Ce gândesc câinii?

Întrebarea despre mințile mai multor ale proprietarului câinelui nu este: "Dogul meu gândește:" Dar mai degrabă "Ce gândesc câinii?"Cercetătorii știu că caninii se gândesc la diferite niveluri de activitate creierului măsurată în timp ce au fost supuși unui RMN sau alegerilor făcute în timp ce sunt expuse la stimuli diferiți. Chiar dacă este greu să spui exact ceea ce un câine se gândește din moment, diversele experimente pe care cercetătorii au încercat să încerce să răspundă la această întrebare persistentă.

Cum știm de fapt câinii Gândi?

Privind scanările creierului, cercetătorii sunt capabili să spună că un câine prelucrează informații în mod similar cu privire la modul în care oamenii de procesare a oamenilor. A 2015 Studiu a înregistrat creierul unui câine în timp ce animalul a fost prezentat cu ceva care miroase ca proprietarul lor. Creierul câinelui arată că recunoaște mirosul proprietarului și "Centrul de recompense" al creierului este activat.

Un alt studiu similar a fost efectuată cu un an înainte, dar în loc să folosească mirosurile, oamenii de știință folosesc sunete. O dată în scaner, diverse voci și fraze au fost vorbit cu câinele de către formatorul lor. Fraze semnificative, cum ar fi "bine făcut", au fost procesate în emisfera stângă a creierului câinelui, în timp ce o frază fără sens, cum ar fi "ca și cum", nu sa înregistrat.

A constatat că sunetele diferite, și cele pozitive, angajează un cortex auditiv al unui câine și le face să gândească. Aceasta este o mare parte din modul în care lucrările de obligațiuni pentru câini umane și determină limbajul procesului câinilor într-un mod similar cu modul în care oamenii de procesare a oamenilor. În plus, studiul a constatat că câinele era mai probabil să reacționeze mai puternic la o voce familiară și intonarea vocii a modificat reacția câinelui. Un câine a fost mai probabil să reacționeze la o voce fericită spunând "bine făcut" peste o voce monotonă spunând aceeași frază.

Cât de bine gândesc câinii?

Cât de bine gândesc câiniiDr. Jill Sackman, director medical senior al partenerilor veterinari Bluepearl și un clinician în medicina comportamentală, a confirmat că nu numai câinii cred, dar ea a estimat nivelul lor de cunoaștere la un copil între trei și cinci ani. Mulți alți oameni de știință și psihologi canini au venit Concluzii similare.

Prin expunerea unor nivele de cunoaștere care sunt egale cu un copil mic, un câine este capabil să reacționeze la stimulii externi și să facă asociații. De exemplu, ei sunt capabili să recunoască voci familiare, oameni și locuri chiar dacă a trecut o perioadă lungă de timp de la ultima lor interacțiune cu stimulii familiari. Acesta este motivul pentru care câinii sunt capabili să-și recunoască proprietarii chiar și după câteva luni. Câinii sunt, de asemenea, capabili să facă evaluări, cum ar fi castronul de câine mai mult alimente decât un alt castron de câine.

Ce gândesc câinii?

La fel ca este imposibil ca un om să știe ce gândește un alt om, este imposibil să știi exact ce gândește un câine din moment în clipă. Dr. Rachel Barrak de acupunctura animală din New York City, prezentată Petmd, a remarcat că este imposibil să speculați exact ce gândește un câine.

O modalitate că proprietarii de câini pot obține o mai bună înțelegere a ceea ce se poate gândi câinele lor este să-și evalueze comportamentul și manierele. Câinele este încântat și învârtindu-și coada? Fac contact vizual sau lătrat? Acestea sunt modalități diferite că câinii sunt capabili să comunice ceea ce se gândesc sau se simt și este mai mult despre contextul situației care vă va ajuta să evaluați ceea ce se poate gândi câinele dvs.

Ce fel de sentimente au câinii?

