8 Sfaturi pentru a vă menține câinele răcoros în această vară

8 sfaturi pentru a vă menține câinele răcoros în această vară

Vara este întotdeauna echivalată cu distracție. Este momentul perfect pentru a merge la plajă sau chiar apreciați flori strălucitoare din parc. Este, de asemenea, un moment minunat pentru a petrece câteva momente speciale cu prietenii tăi blană. Din păcate, când temperaturile mediului se înalță, am pus animalele de companie la risc. Fie că este vorba de plimbarea dvs. de rutină sau chiar o plimbare în mașina dvs. sau pur și simplu un joc de remorcher la curte, căldura de vară poate fi neiertătoare pentru prietenul tău canin. Este imperativ să luați măsuri concrete pentru a vă proteja iubitul iubit. Iată 8 sfaturi pentru a vă menține copilul de companie în siguranță în această vară:

1. Du-te în aer liber numai în anumite momente ale zilei

Dacă vremea este insuportabilă de fierbinte pentru a ieși, apoi dublați acest disconfort pentru câinele dvs. Nu există reguli rapide și grele cu privire la nivelurile maxime ale temperaturii mediului pe care câinii le pot ieși în siguranță, deoarece totul depinde de nivelurile de umiditate. Având în vedere o vreme de 85 de grade, cu umiditate relativ scăzută, câinele dvs. poate face de fapt bine. Rampă nivelurile de umiditate și poate fi insuportabil fierbinte pentru câinele dvs. Acest lucru se datorează faptului că aerul este deja saturat cu umiditate pe care umiditatea purtătoare de la câini pur și simplu nu se poate evapora cât mai repede posibil. Acest lucru prelungește corpurile de căldură în interiorul câinilor.

Ca atare, este foarte recomandat să vă aduceți câinele în aer liber numai când căldura este deja confortabilă pentru dvs. Am menționat deja că o temperatură a mediului de 85 de grade este foarte bine cu câinii atâta timp cât nivelurile de umiditate nu sunt atât de mari. Dacă influențați la niveluri ridicate de umiditate, vă uitați în mod esențial la 75 de grade.

Acestea fiind spuse, cele mai bune momente ale zilei când puteți ieși în siguranță cu câinele dvs. devreme dimineața sau târziu în după-amiaza. Dacă nu vă deranjează să obțineți câteva momente de legare cu câinele dvs. noaptea sau poate chiar în zori, atunci probabil merită. Ideea este de a evita momentele din ziua în care temperaturile mediului sunt la cele mai înalte, de obicei de la 10 dimineața până la 4 după-amiaza.

2. Oferiți o mulțime de apă potabilă rece și răcoritoare

Vara este întotdeauna echivalată cu apă, indiferent dacă se distrează la plajă sau la piscină sau chiar să vă ducă la o băutură răcoritoare rece. Același lucru este valabil și cu câinii. Au nevoie de apă și de o mulțime de ea. Dacă le-ați putea obține numai sacul de bandă, care are o hidroare atașată la ea, atunci ar face ca într-adevăr să facă o vară sigură, fără căldură, pentru prietenii tăi canini.

Problema cu vara este că căldura extremă poate facilita o pierdere mai mare a apei insensibile. Aceasta este evaporarea apei prin mijloace că nu suntem conștienți de. De exemplu, respirația în monotecă suferă de asemenea pierderea apei. În rândul câinilor, când ei își pierd, în esență, mai multă apă prin mijloace insensibile. Acest lucru poate duce la deshidratarea care provoacă celule și țesuturi pentru a fi supraîncălzite. Acest lucru este valabil mai ales pentru mușchi, deoarece acestea sunt întotdeauna într-o stare de contracție. Ca contract de mușchi, ele generează căldură.

Dă-ți câinele o mulțime de apă răcoroasă, răcoritoare, ar trebui să ajute la menținerea celulelor hidratate și împiedică supraîncălzirea mușchilor și a altor țesuturi. Unii câini iubesc de fapt apă potabilă cu cuburi de gheață. Cel mai important lucru de făcut aici este de a oferi mai multe boluri de apă potabilă proaspătă plasată strategic peste tot în casă, astfel încât câinele dvs. să aibă acces la ei oriunde ar putea merge. Dacă mergeți în aer liber, asigurați-vă că aduceți o sticlă de apă și un castron de apă pliabil pentru animalele de companie.

În legătură cu o postare: Sticlă de apă de câine

În legătură cu o postare: Câine de câine

3. Umbra, briza rece, si tampoane de răcire

Dacă animalul dvs. de companie rămâne în curtea dvs. tot timpul, asigurați-vă că rămâne sub umbra. Copacii oferă cea mai bună răcire naturală pentru câini. Pământul care este umbrit de frunzele copacului este, de asemenea, mai rece decât terenul care este expus la lumina directă a soarelui. În cazul în care nu aveți copaci sau umbră naturală în curtea dvs., asigurați-vă că canisa câinelui dvs. are un sistem de acoperiș eficient termic.

