9 Sfaturi despre cum să vă protejați labele câinelui în timpul iernii

Cum să vă protejați labele câinilor în timpul iernii

Timpul de iarnă este chiar la colț, ceea ce înseamnă pregătirea câinelui pentru vreme rece. Un lucru pe care mulți proprietari de animale de companie uită este sănătatea picioarelor lui Oru Canine și a propriei Îngrijirea laberii câinilor. Ești gata și știi cum să-ți protejezi labele câinilor în timpul iernii? Iată câteva sfaturi utile.

Când vă luați câinele în aer liber în timpul iernii, există multe modalități că labele lor ar putea fi rănite. Expunerea la aerul rece, ploaia rece, Drumurile înghețate, chimice, substanțele chimice și sare pe trotuar, iar zăpada poate provoca labe la cap și duce la mâncărime, pielea fuloasă.

În timp ce mulți proprietari de companie utilizează Câine de gheață prietenoasă în jurul casei lor, alte zone din afara casei dvs. pot fi periculoase. Dacă locuiți într-o zonă în care substanțele chimice nocive sunt folosite pentru a topi gheața, acestea nu numai că sunt grav în mod serios labele câinelui dvs., ci și otrăviți animalul dvs. de companie dacă îi place să-și lingă labele după expunere.

"Verificați frecvent labele câinelui pentru semne de rănire sau deteriorări la temperaturi reci, cum ar fi tampoanele de labele crăpate sau sângerarea. Lamele bruște în timpul unei plimbări se poate datora unei răniri sau a acumulării de gheață între degetele de la picioare ale câinelui.& # 8221; - Dr. Elisabeth Giedt, DVM (sursă)

Veterinarii avertizează adesea cum deicers - agenții chimici de delicios utilizați adesea în timpul iernii - pot provoca probleme de la labele simple de durere la toxicitatea internă. Prin urmare, este absolut imperativ să știți cum să vă protejați labele câinilor în timpul iernii.

De asemenea, citiți: Cele mai bune 5 straturi de câine pentru câini în frigul de iarnă

9 sfaturi despre cum să vă protejați labele câinilor în timpul iernii

Sfaturi cum să vă protejați labele câinilor în timpul iernii

1. Păstrați câinele în interior ori de câte ori este posibil

Primul și cel mai bun sfat despre cum să vă protejați câinii în timpul iernii este să le țineți departe de frig. Când temperaturile au lovit numere reduse, Câinii pot să se răcească așa cum putem. Menținerea câinelui în afara iarnă toată ziua de zi cu zi poate fi considerată crudă și periculoasă din cauza riscurilor hipotermiei, a degerăturii și a mai mult.

Când vă plimbați câinele în timpul iernii, încercați să nu fiți prea mult timp. Cu cât mai mult, labele câinelui sunt expuse la frig, cu atât sunt mai probabile să fie deteriorate. Regula generală este că, dacă este prea rece pentru tine să fii afară, este prea rece ca câinele tău să fie afară. Și la fel ca în timpul verii, nu lăsați niciodată câinele dvs. într-o mașină la temperaturi scăzute.

2. Evitați patch-urile de gheață

Când vă plimbați câinele în timpul iernii, încercați să evitați patch-urile de gheață, deoarece există mai multe motive pentru care acestea pot fi periculoase pentru labele câinelui dvs. Există riscul ca câinii care se încadrează și se întinde sau se rănesc, în special cu câinii care sunt încântați să fie afară.

LEGATE DE: 15 moduri de a vă menține câinele sănătos în toamnă

În afară de asta, gheața se poate opri în bucăți ascuțite. Acest lucru poate reduce labele câinelui. Gheața se poate lipi de labele lor și poate provoca disconfort. Dacă vă plimbați câinele și întâlniți un plasture de gheață, tu și câinele dvs. pot fi încântați să jucați pe ea, dar cel mai bun lucru de făcut este să evitați patch-ul complet.

