Rețetă: hrană pentru câini de casă pentru piele sensibilă

Există multe motive pentru care dvs câinele poate dezvolta pielea sensibilă. Dacă câinele dvs. are o piele sensibilă, probabil că veți vedea iritarea și o mulțime de mâncărime. În timp ce există multe remedii pe piață, hrănirea a hrană pentru câini de casă pentru pielea sensibilă este una dintre cele mai bune modalități de a obține pielea puilor și de a acoperi înapoi pentru a fi sănătoasă și bine hidratată.

Remediile actuale și tratamentele orale sunt umplute cu substanțe chimice și ingrediente artificiale. Mulți proprietari de animale de companie nu doresc să utilizeze aceste tipuri de tratamente pentru câinii de acolo. La urma urmei, dacă câinele dvs. are o piele sensibilă, de ce ați dori să puneți substanțe chimice și ingrediente artificiale pe piele sau în corpul său? Există o șansă bună că aceste produse pot irita pielea chiar mai mult.

Hrană pentru câini de casă pentru pielea sensibilăTulburarea sensibilă a pielii este un termen larg pentru una dintre condițiile pielii la câinii care afectează o populație ridicată de canini și este una dintre cele mai frecvente probleme de sănătate ale animalelor de companie întâlnite. Dacă Câinele dvs. este în mod constant zgâriat, pielea lui arată roșu sau inflamată sau haina lui arată semne de pierdere a părului, probabil are o piele sensibilă. Dacă starea lui este severă, veți vedea patch-uri chel și vărsări excesive.

Toate aceste simptome sunt cauzate de niste Tipul de iritare a pielii. Acarienii, praful, polenul si chiar alergiile alimentare pot fi vinovatorii care cauzeaza tulburarea de piele Fido. Câinele dvs. ar putea avea, de asemenea, o piele sensibilă datorită genelor sale sau din cauza factorilor de mediu.

Studiile au aratat Această nutriție adecvată este una dintre cele mai bune modalități de a trata și de a preveni pielea sensibilă la câini. Primul lucru pe care ar trebui să-l faceți dacă suspectați că câinele dvs. are o piele sensibilă este să vă consultați cu veterinarul dvs. pentru a determina ce ar putea fi cauza. Veterinarul dvs. este, de asemenea, una dintre cele mai bune resurse pentru dvs. Dacă intenționați să schimbați dieta câinelui.

În funcție de cauze și simptome, este posibil să fie necesar să utilizați Tratamente de infectare a pielii, medicamente, remedii cum ar fi Cearări naturale / balsamuri sau alte soluții pentru a elimina iritarea pielii. Dar, un aliment pentru câini de casă pentru pielea sensibilă va ajuta la tratarea stării mai rapidă și pentru a împiedica decuparea din nou.

MAI MULT: Cum să hrăniți câinii cu piele sensibilă

Hrană pentru câini de casă pentru pielea sensibilă

Hrană pentru câini de casă pentru pielea sensibilă

Ingrediente

  • 2 kilograme de coapse de pui fără piele, fără oase
  • 1 cană de varză roșie (mărunțită)
  • 1 Apple (corat și curățat)
  • 1 spanac de cupă
  • 2 oua
  • 1 lingurita. ulei de cocos

Directii

Într-o tigaie mare, gătiți coapsele de pui pe căldură medie. Când sunt gătite de 75%, adăugați toate celelalte ingrediente. Așa cum veți vedea în ghidul meu video de mai sus, puteți include cochilii de ou în această rețetă pentru a adăuga mai mult calciu. Întotdeauna am inclus cochilii de ou în mâncarea de casă a câinelui meu, dar știu că niște proprietari de animale de companie nu-i place să facă asta.

Hrană pentru câini de casă pentru pielea sensibilăOdată ce ați adăugat toate ingredientele la tigaie, acoperiți-l și lăsați-l să se fierbe timp de aproximativ 20 de minute. Pe măsură ce puiul finalizează gătit, va deveni licitație și veți putea să-l rupați sau să-l ștergeți în bucăți adecvate pentru dimensiunea câinelui.

Odată ce mâncarea sa răcit, îl puteți hrăni cu câinele dvs. Stocați resturile într-un recipient etanș în frigider timp de până la 5 zile. De asemenea, puteți pregăti această rețetă în vrac și puteți să o păstrați într-un recipient etanș în congelator timp de până la 3 luni.

Recomandat mărimea porției Pentru acest hrană pentru câini de casă pentru piele sensibila este de aproximativ 1/2 cană pentru fiecare 20-25 de kilograme de greutate corporală. Amintiți-vă că câinii mai activi vor necesita mai multe calorii pe zi. De asemenea, câinii cu un stil de viață mai sedentar nu pot avea nevoie de cât mai multe calorii.

CITESTE MAI MULT: 6 condiții de piele de câine și ce să facă cu ei

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de câini:

Hrană pentru câini de casă pentru rețetă sensibilă a pielii

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rețetă: hrană pentru câini de casă pentru piele sensibilă