Dog park etqueta & manners 101: ce să știți pentru prima dvs. Vizită

Eticheta de parcare de câine

Parcurile de câine poate fi un loc minunat pentru a-ți exercita câinele și pentru a le juca în afara lesa cu colegii lor de câini, dar ei pot fi, de asemenea, un dezastru care așteaptă să se întâmple, plin de scoundreluri nevaccinate rău care rulează Amok, în timp ce proprietarul lor se întoarce prin Instagram!

Ce este proprietar să facă? Nu vă îngrijorați - asigurați-vă că înțelegeți ceea ce intrați atunci când vă plimbați până la parcul câinelui și planificați în consecință.

Pentru a vă ajuta, am pus împreună un ghid pentru a vă ajuta să decideți dacă parcul de câine sau nu pentru dvs., ce să vă așteptați și cum să spuneți diferența dintre joc și lupte reale.

Argumente pro și contra de a vizita parcul de câini

Adevărul este că nu toți câinii se vor bucura de petrecerea timpului la parcul de câine. Este important să vă amintiți că veți merge la parcul de câine pentru dragul câinelui dvs. A face cea mai bună decizie pentru câinele dvs. este importantă.

PROS

  • Câinele dvs. poate juca lesa
  • Câinele dvs. poate socializa cu alți câini
  • Multe parcuri bune de câine au echipamente de apă sau agilitate pentru a se bucura
  • Este un loc bun pentru a lucra la o pregătire extrem de ridicată pentru câinele dvs. - obținerea lor să vină atunci când a fost chemată în timp ce ignorați distragerile atrăgătoare la parcul de câine este la nivel de doctorat!
  • Câinele dvs. poate obține un exercițiu major care își urmărește prietenii
  • Vă puteți întâlni cu alți proprietari de câini cu care să discutați, să învățați și să aranjați datele de joc cu

Contra

  • Alți câini pot fi totali în afara controlului, deoarece nu sunt pe leșie, iar mulți nu pot fi suficient de bine pregătiți pentru a răspunde proprietarilor lor
  • Alți câini pot fi nevăzuți sau poartă paraziți, punând o amenințare la cainele dvs
  • Câinele dvs. ar putea fi incomod în jurul unui astfel de grup imens de alți câini (este ca și cum ați merge la prima parte a casei dvs. dacă ați crescut la domiciliu)
  • Alți câini de diferite stiluri de joc și dimensiuni ar putea să vă copleșească câinele
  • Câinii intacți (neutilizați sau neferători) pot fi acolo
  • Există un potențial de excitare, ducând la incidente agresive sau nepoliticoase

Personal, sunt foarte atent când decideți ce câini aduc la parcul câinilor și când. Nu-mi aduc laboratorul meu tânăr la parcul de câine din după-amieze frumoase de duminică, deoarece duminica sunt împachetate cu Pouches, și ea este copleșită de numărul mare de câini de acolo.

Ea tinde să devină gura și coacă când este copleșită, și asta annică alți câini. În schimb, ne apropiem de întuneric în zilele lucrătoare, când poate alerga cu unul sau doi câini care sunt încă acolo.

De asemenea, sunt rapid să părăsesc parcul de câine dacă lucrurile se simt sau se uită. Ca student al limbajului corpului câinelui, găsesc că parcul de câine este un loc minunat de învățare pentru mine și câinele meu - dar asta înseamnă, de asemenea, să acționeze pe cunoștințele mele și să plecăm când simt că un alt câine sau proprietar pare să reprezinte o amenințare.

Sunt parcuri de câine în siguranță? Nu pentru toată lumea: Când să treci în parc

Este probabil cel mai bine să nu vă aduceți câinele în parcul câinilor dacă câinele dvs. este:

Sub 6 luni

Câinii tineri sunt mult mai probabil să fie agresați sau copleșiți. Este, de asemenea, o greșeală potențial de viață sau de moarte pentru a vă lua câinele în parcul câinilor înainte ca vaccinurile să fie complete. Verificați cu veterinarul înainte de a încerca parcul de câine.

Câinii tineri sunt, de asemenea, mai probabil să reacționeze prost într-o singură experiență proastă la parcul de câine, creând potențial probleme cu un câine pentru tot restul vieții sale!

Subliniază sau teamă de alți câini

Parcurile de câine nu sunt o modalitate bună de a începe socializarea unui câine sau de a le ajuta să depășească o teamă existentă de alte canini - poate avea efect opus.

