Cum să eliminați și să împiedicați etichetele pielii pe câini

Preveniți și îndepărtați etichetele pielii pe câini

La fel ca oamenii, ca a Câinele devine mai în vârstă, Pielea lor începe să arate ravagiile timpului, ceea ce poate duce la creșteri, inclusiv etichetele pielii. O etichetă a pielii este un tip de creștere care constă din țesut fibros. Poate apărea ca o lovitură sau o bucată multiplă sau unică. În majoritatea cazurilor, aceste creșteri vor fi inofensive. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că acestea ar trebui să fie pur și simplu ignorate, mai ales dacă câinele tău este zgâriat, pare să fie în durere sau este deranjat de creștere. Etichetele pielii pot apărea oriunde pe corpul unui câine și sunt, de asemenea, menționați ca o gamă de alte nume, inclusiv AchroChordons, Piele Poly, Warts de câine, etichete fibrine și fibropapilomas. Aceste creșteri sunt carne; unele sunt tulpini și plat, în timp ce alții sunt rotunzi. De asemenea, puteți obține cele care sunt mici și apar ca un bob de orez, în timp ce altele un mare și pot crește la dimensiunea unui strugure.

Etichete de piele pe câini

Cele două tipuri de etichete de piele la câini

Există două categorii principale de etichete de piele la câini: hamartomuri foliculare și hamartoame fibrrandnexale. Primul este cel mai rar al celor doi. Acestea sunt creșteri multiple, care au părul gros și o masă aplatizată. Fibrodnexal Hamartomii, cunoscuți și sub numele de hamartoame colagen, sunt forma mai comună a etichetelor de piele la câini. Aceste forme în apropierea punctelor de presiune și regiunile membrelor inferioare și tind să fie fără păr.

Ce cauzează etichetele pielii?

Deși au existat o serie de teorii dezvoltate de experți în ceea ce privește dezvoltarea etichetei pielii, Veterinarieni Nu știu exact ce cauzează aceste umflături. Cu toate acestea, aici sunt câțiva dintre factorii care i-au fost atribuite prezenței lor:

  • Un guler de montaj rău
  • Nutriție slabă
  • Machiaj genetic
  • Prea puțin sau prea multă baie
  • Produse de îngrijire a pielii
  • Paraziți
  • Factori de mediu

În legătură cu o postare: Cel mai bun șampon de câine

Cum de a preveni etichetele pielii la câini

Când aruncați o privire la diferitele cauze pentru etichetele pielii, acesta evidențiază un număr de pași pe care îi puteți lua pentru a vă asigura că câinele dvs. nu suferă de aceste creșteri. Aceasta include următoarele:

  • Îmbunătățiți dieta câinelui - Malformațiile pielii se pot dezvolta dacă un câine nu este alimentat corespunzător. Dacă el mănâncă ceva pe care nu ar trebui să fie, sau nu primește nutriția corectă, poate slăbi sistemul imunitar al animalului dvs. de companie, care poate duce la fisuri și erupții cutanate în piele și, bineînțeles, etichetele pielii.
  • Îmbunătățirea regimului de îngrijire a pielii câinelui: Câinii trebuie să fie scăldată pe o bază frecventă, în funcție de rasa lor, desigur. Cu toate acestea, dacă sunteți un proprietar care să cadă câinele în momentul în care observați un miros ușor, ar putea fi că vă spălați câinele prea mult. Aceasta oprește pielea de a crea uleiurile naturale care sunt necesare pentru un strat sănătos. Nu numai acest lucru, dar șampoanele dure și săpunurile pot provoca etichete să se dezvolte deoarece au uscat și pielea prin îndepărtarea uleiurilor. Treceți la un șampon organic care a fost special conceput pentru câini.
  • Cumpărați un nou guler pentru câinele dvs - Asigurați-vă că gulerul câinelui se potrivește corect. Pentru a vă asigura că dvs Gulerul câinelui se potrivește corect, măsurați în jurul gâtului animalului dvs. de companie folosind o bandă de măsurare ușoară, apoi adăugați un centimetru în partea de sus a acestui lucru. Asigurați-vă că măsurați în jurul părții superioare a gâtului animalului dvs., astfel încât gulerul să nu fie prea slăbit și să alunece peste urechi.

În legătură cu o postare: Cele mai bune gulere de câine

Simptomele de etichetare a pielii pentru a căuta

Poate dura ceva timp pentru a observa etichetele pielii, deoarece acestea tind să crească încet. Cu toate acestea, există câteva semne pe care le puteți căuta, inclusiv:

  • Infecții secundare ale creșterii
  • Creșteri care sângerează dacă sunt deteriorate
  • Creșteri asemănătoare plăcii
  • Creșteri care au foliculi de păr
  • Creșteri multiple sau unice
  • Creșterea cu o suprafață asemănătoare unei negri
  • Tulpini asemănătoare tulpinii

Cum să eliminați etichetele pielii câinelui

Este posibil să fiți tentați să eliminați tu eticheta de piele, dar acest lucru nu este recomandat. O mulțime de oameni se gândesc dacă este simplu ca pur și simplu lovind creșterea imediat. Dar este important să ne amintim că aceasta este încă o parte a pielii câinelui tău, astfel încât orice formă de tăiere poate duce la o rană deschisă și o sângerare. Acest lucru poate duce apoi la infecție și bacterii, motiv pentru care trebuie să aveți medicamente corecte și echipamente sterile. Problema devine și mai complicată dacă eticheta pielii este situată într-o zonă sensibilă sau neobișnuită, cum ar fi gura sau pleoapele. Acesta este motivul pentru care este mai bine să faceți o excursie pentru a vă vedea veterinarul. Puteți găsi chiar că veterinarul dvs. vă spune că creșterea nu trebuie eliminată.

Câini Etichete de piele

Deci, cum va elimina medicul veterinar? În majoritatea cazurilor, aceasta va fi o afacere în ambulatoriu. Câinele dvs. va primi anestezie locală, astfel încât zona din jurul etichetei pielii să fie amortate. Dacă câinele dvs. este prea mic sau agresiv, este posibil să vi se solicite să-l țineți în jos, astfel încât VET să poată continua procedura. Eticheta va fi apoi tăiată odată cu setările anestezice. Câinele dvs. nu va fi în nici o durere. Nu va fi de obicei nici o coasere necesară, deoarece există doar o cantitate mică de tăiere implicată. În săptămâna următoare sau așa, trebuie să monitorizați rana și să vă asigurați că câinele dvs. nu zgârie zona.

Dacă ați observat că câinele dvs. are o etichetă de piele, nu este nevoie să se panică. În majoritatea cazurilor, etichetele pielii sunt complet inofensive. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că acestea ar trebui să fie ignorate. Acest lucru este în special cazul dacă cainele tau este deranjată în mod deosebit de creștere și pare să o zgârie. Cel mai bun lucru pe care trebuie să-l faceți este să vă vedeți veterinarul. Ei vă pot spune că eticheta pielii nu trebuie eliminată, dar cel puțin mintea voastră va fi pusă la ușurință.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să eliminați și să împiedicați etichetele pielii pe câini