Dacă un câine este capabil să gândească, atunci nu este o întindere a imaginației de a vă întreba dacă câinii au sentimente. Răspunsul scurt la această întrebare este da, câinii au sentimente. În plus, câinii pot chiar să simtă emoțiile proprietarilor lor, și oarecum împărtășesc aceleași sentimente.

Cu toate acestea, amintiți-vă că caninii sunt cognitiv la nivelul unui copil care are între trei și cinci ani. Câinii nu prezintă toate aceleași sentimente sau emoții pe care oamenii le fac, iar gama lor este mult mai îngustă.

De exemplu, câini se poate simți fericit și excitat. Am discutat anterior câinii " simțul umorului, dar, în general, este ușor de spus când un câine este fericit pentru că puteți vedea coada lor, sau pot sări în entuziasm. Descoperiți revista a explicat că echivalentul unui zâmbet de câine arată cum ar fi:

  • Ușor deschise gura sau fălcile
  • Limba proeminentă din gură pe dinți de fund
  • Colțurile gurii ușor întoarse în sus
  • Obrajii împingând pentru a face ca ochii să pară în formă de lacrimă

Acest articol a subliniat, de asemenea, un studiu de către psihologi și biologi comportamentali care sugerează că câinii sunt capabili să râdă, de asemenea. Stanley Coren, dr. A făcut o treabă bună Studiu aici și a vorbit cum a fost făcută descoperirea folosind înregistrări de câini. Articolul descrie, de asemenea, cum să identificați sunetul, precum și să faceți și sunetul.

Fericirea este un sentiment ușor de înțeles, dar există vreun sentiment pe care câinii o fac nu avea? Da, iar cel mai frecvent răspuns din partea cercetătorilor este în mod covârșitor de sentimentul vinovăţie. În timp ce unii oameni cred că câinele lor face o față vinovată sau are o reacție la ceva ce au făcut greșit, majoritatea cercetătorilor sunt de acord că sentimentele cum ar fi vinovăția sau rușinea sunt prea complexe pentru câini. În schimb, ceea ce percepeți ca vina este probabil sentimentul dvs. de câine frică.

Ce gândesc câinii când sunt fericiți?

După cum sa menționat mai sus, creierul câinilor arată că ei se gândesc la proprietarii lor și de a procesa gândurile lor în "Centrul de recompense" al creierului lor. În plus față de sentimentul fericit atunci când vă gândiți la proprietarul lor, fețele familiare și locuri familiare, câinii răspund, de asemenea, cu gânduri și sentimente fericite atunci când sunt prezentate cu alimente. Evident.

Unii câini sunt mai probabil să reacționeze cu o emoție mai puternică a fericirii proprietarului lor și laudă asupra alimentelor, dar cele mai multe par să fie mai bune. Dr. Berns gregory testate dacă câinii iubesc laudă sau alimente mai mult. A lui Rezultatele au arătat că aproximativ 80% dintre câinii testați au răspuns mai pozitiv la alimente, 20% dintre câinii testați au răspuns mai bine la laudă în loc de alimente. În plus față de acest studiu, el a reușit să determine că creierul câinelui sunt capabili să proceseze fețe împreună cu alte calități distinctive (cum ar fi mirosul).

Deși numeroase studii au fost făcute pentru a imagina creierul câinelui, testați răspunsurile lor la stimuli și încercați să înțelegeți gândurile lor, este puțin probabil ca noi să știm exact ce gândește un câine în orice moment. Datorită studiilor deja finalizate, știm că câinii cred că proprietarii lor îi fac fericiți, câțiva câini preferă laude peste tratate, iar câinii pot simți emoții de bază.

Citiți următorul: Câinele dvs. știe despre obiectivele voastre și crede că nu sunt la îndoială

Doriți să împărtășiți acest lucru?

Aceasta este ceea ce gândesc câinii

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ce gândesc câinii?