Interviu: nikita de la sweetpea pugs, un crescător modern de câini

Interviu: Nikita de la Sweetpea Pugs, un crescător modern de câini

Numele ei este Nikita Hirst, ea este un ameliorator pasionat de pugs sănătoși, mergând cu cele mai frumoase fotografii. Ea A început creșterea câinilor Cu ani în urmă cu Oscar, primul ei Pug și ea, de atunci, niciodată nu a încetat să iubească acești mici membri ai familiei cu patru picioare.

Sweetpeapugs Caracteristici pe multe site-uri web și reviste, ea este bine apreciată în lumea Pug din Marea Britanie, iar pugii ei cățeluși sunt în mod obișnuit rezervați înainte de a fi chiar născuți.

Suntem deosebit de fericiți să răspundem Nikita la întrebările noastre despre câinii de reproducere și de creșterea producției, pentru că ne iubim abordarea modernă a creșterii câinilor. Într-adevăr, veți găsi emisiunile ei de răspuns la iubitorii PUG, care uneori nu sunt chiar clienții ei, dar o veți găsi și ea Stare de nervozitate și Facebook. Acesta este ceea ce ar trebui să fie crescuți de nouă ani!

Nikita este o lecție superbă a crescătorilor care gândesc dacă sunteți pe Medias Socials, vă neglijați câinii. Nu puteau fi mai greșit decât asta, iar dulciurile o demonstrează!

Nikita Hirst, fondator al dulceapelor
Nikita Hirst, fondator al dulceapelor

Bună ziua Nikita, puteți să vă prezentați și activitatea de reproducere a câinilor?

Numele meu este Nikita și eu alerg Sweetpea Pugs. După o cantitate extraordinară de cercetare care caută rasa ideală, am descoperit pugul.

La momentul obținerii primului meu câine erau destul de mult și o rasă care iubea să doarmă, avea nevoie de atenție omului și mai puțin exercițiu decât o rasă standard, părea perfectă. Asta nu înseamnă că nu va fi umblat sau îngrijit. Am o familie foarte susținută care a ajutat când este nevoie. Am petrecut în jur de un an căutând PUG ideal și am călătorit pe jumătate în jurul țării pentru a-l găsi.

În câteva luni, sănătatea mea sa îmbunătățit dramatic și de a avea "ceva" care ma bazat pe mine pentru a supraviețui mi-a dat un motiv să încerc să fac cea mai bună viață. Nu a fost niciodată intenția mea de a reproduce, dar după ce am realizat cât de mult mi-a îmbunătățit viața și bucuria pe care mi-a adus-o, am vrut să împărtășesc asta cu alți oameni.

Ce au nevoie de pugs din ceea ce ați asistat în anii dvs. de experiență?

Pugs în zăpadă!
Reddog Opal de Sweetpeapug și prietenii săi construiesc un om de zăpadă

Pugurile nu au nevoie de o mulțime de exerciții, dar le place să meargă pentru plimbări. Nu trebuie să vă luați PUG-ul pentru o plimbare în vreme foarte caldă, deoarece fiind o rasă scurtă pe care o pot deveni ușor supraîncălziți și în curând să fie în primejdie. Când călătoriți în vreme caldă, înmuiați un prosop și aflați în partea de jos a casetei de călătorie. Luați întotdeauna apă cu dvs. pentru a le răci în caz de urgență.

Cum vă diferențiați câinii și afacerea dvs. de la ceilalți crescători acolo Promițătoare și # 8221; de asemenea?

Majoritatea oamenilor au auzit de mine prin cuvântul gurii, mai degrabă decât de publicitate. În principal pentru că am un profil foarte bun în comunitatea PUG, bazată pe modul în care mă îngrijesc de câinii mei, grija pentru ei și le reproduc.

Faceți ceva special, pe o bază zilnică sau săptămânal, pentru a vă îngriji în plus câinilor?

Ar trebui să inspectați zilnic urechile și ochile. Dacă este necesar Ștergeți ochii și urechile cu vată de bumbac umezită cu apă caldă. Folosind o minge de vată de bumbac șterge ceara și murdăria la care a adus la suprafață.

