Top 45 cele mai bune salvați de câini în lume (2021)

Adesea când vorbim despre salvarea câinilor, Ne concentrăm doar pe organizațiile interne de aici în U.S. și, în general, neglijați să ia în considerare eforturile de salvare a animalelor globale. Există multe organizații non-profit, adăposturi de animale din întreaga lume care fac o economie de locuri de muncă remarcabilă și îngrijirea animalelor și încurajând oamenii să furnizeze aceste animale de companie pentru totdeauna acasă.

Respectele de câine și adăposturile de animale au o mulțime de responsabilități și tone de lucru pentru a face: ele oferă cazare, alimente și apă, îngrijire veterinară și îngrijire de sterilizare pentru animalele fără adăpost. Ei se antrenează, re-treaba și reabilitează câinii și pisicile nedorite și problematice. De asemenea, organizează vizite din viitoarele proprietari de animale de companie pentru animalele pe care le păstrează în adăpost. Cu toate acestea, mulți dintre ei nu primesc recunoașterea pe care o merită.

Anul acesta, Programul de premiere Dog Dog Sfaturi Echipa editorială a petrecut multe ore cercetarea scenei organizațiilor internaționale pentru a alege 45 de salvați cele mai bune câine în lume și recunoașteți-le pentru munca, dedicarea, realizările și diferența pe care o fac în jurul globului.

Programul de premiere Dog Dog Sfaturi
Cele mai bune 45 de salvați de câini din lume din 2019

Compasiune fără frontiere

1. Compasiune fără frontiere

Locație: Mexic
Website

Compasiunea fără frontiere a fost înființată după fondatorul Christi Payne a văzut în primul rând condițiile devastatoare pe care câinii de stradă din Mexic trăiau în. Organizația, condusă de avocații animalelor și veterinarilor are acum o serie de programe care să ajute populația câinelui fără adăpost a Mexic, precum și câinii din unele zone sărace din Statele Unite. Programele lor includ salvați, formare veterinară, clinici gratuite de wellness veterinar și eutanasia umane.

Rudozem Street Dog Rescue

2. Rudozem Street Dog Rescue

Locație: Bulgaria
Website

Dedicat pentru a ajuta câinii de stradă din Bulgaria, Rudozem Street Dog Rescue este o mică organizație de salvare a familiei, care a oferit câini locali fără adăpost din 2007. Populația câinelui fără adăpost a lui Bulgaria este abundentă și se confruntă cu multe orori, inclusiv bătuți până la moarte, înghețați la moarte sau înfometați. Rudozem ia în acești câini de stradă și face ceea ce pot pentru a le rerașa sau altfel le permit să trăiască pe proprietatea de salvare.

Soi de salvare fundație de câine

3. Soi Fundația câinelui

Locație: Tailanda
Website

Bazat în Thailanda, Fundația Soi Dog oferă servicii câinilor fără adăpost, abuzați și neglijați din Thailanda. Unul dintre principalele lor focuri este de a sparge și neuter câinii fără adăpost și pisicile din Thailanda pentru a reduce numărul de animale fără adăpost în viitor. Fundația de câine Soi joacă, de asemenea, un rol major în salvarea câinilor din comerțul cu carne nefolosabilă și oferă o atenție veterinară animalelor în nevoie.

Liga animalelor de Nord Thore din America

4. North Shore Liga Animal Liga Americii

Locație: New York
Website

Liga de Animale de Nord America este o salvare internă situată în New York și este "cea mai mare, cea mai cuprinzătoare organizație de salvare și adopție fără ucidere."Eforturile lor în mișcarea fără ucidere au salvat multe vieți de animale de companie fără adăpost în America prin programe de educație publică, precum și eforturile lor de salvare și de reabilitare. Începând cu anul 2019, America de la Liga Animală de Nord lucrează cu 2.000 de adăposturi din întreaga lume pentru a oferi și salvarea animalelor fără adăpost.

