Amestecurile australian shepherd - x aussie mutts vă place

Amestecurile Australian Shepherd - X Aussie Mutts vă place

Contrar credinței populare, Shepherd australian nu a provenit din teren în jos, deoarece rasa a fost concepută inițial în Statele Unite. Rasa australiană Shepherd este cunoscută pentru entuziasmul, prietenia și energia lor. Ei au fost inițial folosiți pentru Herding de Australian Sheetherders care au sosit în Statele Unite în timpul celor 17a secol. De asemenea, în această perioadă, agricultorii americani căutau o rasă de canină inteligentă și extrem de versatilă, care pot controla și gestiona animalele lor.

Păstorul australian pe care îl cunoaștem astăzi este o cruce între câinele Australian Herding și câinele american de herding. Produsul acestei reproduceri mixte este o rasă de câine hardworking și un câine inteligent. Rasele specifice de câine care au fost folosite pentru a dezvolta ciobanul australian modern sunt încă necunoscute. Shepherds sau Aussies australieni sunt încă folosite pentru a călca peste tot globul.

Ce arată un păstor australian?

Aussii sunt câini de dimensiuni medii cu o structură corporală relativ subțire. Acestea au haine de lungime medie care vin în nuanțe de negru, albastru și roșu. White este un marcaj comun în majoritatea amestecurilor Aussie. Au haine impermeabile care sunt excelente la reținerea căldurii corporale. Haina de păr este fie dreaptă, fie ondulată. Urechile lor de dimensiuni medii sunt în formă de Rosebuds.

Aussies prezintă coadă naturală bobiat. Una dintre cele mai distincte caracteristici ale păstorilor australieni este ochii lor. Ele sunt fie solide, fie o combinație de chihlimbar, blur, maro și alune. Ei pot cântări până la 60 de kilograme cu înălțimea în picioare de până la 23 de centimetri la umăr.

Temperament

Aussii sunt cunoscuți pentru loialitatea lor. Ei fac pentru o supraveghere excelentă datorită instinctului lor puternic de protecție. Așa cum au fost inițial dezvoltate pentru Herding, cele mai multe rase mixte au moștenit abilități de herding instinctuale, ceea ce înseamnă că sunt cel mai probabil să vă prăbușească călcâiul în timpul jocului și alergând.

Păstorii australieni sunt câini extrem de energici. Ei iubesc munca, ceea ce înseamnă că ar putea dezvolta comportament distructiv atunci când sunt în mod constant în interior. Ei necesită exerciții regulate, precum și o mulțime de timp și atenție de la maeștrii lor.

Instinctele puternice de aur de Aussie îi ispitește să-i învețe pe copiii mici prin lovirea lor la tocuri. Proprietarii de câini trebuie să înțeleagă că rasa de câine își va exprima întotdeauna nevoia de a fi inclusă în timpul activităților. Ei sunt cel mai frecvent prudenți în jurul străinilor, dar sunt foarte iubitoare și loială familiei lor.

Aussies sunt ușor de antrenat, deoarece au nevoie de mult timp și atenție. Ei vor lucra pentru laudă și consolidare pozitivă. Sunt câini foarte agili; Prin urmare, sunt excelente în timpul Instruirea cu ascultare, jucând fetch, și Frisbee printre multe altele. În unele țări, Aussies sunt, de asemenea, folosite ca câini de sanie.

În legătură cu o postare: Frisbee pentru câini

Să explorăm acum câteva dintre cele mai populare rase mixte auxted:

AUGI (Australian Shepherd / Pembroke Welsh Corgi)

Câine rasă Welsh Corgi Pembroke

Atât păstorul australian, cât și Welsh Corgi a venit dintr-o linie de sânge pentru Workaholics. Augis face tovarăși excelenți într-un cadru ferm.

Augis va prospera, de asemenea, într-un cadru urban, deoarece acestea pot fi instruite pentru copiii. Deși nu este sfătuit să coborâți pe acest traseu, Augis va fi babysitters și observatori dedicați pentru copiii dvs.

Verifică Corgi pui de vânzare

Australian Retriever (Shepherd Australian / Retriever de Aur)

Retrieverii australieni sunt câini cu părul moderat de lungă durată, oferind personalitate fermecătoare. Ele sunt ascultătoare și muncitoare în natură și sunt perfecte pentru familiile cu copii mici. Ei sunt ușor de antrenat și iubesc apa.

