19 Sfaturi de sănătate pentru colectarea cizmelor de câine, haine și alte câini în această iarnă

Mulți proprietari de câini cred în mod eronat că îmbrăcămintea și încălțămintea sunt pur și simplu accesorii pentru un câine. Și în timp ce ei dau animalelor noastre un aspect nou și un stil, adevărul este că hainele pentru câini pot avea, de asemenea, aplicații foarte reale de sănătate. În mod ideal, cele mai bune haine de câine pe care le alegeți pentru pooch-ul dvs. sunt sigure, confortabile și funcționale, dar să vorbim mai mult despre cum să alegeți cele potrivite.

Dacă nu sunteți sigur dacă animalul dvs. de companie ar putea beneficia de îmbrăcăminte de câine sau de încălțăminte din motive de sănătate, în mod specific, primul pas este întotdeauna să vă consultați medicul veterinar sau alt expert. Ei ar trebui să fie familiarizați cu starea unică a câinelui dvs. și cu trăsăturile rasei câinelui dvs. și vă vor oferi o idee mai bună asupra nevoilor câinelui dvs. în ceea ce privește hainele.

Sfaturi de sănătate pentru colectarea celor mai bune haine de câine și încălțăminteCând faceți cumpărături pentru cele mai bune haine de câine sau încălțăminte pentru câini și în special Haine de câine de iarnă, Mulți proprietari de animale de companie fac o singură greșeală: se concentrează numai asupra aspectului. Amintiți-vă că faceți cumpărături pentru animalul dvs. de companie și nu tu.

Poate doriți ca fido să arate adorabil atunci când îl duci la parcul câinilor, dar trebuie să-ți păstrezi și funcția de confort și haine în minte.

Îmbrăcăminte sau încălțăminte pentru câini care sunt prea strânși pot provoca ciocnirea și scăderea domeniului de mișcare. Dacă îmbrăcămintea de câine sau încălțămintea este prea liberă, poate fi un pericol care poate provoca declanșarea, sufocarea sau alte răniri. Urmând aceste sfaturi de sănătate de mai jos, vă veți asigura că alegeți cele mai bune îmbrăcăminte de câine și încălțămintea că ambele arată bine și sunt în siguranță pentru câini.

EVALUAT: Cele mai bune 50 de pantofi de câine din toate timpurile

19 sfaturi de sănătate pentru alegerea celor mai bune haine de câine și încălțăminte pentru animalul dvs. de companie

Sfaturi pentru a alege cele mai bune haine de câine și încălțăminte

Construirea fizică a câinelui

Unul dintre cele mai frecvente motive pe care proprietarii de câini ar trebui să ia în considerare o varietate de tipuri de îmbrăcăminte de câini sau Booties de câine Pentru animalele lor de companie este construirea fizică a animalului. Aceste caracteristici fizice pot contribui la o scădere sau o înălțime mai rapidă a temperaturii corpului unui câine printr-o capacitate diminuată sau crescută de a menține căldura corporală.

1. Câini mici

Dr Susan Nelson, Profesor de științe clinice la Centrul de Sănătate Veterinară KSU, explică Cum se schimbă vremea, cum ar fi veri fierbinți sau ierni reci, există anumite pericole pentru câini, iar unele haine de companie pot ajuta la protejarea lor.

Câinii mici, ca niște copii mici, au corpuri mult mai mici. Aceasta înseamnă că pot deveni copleșiți de căldură sau rece mult mai repede. Piesele mici beneficiază de purtare Veste de răcire în temperaturi mai calde și pulovere sau straturi în vreme mai rece.

Vremea mai rece este similară. Când alegeți îmbrăcămintea meteorologică de iarnă, este important să selectați cele mai bune haine de câine concepute pentru căldură și nu Modă. De exemplu, în vremea de iarnă înghețată, o jachetă izolată impermeabilă, ar oferi cea mai bună protecție, unde nu ar fi un pulover simplu tricotat.

