10 Sfaturi despre cum să păstrați câinii răciți în afara

Vara înseamnă temperaturi în continuă creștere. În timp ce câinii iubesc marele în aer liber și doresc exerciții fizice indiferent de temperatură, trebuie să știți cum să păstrați câinii răciți în afara pentru a evita problemele cum ar fi epuizarea căldurii sau încălțămintea, și există câteva metode (și motive) pentru a face acest lucru.

In fiecare an Veterinarii avertizează proprietarii despre pericolele meteo calde. Pentru a înțelege semnele de probleme de sănătate legate de căldură la câini, trebuie să știți mai întâi cum un câine reușește să bată căldura într-o zi fierbinte în mod natural.

Cum câinii reglează temperatura corpului

Ne reglementeze temperatura noastră prin transpirație pentru că am glande transpirație, dar pentru câini sunt situate numai pe teritoriul lor labele și în al lor urechi, și chiar totuși numărul în comparație cu a noastră este mic (motiv pentru care câinii recurge la gâfâie).

Dacă ați observat vreodată cum se scufundă animalul sau se îndepărtează de tine când atingeți sau țineți labele, este pentru că se simt vulnerabili. Este, de asemenea, pentru că acesta este locul în care își reglează temperatura corpului. Simțirea unei mâini umane calde cutanat laba se poate simți înăbușită.

Câinele umed și strălucitor nas servește și un scop important. Când sunt cald și se gâfâie excesiv, umezeala nasului lor acționează ca a Mecanism de răcire. Corpul canin este capabil să transforme umezeala din nas în aer rece, expulzând și excesul de căldură prin gura deschisă.

Acest ciclu de răcire este eficient, dar nu poate rezista la durata lungă de căldură și umiditate fără a plasa câinele în pericol de accident vascular cerebral, motiv pentru care toți proprietarii de animale de companie trebuie să știe cum să păstreze câinii răciți în timpul verii.

Cum să păstrați câinii răciți în această vară

Cum să păstrați câinii răciți în această vară

1. Cunosc semnele de supraîncălzire sau accident vascular cerebral

Cunoașterea semnelor de epuizare a căldurii la câini este cel mai important aspect și cel mai bun mod de a vă asigura cum să păstrați câinii răciți în afara. Aveți grijă la aceste simptome:

  • Pantaling excesiv
  • Nu doresc să se miște (urmată de colaps sau după colaps)
  • Anxietate (pacing, whining, urechi tras înapoi)
  • Febră (orice peste 99 de ani.5 - 102.5 ar putea fi îngrijorătoare, mai ales atunci când sunt asociate cu alte simptome pe această listă)
  • Deshidratare (poate fi asociată cu vărsături și / sau diaree)

Utilizați Atenție suplimentară dacă dețineți o canină scurtă. Brachycefalii rase, cum ar fi buldogi, boxeri, buldogi francezi, și chiar Mighty Cane Corso sunt mai susceptibile de a experimenta epuizarea căldurii sau încălțămintea decat altii.

2. Căutați locuri răcoroase și confortabile

Când camparea sau drumeții cu câinele dvs., luați pauze adesea. Dacă vă puteți ocupa, nu înseamnă că câinele poate. Lăsați-vă pooch-ul să stea în mașină cu dvs. în timp ce aveți o explozie de aer rece până când câinele nu se oprește.

Dacă la domiciliu, întoarceți-vă în mod obișnuit în interior și relaxați-vă înainte de a vă juca din nou timpul. În plus, dacă puteți găsi un punct frumos umbros la parcul de câine, apelați-l pe puști și lăsați-le să se odihnească la umbră (pentru rasele hiperactive sau puii, este posibil să aveți nevoie de acest comportament deoarece acestea sunt susceptibile de a refuza).

Transformați-vă curtea într-o oază de doggie

3. Transformați-vă curtea într-o oază de doggie

Cel mai bun sfat despre cum să păstrați câinii răciți în afara este de a utiliza apă și umbră. Dacă aveți o curte, investiți într-o piscină de câine sau o piscină Kiddie (dacă nu aveți o piscină adecvată acolo). Puteți umple piscina cu o noapte înainte, astfel încât apa este frumoasă și se răcește în dimineața următoare. Apa rece se va simți minunat pe labele câinelui tău, dar le va oferi, de asemenea, ore de divertisment. Puteți chiar să vă puneți costumul de baie și să vă alăturați.

Dacă curtea dvs. lipsește copacii naturali umbri, atunci puteți face umbra artificială prin punerea în aer liber umbrele sau chiar să profite de ocazia de a practica unele recurs și de a instala o copertină sau de a construi a pavilion. Dacă sunteți în chestii DIY, atunci nu numai că vă veți bucura de ea, dar câinele dvs. va aprecia cu siguranță.