3. Uimurizați labele câinelui

Uimurizați labele câineluiVorbind despre hidratarea labei câinelui tău, înainte să-ți iei câinele afară, masați jeleu petrol sau Ceara de protecție pentru câini pe labele lor. Acest lucru se hidratează și protejează labele câinelui de la agenți chimici periculoși, gheață și sare. Acesta este unul dintre sfaturile cheie despre cum să vă protejați labele câinilor în timpul iernii.

Odată ce vă întoarceți în interior, prosopul se usucă încă o dată labele câinelui și umiditatea pentru a preveni deraparea și captarea. Există separat Bulme de laba de câine Puteți folosi pentru interior care va împiedica labele lor de crăpare, mâncărime, uscăciune și hiperkeratoză. Dacă observați că labele câinelui dvs. sunt crăpate, continuați hidratanța în mod regulat, deoarece îi va ajuta să le vindece.

4. Luați în considerare utilizarea papucilor de câine (sau șosete)

O mulțime de oameni râd de ideea de a purta câinele dvs. poartă pâini, pantofi sau șosete atunci când merge afară, dar pot oferi o mare protecție pentru labele câinelui tău. De fapt, tot mai mulți proprietari de animale de companie aleg Booties de câine Pentru diferite tipuri de vreme, fie că este vorba de zile fierbinți de vară, ploioase de toamnă sau timp de iarnă înghețată și zădă.

Protecția labei câinelui propriu-zis va limita contactul câinelui cu agenți otrăviți antigel, de topire și cristale de sare dureroase. Dacă locuiți într-o zonă cu zăpadă sau gheață, probabil că veți intra în contact cu acestea, iar labele câinelui dvs. au nevoie de un fel de protecție. O alternativă la pantofii de câine este de obicei ceară de protecție sau șosete de câine. Acestea vor preveni, de asemenea, ca murdăria și nisipul să fie introduse între degetele goale ale câinelui, care pot fi dureroase.

Boots-urile pot ajuta la protejarea labelor de zăpadă și gheață, dar asigurați-vă că se potrivesc corect, pot fi puse ușor și vor rămâne pe o bună tracțiune.& # 8221; - Prof. Susan Nelson, DVM (sursă)

Potrivirea corectă a papucilor de câine este importantă. Aici este un ghid video și un articol pas cu pas cu privire la modul de a vă asigura că un pantof de câine adecvat se potrivesc și Măsurați câinele dvs. pentru Booties.

5. Ștergeți labele câinelui

Gheață, zăpadă, sare și substanțe chimice dedicate găsite pe trotuar pot fi extrem de dăunătoare pentru labele unui câine. Când vă aduceți câinele înăuntru, primul lucru pe care ar trebui să-l faceți este să spălați, să curățați și să vă ștergeți în mod corespunzător labele. Puteți face acest lucru cu o apă caldă cu apă caldă și un prosop sau folosind a câine labe de spălare ceea ce face ca procesul să fie mai ușor mai ușor.

O sesiune bună de spălare a labe va împiedica FIDO să lingă ceva dăunător, cum ar fi substanțele chimice, de la sine și va împiedica, de asemenea, să sare dureroasă sau murdăria de la labele câinelui, mâncând la pielea lui. Sarea și murdăria pot provoca disconfort extrem, dacă sunt ignorate pentru o perioadă mai lungă.

6. Scăldați câinele cât mai puțin posibil în timpul iernii

Câine de baie în timpul ierniiCeva care va face câinele dvs. mai fericit și vă va ușura de la unele sarcini de îngrijire este limitarea cantității de timp de baie în care temperaturile sunt scăzute. Să vă îmbogățiți câinele prea des, în special în timpul iernii, poate provoca uscarea pielii și labei lor. Deci, dacă doriți un vârf ușor asupra modului de a vă proteja labele câinilor în timpul iernii, acesta este cel.

Acest lucru se datorează faptului că îmbăierea frecventă poate îndepărta uleiurile esențiale și mărește șansa de piele și de piele uscată. În timpul iernii, vremea face deja ca pielea câinelui tău să se usuce și să se îmbogățească câinele dvs. doar să compliceze problema. Când trebuie să vă scăldați câinele, asigurați-vă că utilizați hidratarea Șampone de câine, De preferință, VET recomandate.