K-9 îngeri

5. K-9 îngeri

Locație: România / Regatul Unit
Website

Pe baza U.K. K-9 Îngerii lucrează pentru a ajuta câinii în diferite situații, dar sunt probabil cele mai cunoscute pentru munca lor pentru a ajuta la mai mult de 5.000 de câini de stradă din România. Nu numai că acești câini de stradă se luptă să supraviețuiască în condiții teribile, dar ele sunt adesea supuse torturii de către localnici. K-9 îngerii ajută la retrimitarea unora dintre numeroșii câini pe care îi ajută, dar, în ultimul rând, oferă servicii de spargere și neutring, asigură nevoile veterinare ale câinilor, oferă alimente pentru straturi și fac ceea ce pot pentru a îmbunătăți condițiile de viață în adăposturile locale pentru a găzdui mai mulți câini în condiții mai bune.

Bali Societatea de bunăstare a animalelor

6. Asociația de bunăstare a animalelor Bali

Locație: Bali
Website

O salvare non-profit, cu sediul în Bali, Asociația Bali Animal Balani este dedicată creării unei vieți mai bune pentru animalele care trăiesc pe străzile din Bali. Printre serviciile pe care le oferă sunt 24-7 servicii de urgență, programe de hrănire pe stradă, programe de educație comunitară, programe de vaccinare și sterilizare, programe de reabilitare și servicii de promovare și adopție.

Clubul fericit animalelor

7. Clubul fericit de animale

Locație: Filipine
Website

Situat în Filipine, Happy Animals Club nu este o organizație imensă de salvare, dar este una care scutește motivația în iubitorii de animale din întreaga lume. Începută de un băiat de 10 ani numit Ken din garajul casei sale, Clubul Happy Animals a devenit un adăpost non-profit, fără ucidere care oferă animalelor foame, animale care au nevoie de îngrijire veterinară și animalelor au fost pierduți. Prin împărtășirea poveștilor sale online, Ken a încurajat mulți iubitori de animale să-i doneze organizației și să-l ajute să ajute animalele de companie fără adăpost.

Proiectul Perros

8. Proiectul Perros

Locație: Peru
Website

Cu sediul în Peru, proiectul Perros este dedicat ameliorarea suferinței câinilor în Peru în orice mod posibil. Aceasta include organizarea de clinici de spay și neutru concepute pentru a reduce suferința viitoare prin reducerea populației de animale fără adăpost, deținând programe de educație comunitară și îmbunătățirea condițiilor adăposturilor locale de animale pentru a asigura mai bine câinilor locali fără adăpost.

Câinii Seniori ai lui Susie

9. Câinii Seniori ai lui Susie

Locație: New York
Website

O altă organizație internă de salvare bazată pe platforme de social media, câinii seniori ai lui Susie este dedicată pentru a ajuta un segment extrem de neglijent al populației de câine fără adăpost - câini de rang înalt. Câinii superiori ai lui Susie ridică conștientizarea populației de câine în vârstă fără adăpost și educă iubitorii de câini pe bucuriile părinților unui câine senior. Prin eforturile lor de strângere de fonduri on-line, câinii de rang înalt al lui Susie ajută la sponsorizarea câinilor de vârstă, să le ofere îngrijire și formare profesională și să facă tot ce este nevoie pentru a face ca puii superiori să adopți mai adoptabile!

Ajutoarele animale nelimitate

10. Ajutoarele animale nelimitate

Locație: India
Website

Situat în India, ajutorul animalului nelimitat este atât un spital, cât și un adăpost conceput pentru a asigura populația de animale fără adăpost din India. Cu mai mult de 200 de animale care vin prin ușile lor zilnic, clinica oferă îngrijire veterinară pentru animalele fără adăpost, păstrând acelea pe care le pot în adăpostul lor, iar cele pe care nu le pot găzdui, sunt returnate în locul unde au fost găsite după primirea îngrijire. Ajutorul animalelor Unlimited deține, de asemenea, programe de vaccinare și participă la eforturile locale de salvare a animalelor de urgență.