Prin același token în ceea ce privește modul de păstrare a câinilor răciți în afara, puteți investi în alte consumabile ca a Sistemul de eliminare sau un mai ieftin Piscină de pâine în loc de unul câine, sau a PET Mat de răcire. Și, bineînțeles, asigurați-vă că castronul de apă al puilor este plin în orice moment și nu este fierbinte în temperatură. Dacă dețineți mai mult de un animal de companie, este posibil să doriți să utilizați mai multe boluri, deoarece câinii agresivi alimentari pot fi reticenți în legătură cu împărtășirea unui castron de udare.

4. Fiți atenți la labele câinelui tău

Răcirea labei câinelui dvs. ajută la răcirea corpului câinelui ca întreg. Deci, atunci când ieșiți la o excursie lungă sau o călătorie de weekend la lac este cel mai important moment pentru a vă gândi cum să păstrați câinii răciți în afara.

Împachetați un răcitor! Acest lucru vă va oferi apă rece cu gheață, dar, de asemenea, cuburi de gheață care pot fi netezite peste labele puilor care le vor ajuta să se răcească. Probabil că nu vor primi această tactică dacă nu sunt extrem de calde, deci urmăriți semnele de supraîncălzire și să fie blânde atunci când aplicați.

Schimba rutina

5. Schimba rutina

Câinii se dezvoltă pe o rutină și schimbându-l pot duce la depresie de doggie, dar numai în circumstanțe extreme. Dacă nu faceți deja acest lucru, redirecționați pe jos de mers pe jos sau rutina de joc în dimineața și seara când nu este la fel de fierbinte.

Evitați să mergeți la cea mai tare parte a zilei, de obicei în jur 2 sau 3 p.M. deoarece acest lucru poate prezenta probleme serioase de epuizare a căldurii. Acesta este cel mai simplu sfaturi despre cum să păstrați câinii răciți în afara, deoarece necesită cel mai puțin efort. Dacă trebuie să le umblați sau să le lăsați într-o oră de vârf, faceți o plimbare de baie scurtă și, cu siguranță, nu joggați sau nu vă angajați să alergați.

6. Fiți conștienți de blisterele labe

În timp ce tampoanele de labe ale puilor sunt ca niște pantofi construiți durabili, ei sunt încă vulnerabili la căldură. Dacă ați vrut vreodată dureroasă pe nisipul alb, fierbinte pe plajă, atunci probabil vă puteți imagina ce suprafețe fierbinți pot simți ca pentru tovarășul tău canin.

În circumstanțe extreme, pielea dură a labei lor poate chiar blister, ruperea deschisă. Îngrijirea laberii câinilor este esențială, dar adesea uitată. Vindecarea rănilor deschise pe labe este un proces dificil - imaginați-vă că mergeți pe picioarele bandajate, arse.

Evitarea suprafeței fierbinți este una dintre modalitățile de a menține câinii răciți în afara. Puteți testa dacă animalul dvs. de companie ar putea pune îndurerat, de-a lungul unui asfalt sau ciment fierbinte plasarea mâinii - fie partea din spate a acestuia, fie palma dvs. - pe un trotuar.

Dacă vă puteți păstra în mod confortabil mâna pe suprafață timp de 5 secunde sau mai mult, fără a fi senzație de răsturnare, atunci animalul dvs. de companie este bine să meargă pe beton sau trotuar. Cu toate acestea, dacă nu puteți suporta cele 5 secunde fără a coborî sau gasing, atunci ar trebui să așteptați să vă plimbați câinele mai târziu în această zi.

Alternativ, puteți merge pe iarbă în loc de trotuar fierbinte sau beton și acest lucru îi va ajuta să le păstrați și frumos și răcoros. Folosind Pantofi de câine poate, de asemenea, ajuta.

Aduceți

7. Aduceți "în afara câinilor înăuntru

Este de la sine înțeles că niciun câine nu trebuie păstrat în afara 24/7. Dar dacă se întâmplă să dețineți un câine pe care tu și familia ta le cheamă afectiv un "câine în afara", adică că în mod obișnuit stau în curtea ta, ar trebui să ia în considerare aducerea lor în interiorul lunilor calde. În timp ce animalul dvs. de companie poate prefera în mod obișnuit să fie afară, este puțin probabil să se bucure de căldura extremă (și nici măcar nu o știe).

Când vine vorba de menținerea câinilor răciți, este esențial pentru a înțelege ce are nevoie de câine, chiar dacă nu prezintă semne de supraîncălzire. Și dacă aștepți ziua în care câinele dvs. se va întoarce și spune: "Te rog, nu mă lăsa afară astăzi. Este atât de fierbinte ", acea zi poate sau nu poate veni.

În schimb, încercați Acordarea atenției la indicii non-verbale ale animalului dvs. de companie:

  • gâfâind
  • excesul de excitare să vină în interior
  • lipsa de emoție sau reticență de a ieși afară
  • un castron de apă curat lins
  • Când în curte, rămâi întins într-un loc umbros

Dacă tu sau un membru al gospodăriei sunt nerăbdători să părăsiți câinele nesupravegheat în casă, introduceți o cutie la stilul dvs. de viață. Aceste articole dau Fido un spațiu sigur pentru a vă relaxa în timp ce le-ați ținut din tot ceea ce probabil că nu doriți să intre (cum ar fi gunoiul, de exemplu).

