Cititor trimis fotografii: imagini ale dogosului tău!

Fotografii cititorului

Ne place să vedem fotografii ale câinilor cititorilor noștri! De fapt, ne bucurăm atât de mult încât am adăugat a Photo Uploader la site.

Mai jos, vom împărtăși câteva dintre favoritele noastre care au venit în ultimele câteva luni. În mod evident, nu putem să le împărtășim pe toți și încă mai avem scoase din alții ascunși că vom împărtăși în viitor.

Dar, pentru moment, bucurați-vă de acești tipi și gale de mare căutare (și asigurați-vă că ați derula până la partea de jos pentru a vedea sfaturile noastre de depunere)!

Vom începe cu Hamburgueza. Mama ei este un păstor australian, dar nu este clar ce este tatăl ei. Am primit de fapt trei fantastic fotografii ale ei, dar avem doar loc pentru unul chiar acum.

bichon Frise

Fulg de nea este o frisă de 4 ani Bichon, care ne-a furat inimile! Mama lui Snowflake ne-a trimis câteva fotografii diferite, dar acest lucru a fost ușor preferat!

Border Collie Mix

Acest tip mic este Cubby. Mama lui Cubby, Christine, spune că Collie de frontieră și Partea Papillon, pe care o vom recunoaște este o combinație destul de neobișnuită! Un lucru este sigur: el este 100% cutie-placinta!

Aussie Shepherd

Întâlni Koro & # 8212; un păstor australian care este atât de drăguț că nu putem lua-o! Verificați doar nasul adorabil mic doggo! Datorită mamei Nicole pentru partajare!

Siberian Husky

Acest nume al lui Husky este fie Fulton sau Siberia & # 8212; nu era complet clar. Oricum, credem că este un pui superb și iubim marcajele albe pe față. Datorită mamei sale Isabel pentru împărtășirea fotografiei!

Labradoodle

Unii câini par să știe cât de drăguți sunt și Busuioc pare a fi un exemplu excelent. Pe bune, revino-ti! Uită-te la expresia acestui tip. Datorită lui Basil`s Mom Janelle pentru împărtășirea fotografiei acestui Labradoodle fermecător cu noi.

Amestec de laborator

Această față adorabilă aparține Zeus, Un Aussieoor de 15 luni. Suntem atât de bucuroasă că mama lui Cynthia a împărtășit această cutie cu noi!

Rasa mixtă Doggo

Întâlni Sadie! Avem doar loc să împărtășim o fotografie, dar urechile lui Sadie arătau așa în ambele fotografii pe care le-a trimis tata. Acest lucru înseamnă, evident, că știe cât de drăguț este și face acest lucru în scop.

Lab-heeler se amestecă

Morgan a împărtășit acest tip frumos cu noi! Numele lui este Levi Și are un câine de graniță, labrador și un câine de bovine australiene în copacul familiei sale.

American Staffordshire Terrier

Aceasta este Umbră, Un personal frumos cu ochi albaștri pe care trebuie să-l includem pur și simplu. Mulțumită mamei Vanessa pentru a împărtăși acest moment prețios cu noi!

Aussie Shepherd - Malamute

Potrivit mamei sale Sandra, Cherestea este un Aussie Shepherd & # 8212; Mama de malamute. Îi iubim haina superbă și numele fantastic!

Shar Pei Mix

Louis a trimis această mare fotografie a lui Taz & # 8212; Un amestec Shar Pei. O luăm, Taz. Uneori nu vrem să ieșim din pat.

Lab GSP MIX

Această cutie mică este Frasin. Mama lui Meg spune că este un amestec negru-laboran-german-pointer-pointer. Verificați acele șosete minunate pe care le-a spus!

Miniatura Australiană Shepher

Boomer este un păstor australian miniatural, iar mama lui Megan a împărtășit această fotografie minunată a lui Checkin` în zăpadă!

Boxer-st. Bernard Mix

Aceasta este Esther, un strat de 2 ani. Bernard-boxer mix împărțită de familia auen. Că Cutie arată că are nevoie de ceva cuddling!

În cele din urmă & # 8212; și vă rog iertarea pentru această intrare egoistă "# 8212; Acest minunat gal este de fapt pooch!

Numele ei este J.B. (scurt pentru Joan de coajă), ea este o Rottie de 5 ani, și o iubesc atât de mult încât nu pot să o suport. Ea a jucat făcute în noroi cu puțin timp înainte să-l scot.

Sfaturi de depunere a fotografiilor

Sperăm că ați continuat deja caninul și ați luat camera sau telefonul pentru a vă putea trimite propriile fotografii!

Doar fiți sigur Urmați aceste sfaturi pentru a îmbunătăți șansele pe care le vom alege să le împărtășiți:

  • Trimiteți fotografiile într-un format comun, cum ar fi .JPG.
  • Orientarea orizontală (peisaj) este întotdeauna mai bună decât verticala (portret).
  • Nu avem nevoie de fotografii gigantice, dar preferăm ca acestea să fie de cel puțin 800 de pixeli largi.

De asemenea, asigurați-vă că Verificați articolele noastre despre fotografiile cu animalul dvs. de companie!

Vizitați acum Uploader de fotografii de la K9!
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cititor trimis fotografii: imagini ale dogosului tău!