, ei pot să nu fute mai des decât de poochia medie, dar pentru că sunt foarte departe de partea voastră, ajungeți să luați greutatea buchetelor lor de cap.

6. Tauri de pit

Pitbull-genetică

Taurii de pit au multe lucruri pentru ei - sunt dulci, adorabili, inteligenți, loiali și atletici. Dar ei au, de asemenea, o reputație pentru producerea unei cantități generoase de gaz.

Nu există explicații evidente pentru motivul Balls Tind să fiată o grămadă, dar mulți au trasee digestive ușor sensibile. Aceasta înseamnă că merită experimentând cu diferite alimente prietenoase cu pittie, pentru a găsi una care limitează cât mai mult gazul.

7. Beagles

Beagle

Bineînțeles, Beagles sunt Gassy - pare doar să se potrivească cu comportamentul lor dur și-tambur, gata de rock. Ei sunt, de asemenea, pui nerușini, care probabil nu se simt rele pentru a vă sufla zilnic.

Beagles nu suferă de multe probleme de sănătate care explică natura lor gasche. Cu toate acestea, ei sunt puțini de patru subsoluri mici, care probabil mănâncă lucruri pe care nu ar trebui să le mai des decât multe alte rase.

8. Yorkshire Terriers

Yorkshire Terrier

Nu te-ai aștepta ca Yorkies să fie Gassy, ​​uitându-se la ei - sunt câini pozitivi, care nu arată capabili să dezlănțuiesc felul de război chimic pe care îl fac uneori. Dar Yorkies sunt farteri frecvente, care probabil sunt legate de tendința lor de a suferi Shunts portosistemice și alte probleme medicale asociate care îi provoacă sistemele digestive.

Este deosebit de important să evitați să dați Yorkies foarte mult alimente; În afară de a ajuta la reducerea cantității de gaze pe care le produce, acesta va ajuta și animalul dvs. de companie să se simtă mai bine.

9. Terrier de grâu acoperit cu coajă

Terrier de grâu

Terrierii de grâu acoperită cu moale apar frecvent în discuțiile gazului canin. Din păcate, tendința lor de a produce o mulțime de gaze este probabil legată de susceptibilitatea lor la tulburări gastrointestinale, cum ar fi Proteina pierdută de enteropatie.

De fapt, este probabil înțelept să țineți un ochi apropiat de gustarea terrierului dvs. de grâu și să vizitați veterinarul dacă lucrurile să iasă din mână sau că puii dvs. începe să prezinte orice alte simptome îngrijorătoare.

Ce cauzează gazul la câini?

În mod obișnuit, se spune că farts de câine au loc din una din cele două motive:

  • Gazul este produs de bacterii și alte microorganisme care descarcă alimentele din tractul intestinal al câinelui. Acest lucru este normal, iar diferite tipuri de alimente (și microorganisme) produc gaze diferite. Unele & # 8212; Ca și cei bogați în metan sau sulf - miros. Alții produc gaze bogate în dioxid de carbon și alte substanțe inodore în mare măsură.
  • Aerul regulat se termină în tractul digestiv al câinelui. Acest lucru apare de obicei atunci când câinii înghiți aerul (un eveniment numit aerofagia), dar există câteva condiții rare de sănătate care pot permite și aerului să intre în tractul digestiv. În cele din urmă, cea mai mare parte a acestui aer trebuie să-și găsească calea prin una din cele două puncte de ieșire disponibile.

Aceste cauze nu sunt teribil de controversate, dar trebuie remarcat faptul că cel puțin un nutriționist, Dottie Laflamme, DVM, pH.D., DACVN cu Nestle Purina Pet Care, rămâne neconvingătoare că aerul înghițit contribuie la flatulență, citând o lipsă de cercetare sau dovezi publicate. Cu toate acestea, ea o recunoaște acolo este dovezi care leagă aerul înghițit cu umflătură.

Nu am reușit să găsesc nici o altă autoritate care să conteste noțiunea de aer de înghițit care contribuie la flatulență. Pentru această chestiune, o mulțime de resurse medicale de vârf de top - cum ar fi Clinica Cleveland - par să nu aibă nici o problemă cu conceptul.

Dar am crezut că merită menționat.

Semne de pericol: Gazul nu este întotdeauna inofensiv

Gazul nu este, de obicei, o preocupare de sănătate, dar poate fi asociată cu o afecțiune medicală subiacentă. Nu există nici o modalitate rapidă și ușoară de a ști fără a vorbi cu veterinarul dvs., dar există câteva lucruri pe care le veți dori să le luați în considerare.

De exemplu, Câinii care produc mai mult gaz decât în ​​mod normal și suferind de alte afecțiuni intestinale ar trebui, probabil, un veterinar. În mod similar, câinii care nu au fost niciodată foarte gasi pot avea nevoie de atenție veterinară dacă acestea au un gaz rău brusc și începe să farting stânga și la dreapta pentru nici un motiv evident.

Luați în considerare și comportamentul câinelui tău. Un câine cu probleme de gaze standard, probabil, nu va apărea teribil deranjat de farturile lor. Pe de altă parte, un câine cu o problemă poate prezenta durere sau disconfort alături de gaz.