Deoarece Pugs petrec mult timp cu fața lor piure de pământ și în castronul lor de mâncare, ridurile lor acumulează o mare parte a murdăriei. Prin urmare, curățarea faldurilor este esențială pentru a le evita dezvoltarea unei infecții grave ale pielii. O dată pe săptămână, ridura deasupra nasului trebuie curățată cu o cârpă umedă sau o ștergere umedă fără parfumuri.

De asemenea, unghiile pugs cresc destul de repede. Probabil că va trebui să vă tăiați unghiile lui Pug aproximativ o dată pe lună, poate mai mult. Vă recomandăm să începeți imediat ce îl primiți acasă. Cel mai bun moment pentru a tăia unghiile lui Pug este în timp ce el este rapid adormit pe poala ta noaptea. Ei se pot trezi, dar sperăm că nu vor fi motivați să facă o luptă. În acest fel se obișnuiește cu procesul.

Pug în baie de șampon de chiuvetă
Cadola Coco de Sweetpeapug așteaptă șamponul de șampon!

Pugurile nu necesită o mulțime de băi, dar pupul tău va vărsa cantități mari de păr. Periajul dvs. Pug cam de două ori pe săptămână păstrează haina frumos, netedă și strălucitoare și stimulează pielea.

Pugs nu au nevoie de multă îngrijire. În mod săptămânal, ar trebui să-și perie haina, să-și păstreze fețele curate și să-și verifice ochii pentru probleme. Cele mai multe pugs durează aproximativ 20 de minute pe săptămână. Lunar, ar trebui, de asemenea, să-și tăiați unghiile de la picioare și poate să le dați o baie dacă au nevoie de ea. Mulți proprietari găsesc folosind un instrument de vărsare ajută la controlul lor.

[Pulcquote-dreapta] O excursie la veterinar nu este suficient de bună. Trebuie să se efectueze teste specifice de rasă.[/ Pulcquote-dreapta]

Câte gunoi pe an aveți în medie?

Avem doar câteva gunoi pe an, dar oamenii folosesc serviciile noastre studioase, ceea ce înseamnă că avem cățeluși răsturnați de noi în întreaga Regatul Unit.

Ce dietă sunt poochesul dvs. urmând?

Noi hrănim o dietă brută - la fel ca la om, cred că sunteți ceea ce mâncați și acest lucru se aplică și câinilor.

Am obișnuit să hrănim o dietă alimentară uscată, dar după ce am avut un Pug cu o conducere a pielii, m-am uitat la alte mijloace de control al altora decât o dietă cu prescripție medicală. Am vrut să știu exact ce a mers în hrana mea de câine și singura modalitate prin care am reușit acest lucru trebuia să coboare traseul de hrănire brută adecvat biologic și pregătiți-o totul singur.

Pregătirea meselor (alimente crude adecvate din punct de vedere biologic)
Pregătirea mai multor mese după dieta BARF!

Dieta brută ajută la reducerea respirației urâte și a mirosurilor urâte de la câinele dvs. Sistemul imunitar al câinelui va fi în mod natural mai puternic. Ajută la menținerea stabilității greutății animalelor de companie, prevenirea obezității și artrită. Câinele dvs. va avea o piele sănătoasă; și un strat sănătos, strălucitor, cu o șansă redusă de condiții de piele.

Odată ce am schimbat la o dietă brută, nu aveam nevoie de medicamente sau diete de prescripție, iar condițiile pielii au dispărut.

Ce ați spune celor care spun că creșterea câinilor ar trebui să înceteze sau să devină ultra-reglementate, deoarece există prea mulți câini în centrele de salvare / reîncălzire?

Cred că toată creșterea câinilor ar trebui să fie reglementată și toți premisele crescătorilor de câini ar trebui să fie inspectate. Sunt prea mulți fermieri de catelus în lume ale căror câini trăiesc în cele mai teribile condiții.

Din cauza prețului ridicat costă aceste rase, internetul se târăște cu anunțuri pentru puii PUG care sunt sau catelusi de crescătorie. Nu mi-a fost rușine de cine sunt ca un crescător, lucrez din greu la o persoană bună de câine și încurajează pe alții să fie la fel și dacă pot fi un exemplu altora și să reducă numărul de crescători din curte atunci acea mă face mândru.