2. Câini subțiri construite

Câinii construiți subțire, ca niște câinii de vedere (Greyhounds, Borzoi, Saluki, Whippete etc.), au un procent mult mai mic de grăsime corporală decât alte rase. Aceasta înseamnă că sunt mult mai probabil să experimenteze hipotermie la temperaturile de iarnă ca urmare a "lipsei de izolație".

Aceste animale de companie ar trebui să poarte întotdeauna pulovere de câini și / sau haine de câine în iarna care oferă o acoperire maximă. Dacă sunteți rece, este posibil ca câinele dvs. să fie rece și.

3. Rase pentru câini fără păr

Blana câinelui joacă un rol important în menținerea temperaturii corpului. Câinii fără blănuri sau câini cu haine rar pot fi depășite numai de temperaturi ridicate, dar și ei pierd rapid căldura corporală în vreme mai rece. Aceste rase ar trebui să poarte întotdeauna protecție solară în timpul lunilor de vară pentru a proteja de arsurile solare.

În plus, rasele de câine fără păr pot beneficia de veste de răcire la temperaturi ridicate. Ar trebui să le îmbrăcați întotdeauna într-un haina de câine sau jachetă la temperaturi scăzute prea. Cele mai bune îmbrăcăminte de câine va trebui să fie folosită ca înlocuitor pentru un strat de blană cu rase fără păr.

4. Rame de câine acoperite dens

În timp ce rasele acoperite dens, cum ar fi Sfântul Bernard sau Newfoundland, sunt bine protejate în lunile mai reci, ele sunt deosebit de susceptibile de a supraîncălzi când este cald afară. Acești câini nu ar trebui să fie păstrați în climă deosebit de caldă și când lunile de vară au fost lovite în cele mai multe alte zone, acești câini pot beneficia de veste de răcire pentru a preveni temperaturile ridicate ale corpului.

De ce hainele animalelor de companie sunt importante pentru sănătatea unui câine

Sănătatea câinelui

În plus față de caracteristicile fizice care sunt inerente unui câine, există și unele condiții de sănătate care pot pune un câine la un risc mai mare de hipotermie sau Hipertermia. Acești puii pot beneficia de cele mai bune haine de câine și încălțăminte pentru a le ajuta să mențină o temperatură a corpului sigur.

5. Câini subponderali

Câinii subponderali nu au izolația naturală necesară pentru a menține o temperatură corporală sănătoasă și pentru a se proteja de mediul mai aspru.

Pentru a preveni pierderea rapidă a căldurii corporale în lunile de iarnă, câinii cu greutate corporală scăzută (cum ar fi cei salvați din situații neglijate) ar trebui să poarte întotdeauna un pulover sau un strat. Acești câini ar trebui, de asemenea, să fie monitorizați cu atenție în lunile mai calde pentru a se asigura că acestea nu sunt depășite prin căldură. Folosind Monitoare de sănătate pentru câini ar putea fi o modalitate foarte bună de a face acest lucru.

6. Câini tineri

Câinii mai tineri, ca câinii mai mici, au corpuri mai mici care pot fi depășite cu ușurință de epuizarea căldurii. Puii, în special cei cu vârsta sub 6 luni, nu ar trebui să cheltuiască nici o perioadă semnificativă de timp la temperaturi ridicate, deși rareori necesită veste de răcire.

Puii trebuie protejați de pulovere de câini sau de la temperaturi mai reci pentru a reduce viteza de pierdere a căldurii corporale.

7. Câini de rang înalt

Câinii seniori au adesea conținut mai mic de grăsimi corporale, suferă de disconfort comun și pot fi, de asemenea, compromise imun. Toate aceste lucruri înseamnă asta Câini mai în vârstă poate beneficia de pulovere sau haine, împachetări cu picioarele, cizme și chiar snownuits în vreme mai rece.

