Diy dog balsam: 3 rețete sigure

Conditioner pentru câini nu este doar bun pentru haina lor. Balsam hidratează și hrănește și pielea. DIY BDILIERDER lasă stratul moale și fără tangle, în timp ce vindecă și protejează pielea.

Chiar și șampoanele de câine de înaltă calitate pot desprinde uleiurile naturale din haina de companie. Dacă nu utilizați un balsam pe blana câinelui, ar putea fi lăsată uscată și plictisitoare după doar câteva băi. Cel mai bun balsam de câine conține, de asemenea, agenți de desenare care o vor face mai ușor de perie Focul Fido după scăldat.

Când căutați o rețetă de condiționare a câinelui DIY, nu aveți nevoie să vă faceți griji cu privire la tipul de piele al câinelui. Spre deosebire de șampoane, acestea nu vor afecta echilibrul uleiului. Cu toate acestea, dacă câinele dvs. are o piele sau o haină grasă, ar trebui să evitați să utilizați balsamul împreună, deoarece va face ca această stare să fie mai rău.

DIY Dog Balsam: 3 rețete sigure

DIY BDILIERDEREste important să utilizați produse de îngrijire care sunt formulate pentru câini. Climatizatoarele pentru câini sunt formulate în mod specific pentru o piele și o haină de canin. Balsamul de păr uman ar trebui nu Fiți folosit pe animale de companie din motive de siguranță și deoarece nu a fost proiectat pentru nivelul pH-ului pielii caninei.

Aceste rețete de condiționare a câinilor DIY sunt făcute cu ingrediente naturale care sunt blânde și sigure pentru piele.

Rețetă # 1

  • 3 ouă
  • 2 cani de apă caldă

Combinați ingredientele într-un castron mic și amestecați până se amestecă complet. Ouăle sunt extrem de ridicat în proteine, astfel încât ei ajută la întărirea hainei în timp ce o lăsăm cu o strălucire frumoasă. Masați amestecul de ou în stratul câinelui dvs. și lăsați-l să stea timp de 5-10 minute înainte de clătire bine.

Reteta # 2

  • 2 lingurite. Ulei de cocos topit
  • 1/4 de ovăz de ovăz
  • 1 lingurita. miere crudă
  • 1/4 cană de apă caldă

Combinați ingredientele într-un castron mic și amestecați până se amestecă complet. Fulgiul de ovăz va ajuta la calmarea și repararea pielii uscate, în timp ce mierea are de fapt a fost dovedită Pentru a contribui la promovarea creșterii celulelor pielii. Mierea conține vitamine, aminoacizi minerali și antioxidanți care vor condiționa și hidrata pielea și stratul.

Ulei de cocos sa demonstrat că are efecte benefice pentru sănătatea pielii și a stratului. Fie că este luată pe cale orală sau utilizată topic, uleiul de nucă de cocos este un mare balsam de câine DIY toate de la sine.

Rețetă # 3 - Lăsați în balsam

  • 2 lingurite. oțet de mere
  • 1 apă de apă

Dacă căutați o modalitate ușoară de a ajuta pielea și haina câinelui dvs. zilnic, această rețetă este ceea ce aveți nevoie. Oțetul de cidru de mere ajută la echilibrarea nivelului natural al pielii. De asemenea, are proprietăți anti-fungice și antibacteriene naturale.

Doar amestecați aceste 2 ingrediente într-o sticlă de pulverizare goală și pulverizați pe câinele zilnic. Asigurați-vă că ați mâncat balsamul prin stradă și pe piele.

Citiți următorul: Cum de a face baie un câine mai ușor (și unele instrumente unice)

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Diy dog balsam: 3 rețete sigure