Toy fox terrier: profil de rasa de caine

Jucărie Fox Terrier stând într-un câmp

Terrierul de jucărie Fox este originar din America de Nord și a venit după ce crescătorii au încrucișat terieri de vulpe mici cu diferite câini de jucărie. Acești câini mici au personalități mari și sunt jucăuși, inteligente și spunky.

Privire de ansamblu de rasă

Grup: Jucărie

Înălţime: 8.5 până la 11.5 inci

Greutate: 4 până la 7 kilograme

Palton: Strat netedă, strălucitoare și amendă

Culoarea stratului: Negru, alb și bronz, alb și bronz, sau pete alb și negru și bifarea pot fi uneori găsite pe corp

Speranța de viață: 13 până la 15 ani

Caracteristicile terrier de jucărie Fox Terrier

Nivelul de afecțiuneÎnalt
PrietenieÎnalt
Copil prietenos Mediu
Prietenos cu animalele de companie Mediu
Nevoi de exerciții Înalt
Jucăușă Înalt
Nivel de energie Înalt
TrainitateMediu
Inteligență Înalt
Tendința de a bloca Mediu
Cantitatea de vărsareMediu

Istoria jucăriilor Fox Terrier

Terrierul de jucător de jucărie este un adevărat american. Ei au fost dezvoltați pentru prima dată la sfârșitul secolului al XIX-lea și începutul secolului al XX-lea, când crescătorii de terrii de vulpe netedă din Statele Unite au trecut cu rase de jucărie. Acestea includ Chihuahuas, pinchers miniatural, Terriers Manchester și Greyhounds italian.

Terrierii originali Fox au fost introduși în Anglia pentru a forța vulpile din dens pentru a permite vânătoarea să-și înceapă urmărirea. Ei erau cunoscuți că sunt curajoși, hotărâți și atletici.

Creditorii de jucărie Fox Terrier au dorit un câine mai mic cu caracteristici similare. Acești câini mici ar fi în continuare rataturi feroce în jurul fermelor și gospodăriilor, dar ar avea o dispoziție mai blândă decât rudele lor mai mari.

Dimensiunea, inteligențele și agilitatea lor au însemnat că au devenit și completări populare în circurile de călătorie și ar putea fi adesea găsite pe brațul unui clovn, efectuând trucuri pentru o audiență captivată. Acest lucru a ajutat, de asemenea, să le enumeră într-o audiență mai largă.

Clubul Kennel United a recunoscut jucătorilor Fox Terrier în 1936, dar Clubul American Kennel nu le-a dat statutul oficial de rasă completă până în 2003.

Jucărie fox terrier îngrijire

Terrierul de jucărie Fox este super inteligent, încrezător, afectuos și plin de viață. Deși sunt mici, va trebui să fiți pregătiți pentru personalitățile lor mari, ceea ce le poate face uneori un pic de provocare.

Rasa tinde să formeze legături foarte puternice cu familia lor. Ele sunt distractive-iubitoare și adesea fac jucători dornici pentru copii respectuoși. Ei pot fi, de asemenea, înfricoșătoare loiali și adesea fac pagedogi excelenți. Trebuie doar să urmăriți că lătratul lor de alertă nu iese din control- În caz contrar, ați putea avea niște vecini mai degrabă frustrați.

Instinctele lor de protecție pot deveni, de asemenea, în comportamente de păzire dacă acestea sunt încurajate prea mult. Asigurați-vă că au Socializarea timpurie, adecvată și continuă este o idee bună.

Toy Fox Terriers sunt inteligenți și energici și, în timp ce foarte afectuosi, ei nu sunt cunoscuți că sunt lapdogi.

Va trebui să vă asigurați că câinele dvs. are o mulțime de exerciții - o plimbare rapidă în jurul blocului nu este suficientă pentru aceste caractere sprintecare și adaptabile. Ei se vor bucura de dvs. însoțiți pe drumeții și pot face mari concurenți de agilitate. Există un număr de terrieri de vulpe de campion de jucărie în Diverse sporturi de câine.

Nu uitați să aveți o mulțime de oportunități de îmbogățire pentru ei în jurul casei. Ele sunt jucaus, wily și pline de fasole, și asigurându-se că au o bună selecție de jucării interactive de tratari vor fi importante. Ei vor găsi probabil că modalități mult mai puțin mai puțin adecvate de a se ține departe de altfel.

Terrierii de vulpe de jucărie nu au la fel de mult o lovitură încăpățânată și intenționată ca niște rude terrier. Ei tind să fie dornici să vă rog și acest lucru, combinat cu cât de inteligenți sunt, înseamnă că răspund foarte bine la instruirea utilizării Metode bazate pe recompensă. Ei tind să ridice rapid lucruri noi și sunt experți atunci când vine vorba învățarea trucurilor distractive.