& # 8220; ar trebui să fii, de asemenea, extra-precaut cu animalul dvs. de companie superior, artritic sau fragil în timpul iernii. Vremea rece poate fi deosebit de dificilă pentru animalele de companie superioare și cele cu boală articulară degenerativă sau o altă condiție cronică și debilitantă.& # 8221; - Dr. Alison Diesel, Profesor la Colegiul Texas A & M de Medicină Veterinară și Științe Biomedicale [Citeste mai mult].

Trebuie remarcat totuși că câinii mai în vârstă sănătoși sau câinii mai în vârstă cu haine deosebit de dense, nu pot necesita neapărat îmbrăcăminte pentru căldură. Câinii seniori pot beneficia, de asemenea, de veste de răcire în timpul verii, totuși, este, în general, mai prudentă (și mult mai sănătos pentru cei cu condiții cardiace) pentru ca acești câini să rămână în interior la temperaturi ridicate.

8. Câini compromise imuno-compromise

Există o varietate de boli care pot compromite sistemul imunitar al unui câine și îl fac mai susceptibil la infecție sau boală și mai puțin capabili să răcească în mod normal corpul. Acești câini ar trebui să fie limitați în timpul petrecut în afara temperaturilor extreme.

Puloverele și hainele sunt benefice în temperaturi scăzute și pentru câțiva câini, vestele de răcire sunt utile în timpul verii. Câteva exemple de boală care pot compromite sistemul imunitar al unui câine includ

  • Boala Addison
  • Sindromul lui Cushing
  • Lupus
  • Tiroidita
  • cancer
  • Infecție severă
  • Parvo
  • anemie
  • Graves Boala
  • artrita reumatoida

LEGATE DE: Adevărul despre gripa caninei

9. Puncte fierbinți

Spre deosebire de alte condiții de sănătate, câinii cu hotspots purtați cele mai bune haine de câine pentru a-și proteja pielea de la propriul zgâriere și lins.

Petele fierbinți sunt deosebit de iritante, iar îmbrăcămintea adecvată a vremii poate împiedica un câine să provoace locuri fierbinți să se infecteze prin deranjarea constantă a acestora.

Este important de remarcat faptul că, în plus față de îmbrăcăminte pentru a preveni agravarea rănilor la puncte fierbinți, punctele fierbinți trebuie să fie întotdeauna tratate cu îngrijire veterinară, de asemenea. Dacă observați câinele care dezvoltă orice tip de erupție cutanată sau o stare gravă a pielii, este mai bine să-l verificați de un medic veterinar decât să-și acopere pielea și să sperăm că dispare.

10. Pierderea parului

Cum ar fi rasele fără păr, câinii cu o cantitate semnificativă de căderea părului sunt mai puțin capabili să-și mențină temperatura corpului. Acești câini, cum ar fi câinii cu mange, pot deveni ușor supraîncălziți sau răciți. Puloverele și straturile în timpul iernii sunt obligatorii și timpul în afara temperaturilor mai calde ar trebui minimizate.

11. Artrită

Artrita canină pentru câini și vreme rece poate exacerba semnificativ simptomele. Cele mai bune haine de câine, cum ar fi împachetarea piciorului, puloverele, hainele și cizmele pot izola articulațiile dureroase și pot reduce durerea în lunile de iarnă.

Mai mult, deoarece este dificil de observat Semne de artrită La majoritatea câinilor, îmbrăcându-le în vreme rece oricum este cea mai sigură modalitate de a preveni atât durerea, cât și dezvoltarea în continuare a problemelor comune datorită temperaturii la rece.

12. Knuckling

Câinii cu leziuni nervoase din cauza rănirii, a bolii sau a îmbătrânirii uneori merg pe articulații ca urmare a faptului că nu pot simți că picioarele lor nu sunt poziționate în mod corespunzător. Din fericire pentru acești câini, există un număr de șosete, pantofi și bretele care pot poziționa picioarele în mod corespunzător pentru a evita rănirile din partea de mers pe jos.

