4 Cele mai populare rase de câine de scurtă durată, care sunt ușor de mire

Marele rase de câine scurtă, care sunt ușor de mirele sunt într-o ligă proprie, sunt probabil cele mai distinctive rase din lume din cauza dimensiunii lor. Proprietarii de animale de companie le iubesc din mai multe motive, iar unul dintre ei este că au părul scurt. Dacă sunteți în căutarea unui câine mare cu păr scurt, ați ajuns la locul potrivit. În acest articol veți afla totul despre cei mai populari câini cu părul mare, inclusiv informații despre greutatea, înălțimea, culorile, comportamentul și multe altele.

Înțelegem de ce ați dori un câine mare cu părul scurt, astfel încât să nu petreceți mai mult timp să vă îngrijească decât să vă bucurați de compania sa. Dacă doriți să aflați mai multe despre tipul de canină care ar fi potrivit pentru dvs., continuați să citiți.

Creșterea câinilor cu părul scurt Ușor de Groom German Short Pointer cu părul scurt

Pointer german cu părul scurt (GSP)

După cum sugerează și numele, această rasă provine din Germania. Ei au fost crescuți ca câini de vânătoare multifuncțională în timpul secolului al XIX-lea. Pointerul german cu părul scurt a devenit aproape dispărut în timpul celui de-al doilea război mondial. La sfârșitul războiului, o mulțime de crescători au ascuns posesiunile cele mai apreciate și acest lucru a implicat trimiterea GSPS la Iugoslavia. GSP și-a făcut drumul spre Statele Unite 1925, Între anii 1950 și 1970, rasa a câștigat o reputație stelară în America Câștigând numeroase concursuri. 

Comportament și temperament

În ciuda dimensiunilor lor, această rasă populară de câine mare a câinelui, care este ușor de mire, este caldă și prietenoasă; Ei sunt încrezători, spirituali și întotdeauna pentru o provocare. Acești canini nu-i plac singurul timp și se vor dezvolta anxietate de separare Dacă proprietarul lor a plecat prea mult timp. GSP nu este confortabil să fie afară într-o canisa, sunt câini de casă și iubirea timpului petrecut cu membrii familiei. Ei sunt cunoscuți că au ales un favorit și lipiți de ele ca adezivul. 

Pointerul german cu părul scurt îi iubește pe copii, dar datorită nivelurilor ridicate de energie, se recomandă ca acestea să fie supravegheate atunci când sunt în jurul copiilor mici. Se înțeleg bine cu alți câini, dar au tendința de a fi agresivi în jurul aceluiași sex. În plus, pot obține, de asemenea, agresivi în jurul animalelor de companie mai mici, cum ar fi iepurii și pisicile, deoarece sunt vânători naturali. Aceste trăsături de caractere nu sunt setate în piatră, deci dacă aveți alte animale de companie, o rulare de încercare vă va ajuta să determinați dacă un GSP se va potrivi bine cu familia dvs. 

Deși această rasă este foarte inteligentă, ele sunt greu de antrenat, unul dintre motivele pentru aceasta este că sunt atât de auto-asigurate și ușor de distras. Cu alte cuvinte, dacă ceea ce cereți-le să facă nu are sens în mintea lor, ei nu o vor face. Prin urmare, GSP are nevoie de a mână fermă în timp ce instruiți ceea ce înseamnă că nu sunt ideale pentru primii proprietari de câini. 

Îngrijirea

Această rasă este considerată întreținere redusă; ei nu aruncă foarte mult și au nevoie de periaj săptămânal cu o perie de păr fermă. Veți ști când câinele dvs. are nevoie de o baie deoarece vor începe mirosul. Curățați urechile săptămânale și verificați semnele de infectare. Va trebui să vă spălați dinții zilnic și să vă clipiți unghiile de două ori pe lună. 

Informații suplimentare

  • Durată de viață: 10 - 12 ani
  • Culori: ficat solid, alb și ficat
  • Greutate: 45 - 60 lbs femeie, 55 - 70 lbs masculin
  • Înălţime: 23 - 25 Inches
  • HipoalerGenic: No

Fapt amuzant: Nasul lor sunt exact aceeași culoare ca și hainele lor.

Câine mari de câine cu părul ușor ușor de mirele mare Dane

Marele Dane

Dovezile sugerează că marele Dane ar fi putut provoca din China deoarece au apărut în literatura chineză încă de la 1121 B.C. Se crede că Assyrienii le-au introdus în diferite părți ale lumii prin tranzacționarea câinilor lor cu romanii și grecii. Marele danezii au fost inițial pentru a vâna vierii iar urechile lor au fost tăiate pentru a le proteja de a fi rupte de colii de mistreți. 