Puneți pătură sau patul preferat în cutia de câine, precum și o jucărie de mestecat sau două și adăugați a Dog Crate de răcire ventilator pentru lunile de vară. Alternativ, unii proprietari pot alege să-i păstreze într-o baie sau într-o cameră de utilitate (cu ușă deschisă), care nu este o opțiune teribilă mai ales că ambele au de obicei plăci frumoase și răcoroase pentru ca ei să se întindă.

8. Periați-le mai des

Caninii își vor vărsa în mod natural subsolurile, ceea ce este unul dintre propriile lor răspunsuri la modul de a menține câinii răciți în timpul anotimpurilor mai calde. Cu toate acestea, le puteți ajuta cu acest lucru prin perierea dvs. FIDO în mod regulat. Spălarea câinelui vă poate ajuta să scăpați de părul suplimentar, care trebuie să fie vărsat, dar asigurați-vă că nu le scăldați prea des, deoarece acest leagă de uleiuri naturale care își păstrează haina și pielea sănătoasă.

Dacă animalul dvs. de companie nu are un strat dublu, ia-le la groomerul local de animale de companie pentru o tăietură. Cu toate acestea, ar trebui să știți că indiferent de lungimea sau grosimea unei haine canine, acest păr îi ajută să rămână ambii mai cald în vreme rece, precum și răcitor în vreme caldă. Ați putea să le împiedicați din greșeală să răcească răcoros, fără să întrebați un groomer de câine sau un medic veterinar, aveți încredere în opinia lor atunci când vine vorba de o tunsoare.

Nu radeți hainele duble. Rasele cunoscute pentru hainele lor duble sunt Huskies, Chow Chows, Collied Bearded, Shiba Inus, printre altele. De fapt, chiar că terrierii pot avea haine duble care nu sunt întotdeauna lungi sau pufoase ca un malamute ". Dacă nu sunteți sigur de rasa lui Mutt, consultați medicul veterinar sau un groomer de câine pentru a afla dacă au un strat dublu sau nu.

Evitați antrenamentele obositoare

9. Evitați antrenamentele obositoare

Pentru mulți proprietari de animale de companie, cea mai bună parte despre a avea un partener de animale este că ei au cineva să se bucure de exercițiu (sau cineva care îi motivează să-și exercite deloc). În timp ce majoritatea câinilor sunt probabil să moștenească sau să se adapteze la stilul de viață al proprietarului - un proprietar de cartofi de canapea echivalează cu o pooch de canapea pooch - aceste animale de companie au nevoie încă de exerciții de rutină și de socializare cu alți câini pentru a conduce o viață complet fericită.

Știi cel mai bun animal de companie. Un catelus terorist energic poate avea nevoie de două ori - sau de trei ori! - la fel de multă exercitare de energie în comparație cu un laborator galben în vârstă de 5 ani, dar există a calea corectă de a face și un mod greșit.

Știind că puiul tău și ceea ce au nevoie pentru a rămâne în formă mental și fizic nu înseamnă că trebuie să sacrificați timpul de joc atunci când este fierbinte, dar mai degrabă găzduiește vremea mai caldă și știți cum să păstrați câinii răciți în timpul verii când este nevoie de exercițiu.

Acest lucru poate însemna că mergeți la jogging-ul zilnic mai devreme dimineața sau mai târziu în seara în loc de mijlocul zilei. Ar putea, de asemenea, să ia forma de tăiere a unui joc de preluare mai devreme decât de obicei atunci când le observați că gâfâind excesiv. Așa cum am menționat mai devreme, majoritatea câinilor nu vor spune nu unui joc bun sau a forajului în parc, așa că depinde de dvs. să vă uitați la ceea ce este mai bun și mai sigur pentru ei.

10. Adresați-vă medicului veterinar despre arsuri solare

Ultimul sfat despre cum să păstreze câinii răciți în această vară este să se consulte cu un profesionist. Dacă aveți un câine cu părul tare sau un câine cu un strat subțire, este posibil pentru ei pentru a obține arsuri solare ca și noi.

Pentru a vă menține puii în siguranță de la arsurile solare, reduceți expunerea la lumina directă a soarelui. De asemenea, puteți pune o cămașă de câine sau mai bine încă o Vesta de răcire a câinelui pe ele dacă acest lucru ajută la acoperirea unor pete vulnerabile. De asemenea, ar trebui să luați în considerare realizarea unei întâlniri pentru a vorbi cu medicul veterinar despre protecția solară a animalelor și a oricăror sfaturi suplimentare despre cum să păstrați câinii răciți în timpul verii, în special pentru animalele de companie.

Citiți următorul: Top 5 cele mai bune fanii de răcire câine pentru casă

Doriți să împărtășiți acest lucru?

Top 10 cele mai bune sfaturi despre cum să păstrați câinii răciți în afara

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 10 Sfaturi despre cum să păstrați câinii răciți în afara