Aussiedoodle (Shepherd / Poodle Australian)

Portret pentru jucărie Poodle Puppy

Aussiedoodles sunt adorabili incontestabili. Această rasă a fost dezvoltată în mod specific pentru a fi tovarășul de canin final. Ele sunt loiale și prietenoase și sunt cele mai fericite atunci când au dat o mulțime de dragoste și atenție.

Frontieră-Aussie (Shepherd Australian / Collie de frontieră)

Collie de frontieră

Aussii de frontieră sunt cunoscute pentru blândețea, frumusețea și personalitatea calmă. Ei sunt oameni notoriici și bucurați-vă de timpul petrecut cu familia. Este important să nu lăsați acest câine de amestec Aussie numai pentru o lungă perioadă de timp, deoarece ar putea dezvolta anxietate de separare pe termen lung. Aussii de frontieră au haine de lux lung și groase care necesită îngrijire regulată pentru a preveni covorașul și plictisitorul.

Ausky (Shepherd Australian / Husky)

Ausky este un animal superb minunat, cu o privire piercing. Acest amestec australian Shepard este cunoscut pentru comportamentul lor autoritar și inteligența extremă. Este o necesitate pentru un Ausky să se supună formării de ascultare, astfel încât proprietarii de animale de companie să poată avea control deplin asupra comportamentului lor, altfel pot dezvolta personalitate disruptivă.

Verificați ghidul de rasă pe Husky Golden Retriever Mix

Boxherd (Shepherd / Boxer australian)

Boxer Dog

Boxherd este un amestec australian australian australian, care este extrem de loial și protejarea familiei sale. El poate deveni agresiv dacă simte că familia lui este în pericol. Are o inimă mare și va fi gata să facă proprietari de duș cu îmbrățișări și sărutări. Ei sunt câini foarte jucăuși care vor necesita exerciții regulate și plimbări cu tovarășul său uman.

Aussiepom (Shepherd / Pomeranian australian)

Pomeranian câine (Zwergspitz)

Dacă sunteți în căutarea unui Mini Aussie Mix, AussiePom este perfect pentru familia ta! Ele sunt mici, compacte și incontestabile cuddly. Această rasă mixtă face ca un tovarăș de familie foarte drăguț și loial. Dacă călătoriți de multe ori, este ușor să aduceți un AussiePom în jurul valorii de ieșire în afara orașului sau chiar aventuri de peste mări. Aussiepom se înțeleg bine cu copiii. Datorită hainei lor groase și pline de bucurie, Aussiepoms au nevoie de îngrijire regulată.

Dalshep (Shepherd / Dalmation australian)

Dog frumos dalmactian

Dalhseps sunt cunoscute ca fiind câini extrem de energici și de muncitori. Aceste calități sunt moștenite atât din păstorul australian, cât și din Dalmatian rase. Un Dalshep este un câine agil care va fi încântat să meargă pe plimbări lungi și de antrenament de ascultare în aer liber. Deși considerate câini de protecție excelentă pentru familii, ele sunt, de asemenea, extrem de nevoiașe atunci când vine vorba de atenție. Se comportă prost când au plecat pe cont propriu și devin deprimați atunci când sunt ignorați pentru perioade lungi de timp.

Baussie (Australian Shepherd / Boston Terrier)

Boston Terrier

O cruce între Australian Shepherd și Boston Terrier, Baussie este un câine jucăuș și energic care are nevoie și de o mulțime de exerciții și o mulțime de atenție unu. Baussie sunt predispuși la anxietatea de separare atunci când sunt lăsați singuri sau ignorați de familia lor, de aceea va trebui să alocați timp pentru plimbări, formare și timp de plat. Spre deosebire de alte mixuri Aussie, Baussie se confruntă cu viața interioară.

Indiferent de rasa ei sunt încrucișați, toate rasele amestecului Aussie Shepherd sunt toate drăguț și cuddly. Ele sunt o combinație de frumusețe și creier și fac tovarăși loiali familiilor care știu cum să-și trateze cel mai bun prieten al lui canine cu dragoste și respect.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Amestecurile australian shepherd - x aussie mutts vă place