Comportament și temperament

Marele danezi sunt cunoscute pentru personalitățile lor fermecătoare; Termenul "gigant prietenos" descrie cu siguranță aceste canini. Îi place să joace și să se prăbușească; Marele Dane are o dorință puternică de a-și mulțumi proprietarii lor și acest lucru le face ușor să se antreneze. Acești canini sunt Câini de familie, Dar se bucură de a fi în jurul oamenilor în general; ei întâmpină străini cu brațe deschise dacă nu se simt amenințate de ei. Această rasă este extrem de protejată de proprietarii lor și a teritoriului lor. În ciuda dimensiunii lor, Marele Danne are un obicei interesant de a dori să le lia în turele proprietarilor. 

Acești câini minunați sunt extrem de îndrăgostiți de copii, dar un adult ar trebui să fie prezent atunci când sunt în jurul copiilor mici. Marele danezi se ocupă bine cu alți câini; Dar, în general, ei sunt neinteresați în alte animale și vor intra în modul de atac cu efectivele de animale. 

Îngrijirea

În ciuda faptului că au vărsat foarte mult, mari danse sunt incluse în cele mai populare rase de câine de scurtă durată și ușor de mirele, deoarece hainele lor sunt ușor de întreținut. Va trebui să vă spălați haina de câini, folosind adesea a Firma de perie de brist. Din păcate, scăldat Marele Dane prezintă o provocare "mare". Ei nu-i plac scăldatul și vor trage tot felul de anticuri pentru a evita acest lucru. Cu toate acestea, ei vor avea nevoie de o baie cel puțin o dată pe lună. 

Informații suplimentare

  • Durată de viață: 7 - 10 ani
  • Culori: manta, harlequin, negru, albastru, brindle, fawn
  • Greutate: 120 - 200 lbs
  • Înălţime: 30 - 34 Inches
  • HipoalerGenic: No

Fapt amuzant: După cum ați citit, Marele Danes sunt între 30 și 34 de centimetri înălțime, ceea ce le face cele mai înalte rase de câine în lume. 

Labrador Retriever

Labrador Retriever vine de la Newfoundland în Canada și au fost în jur de la 1500. Ei au fost inițial crescuți pentru a recupera rațele și peștii care se împrăștia fără cârlige de pescuit. Rasa a început să devină populară în 1800 După ce a câștigat atenția nobililor englezi în timpul vizitei în Canada. Retrieverul Labrador a fost recunoscut ca o rasă oficială de către Clubul American Kennel din 1917

Comportament și temperament

Retrieverii labrador sunt unul dintre cei mai adorați câini din lume. Nu doar pentru că sunt frumoase să se uite, dar ei au și personalități câștigătoare care vor face pe oricine vin în contact cu căderea de dragoste cu ei. Ele sunt o rasă foarte iubitoare și amabilă; Ele sunt, de asemenea, foarte prietenoase și se bucură de socializare cu oamenii și animalele deopotrivă.

Retrieverul Labrador este foarte inteligent și se înflorește să-și plăcească proprietarii care îi fac ușor să se antreneze. Formarea fermă este esențială pentru Retrieverul Labrador, deoarece sunt câini de mare energie și pot fi foarte încântați. Dacă acest lucru nu este canalizat în mod corect, ele pot deveni distructive. 

Această rasă se bucură de a fi în jurul familiei, nu le place să fie departe de proprietarii lor prea mult timp. Când Retrieverii Labrador se îmbolnăvesc și plictisit, ei fac lucruri cum ar fi mestecați și săpați să-și amelioreze frustrarea. Ei au nevoie atât de stimularea fizică, cât și mentală pentru a menține un echilibru sănătos. Acești canini se bucură să meargă pentru plimbări sau să jucăm în parc pentru a-și cheltui energia. 

Îngrijirea

Labradorii aruncă foarte mult, deci va trebui să le dați o pensulă bună o dată pe săptămână, folosind o perie de corp. Ei vor nevoie de periaj suplimentar în timpul sezonului de topire. De asemenea, este important să menționăm că Retrieverii Labrador se simt foarte murdar, deoarece se bucură de rulare în noroi și alte bătăi neplăcute atunci când sunt în afara și despre.

Nu există nici o regulă tare și rapidă cu privire la momentul în care ar trebui să vă bătuți caninul, dar când se murdăresc după o plimbare, asigurați-vă că ați mâncat-o în jos. În plus, dați-le o baie bună cel puțin o dată pe lună pentru a împiedica mirosul câinelui. Puneți dinții zilnic și, curățați și verificați urechile o dată pe săptămână și clipiți unghiile de la picioare de două ori pe lună. 

Informații suplimentare

Fapt amuzant: Labradorii se bucură de înot, deoarece acesta este unul dintre lucrurile pe care au fost proiectate să le facă. Al lor Piciorul Webbed Permiteți-le să zboare repede, cozile lor groase acționează ca o plimbare, iar hainele lor grele impermeabile le protejează de vremea rece. 