Ilioupolis bunăstarea animalelor

11. Ilioupolis bunăstarea animalelor

Locație: Grecia
Website

Situat în Grecia, bunăstarea animalelor Ilioupolis este o uniune de bunăstare a animalelor pe bază de voluntariat dedicată administrării, reabilitării și salvarea animalelor fără stăpânire. Eforturile Ilioupolis includ un program de vaccinare și sterilizare a animalelor fără adăpost, le oferă alimente și de a-și promova adopția odată ce a fost îngrijit înapoi la sănătate. Cu un procent mare de câini fără adăpost pentru a avea grijă și a alerga exclusiv pe donații, Ilioupolis încă reușește să facă un mare impact local.

Sochi caini de salvare

12. Câinii Sochi

Locație: Rusia
Website

Situat în Sochi, Rusia, câinii Sochi sunt o organizație non-profit care își depune eforturile de îmbunătățire a vieții pentru câinii vagabonzi din Rusia. Eforturile lor includ un program de educare a comunității locale cu privire la tratamentul uman al câinilor, un program de promovare a adoptării câinilor fără stăpân și un program de sterilizare pentru a ajuta la reducerea populației de companie fără adăpost.

Arc Vietnam (salvare animală și îngrijire)

13. Arc Vietnam (salvare animală și îngrijire)

Locație: Vietnam
Website

Situat în Ho Chi Minh City, Arc Vietnam este o organizație de salvare dedicată pentru a ajuta la salvarea și salvarea animalelor care au fost abandonate și abuzate în toată orașul Ho Chi Minh. ARC oferă, de asemenea, programe de capcană și de eliberare, spay-ul low-cost și servicii neaute și se concentrează asupra educației comunității. ARC oferă, de asemenea, îngrijire veterinară atunci când este necesar.

Tiko - das tierschutzkompetenzentrrum

14. Tiko - das tierschutzkompetenzentrrum

Locație: Austria
Website

Situat în Austria, Tiko este cel mai modern adăpost de animale pe care Austria are de oferit și este atât de mare încât pot avea grijă de până la 500 de animale! Adăpostul este dedicat asistenței animalelor din toate domeniile vieții, dar o mare parte a locuitorilor lor sunt câini. Tiko își concentrează eforturile asupra îngrijirii câinilor fără adăpost, educarea comunității locale și încurajând pe alții să-și asume responsabilitatea pentru animalele de companie și problema actuală de suprapopulare a animalelor de companie.

MBWA WA Africa salvarea animalelor

15. MBWA WA Africa salvarea animalelor

Locație: Tanzania
Website

Situat în Arusha, Tanzania, MBWA WA Africa este o salvare non-profit dedicată îmbunătățirii vieții câinilor fără adăpost în Tanzania. Programul lor oferă asistență medicală câinilor fără adăpost în zonă, rulează programe de reabilitare pentru câini vagabonzi, îmbunătățind mediul local pentru câinii fără adăpost și găsirea de case pentru mulți câini stradali care lucrează zilnic.

Baan Unluk Thai Sanctuary Animal

16. Baan Unluk Thai Sanctuary Animal

Locație: Tailanda
Website

Situat în Kanchanaburi, Thailanda, Sanctuarul Animalului Baan Unrag thailandez este o organizație concepută pentru a oferi îngrijire medicală la câinii locali, pentru a avea grijă de populația de animale de companie fără adăpost, care este adesea abuzată, de a sparge și neutru cât mai multe animale locale posibil pentru a reduce Populația de companie fără adăpost, și educarea comunității cu privire la proprietatea responsabilă a animalelor de companie.