Înscrieți-vă într-o clasă de antrenament de câine, cum ar fi ascultarea sau agilitatea pentru a obține acest lucru (Notă: Pentru a clarifica, parcurile de câine sunt excelente pentru socializarea continuă - dar mai multe medii controlate cu câini mai mici sau nervoși cu probleme de socializare existente).

Sub 30 de lire sterline

Cu excepția cazului în care parcul dvs. de câine are o zonă mică de câine, este mai bine să vă lăsați câinele mic acasă.

Chiar dacă Yorkie nu știe dimensiunea ei și poate juca bine cu Rottweilerul vecinului tău, este prea ușor ca lucrurile să meargă prost. Alți câini mari ar putea să nu știe cum să reacționeze la un câine mic și ar putea chiar să se gândească la ea ca un animal de pradă. Este, de asemenea, ușor ca câinele dvs. mic să se ruleze de câini mari!

Extrem de entuziasmați de alți câini

În timp ce acest lucru sună exact la exact ceea ce este un parc de câine, este mai bine să vă antrenați câinele pentru a vă putea liniști în jurul altor câini înainte de a înfloriți parcul de câine.

Câțiva prieteni Doggie și datele programate vor ajuta un câine ca acest lucru să evite să se încânte și să recurgă la nepoliticos. Acest comportament frenetic poate fi stresant pentru câine, chiar dacă se pare că se distrează.

Nou pentru casa ta

Nu aduceți un nou câine de adăpost la parcul câinilor până când nu sunt foarte confortabili cu tine și în noua lor casă. Nu știi dacă vor veni când vor fi chemați sau cum vor reacționa la o situație pe care o pot percepe ca stresantă.

Ce puteți vedea la parcul de câine

Iată câteva lucruri pe care le-ați putea găsi la parcul câinilor când vizitați pentru prima dată.

  • Stații de apă. Nu toate parcurile de câine au stații de apă, dar multe fac, permițând o modalitate ușoară de a vă hidrata poochia! Alternativ, poate doriți să vă aduceți propria dvs Sticlă de apă prietenoasă pentru câini În cazul în care Fântâna câinelui este în afara ordinii sau aglomerate.
  • Semnalizare. Majoritatea parcurilor de câine vor avea semne care prezintă regulile parcului de câine și orele.
  • Jocuri și echipamente de agilitate. Unele parcuri vor avea echipamente de agilitate - dacă vedeți aceste structuri, le dați cu siguranță o încercare!
  • Diferite runde pentru câini de dimensiuni diferite. Unele parcuri de câine au zone separate pentru câini de rasă mică, spre deosebire de canini mai mari. Acest lucru permite ca câinilor să se joace cu colegii lor în siguranță în siguranță.

Ce arata bunul câinelui arata la parcul de caine?

Dacă decideți că un parc de câini, este important să știți ce să căutați în jocul bun de câine, spre deosebire de o întâlnire escaladării.

Din păcate, nu puteți urmări doar o coadă de vânt! Câini o cozile lor Pentru tot felul de motive. E ca și când oamenii zâmbet sau râde. Uneori, oamenii râd când sunt nervoși sau sunt meniți. Râsul nu înseamnă întotdeauna că cineva se distrează - și o coadă de vânătoare este aceeași.

Vizionarea videoclipurilor de câini care se joacă ca aceasta de mai jos vă va ajuta să vă perfecționați ochiul!

Aceste caracteristici, atunci când sunt puse împreună, sugerează că timpul de joacă Doggie este sănătos și distractiv pentru ambele părți.

Am pus împreună o listă a comportamentelor pentru a căuta acest lucru care indică jocul fericit, normal canine!