Rasa are unitatea tipică de pradă a teritorilor. Va trebui să fiți atenți la manipulare Introduceri cu orice pisici care trăiesc în casă și nu pot fi potrivite pentru a trăi alături de furiele mici.

Atunci când sunt pe plimbări, dacă văd o veveriță sau un iepure, va fi greu să-i împiedice să-i facă pe Chase. Va trebui să muncești din greu pentru a realiza a Rock-solid Recall în jurul distragerilor, și chiar ar putea avea nevoie să rămână pe lesa în anumite medii în care ispitele sunt prea mari.

Rasa nu are un regim de îngrijire mare de întreținere. Stratul lor neted, scurt, doar se deplasează moderat și va avea nevoie doar de o perie săptămânală pentru a îndepărta părul mort și a păstra-o în mod strălucitor și sănătos.

Probleme comune de sănătate

Terrierii de vulpe de jucărie sunt, în general, considerați a fi câini robuști care pot trăi o viață lungă și sănătoasă. Cu toate acestea, cu orice rasă, ele pot fi predispuse la anumite condiții moștenite.

Prin găsirea unui crescător de reputație care efectuează controalele recomandate de sănătate asupra părinților potențiali, puteți reduce riscul unor astfel de condiții în curs de dezvoltare.

Unele dintre problemele de sănătate pe care le pot fi predispuse la:

Luxarea lentilă primară: PLL face ca obiectivul ochiului să se desprindă și să se miște în jur. Poate provoca durere și chiar duce la orbire. Tratamentul va varia în funcție de cât de gravă este cazul. Scoaterea ochiului este uneori necesară.

Demodectic mange: Miterele demodex sunt prezente pe toți câinii în numere mici. La câțiva tineri sau adulți cu un sistem imunitar compromis, numărul de acarieni se va prolifera excesiv, iar acest lucru poate duce la căderea părului, iritarea pielii, mâncărime și chiar infecții. Puii pot crește din ea, dar de multe ori stabilirea oricărei condiții de bază vor fi, de asemenea, necesare împreună cu tratamentul cuangei în sine.

Probleme comune: Inclusiv Luxarea patellară (un genunchi alunecat) și Legg-calve-Perthes (o condiție de șold degenerativă).

boala von willebrand: Câinii cu această condiție vor avea o problemă cu coagularea eficientă a sângelui. De multe ori proprietarii nu vor fi conștienți de câinele lor că are acest lucru până când au o vătămare sau o intervenție chirurgicală și au sângerat excesiv. Transfuzii pot fi necesare pentru a înlocui sângele pierdut.

Hipotiroidismul: Câinii cu tiroidă nealivă au o rată metabolică scăzută. Acest lucru poate duce la creșterea în greutate, căderea părului, problemele cutanate și letargia. Odată diagnosticat, acesta poate fi tratat cu succes cu medicamente. Câinele va trebui să fie pe medicamente pentru tot restul vieții.

Dieta și nutriția

Ca și în cazul oricărui câine, ar trebui să vă hrăniți jucătorului de jucător de fox de înaltă calitate și o dietă controlată în porțiuni corespunzătoare. Poate fi tentant să-ți strici câinele cu gusturi gustoase și resturi de masă, dar Obezitatea este o problemă majoră pentru câini în Statele Unite și poate duce la o serie de probleme de sănătate mai grave.

Faceți cunoștință cu 10 rase de câine, născute și crescute în SUA
PROS
  • Fun-iubitor și jucăuș

  • Incredibil de loial și afectuos

  • Smart și ușor de antrenat

Contra
  • Poate avea o unitate de înaltă pradă

  • Poate fi vocal

  • Nu este un câine și are nevoie de o mulțime de exerciții și îmbogățiri

Unde să adoptați sau să cumpărați un terrier de jucător de jucător

Importanta Găsirea unui bun crescător Când căutați un catelus nu poate fi supraestimat. Aceasta înseamnă că veți avea o șansă mult mai bună de a avea un pui sănătos și bine socializat care a avut cel mai bun început în viață.

Un loc bun pentru a începe cercetarea dvs. ar fi prin intermediul American Toy Fox Terrier Club.

Ați luat în considerare adoptarea unui terrier de jucător a jucăriilor sau a unei rase similare? Oferind o casă pentru totdeauna la un câine în nevoie poate fi o experiență extrem de plină de satisfacții. Există o mulțime de terrii care merită în adăposturi din întreaga țară sau ați putea ajunge la o salvare specifică pentru rasă cum ar fi Toy Fox Terrier salvare.

Mai multe rase de câine și cercetări suplimentare

Dacă sunteți interesat de câini similare cu Terrierul de jucător de jucărie, puteți lua în considerare și următoarele rase:

Există o mulțime de minunați rase de câini acolo. Făcând cercetarea dvs., veți găsi unul care va fi cel mai potrivit pentru a avea o casă pentru totdeauna cu dvs.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Toy fox terrier: profil de rasa de caine