Protejați-mă Albania

17. Protejați-mă Albania

Locație: Vlore, Albania
Website

Protejați-mă Albania este singurul adăpost fără ucidere în Albania și sunt echipate pentru a oferi 75 de câini. Câinii pe care îi iau sunt câini abandonați sau vagabonzi și protejează-mă Albania lucrează cu medicii veterinari locali la spay și neutru animale. În plus, protejează-mă pe fondurile Albaniei programe de educație comunitară locală privind proprietatea responsabilă a animalelor de companie și pentru a aduce conștientizarea programului de suprapopulare a animalelor de companie, pentru a strânge bani pentru câini în îngrijirea lor și pentru a promova adoptarea animalelor salvate.

Câine salvați România

18. Câine salvați România

Locație: București, România
Website

Situat în București, România, Câine de salvare România a început ca o salvare care ar putea dura doar 50 de animale. Salvarea a fost inundată în câteva luni în care România a adoptat o lege care a permis uciderea în masă a câinilor vagabonzi. Cu o mulțime de muncă grea, câini de salvare România este acum într-un nou sanctuar care poate găzdui aproape 800 de câini vagabonzi! În plus față de furnizarea de adăpost, personalul de salvare a câinilor oferă, de asemenea, o unitate de triage veterinară mobilă, un stil de companie spay și neutru fără adăpost, să promoveze adopția PET, animalele fără stăpân și să ruleze programe educaționale pentru a îmbunătăți tratamentul global al câinilor din România.

Tanzania Societatea de asistență animală (Taweso)

19. Tanzania Societatea de asistență animală (Taweso)

Locație: Tanzania
Website

Tanzania Societatea de asistență animală (Taweso) este o organizație din Tanzania care își dedică timpul de spargere locală și neuterizarea în secțiunile la distanță ale țării. În plus față de campaniile lor de sterilizare, Taweso conduce, de asemenea, campanii educaționale, lupta pentru o legislație umană și de a lucra pentru a salva viața animalelor fără adăpost pe o bază zilnică.

Animal a.w.a.r.e. Asociația de bunăstare a animalelor - Educația de salvare

20. Animalul A.W.A.R.E. (Asociația privind bunăstarea animalelor - salvare / educație)

Locație: Guatemala
Website

Fondată în Guatemala, Animal A.W.A.R.E. este o organizație non-profit și neguvernamentală care își dedică eforturile de promovare a bunăstării și salvarea animalelor abuzate și abandonate în Guatemala. În plus față de acest animal a.W.A.R.E. are un adăpost care are grijă de sute de animale fără adăpost și promovează și programe de spargere și neuterizare. Educația comunitară este o altă parte valoroasă a.W.A.R.E. program.

Furere Rescue Foster Home

21. Furere Rescue Foster Home

Locație: Cairo, Egipt
Website

Bazat din Cairo, Egipt, Furever Rescue Home Foster este un sanctuar de câine dedicat oferirii de îngrijire și adăpost animalelor fără adăpost, neglijate și abuzate în Cairo. Există mulți câini fără adăpost și fără stăpân în Cairo, dintre care mulți sunt ținta cruzimii și torturii. Peste 100 de câini rămân la adăpostul de la Furever la un moment dat, iar organizația oferă îngrijirea veterinară, alimentele și protecția pe care câinii au nevoie.

Amigos de Los Animales, Inc

22. Amigos de Los Animales, Inc.

Locație: Puerto Rico
Website

Situat din Loiza, Puerto Rico, Amigos de Los Animales dedică timpul lor pentru salvarea, reabilitarea și adoptarea animalelor abuzate și abandonate din Loiza și a zonelor înconjurătoare. Loiza este una dintre cele mai sărace zone din Puerto Rico și Amigos de Los Animales lucrează din greu pentru a reduce populația de animale fără adăpost prin organizarea de clinici de spay și neutru, care deține ateliere de învățământ și programe comunitare și chiar ajută la sponsorizarea unui ofițer de control al animalelor de 6 zile -Cruelty investigator de certificare pentru Puerto Ricans.