  • Loose, Posturi de vagabonzi. O coadă de vânătoare în general nu este o modalitate sigură de a ști că un câine este fericit. Dar o coadă de coadă liberă, care încântă întreaga fund, indică cu siguranță un câine fericit!
  • Luând răsturnări. Chiar și partenerii de joc nepotriviți ar trebui să poată fi transformate în jocul de câine politicos. Aceasta înseamnă că câinii se răzgândesc se urmărește reciproc sau care sunt pe partea de sus în timp ce se luptă.
  • Mișcări ineficiente. Când câinii nu se joacă și încearcă de fapt să se rănească reciproc, veți observa o lipsă de mișcare de filare, bouncy, ineficientă, care este caracteristică jocului. Văzând ca câinii să se rotească, sări în jur și, în general, energia deșeurilor este un semn bun că se joacă bine. Câinii de joc se vor întoarce adesea la partenerul lor de joacă, să pauze și să-i aștepte și să se uite înapoi pentru a vă asigura că sunt urmăriți. Dacă jocul a fost serios, nu ați vedea aceste comportamente!
  • O grindă de joacă largă, largă "."În timp ce câinii nu zâmbesc exact, ele prezintă un zâmbet de joc. Câinii cu gura închisă sau cu buzele lor trase înainte sunt mai tensionate și nu au mai multă distracție. Ai grijă la asta!
  • Joacă Arcuri. Play Bows sunt, în general, un mod drăguț, evident că câinii spun că "Hei, e ok. Doar jucăm aici."Când este însoțită de o coadă liberă, vagă și un zâmbet mare, un arc de joc este un semn foarte evident pe care îl joacă un câine. Câinii pot să-și sateze pur și simplu picioarele din față pentru o secundă, sau s-ar putea să se îndoaie într-un arc complet cu coatele pe pământ și fundul lor în aer.
  • Auto-handicapping. În jocul mare de câine, câinii se vor întoarce pe spatele lor sau vor permite partenerului lor să "câștige."Aceasta arată încrederea și înțelegerea reciprocă că acest lucru este joc între doi parteneri.
  • Revenind pentru mai mult. Acest lucru pare evident, dar câinii care se bucură de piesa lor se vor întoarce la partenerul lor. Revenirea pentru mai multe nu garantează că un câine nu este supraîncărcat sau de fapt luptă, dar este un indicator bun că nu sunt copleșiți sau înspăimântați. Când un câine se întoarce să se joace cu posturi de bouncy și un zâmbet mare, puteți fi destul de încrezător că este un moment bun!

Agresivitatea parcului de câine: semne de avertizare că câinele dvs. ar putea fi stresat

Păstrarea unui ochi pentru modelele de pericol este esențială pentru a prinde situații înainte de a deveni în lupte pline de suflare. Învață să recunoști semnele de avertizare Doggie înainte ca câinii să ajungă la punctul de mârâire, să se rătăcească, să se prăbușească sau să mușcăm.

Aceste semne de stres sunt bune pentru ca orice proprietar de câine să știe, atât în ​​cât și în afara parcului de câine, astfel încât să puteți semne spot de stres La cina de Crăciun, biroul VET sau la cafenea. Știind cum să spună câinele dvs. este stresat vă va ajuta să-i faceți viața mai bună!

  • Hackles Up. Blana de-a lungul coloanei vertebrale a unui câine, mai ales deasupra umerilor lor, se numește hackles lor. Această bucată de blană poate deveni ridicată, indicând o agresiune excesivă, stresică sau chiar agresivă. Identificarea hacklelor ridicate poate fi greu în rasele foarte lungi sau foarte scurte.
  • Mătreaţă. La fel de ciudat ca suna, mulți câini încep să scape dedruff când sunt stresați. Am văzut câinii la adăpostul pe care îl lucrez pentru că va începe să vopsească mătrea în jurul valorii de hamul lor dacă se apropie prea mult de lucrurile care le sperie. Dacă observați că câinele dvs. este brusc acoperit de mătreață, îndepărtați-o din situație.
  • Urechi înapoi și gura strânsă. Ambele sunt, în general, semne bune pentru un câine stresat. Urechile care sunt fixate înainte, înapoi sau în afara părților sunt toate semnele rele. Urechile câinelui ar trebui să fie libere și mobile, deși nu se rotește în mod constant. Gura lor poate fi închisă, dar o gură încleșită cu buze de urmărire nu este bună.
  • Pozițiile tensionate sau scăzute. Când această mișcare liberă, mișcarea bouncy dispare, acordați atenție. Câinii care încep să se deplaseze încet sau brusc nu au un timp minunat. Câinii care se înclină adesea sunt, de asemenea, incomod - excepția fiind rasele de hrănire care pot efectua un comportament de redare-tulpină. Jocul de joc este încă un comportament care poate fi interpretat greșit ca fiind nepoliticos de alți câini, deci nu este într-adevăr ideal. Dacă observați că câinele dvs. este tensionat, scăzut la sol, ascunzându-vă sub lucruri, sau să vă apropiați foarte mult, este timpul să vă împachetați și să plecați.
  • Ochii largi. În general, nu ar trebui să puteți vedea albii câinelui tău. Când ochii lor sunt bâzâie, sunt probabil stresați. Dați-le o pauză!
  • T-poziția. Acesta este un mod universal inadecvat de a juca. Nu ne place să vorbim despre multe despre dominația la câini - Nu este doar un cadru util de utilizat și duce adesea la metode de formare de durere și frică. Cu toate acestea, unii câini încearcă să preia controlul asupra unei situații, câștigând terenul mai înalt față de alt câine. Adesea, câinele ofensator este incomod și nu are încredere. De asemenea, poate fi un comportament de pre-montare efectuat de orice combinație de sexe. Stând peste un alt câine ca acesta este nepoliticos și poate duce la represalii.