Du-te pentru canițe sau cuști de câini care au sisteme de acoperiș reflectorizante. Acestea vor ajuta să săriți de pe căldura venind de la soare și să păstreze temperaturile interioare ale canisei mai mici decât cele exterioare. Cel mai bun pariu este să utilizați o casă de câini bine izolați. Veți primi cheltuieli suplimentare pe factura dvs. electrică, dar veți oferi cu siguranță un confort optim pentru animalul dvs. de companie.

De asemenea, puteți pune Plăcuțele de răcire pentru câini în interiorul canisei în loc de obicei câine. Acestea vin într-o varietate de substraturi de răcire a corpului fără a necesita cu adevărat energie electrică să ruleze. Ei trebuie să fie "reîncărcați" în mod natural din când în când, astfel încât să poată trage mai eficient căldura din corpul câinelui dvs.

Pot fi de asemenea utilizate ventilatoare sau fani de cutie electrică. Ele pot ajuta la circularea aerului rece pentru a vă ajuta câinele să se răcească. Asigurați-vă că îl plasați acolo unde există o briză naturală, totuși. De asemenea, puteți încerca să împachetați o pătură umezită sau umedă asupra câinelui dvs. Unii câini chiar iubesc că se află pe un bloc de gheață.

câine și briza

În legătură cu o postare: Case de câine izolate

4. Pregătiți-vă și dați niște tratamente foarte răcoroase

În plus față de oferirea de animale de companie o mulțime de apă răcoritoare pentru a bea în timpul verii, va ajuta, de asemenea, dacă ați putea să-i dați niște tratate răcoroase înghețate. Acum este timpul perfect pentru tine să biciuiți niște deserturi delicioase de doggie pe care le puteți îngheța și de a da animalului dvs. ca tratament. Alternativ, puteți plasa aceste delicii înghețate în apa de băut pentru animalele de companie pentru a face experiența cu atât mai mult merită.

Știm că înghețată poate să nu fie o idee bună de a da câinilor. Acest lucru este valabil mai ales dacă aveți unul care este extrem de sensibil la lapte, producând scaune apoase în acest proces sau chiar a supărat burta. Ce puteți face în schimb este de a vă face propria versiune a unui Doggie înghețată care este realizat din ingrediente de câine, toate-naturale, cum ar fi fructele și legumele. Puteți încerca chiar să faceți popsicles sau picături de gheață. Unii ar recomanda chiar să-și umple tăvile de cub de gheață cu felii de fructe înainte de îngheț, astfel încât câinele dvs. va avea într-adevăr delicios și tratamentul nutritiv. Puteți chiar să doriți să dizolvați bouilonul de carne de vită în apă și să înghețați acest lucru în tava dvs. de cuburi de gheață. S-ar putea să nu vă place, dar câinele tău va fi.

Ați putea dori, de asemenea: Înghețați alimentele de câine uscate

gheața tratează pentru câini

5. Lăsați-i acasă

Vummertime este întotdeauna un moment minunat pentru a călători. Din păcate, temperaturile mediului pot fi, de asemenea, foarte neierte. Experții spun că, chiar și în vremea de 85 de grade, interiorul mașinii dvs. poate urca cu ușurință la 102 de grade în doar 10 minute. Și vorbim despre o mașină cu ferestrele sale deschise aici. Adăugați încă 20 de minute, iar interiorul mașinii dvs. va fi deja ca cuptorul dvs. la 120 de grade.

Din nou, pentru dvs. acest lucru ar putea fi suportabil. Dar pentru câinele dvs., puneți de fapt o mulțime de tensiune asupra capacității sale de a-și reglementa temperatura corpului. Amintiți-vă că câinele dvs. se poate baza numai pe capacitatea sa de a renunța la clădirea de aburi din interiorul corpului său. Nu poate transpira așa cum facem. Acest lucru "captează în mod eficient căldura din interiorul corpului, făcându-l deosebit de periculos pentru câinele dvs.

Acum am auzit despre numeroase rapoarte în care un câine a murit de căldură, deoarece părintele său de companie a crezut că este înțelept să lase câinele în mașină în timp ce maestrul uman a mers la cumpărături. Nu! Dacă vă iubești câinele și într-adevăr nu o puteți aduce cu tine oriunde te duci, este mai bine să-l lași acasă. Obțineți mai multe fântâni de companie, astfel încât câinele dvs. va avea acces instantaneu la apă potabilă proaspătă oriunde în interiorul casei dvs.

În legătură cu o postare: Fântâna de apă de câine

6. Au o distracție apoasă

Dacă vara pentru tine înseamnă să petreci toată ziua îngrozitor în plajă sau chiar în piscina din spate, atunci câinele tău merită cu siguranță o distracție apoasă, de asemenea. Piscinele de câine ar trebui să vină la îndemână, deși un furtun obișnuit de grădină cu un atașament de sprinkler funcționează foarte bine.