Îmi petrec orele și orele care răspund la sute de apeluri, e-mailuri și mesaje în fiecare lună, în principal cu îndrumare și îndrumare - dintre care îmi dau liber timpului. Sunt un crescător și sunt mândru de asta! Toți câinii mei sunt câini de casă și noi toți nu l-am avea niciodată altă cale.

Ce ați spune celor care spun că creșterea câinilor ar trebui să înceteze deoarece există prea mulți câini fără adăpost care așteaptă casele din adăposturi?

Da, există o cantitate extraordinară de câini în adăposturi în toată țara de la suprapunere și am cerut tot timpul de ce simt că este acceptabil pentru mine să-mi reproduc câinii așa cum fac eu.

Răspunsul meu la acest lucru este scurt și simplu și pentru care unii vor fi de acord și unii nu vor fi de acord. Mi-am ratat un alt tip de câine, nu-l reproducător pe Staffordshire Bull Terriers, mastiffs, Rottweilers sau similare de rase de rasă. Rasa mea nu este rasa ta de zi cu zi. Câte pugs vedeți în adăposturile animalelor? Acest lucru se datorează faptului că, de obicei, o mulțime de bani și gândire este investită în achiziționarea unui Pug și foarte rar este doar cumpărat pe un capriciu.

Multe adăposturi avertizează despre reproducere spre o extremă, cum ar fi fața plană, deoarece crește riscul de afecțiuni medicale - sunteți de acord?

Rasa pe care o alegeți trebuie să fie potrivită pentru stilul dvs. de viață. Eu însumi suferind cu două condiții cronice de sănătate ar însemna că 95% din rase în adăposturi nu ar fi potrivite pentru mine. De aceea m-am întors la această rasă. Ca și în cazul tuturor raselor, acestea vin cu unele condiții de sănătate, îmi fac din vârful meu de a rambursa și testul de sănătate pentru unele dintre aceste condiții cât de bine pot. Acest lucru nu înseamnă că pot exclude aceste condiții, dar pot diminua probabilitățile.

Puppy Pug Pug
Sweetpeapug Cassanova este un băiat foarte sănătos pug!

Niciunul dintre câinii mei nu suferă în nici o formă sau formă și iubiți viața la max. De cele mai multe ori, mulți dintre câinii pe care i-am ras sunt deja rezervați înainte de a-și lua prima respirație.

Cât de important este pentru un crescător să aibă o prezență online în zilele noastre?

Suntem foarte activi online prin numeroase canale media sociale, cum ar fi Facebook, Twitter, și acestea sunt și modalități excelente de a păstra legătura cu mulți dintre proprietarii de câini pe care am crescut. Aproximativ 80% din anchetele noastre se datorează cuvântului gurii și activităților online.

Dacă trebuia să începeți din nou cu o altă rasă, care ar fi?

De asemenea, ne uităm la reproducerea buldogilor francezi, precum și la pugs, deci este vorba despre întrebarea.

Ceea ce a fost cea mai memorabilă vânzare? Și clientul?

Păstram toate vânzările noastre private, cu excepția cazului în care au fost date de la noii proprietari. Am re-homed multe dintre puii noștri din întreaga țară și oamenii călătoresc sute de mile pentru a veni și a vedea noi. Mulți dintre pugii noștri au fost prezentați în reviste, ziare și multe alte instituții media

Sweetpeapugs Caracteristici într-o revistă
  • Sweetpeapugs Caracteristici pe site-ul Daily Mail
  • Orice sfat pe care l-ați oferi noilor veniți din această industrie, care probabil ar dori să crească pugs?

    Cercetare, cercetare, cercetare. Cercetați-vă mai mult și vă asigurați-vă sănătatea în mod corespunzător.

    O excursie la veterinar nu este suficient de bună. Testele specifice de rasă trebuie să fie efectuate pentru a asigura că problemele de sănătate sunt crescute, nu în. Întotdeauna vede casele că puii voștri vor merge. Dacă nu vrei să vinzi pe cineva un catelus, atunci nu! Aș prefera să păstrez una dintre puii mei decât să mergem la o casă greșită.

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Interviu: nikita de la sweetpea pugs, un crescător modern de câini