Aceste semne sunt bune pentru a ști cum puteți interveni înainte ca blana să înceapă zborul.

Dacă vă aflați în mijlocul unei tunsuri canine, aveți grijă. Citiți-vă Ghid despre cum să desființezi un câine luptă în condiții de siguranță și eficient fără a pierde un deget!

Alte lucruri de a ține minte la parcul de câine

Lăsați mâncarea acasă. Ca o altă orientare generală, păstrați alimentele și jucăriile departe de parcul de câine. Chiar dacă câinele dvs. a trecut grădinița de catelus cu culori zburătoare și este un profesionist, alți câini se pot lupta cu paza resurselor. Cel mai bine nu este să riscați

Câinii au diferite stiluri de joc. De asemenea, este important să fiți conștienți de stilul și personalitatea de joc a câinelui dvs. Unele rase sunt mai predispuse la corpul de lovire a corpului (boxeri) sau comportamente (heerele) pe care alți câini pot percepe ca fiind nepoliticos. Nu este că câinele tău nu se joacă - este că ar putea să nu fie distractiv pentru colegii ei!

Dacă câinele dvs. are un stil unic de joc conectat la rasa lor, luați în considerare conectarea cu grupurile de rasă pentru a permite ca câinele să-și canalizeze energia unică!

Cunoașteți personalitatea câinelui tău. În plus față de stilul de joc, fiți conștienți de personalitatea câinelui dvs. Laboratorul meu de 13 ani obișnuia să fie minunat cu alți câini. Acum că îmbătrânește, ea este rapidă să se enerveze cu alți câini. Ea este destul de fericită să joace pentru o vreme, dar nu este foarte răbdătoare când alți câini se uită la ea.

Luați în considerare vizitarea la orele de vârf. Așa cum am menționat deja, vizitarea parcului în afara orelor de vârf este ideală pentru câinii care sunt copleșiți cu ușurință, dar vă oferă și o șansă de a lua în parcul câinilor și de a obține rulmenții.

Pe zonele de leșie vs off. Odată ce introduceți o zonă de leșie desemnată, asigurați-vă că luați leșia câinelui dvs. imediat, deoarece dinamica câinilor de leșie și în afara lesa poate provoca probleme de stres și agresiune.

Ce se întâmplă dacă lucrurile merg la sud la parcul de câine?

Este posibil să observați că câinele dvs. a ajuns brusc tensionat cu o gură strânsă și că coada ei a devenit ascunsă. Poate câinele pe care tocmai îl juca nu pare să observe, iar câinele tău latră și se prinde la celălalt câine când încearcă să labe la ea din nou.

Câinele tău începe doar o luptă? Nu neaparat. Câinii se pot da reciproc "corecții", care sunt modalități de a le spune reciproc "nu."Este nevoie de un ochi practicat pentru a ști ce un nivel adecvat de corecție este dat infracțiunea, deci este o regulă bună să vă îndepărtați câinele din parc dacă dau sau luând corecții de la alți câini.

O corecție este diferită de o luptă în faptul că este de obicei unilaterală și, de obicei, durează doar o secundă secundă. Într-o lume perfectă, câinele tău scapă la celălalt câine și celălalt câine se întoarce, și amândoi pot continua cu zilele lor. Chiar și cu aceste întâlniri minore, este încă o idee bună de a pleca - câinele dvs. este probabil subliniat destul de stresat.

Chiar dacă faci totul, este posibil să ajungi într-o situație proastă la parcul de câine. Este prea greu să acordați atenție fiecărui câine tot timpul, iar lucrurile pot escalada repede. Cel mai bine este să fii foarte in-ton și atent, astfel încât să puteți evita incidentele înainte de a se întâmpla.

Cum să se ocupe de o luptă completă

Dacă câinele dvs. intră într-un deplin pe thessle, nu vă puneți mâinile în fray din vreun motiv. Există o șansă foarte bună că vei fi mușcat.

