Avertisment - riscați o amendă pentru un animal de companie rămas afară în frig

Riscă o amendă pentru un animal de companie rămas afară în frig

Când temperaturile scade la cifre unice din Indianapolis în acest an și dincolo de, iubitorii de animale de companie trebuie să facă mai mult decât să se țină cald. Vor trebui să ia și pe prietenii lor cu patru picioare să scape de vremea aspră. Dar sincer, nu este așa că proprietarii de câini ar trebui să facă deja?

Conform noua lege, moarte hipotermică la animale este acum considerată crudă și ar putea atrage o amendă și / sau o aterizare într-o doghouse.

De ce a fost necesară această legislație?

Riscă o amendă pentru un animal de companie rămas afară în frig

Când se stabilește iarna, definește o altă perioadă aglomerată pentru controlul animalelor și ofițerii de poliție din întreaga țară. Ele sunt ocupate ocupate, răspunzând la apelurile de la cetățenii interesați despre animalele de companie rămase în frig. Și, în cele mai grave scenarii, unele animale de companie nu supraviețuiesc niciodată atacului rece.

LEGATE DE: DIY Casa de câine vreme rece: Păstrați câinele dvs. cald în timpul iernii

Din fericire, datorită noii legi, animalele de companie au un motiv să sărbătorească. Legea a adus pedepse hârstoare pentru persoanele nesăbuite, inimii care îi permit animalelor de companie să înghețe la moarte în frigul agonizant.

Acum, dacă dețineți un câine și trăiți în Indianapolis sau în zonele înconjurătoare, riscați să vă loviți cu o amendă și chiar să vă pierdeți animalul iubit dacă sunteți prins legați câinele în afara frigului. Ordonanța revizuită a orașului împiedică proprietarii de animale de companie să părăsească animalele de companie în aer liber în cazul următoarelor condiții:

  • În timpul unui avertisment tornado
  • Când temperaturile scade sub 20 de grade F
  • Când temperaturile se ridică de peste 90 de grade F
  • Când există o convorbire a vântului sau consultanță de căldură
Riscă o amendă pentru un animal de companie rămas afară în frig

O excepție este atunci când animalul este cu proprietarul din afara. Proprietarii de câini nu sunt interzise să meargă animalele de companie în timpul acestor condiții meteorologice dure, cu condiția ca ei să nu-i lase să iasă neînsoțiți.

În situațiile în care nu este posibil să prindă unele animale și să le păstreze în interior, proprietarii de animale de companie trebuie să fie puțin creativi. De exemplu, pisicile sălbatice sunt adesea destul de înspăimântate pentru ca oamenii să le lasă.

Pentru ca tu să fii în partea de siguranță a legii, trebuie să Creați adăposturi în aer liber Folosirea de paie, totes de plastic și eventual răcitoare de styrofoam. De asemenea, câinii ar trebui să aibă, de asemenea, acces la un adăpost de protecție cu pereți pe toate laturile și un acoperiș. În plus, trebuie să păstrați adăposturile cât mai sus posibil deasupra solului pentru a împiedica acoperirea adăpostului în zăpadă.

Și, pentru ferme (pisicile), nu uitați să reduceți două intrări pentru a permite să scape în cazul în care un alt animal se întâmplă să intre în adăpost. În conformitate cu noua lege, o încălcare a Ordonanței atrage 25 de dolari pentru prima infracțiune. Un infractor repetat este susceptibil de amendă de aproximativ 200 de dolari și o posibilitate de a pierde animalul.

Amintiți-vă că prietenii nu lanț prieteni să moară în frig.

Această nouă lege dictează, de asemenea, că, dacă auziți un câine urlând, lătrat sau plângând pentru o perioadă lungă de timp sau la fața oricărui alt animal care suferă de frig în frig, ar trebui să sunați imediat la poliție sau de îngrijire animală și centru de control al animalelor.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Avertisment - riscați o amendă pentru un animal de companie rămas afară în frig