Echipa siriană pentru salvarea animalelor

23. Echipa siriană pentru salvarea animalelor

Locație: Damasc, Siria
Website

Echipa siriană pentru salvarea animalelor sau Steaua este o organizație mai tânără de salvare care funcționează din Damasc, Siria. Deși sunt o organizație mai nouă, în timpul primului lor an au reușit să ajute aproximativ 400 de animale care au nevoie! În țara de război din Siria, există mulți câini și pisici răniți, abuzați și fără adăpost, care au nevoie de asistență și stea de pași pentru a oferi adăpost și îngrijire veterinară acelor animale. Odată reabilitat, organizația lucrează apoi pentru a găsi case pentru animalele în îngrijirea lor.

Arca de coajă

24. Arca de coajă

Locație: Prnjavor, Bosnia
Website

Situat în Prnjavor, Bosnia, Bark Ark este un sanctuar pentru câinii vagabonzi de-a lungul PRNJavor. Deși sunt o operație mai mică, arca de scoarță ajută la peste 300 de strâmtori în fiecare an, oferind asistență medicală, adăpost, programe de operare spay și neutru, educarea comunității pe tratamentul uman al animalelor și îngrijirea adecvată a animalelor de companie. Când nu au grijă de aceste programe, Bark Ark lucrează, de asemenea, investigarea neobosită a cazurilor de abuz și de vânătoare de câini în zonă.

BO AI Centrul de protecție a animalelor din Guangyuan

25. BO AI Centrul de protecție a animalelor din Guangyuan

Locație: Guangyuan, China
Website

Centrul de protecție animală Bo AI din Guangyuan este un mic centru de salvare a animalelor din China, care încă reușește să aibă grijă de sute de pisici și câini. Bo Ai își acordă timp să lupte împotriva industriei cărnii de câine și salvarea câinilor din comerțul cu carne de câine. Fondatorul Bo Ai, du Yufeng, lucrează pentru a promova conștientizarea comerțului cu carne de câine pe măsură ce călătorește la nivel local pentru a salva câinii și a face ca guvernul să facă apel la întreprinderile apropiate care sunt implicate în comerțul cu carne de câine.

Organizația Kurdistan pentru protecția drepturilor animalelor

26. Organizația Kurdistan pentru protecția drepturilor animalelor

Locație: Duhok, Irakul
Website

Pe baza lui Duhok, Irak, KOARP este prima organizație irakiană din istorie, care a primit permisiunea de a construi un adăpost pentru animalele fără stăpân. În plus față de adăpostul lor, KOARP lucrează pentru a proteja sălbatic locală și habitatele sălbatice, ei au proiectat legile privind protecția animalelor și operează programe de spargere și neutring pentru a controla populația de animale fără adăpost și fără stăpân. O organizație finanțată de voluntariat KOARP contribuie la furnizarea de produse veterinare și supraveghează diverse facilități centrate pe animale pentru a asigura tratamentul echitabil al animalelor.

Animalul Unidad de Protecion

27. Animalul Unidad de Protecion

Locație: Santo Domingo, Republica Dominicană
Website

Situat în Santo Domingo, Republica Dominicană, Animalul Unidad de Protecion este o organizație de bunăstare a animalelor dedicată pentru a ajuta comunitățile din mediul rural și cu venituri mici în și în jurul Santo Domingo. UNIDAD DE PROTECȚIONION Muncă de animale pentru a promova bunăstarea animalelor prin furnizarea de servicii de spargere și neutring, îngrijire veterinară și adăpost sigur la umbrele locale și animalele fără adăpost. U.P.A. de asemenea, să promoveze educația comunitară a tratamentului echitabil și etic al animalelor în timp ce rulează clinici de vaccinare și servicii veterinare mobile.

Spca Italia Protezione Animale

28. Spca Italia Protezione Animale

Locație: Ardea, Italia
Website

Pe baza ARDEA, Italia, SPCA Italia Protezione Animali este o mică organizație care oferă suport și îngrijire pentru animalele locale rătăcite, fără adăpost și abuzate. În plus față de furnizarea de adăpost și îngrijire veterinară pentru animalele care au nevoie, organizația lucrează, de asemenea, la educarea comunității în tratamentul etic al animalelor și pentru a ajuta la scăderea zonei cruzimii animalelor.