Aceasta este pur și simplu o altă ocazie în care va trebui să aveți încredere în instinctele de câine-părinte, să acționați în interesul cel mai bun al animalului dvs. și să greșești pe partea de prudență. Dacă nu altceva, ia în considerare contactarea oamenilor la cererea unui veterinar de la JustAnswer - Este mai ieftin și mai ușor decât să-ți iei câinele pentru o verificare.

Cum de a reduce gazul la câini

Presupunând că câinele dvs. este sănătos, iar gazul său nu este nici un motiv de îngrijorare, puteți lua câțiva pași care pot ajuta la rezolvarea situației. Nu veți putea să vă eliminați complet gazul, dar există câteva tehnici care se pot dovedi utile.

Luați în considerare schimbarea dietei sale

O mulțime de câini devin Gassy din cauza ingredientelor din dieta lor. Vom enumma unii dintre cei mai frecvenți vinovați într-un minut, dar pentru moment, știu doar că schimbările dietetice sunt ceva care merită explorați atunci când se ocupă de un animal de companie gasi.

Asigurați-vă că tu Selectați un aliment pentru câini proiectat pentru stomacuri sensibile Când faceți comutatorul și faceți atât de încet pentru a ajuta corpul câinelui să se adapteze la noua mâncare.

Tăiați resturile de masă

Ia o primim - uneori pooch-ul dvs. merită niște alimente umane delicioase. În general, încercăm să explicăm că, deși nu este o idee fabuloasă, nu este sfârșitul lumii dacă rămâneți la alimente sigure de câini și păstrați cantitățile minime.

Acestea fiind spuse, o mulțime de alimente umane pot declanșa gaz la câini, astfel încât să doriți să tăiați alimentele umane (în măsura în care puteți rezista) până când puteți identifica care alimente cauzează problemele.

Oferiți mai mult exerciții fizice

Obținerea Pup Activi va ajuta la menținerea intestinelor sale care funcționează bine și îl va ajuta să-l încurajeze mai mult. Acest lucru va contribui adesea la reducerea cantității de gaz pe care le produce, dar chiar dacă nu, va ajuta să expulzeze o mulțime de gaz în timp ce sunteți afară.

Este vorba despre victorii mici.

Încetiniți procesul de alimentație

Mâncarea prea repede este una dintre căile principale prin care câinii sunt gândiți să înghită aerul. Deci, este o idee bună să încercați să încetinească procesul cât mai bine puteți.

Dacă câinele dvs. este nerăbdător la timpul de hrănire din cauza problemelor comportamentale sau sociale, veți dori să lucrați la dizolvați orice tensiune și abordează cauza principală a problemei cu veterinarul dvs., un comportament canin sau un antrenor. Ar putea fi chiar posibil să vă ajutați să vă răcoare de animalele de companie la timpul de mâncare, hrănindu-l într-un alt loc decât ceilalți câini - concurența percepută poate provoca câini la lupi în jos.

De asemenea, puteți cumpăra Bowluri de câine cu hrană lentă care o face să provoace câinele tău să-și susțină copilul.

Poate gaz-x ajuta un câine gazos?

Puteți da gaz-x câțiva câini, dar poate fi mortal pentru alții - deci ar trebui Apelați întotdeauna medicul veterinar înainte de a vă da câinelui orice medicament.

Dar asta e pe lângă punctul oricum: Gax-X (simethiconă) funcționează, făcând mai ușor expulzarea gazului; Nu va face un lucru Darn pentru a elimina gazul. De fapt, gaz-x este de fapt unul dintre primele lucruri pe care le suferind de la Bloat sunt adesea spus de a face prin veterinarul lor.

Am scris despre gaz-x în detaliu înainte, Deci, verificați acest articol dacă doriți să aflați mai multe. Dar, din păcate, gaz-x nu este o soluție pentru frământarea dvs. de patru subsol.

Alimente care provoacă în mod obișnuit gaze la câini

Într-o măsură, Gassiness este o problemă personală pentru câini. Diferitele persoane au pur și simplu reacții diferite la diverse alimente și ingrediente.

Dar există o mână de lucruri care sunt asociate în mod obișnuit cu creșterea producției de gaze:

  • Lapte
  • carne rosie
  • Fasole
  • "Cat tratează" (știi ce vreau să spun)
  • Alimente cu fibre mari
  • Majoritatea carbohidraților (în afară de orez)
  • Fibre fermentabile, cum ar fi cicoare, inulină, psyllium, ovăz, orz, pulpă de sfeclă și fructe

***

Având în vedere cu farturile de câine Stinky este doar o parte a concertului pentru proprietarii de câini. Dar, pe echilibru, sunt sigur că suntem toți dispuși să ne punem cu aer otrăvitor din când în când, să ne bucurăm de toate lucrurile minunate. Amintiți-vă că, în timp ce gazul nu este de obicei nici o cauză de îngrijorare, trebuie să vă consultați întotdeauna medicul VET dacă problema gazului dvs. de câine prezintă oricare dintre steagurile roșii menționate mai sus.

Spuneți-ne ce rasă este câinele dvs. și evaluați factorul de fart în comentariile de mai jos. Va fi interesant să vedem dacă experiențele cititorilor noștri se aliniază cu reputația raselor pe care le lisim mai sus.

Din fericire, Rottie mea nu este deosebit de gasche, dar când ea decide să depresurizeze, rezultatele pot fi morți. Și, După cum am explicat înainte, ei sunt, în mod normal, tare, ceea ce ajută-mă cu un avertisment.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 9 Dintre cele mai grele rase de câine