În schimb, puteți încerca:

  • Pulverizarea câinilor cu un furtun
  • Suflă un corn de aer
  • Strigând la ei

Acest lucru ar trebui să surprindă câinii suficient pentru a le face să nu mai lupte în majoritatea cazurilor. Păstrați-vă răcoarea și nu vă faceți într-o altă victimă. Dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre ruperea luptelor câinilor, Dr. Sophia Yin are un articol minunat care intră în mai adâncime.

Dog Park do Iss și Don`ts

DO:

  • Ridica după câinele tău. Bineînțeles că acest lucru este un nu-brainer, dar întotdeauna curățați după câinele dvs. (acest lucru merge și în afara parcului de câine).
  • Țineți un ochi pe câinele dvs. în orice moment. Acest lucru nu este momentul pentru a prinde pe social media - câinele tău are nevoie de atenția ta.
  • Asigurați-vă că câinele dvs. este la curent cu vaccinările lor și că ați consultat veterinarul dvs. pentru a vă asigura că câinele dvs. este bun să meargă la parcul de câine.
  • Introduceți-vă la alți proprietari - Parcul de câine este un punct minunat pentru a face prieteni umani noi!
  • Asigurați-vă că răspunsurile câinilor dvs. la comenzi de bază, cum ar fi & # 8220; # 8221; și lasă-l și # 8221; înainte de a le aduce la parcul de câine.
  • Onorați orele oficiale de câine și respectați regulile.
  • Fiți pregătiți să ascultați critici. Dacă un alt proprietar spune ceva despre comportamentul câinelui tău, nu le respinge imediat. Uneori alții văd ce putem sau nu suntem dispuși să vedem în bebelușii noștri! Ia în considerare perspectiva lor și dacă ar putea fi merite - ei pot încerca simplu să ajute. Dacă nu sunteți de acord, luați în considerare obținerea unei opinii terță parte. Indiferent, întotdeauna să fii politicos.

Don`t:

  • Să vă fie frică să plece dacă lucrurile nu se simt bine. Încredere în instinctele dvs. - dacă starea de spirit în parc este în afara în acea zi, decolați doar.
  • Corectați un comportament al unui alt câine. Așa cum s-ar putea să fiți destul de irked la altcineva disciplinând copilul dvs. uman, majoritatea proprietarilor nu vor fi fericiți dacă încercați să vă disciplinei câinele. Dacă nu sunteți mulțumit de comportamentul unui alt câine, părăsiți parcul.
  • Aduceți jucării sau tratează în parc, deoarece pot distrage atenția altor câini și pot provoca probleme potențiale de posesie alimentară.
  • Forțați câinele în situații inconfortabile în - parcul de câine nu este pentru toată lumea!
  • Luați un câine sub 6 luni. Puii nu sunt complet vaccinați și pot fi ușor loviți sau răniți caninii mei adulți.
  • Aduceți câini netered sau ne-spayed în parcul de câine. Nu vrem ca puii accidentali!
  • Aduceți câini bolnavi în parcul de câine. Boli și paraziți (cum ar fi Fleas, păduchi, sau Căpușe) pot fi transmise la alte pooches, iar problemele precum artrita sau displazia de șold pot fi exacerbate de jocul dur la parcul de câine.
  • Aduceți copii mici în parc. Doamnele Fun-Frenzies pot bate cu ușurință copii peste, așa că este mai bine dacă stau afară. Unii câini, de asemenea, ar putea să nu fie socializați în mod corespunzător față de copiii mici.
  • Ezitați să lăsați un om să știe dacă comportamentul lor este oprit. Confruntarea este o dificultate pentru mulți dintre noi, dar o abordare politicoasă și tact poate merge mult. Mulți proprietari nu pot să-și dea seama că nu este potrivit ca ei să-și mănânce prânzul în parcul câinilor sau că câinele lor de rasă mică ar fi mai potrivit în zona de acoperire cu rasă mică. Întregul jurnal de câini oferă câteva sugestii minunate pentru cum să ofere discret și să ofere sfaturi proprietarilor neinformați.
  • Aduceți un câine cu o problemă de protecție a resurselor. Dacă un alt proprietar are tratamente sau o jucărie, paza resurselor poate fi o problemă, așa că nu aduceți un câine care se știe că are această problemă.
  • Lăsați câinele să fie un bully (sau să vă agitați). Din moment ce oamenii, nu înțeleg întotdeauna comportamentul câinilor, unii proprietari sunt termeniți să lăsați câinii și # 8220 de lucru.& # 8221; Cu toate acestea, pe măsură ce detalii mai sus, comportamentul rău este un comportament rău - mai ales dacă un buzunar constant și de a face un alt câine incomod.
  • Lăsați colierele de vârf sau hamurile pe. Prenurile și colierele sunt bune pentru plimbări cu dvs., dar alți câini pot fi prinși pe aceste contrapții sau HURT câinele dvs. să săpați în ele în timp ce jucați. Pentru parcul de câine, lipiți cu o guler de piele simplă sau nylon.