Red De Apoyo Canino

29. Red De Apoyo Canino

Locație: Caracas, Venezuela
Website

Bazat în Caracas, Venezuela, Red De Apoyo Canino oferă adăpost și îngrijire veterinară pentru animale fără adăpost și fără stăpân în Caracas. Un grup bine stabilit, Red De Apoyo Canino ajută la aproximativ 11.000 de animale în fiecare an, oferind un adăpost sigur, îngrijire veterinară, clinici de vaccinare și promovarea programelor de educație comunitară pentru a sprijini drepturile animalelor și eforturile ulterioare pentru bunăstarea animalelor.

Dharamsala de salvare animală

30. Dharamsala de salvare animală

Locație: Dharamsala, India
Website

Salvarea animalelor Dharamsala din Dharamsala, India promovează sănătatea animală și salvarea sănătoasă și fără adăpost printr-o serie de programe. În plus față de oferirea de îngrijire a câtorva 17.000 de câini vagabonzi, organizația lucrează, de asemenea, la spay și neutru și vaccinează toate animalele de companie fără stăpân în zonă și promovează educația comunitară pentru un tratament mai bun al animalelor.

Asociația Comme Chiens et chats

31. Asociația Comme Chiens et chats

Locație: Maroc
Website

Bazat din Maroc, Asociația Comme Chiens et Chats este o organizație mică dedicată bunăstării animalelor pentru animale în Franța și Marocco. Deși mic, organizația încă reușește să aibă grijă de aproximativ 200 de animale în fiecare an. Asociația lucrează pentru a promova sănătatea animală la nivel local prin furnizarea de vaccinări, rularea clinicilor de spay și neutru și furnizarea de îngrijire veterinară de urgență atunci când este necesar. După ce a oferit îngrijire, animalele sunt apoi încurajate de familiile locale înainte de a fi plasate în casele lor pentru totdeauna.

Fundația Velvet Hearts

32. Fundația Velvet Hearts

Locație: Districtul Veliko Tarnovo din Bulgaria
Website

Pe baza lui Veliko Tarnovo, Bulgaria, Fundația Velvet Hearts este dedicată oferirea de adăpost animalelor și găsirea locuințelor adoptive pentru ei. În plus, inimile de catifea lucrează pentru a educa comunitatea în îngrijirea umană a animalelor și oferă, de asemenea, servicii de spay și neutru pentru a reduce populația locală îndepărtată. Deși o organizație destul de mică, inimile de catifea face o mare diferență și în curând speră să se mute într-o unitate mult mai mare.

Campanie împotriva cruzimii la animalele din Sierra Leone

33. Campanie împotriva cruzimii la animalele din Sierra Leone

Locație: Sierra Leone
Website

Pe baza Sierra Leone, campania împotriva cruzimii față de animale din Sierra Leone este o organizație de bunăstare a animalelor care concentrează majoritatea eforturilor lor asupra educației locale. În plus față de realizarea programelor locale de educație, organizația educă, de asemenea, comunitatea prin emisiuni de radio, campanii și programe școlare. În plus, campania împotriva cruzimii față de animale din Sierra Leone lucrează, de asemenea, pentru a oferi alimente și îngrijire veterinară la animalele locale rătăcite și fără adăpost din zonă.

Salvarea SOS Gyvunai

34. Sos Gyvunai

Locație: Lituania
Website

SOS Gyvunai este o societate de salvare a animalelor lituaniene care este dedicată pentru a oferi câinilor fără adăpost, oferindu-le adăpost, îngrijire veterinară și alimente. Odată sănătoși, câinii sunt adoptați la casele lor pentru totdeauna. Organizația lucrează, de asemenea, la educarea comunității locale în bunăstarea animalelor și cum să îngrijească în mod corespunzător animalele lor. Din toate programele conduse de Sos Gyvunai, poate cel mai important este programul spay și neuter.

