Câinele dvs. Se simte neclintit?

Câinele dvs. se simte neclintit

Uneori oamenii cumpără un câine fără să-și dea seama cât de multă responsabilitate va fi sau fără a avea timp să se joace cu el. Recent, un videoclip a fost lansat cu speranța că ar atrage atenția la cât de gravă este într-adevăr acest lucru. Câinii nu au o voce și tristețea lor poate merge nedetectată pentru ani.

Pe măsură ce vizionați acest videoclip, este posibil să nu înțelegeți cum se referă la animalele și animalele, dar, pe măsură ce povestea vă relaxează, veți începe să înțelegeți. Acest lucru vă poate face să plângeți, dar este o lecție bună pe care toți oamenii ar trebui să o cunoască. Dacă suntem proprietari de animale de companie iresponsabil, există un rezultat, chiar dacă nu suntem conștienți de asta.

Animalele au sentimente la fel ca oamenii. Ei au experiență bucurie și tristețe, singurătate și depresie.

Acest videoclip are, de asemenea, implicații mai mari pentru societatea noastră despre modul în care ne tratăm reciproc și modul în care copiii sau adulții pot fi afectați atunci când suntem prea ocupați pentru ei sau neglijați-i. Sperăm că după ce vă vedeți, veți fi inspirați să o împărtășiți, precum și să promovați obiceiuri bune de proprietate a animalelor de companie. Dincolo de asta, sperăm că vă inspiră să vă ascultați mai mult pe cei dragi, să iubiți mai mult și într-adevăr să fiți acolo pentru oameni și animale când au nevoie de tine.

Imaginați-vă dacă ați fi neglijat, periat deoparte și tratat ca și cum nu ați contează? Poate că ați simțit așa înainte și vă puteți referi la sentimentul. Cu cât mai mulți oameni ating acest videoclip, cu atât mai bine lumea va fi pentru că este atât de bine făcută și primește un punct atât de puternic.

LEGATE DE: Cum câinii ajută oamenii: 5 cele mai bune povești

Nimic nu este mai important decât dragostea - nu funcționează, nu posesiunile noastre. La fel cum vinul roșu vărsat provoacă izbucnirea în videoclip, mulți oameni pot deveni reactivi și necuviincioși atunci când lucrurile neașteptate apar. Ar trebui să fim mereu la animalele de companie și să nu le lovim niciodată, așa cum ar trebui să fim mereu la oameni.

Dacă noi animalele sunt depresive, șansele sunt ele nu primesc suficientă dragoste, afecțiune și timp de joc. Dacă nu ați primit aceste lucruri, veți fi deprimați prea, nu ați fi? Toate ființele merită cu adevărat respect și avem cu toții abilitatea de a alege să fim mai iubitoare chiar acum. Va face lumea un loc mai bun.

Câinele dvs. se simte neclintit

Acest videoclip este un exemplu atât de mare de artă care are un mesaj puternic și poate fi o sursă de inspirație pentru alți artiști. Cu cât folosim mai mult talentele noastre artistice de film, compoziții și alte abilități creative pentru bine, schimbările mai pozitive pe care le putem avea un impact în inimile și mințile lumii. Continuați să împărtășiți acest videoclip și mesaje pozitive, deoarece mass-media socială ne ajută să ne îmbunătățim și să punem culturile noastre în direcții promițătoare.

Durerea din ochii fetiței în acest videoclip vorbește pentru toate animalele care sunt neglijate. Poate că sunt în adăposturi, poate că sunt în case care nu le mai pasă de ei. Fi o voce pentru aceste animale și dacă puteți, oferiți-le o casă iubitoare. Amintiți-vă, adopția PET nu este ceva care trebuie luat ușor pe măsură ce videoclipul spune la sfârșit.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câinele dvs. Se simte neclintit?