7. Țineți-vă umidificat casa

Când un câine merge de la vreme rece în căldură uscată, cum ar fi în casa dvs., labele lor ar putea fi flacără și mai mult. Păstrarea umidificată a casei dvs. poate ajuta la prevenirea acestui lucru. Puteți face acest lucru folosind un umidificator regulat. Acestea variază de la 100 la 500 de dolari, în funcție de model și de ceea ce aveți nevoie de ea.

Dacă nu dețineți un umidificator și nu sunteți dispuși să cumpărați unul, puteți încerca pur și simplu să utilizați vârful de sobă pentru a îmbunătăți umiditatea în jurul casei. Apă fierbinte în mod consecvent va adăuga umiditate în aer. De asemenea, dacă părăsiți ușa deschisă când dușul, aburul va funcționa pentru a vă umidifica casa. Aceste trucuri mici vă vor face până acum până acum.

8. Păstrați câinele bine hidratat

În timpul iernii, cu toate celelalte variabile care stau consecvente, corpul câinelui dvs. va arde prin mai multe energie / calorii pentru a se menține cald, ceea ce poate duce, de asemenea, la devine deshidratat mai rapid. Pentru a ajuta cu aceasta, asigurați-vă că câinele este întotdeauna hidratat.

Monitorizați aportul de lichid al câinelui și oferiți o mulțime de apă. Dacă câinele dvs. rămâne în afara celei mai multe zile, asigurați-vă că aveți Bowls de apă pentru câini încălzit care nu ar îngheța la temperaturi foarte scăzute. Acest lucru nu pare relevant, dar sănătatea și hidratarea generală sunt un alt aspect cheie al cunoașterii modului de a vă proteja labele câinilor în timpul iernii.

De asemenea, puteți lua în considerare hrănirea câinelui mai frecvent în timpul iernii. Dacă observați semne de deshidratare pe o bază consistentă, puteți trece la branduri alimentare pentru câini umede sau amestecând într-un pic de alimente umede cu alimentele uscate. Alimentele umede are mai multă apă decât alimentele uscate și, prin urmare, mai mult pentru a vă hidrata câinele, ceea ce este util pentru câinii care refuză să bea multă apă. Acest lucru va proteja pielea de uscare și, de asemenea, ajută labele lor să rămână hidratate.

9. Păstrați unghiile câinelui tăiat

Îndepărtați câinii cu unghiiUn sfat important rar menționat cu privire la modul de a proteja labele câinilor în timpul iernii este importanța ca unghiile lor să fie tăiate în orice moment. Îndepărtați unghiile câinelui Modul potrivit este, de asemenea, important. Determinarea cât de des să tăiați unghiile câinelui depinde de rasa câinelui dvs., deci dacă nu sunteți sigur, adresați-vă medicului veterinar.

Unghii lungi pe câine Cauza Faceți-vă ploiul să alunece pe gheață mai ușoară. Există, de asemenea, riscul ca unghiile să fie rupte sau ruperea, care poate fi extrem de dureroasă pentru câinele dvs. În afară de ea fiind dureroasă, adaugă riscul de infecție și cu toate substanțele chimice din jurul iernii, alte complicații nu sunt departe de-a lungul drumului.

Vremea de iarnă poate fi extrem de brutală pe labele câinelui tău. Există riscul de uscare, crăpare și disconfort. Substanțele chimice toxice utilizate pentru a topi gheața pot face rău câinelui. Ele pot fi absorbite prin labele lor și lins de câine. Expunerea prelungită la vreme rece poate provoca degerături în labe. Știind cum să vă protejați labele câinilor în timpul iernii este unul dintre cele mai importante aspecte de sănătate canine pentru a ține minte.

Citiți următorul: De ce câinii dorm mai mult în timpul iernii?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 9 Sfaturi despre cum să vă protejați labele câinelui în timpul iernii