Alternative la parcurile de câini

În ciuda tuturor considerentelor pe care trebuie să le luați, parcurile de câine pot fi locuri minunate pentru o distracție bună. Îmi place să merg la parc de câine, dar încerc să fiu deliberat când mă duc și ce câini aduc cu mine. Eu rămân conștient de împrejurimile mele și de ce este câinele meu și nu ezită să plec dacă mă simt ca și cum am nevoie.

Dacă vă simțiți ca un parc public de câine ar putea fi prea mult pentru dvs. sau pentru câinele dvs., puteți obține, de asemenea, un membru al unui parc privat. Aceste parcuri au adesea mai multe bariere la intrare, eliminând îngrijorarea câinilor nevăcini sau prost compuși prost. Și din moment ce sunt bazate pe membri, oamenii pot fi loviți pentru infracțiuni repetate. Ca beneficiu suplimentar, ei au tendința de a avea mai puțini câini.

Unii alții Alternative la parcurile de câini care permit un exercițiu sau un joc excelent includ:

1. Baruri de câine

În timp ce ele pot fi puține și departe, unele baruri merg dincolo de faptul că sunt prietenoase câinilor și au un parc de câine privat complet înapoi. Am descoperit că, pentru că un manager de restaurant este în jur pentru a lovi cu piciorul rufienii, am mai puține pierderi într-o astfel de locație.

De asemenea, sunt mai mici și câinii tind să se comporte bine. Proprietarii pot fi mai selectivi despre aducerea numai a câinilor buni, deoarece proprietarii doresc să se bucure de un pretzel și o bere!

2. Părți private de doggie

Crescând pe o fermă, am organizat ocazional datele de joc pentru laboratorul nostru. Vom invita prietenii noștri care aveau alți câini prietenoși în jurul aceleiași vârste și dimensiuni. Noi stăteam să vorbim sau să mănâncăm în timp ce câinii rulați într-o petrecere privată de câine!

Dacă știți despre cineva cu o curte din spate împrejmuită, ați putea începe să organizați ceva de genul asta. Este deosebit de bun pentru cainele dvs. să aibă acei prieteni consistenți, astfel încât să poată construi raportul și să devină mai buni jucători în timp.

3. Trasee de drumeții

Cele mai multe trasee solicită ca câinele dvs. să rămână pe lesa, astfel încât să nu veți obține aspectul de joc multi-câine aici. Este important să luați în considerare aceste legi în cazul în care vă aflați în alți câini care sunt foarte incomod sau agresivi în timp ce sunteți acolo.

Acestea fiind spuse, drumeția este o modalitate excelentă de a lucra mintea, nasul și corpul câinelui în timp ce se expune la o mulțime de noi mirosuri și oportunități de socializare. Nu toți câinii sunt pentru el, dar unele rase absolut adora drumeții!

Unele locuri au trasee off-leash, dar asigurați-vă că cunoașteți regulile unde vă aflați. Ai putea obține un bilet!

Linia de jos este, parcurile de câine poate fi o modalitate excelentă de a vă purta câinele și poate fi o tona de distracție. Cu toate acestea, ei sunt, de asemenea, greu de prezis și solicită ca proprietarii să nu stau doar pe telefoanele lor. Monitorizare pentru Jocul de câine adecvat și bun este important să evitați incidentele care pot provoca vătămări fizice sau psihologice câinilor.

Cunoaște-ți câinele și știi parcul tău de câine. Dacă câinele dvs. iubește parcul, dar devine copleșit ușor, ajustați programul și mergeți la parc în timpul nopții sau găsiți o alternativă la parcurile de câine!

Care este experiența dvs. cu parcurile de câine - dragoste "Em sau urăsc"? Distribuiți-vă gândurile în comentariile!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Dog park etqueta & manners 101: ce să știți pentru prima dvs. Vizită