45 de adăposturi de top

35. SPCA Israel, Rammat Gan & Vicinity

Locație: Tel Aviv - Nachlat Itzhak
Website

Bazat în Rammat Gan, SPCA israeliană este un adăpost de animale fără ucidere, oferind adăpost, îngrijire veterinară și hrană pentru animalele abandonate și stăpânite locale. Unul reabilitat, animalele sunt apoi plasate în case pentru totdeauna. În plus față de oferirea de adăpost la animalele fără adăpost, organizația deține, de asemenea, activități de sensibilizare locală, programe de educație comunitară și oferă chiar și bursiere și programe de service pentru voluntarii studenți.

Ametist câine de salvare

36. Ametist câine de salvare

Locație: ANDALUCIA, Spania
Website

Bazat în Andalucia, Spania, echipa de salvare a câinilor non-profit sunt dedicată salvarea și asistarea câinilor abandonați și neglijați care sunt în pericol iminent și au nevoie de îngrijire și adăpost veterinar. Echipa de salvări de animale centrată pe câini lucrează cu alte organizații din Spania și, în primul rând, pe cele patru etape esențiale de asigurare a animalelor de companie sunt îngrijite și gata să-și găsească noile case pentru totdeauna. Toți câinii aduși în ametist vor avea cunoștințe de sănătate, preventivii de vierme și purici administrați și vaccinările făcute și sângele lor testat.

Okinawan Societatea Americană de salvare a animalelor

37. Okinawan Societatea Americană de salvare a animalelor

Locație: Okinawa, Japonia
Website

Bazat în Okinawa, Japonia, societatea Okinawan americană de salvare a animalelor a fost înființată pentru a ajuta la numărul mare de animale rătăcite și abandonate pe străzile din Okinawa. Organizația lucrează pentru a salva animalele abandonate și îndepărtate și pentru a le oferi o îngrijire veterinară. În plus, Societatea Okinawan americană de salvare a animalelor sprijină campanii locale de microcipare și campanii de sterilizare, precum și programe educaționale. Unul dintre cele mai importante programe ale organizației este totuși efortul lor de a deține proprietarii de animale de companie care își abandonează animalele responsabile de acțiunile lor.

Beirut pentru tratamentul etic al animalelor

38. Beirut pentru tratamentul etic al animalelor

Locație: Beirut
Website

Pe baza lui Beirut, Beirut pentru tratamentul etic al animalelor este o organizație de salvare care și-a dedicat eforturile de a construi o țară fără cruzime. O mare parte a acestei campanii este realizată prin programe de educație locală și activism. Organizația lucrează, de asemenea, să salveze animale abandonate și fără stăpân și să le ofere în timp ce le găsesc casele de îngrijire. Atunci când nu este în imposibilitatea de a acasa animalele, organizația ajută, de asemenea, la controlul problemei suprapopulare prin programe de capcană, neutru și de eliberare. Beta nu funcționează doar pentru a ajuta animale domestice, totuși, ei lucrează și pentru a pune capăt comerțului ilegal al vieții sălbatice din țară.

Associação dos amigos dos animais abandonados da moita

39. Associação dos amigos dos animais abandonados da moita

Locație: Alhos Vedros, Portugalia
Website

Asociația de prieteni la animalele abandonate din Mita a început ca o organizație de voluntariat și a crescut de atunci. Grupul lucrează numai de la donații și reușește să ofere aproximativ 300 de câini și 200 de pisici la adăpostul lor. În plus față de hrănirea animalelor în îngrijirea lor, organizația hrănește, de asemenea, o populație vastă de animale fără adăpost și fără stăpân. Nu este doar mâncare, că grupul oferă totuși programe educaționale pentru ca comunitatea să le elaboreze cu privire la importanța sterilizării și importanța adoptării, mai degrabă decât achiziționarea de animale de companie.