Câine mari de câine cu părul ușor ușor la Groom Rottweiler

Rottweiler

Dovezile sugerează că Rottweilerul provine din Germania pe care au fost crescuți pentru prima dată să transporte bovine pe piață. Butchers le-au folosit și pentru a-și trage căruțele; Rottweilerul a fost unul dintre primii Câini de poliție și au servit cu onoare în armată. Prin urmare, acestea au fost instruite pe scară largă în toate domeniile de protecție și de pădare. 

Cea mai populară rasă de câine scurtă a câinelui, care este ușor de mire, nu are cele mai bune reputații, din cauza câtorva nenorociri care au plecat public, rasa a fost etichetă nedrept ca fiind agresivă și periculoasă. Ca rezultat, în funcție de regulile din orașul dvs., pentru a deține un rottweiler, este posibil să trebuiască să transportați suplimentar asigurare de raspundere

Comportament și temperament

În ciuda aspectului lor amenințător, Rottweiler este un câine de familie prietenos care nu iubește nimic mai mult decât să fie în jurul proprietarului său. Ei fac câini de protecție excelentă și sunt protejați cu fermitate a păzitorii și teritoriul lor. Rottweiler`s nu sunt ideale pentru proprietarii de animale de companie pentru prima dată pentru că au nevoie de instruire de la un antrenor cu experiență și ferm. Această rasă este foarte afectuoasă și iubitoare, nu le place să fie singuri și vor deveni distructivă după perioade lungi de izolare. 

Rottweiler se înțelege bine cu copiii și sunt foarte protejați dintre ei, dar din cauza dimensiunii lor, asigurați-vă că sunt întotdeauna supravegheați când în jurul copiilor. Această rasă nu are nevoie de multă exercițiu, luându-le pentru o plimbare timp de zece minute de două ori pe zi îi va păstra mulțumiți. Cu toate acestea, este esențial ca aceștia să li se acorde acest timp pentru a lucra pentru că sunt predispus la obezitate. În plus, rasa este un câine inteligent și va avea nevoie, de asemenea, de o mulțime de stimulare mentală sub formă de clase de agilitate și clase avansate de ascultare. 

Rottweilerul nu se deranjează pe alți câini atâta timp cât nu sunt de același sex. În majoritatea cazurilor, ele pot trăi cu alte animale, cum ar fi pisicile. 

 Ei sunt încrezători și calme, deoarece știu că atunci când se împinge să se împingă, se pot ocupa de ei înșiși. 

Vestea proastă este că, dacă intenționați să cumpărați un adult Rottweiler, va trebui să vă petreceți timp căutați unul care a fost socializat și instruit bine sau veți fi blocați cu un câine agresiv și furios. Din păcate, o mulțime de adulți Rottweiler`s sunt renunțat la adopție deoarece nu au fost instruiți în mod corespunzător ca puii care le-au determinat să crească în adulți distructivi. 

Îngrijirea

Rottweilerul are un strat dublu pe care l-au vărsat moderat pe tot parcursul anului și au vărsat excesiv în timpul lunilor de primăvară și cădere. Va trebui să vă spălați câinele săptămânal cu o perie de păr fermă. Baie animalul dvs. după cum este necesar, curățați și inspectați urechile lor o dată pe lună, periați zilnic dinții și snip picioarele lor de doua ori pe luna. 

Informații suplimentare

  • Durată de viață: 9 - 10 ani
  • Culori: negru și rugină
  • Greutate: 80 - 100 lbs femeie, 95 - 135 lbs masculin
  • Înălţime: 22 - 25 inci femeie, 24 - 27 inci masculin
  • HipoalerGenic: No

Fapt amuzant: Rottweilerul nu ar fi cu noi astăzi dacă nu ar fi fost pentru poliție și militar. Au început să moară în timpul Revoluției Industriale, deoarece locurile lor de muncă ca herders bovine au fost preluate de mașini.

Gândirea finală

Așa cum ați citit, nu toate cele mai populare rase de câine scurte, care sunt ușor de mirele, sunt destinate tuturor tuturor. Dacă intenționați să cumpărați unul, va trebui să faceți unele cercetări pentru a găsi câinele potrivit pentru dvs. Acest post ar fi trebuit să vă dea o idee despre ceea ce să vă acordați atenție, deoarece de la îngrijire, pentru a-și exercita modul în care se socializează, toate rasele mari cu părul scurt au nevoile lor unice.

De asemenea, ajută la satisfacerea diferitelor rase în persoană, deoarece este posibil să obțineți simțul potrivit atunci când interacționați direct cu câinele. Pe lângă faptul că aveți o înțelegere completă a rasei pe care intenționați să o achiziționați, va trebui, de asemenea, să vă asigurați că veți găsi un crescător de reputație care transportă câini sănătoși și fericiți. Cei mai crescători de încredere sunt în general înregistrați la un organism juridic, cum ar fi Clubul American Kennel.

CITIT URMĂTORUL: 5 cele mai bune cursuri de îngrijire a câinelui online

Cele mai populare rase de câini mari de câini, care sunt ușor de mire

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 4 Cele mai populare rase de câine de scurtă durată, care sunt ușor de mire