Piscine de câine trebuie să fie cât mai robustă posibil. Alegeți unul care are un fund de puncție și laturi. Dacă vă puteți obține mâinile pe o cadă cu plastic solid pentru animalul dvs., apoi prin toate mijloacele să obțineți unul. Cu toate acestea, este deosebit de precaut atunci când lăsați câinele să ia o baie deoarece nu doriți să reduceți brusc temperatura suprafeței câinelui. Când corpul său simte că pielea se răcește, organele interne vor încerca să compenseze prin generarea mai multor căldură. Acest lucru poate avea consecințe dezastruoase pentru animalul dvs. de companie. Ca atare, trebuie să lăsați starea dvs. de câine sau să vă lăsați mai întâi în piscină, monitorizând în mod constant temperatura corpului de bază cu un rectal Dog termometru. Acest lucru este mai precis că cele digitale. Până când temperatura rectală a animalului dvs. ajunge la 103 de grade, puteți ușura monitorizarea dvs. și permiteți câinelui să se bucure cu adevărat de distracția.

Puteți activa și sistemul de aspersoare din curtea dvs. Dacă nu aveți niciunul, furtunul dvs. de grădină ar trebui să fie suficient. Pur și simplu atașați un sprinkler DIY realizat dintr-o sticlă de sodiu goală. Puneți o mulțime de găuri în sticlă și atașați-vă furtunul de grădină. Asigurați-vă că ați sigilat conexiunea și lăsați câinele să se bucure de sprinklerul improvizat.

7. Aflați cum să identificați cursa de căldură la câini

În ciuda tuturor eforturilor dvs. de a vă menține câinele răcoros în timpul verii și de ao proteja împotriva soarelui de creștere, poate veni un punct atunci când temperaturile mediului devin prea mult încât câinele dvs. deja dezvoltă cursa de căldură. Ca atare, ar trebui să învățați întotdeauna să recunoașteți diferitele semne că animalul dvs. de companie poate fi deja pe cale de a avea un accident vascular cerebral termic.

În stadiile incipiente ale cursei de căldură, puteți observa că câinele dvs. să se gâfâie foarte mult. S-ar putea să existe chiar excesiv, respirație rapidă și o privire groaznică. Uneori puteți observa că gingiile și limba câinelui dvs. au transformat roșu strălucitor.

În stadiile avansate ale cursei de căldură, puteți observa gingiile câinelui dvs. pentru a transforma albiciul sau chiar albăstrui în culoare. Respirația sa poate deveni mai lucrată, ducând la respirația zgomotoasă. Este posibil să nu vrea să se miște deloc. Câinele dvs. poate începe, de asemenea, să vomite sau chiar să-și asume o poziție de 4 ani într-o încercare disperată de a stabili și menține echilibrul.

Dacă vedeți oricare dintre aceste semne, asigurați-vă că vă pulverizați câinele cu rece, nu rece, apă. Dați-vă animalele de companie mici de apă sau chiar permiteți-l să lingă cuburile de gheață. Dați-vă câine-o soluție de rehidratare orală. Majoritatea părinților pentru animale de companie oferă nefolosită Pedialyte Pentru a ajuta la restabilirea electroliților care pot fi pierduți din cauza deshidratării și a vărsăturilor.

Câine Heaurtstroke în timpul verii

8. Ia-ți animalul în acel aspect de vară

Unii câini iubesc absolut având părul tăiat în timpul verii. Cu toate acestea, experții nu recomandă, de fapt, să vă bucurați de animalele de companie mai ales dacă intenționați să vă bateți la soare. Bald-ul își expune câinele la arsuri solare, care poate fi o experiență extrem de dureroasă în sine. Ce experți recomandă să vă consultați medicul veterinar cu privire la cel mai bun tip de tunsoare posibil pentru rasa de câine. Rasele arctice, cum ar fi Malamutes din Alaska și Huskies Siberia, de exemplu, sunt mai bine cu straturile lor pentru a le ajuta să le protejeze împotriva căldurii scortice. Ei pot avea nevoie de periaj frecvente a subsolului lor, totuși. De asemenea, vor avea nevoie de îndepărtarea regulată a maturilor.

În legătură cu o postare: Dog alimente pentru Huskies și Perie de câine pentru vărsare

Obținerea animalului de companie în acea aspect de vară necesită o înțelegere excelentă a caracteristicilor unice ale câinelui dvs., în special haina și pielea. Nu doriți să o tăiați prea scurt și să vă expuneți animalul de companie la arsurile solare potențiale. Acest lucru nu trebuie să menționăm alte probleme potențiale ale pielii aduse prin expunerea la razele UV. Cu toate acestea, dacă nu intenționați să vă aduceți pe animalele de companie, atunci având o tăietură chel poate fi o opțiune excelentă. Trebuie doar să vă asigurați că câinele dvs. nu este expus la temperaturile reci ale unei camere aer condiționat, totuși.

Păstrarea câinelui răcoros în vară este vorba despre minimizarea efectelor căldurii extreme asupra animalului dvs. de companie. Umbra, apa, briza rece si trateaza si cunoasterea semnelor de căldură ar trebui să vă ajute să vă pregătiți mai bine prietenul canin pentru căldura de vară.

În legătură cu o postare: Câine de îngrijire a câinelui Clippers

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 8 Sfaturi pentru a vă menține câinele răcoros în această vară