BGD

40. BGD

Locație: Istanbul, Turcia
Website

BGD are sediul în Istanbul, Turcia și a început cu eforturile de a oferi o mai bună îngrijire și servicii animalelor la cel mai mare adăpost al orașului. Prin donații, organizația a devenit un grup non-profit dedicat educației comunitare, precum și salvarea animalelor rătăcite și fără adăpost. Grupul a făcut, de asemenea, mari eforturi pentru combaterea cruzimii animalelor prin susținerea legilor privind drepturile animalelor.

Fundacion Amigos de Animales Boquete

41. Fundacion Amigos de Animales Boquete

Locație: Panama
Website

Bazat din Panama, Fundacion Amigos de Animales Boquete este dedicată oferirii de sterilizare cu costuri scăzute câinilor și pisicilor. Organizația funcționează, de asemenea, din greu pentru a răspândi gradul de conștientizare a bunăstării animalelor în comunitate. Grupul a lucrat, de asemenea, cu clinici VET locale pentru a-și îmbunătăți facilitățile și pentru a oferi tehnici de formare și educație din alte surse. Mai recent, organizația a adăugat o secțiune de adopție grupului lor, care le permite să găsească case adoptive animalelor pe care le iau și le-a.

Salvarea casei de animale

42. Casa de animale

Locație: Jamaica
Website

Casa de animale Jamaica este o organizație de salvare care este dedicată ajutorului pentru a asigura animalele rătăcite și abandonate în Jamaica. De peste șase ani, organizația a furnizat servicii de hrană, îngrijire veterinară, spay și neutru și adăpost pentru animale fără adăpost. Odată ce animalele din îngrijirea lor au fost oferite, organizația funcționează apoi să le găsească pentru casele pentru totdeauna.

Pata Manzanillo

43. Pata Manzanillo

Locație: Manzanillo, Mexic
Website

Pata Manzanillo este situată în Manzanillo, Mexic și este dedicată pentru a oferi mai mult de 16.000 de câini și pisici fără adăpost pe străzile orașului. Organizația joacă un rol în multe eforturi locale de bunăstare a animalelor, inclusiv furnizarea de clinici de spay și neutru, oferind îngrijire medicală atunci când este necesar, plasând animale în locuințe foster și ajutând la găsirea caselor lor pentru totdeauna!

Societatea Kiev pentru protecția animalelor

44. Societatea Kiev pentru protecția animalelor

Locație: Kiev (Kiev), Ucraina
Website

Situat la Kiev în Ucraina, Societatea de la Kiev pentru Protecția animalelor este o societate de bunăstare a animalelor care petrece mult timp susținând drepturile animalelor și comunitățile de predare cum să îngrijească în mod corespunzător animalele lor. În plus față de a avea un adăpost, organizația are, de asemenea, un centru de spital veterinar și de reabilitare care le permite să aibă grijă de animale fără adăpost și abandonate. Grupul se concentrează, de asemenea, pe eforturile de spay și neutru pentru a reduce populația de animale fără adăpost.

BAARK

45. BAARK

Locație: Bahamas
Website

Bazat în Bahamas, Baark este un grup non-profit dedicat creării unui mediu mai uman pentru câinii fără adăpost și abandonați. Majoritatea eforturilor lor sunt îndreptate spre salvarea și adoptarea animalelor fără adăpost, precum și eforturile locale de spay și neutru.

Aveți o nominalizare pentru cea mai bună salvare a animalelor din lume?

Am pierdut unele? Probabil că am făcut - există atât de multe organizații fantastice, salvați de câini și adăposturi de animale care economisesc, ajută și îngrijesc animalele și fac o muncă remarcabilă care merită mai multă recunoaștere. Spuneți-ne în comentariile de mai jos despre oricare dintre salvenele dvs. preferate de animale și despre cine credeți că merită să fie nominalizați.

Citiți următorul: 30 de adăposturi dedicate animalelor care fac America mândră

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top 45 cele mai bune salvați de câini în lume (2021)