13. Slăbirea în capătul din spate

Slăbirea în capătul din spate poate provoca câini mai în vârstă sau răniți să aibă probleme să obțină o prindere pe podea. Fie că vă ridicați dintr-o poziție predispusă, fie pur și simplu trecerea printr-o cameră, acești câini beneficiază de încălțăminte de interior (plasă / respirabilă), care le oferă o aderență mai bună pe pardoseală.

Este important, totuși, că acești câini poartă încălțăminte concepuți pentru a fi purtați în interior și numai atunci când este necesar, astfel încât supraîncălzirea să poată fi evitată.

Cum să alegeți hainele de câine pe baza mediului

Mediul

În cele din urmă, mediul înconjurător poate juca în voia ta de a purta lucruri cum ar fi șosete, Pantofi, haine și alte îmbrăcăminte de câine. Atunci când temperaturile exterioare, condițiile meteorologice sau teritoriul sunt extreme, câinii pot necesita protecție pentru a le menține sănătoși și siguri.

14. Temperaturi mari

Când temperaturile exterioare sunt ridicate, dar suficient de sigure pentru cainii să fie în aer liber, vestele de răcire sunt benefice pentru a ajuta la menținerea unei temperaturi sănătoase a corpului.

Deși uneori costisitoare, vestele de răcire sunt deosebit de benefice pentru câinii care petrec o mulțime de drumeții, făcând o muncă de căutare și de salvare sau să lucreze în poziții care le solicită să fie în aer liber de cele mai multe ori.

15. Gheaţă

Gheața nu este doar supărătoare pentru oameni, este, de asemenea, periculoasă pentru câini. Gheața poate provoca arsuri la tampoanele de labe, atât de calde cizme de câine de iarnă sunt necesare pentru a menține câinii în siguranță. Desigur, cu excepția cazului în care un câine trebuie să fie pe teren acoperit cu gheață, el ar trebui să fie ținut în siguranță în interior.

Dacă vă protejați casa de gheață folosind gheața topită, asigurați-vă că utilizați numai Produse anti-glazură prietenoase cu animalele de companie care nu va face rău câinelui dvs. dacă merge mai departe sau chiar îl linge.

16. Zăpadă

Câine cu o eșarfă în vremea înzăpezităZăpada nu poate provoca numai răcirea labei unui câine, dar poate, de asemenea, să ascundă resturile potențial periculoase care pot răni labele.

Câini care trăiesc în zone care experimentează frecvent zăpadă sau câini care lucrează în terenul acoperit de zăpadă pot beneficia de cizme calde solide pentru protecție.

17. Temperaturi la rece

Câinii care locuiesc în zone care experimentează temperaturi deosebit de scăzute pot beneficia de o serie de articole de îmbrăcăminte de la cizme la pulovere la haine.

Mulți factori trebuie luați în considerare la selectarea îmbrăcămintei meteorologice la rece pentru câini, cum ar fi greutatea corporală a câinelui, densitatea stratului, sănătatea generală, vârsta și rasa.

18. Terrain dur

Câini care participă la evenimente sportive sau locuri de muncă, acel exercițiu în mod regulat în teren dur, sau care trăiesc pur și simplu în zone cu teren care poate fi dificil de navigat, beneficiază de încălțăminte. De la nisipurile de desert fierbinte la căi de munte stâncoase, cizmele ajută un câine să mențină o aderență și să evite Plăcuțele de labele dăunătoare.

19. Distante lungi

Câini care participă la sport sau care lucrează în situații care îi cer pentru a acoperi distanțe extinse pot beneficia foarte mult de cizme. Așa cum picioarele umane pot fi rănite de la traversarea distanțelor lungi, și ea poate și labele câinelui. Cizmele cu tăblițe tare pot preveni purtarea, despicarea și crăparea plăcuțelor labe.

Citiți următorul: 15 sfaturi trebuie să cunoască noi proprietarii de câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 19 Sfaturi de sănătate pentru colectarea cizmelor de câine, haine și alte câini în această iarnă