3 Modalități de a spune dacă câinele dvs. Este surd

3 modalități de a spune dacă câinele dvs. este surd

Există tot felul de probleme cu care se poate confrunta câinele dvs. în timp ce îmbătrânesc, precum și condițiile pe care le au de la naștere. Una dintre aceste preocupări de sănătate care pot apărea este surditatea câinilor. S-ar putea să credeți că ar fi evident dacă câinele dvs. devine surd, dar surzenia poate veni destul de subtil și vă puteți găsi întrebându-vă "este câinele meu surd sau încăpățânat?". Dacă doriți să știți dacă câinele dvs. începe să crească surd, există trei metode care pot fi folosite ca pași pentru obținerea unui diagnostic.

În legătură cu o postare: Cele mai bune suplimente pentru câinii mai în vârstă

Ce cauzează surzenie la câini?

În primul rând, probabil că doriți să înțelegeți de ce câinele dvs. poate suferi cu surditatea. În esență, există trei cauze cheie ale surdității Doggie: problemele de conducere, problemele nervoase și toxinele. Ele pot exista de la naștere, se dezvoltă din cauza problemelor de igienă sau a bolilor sau se dezvoltă în mod natural datorită vârstei.

  • Problemele de conducere apar atunci când undele sonore nu pot ajunge la urechea internă. În general, acest lucru se datorează inflamației fie în exteriorul sau mijlocul urechii. Multe boli, inclusiv tumori și urechi deteriorate, pot provoca acest lucru.
  • Leziunile nervoase în ureche vor deteriora, de asemenea, auzul, dar s-ar putea întâmpla în mod natural datorită procesului degenerativ al îmbătrânirii sau prin tumori, infecții, probleme de dezvoltare și traume.
  • Toxinele pot intra în organism și pot provoca surdități ca efect secundar al medicamentelor, cum ar fi chimioterapia, antibioticele sau antiseptice. De asemenea, aceștia pot intra în organism din cauza ingestiei accidentale sau o dietă foarte dezechilibrată, ca metale grele, cum ar fi Mercury, Arsenic sau plumb, pot să otrăvească câinii.

De asemenea, merită remarcat faptul că unele rase și gene sunt mai predispuse decât altele la unele dintre problemele care provoacă surditate. De exemplu, blana albă pare a fi un indicator al surzeniei viitoare. Se estimează că peste 30 de rase sunt susceptibile la diferite cauze de surditate. Aceste rase includ:

Dacă dețineți oricare dintre aceste rase, nu este o certitudine că vor dezvolta pierderea auzului, dar este o idee bună să cunoașteți semnele și simptomele. Acest lucru vă va ajuta să observați dacă se întâmplă ceva greșit și vă poate permite să interveniți și să tratați pierderea auzului câinelui înainte de a se deteriora prea mult. Acest lucru ne aduce la prima noastră metodă de a spune dacă câinele dvs. este surd.

Caine dragut

Căutați simptome

Indiferent dacă sunteți îngrijorat de câinele tău vechi sau de a Un nou catelus, Există simptome clare pe care le puteți căuta pentru a vedea dacă preocupările dvs. au o fundație sau nu. Este demn de remarcat, totuși, că, dacă sunteți preocupat de un catelus nou-născut, ar trebui să așteptați cel puțin 14 zile înainte de a încerca orice teste sau căutați simptome. Toate puii și toate rasele sunt surd pentru primele 10 până la 14 zile de la viața lor, deoarece canalele lor de urechi rămân închise.

Odată ce catelul dvs. este mai mare de 14 zile, puteți începe să căutați simptomele de surditate de catelus care vă vor ajuta să răspundeți la întrebare "este surdul meu sau încăpățânat?". Simptomele includ:

  • Micându-se mai mult decât colegii lor de așternut, deoarece acest lucru indică faptul că nu își moderă jocul dur ca răspuns la protestele auditive de la frații și surorile lor
  • Fiind ultimul pentru hrană, deoarece nu au auzit castronul pregătit sau plasat pe podea
  • Având mai puțină mișcare în urechile lor, în special ca răspuns la locația sunetelor care le înconjoară

Simptomele surzeniei la câinii mai în vârstă pot fi ușor diferiți ca un câine care nu se naște surd poate expune încă o mulțime de comportamente pe care le-au învățat atunci când au auzit ca puii. Prin urmare, ar trebui să vă căutați:

  • Nu mai apare ca fiind ascultabili cum au fost, cum ar fi ignorarea apelurilor și comenzilor, mai ales când nu vă privesc
  • Fiind mai greu să te trezești folosind zgomot, cum ar fi chemarea numelui
  • Alte modificări ale obiceiurilor care pot rezulta din pierderea auzului, cum ar fi nu vă mai întâlnesc la ușă când veniți acasă de la serviciu
  • Devenind mai anxios și surprinzător mai des, în special atunci când cauza anxietății sau șocului făcuse anterior zgomot
  • Devenind mai puțin speriat de fobiile anterioare care se bazează pe sunet, cum ar fi aspirator

Testați audierea lor

Al doilea pas este de a elabora un test pentru capacitatea de audiere a câinelui. Este întotdeauna posibil ca câinele dvs. să devină mai încăpățânat și mai mult sau mai puțin înfricoșător în bătrânețea lor sau că aveți un catelus foarte neascultător. Testarea directă a ședinței câinelui vă va ajuta să strângeți mai multe informații despre cauza comportamentului lor. Există o serie de variații de testare pe care le puteți utiliza.

  • Cu puii, puteți testa abilitatea lor de a auzi prin trecerea la indicii de formare vizuală și non-auditivă, cum ar fi suflarea pe față și folosind mișcări de mână, mai degrabă decât să spună "oprire" sau strigând. Dacă catelul dvs. refuză să se antreneze folosind aceste semne la fel de mult cum ignoră indicii voastre verbale, pot să nu fie surzi, ci doar dificil și încăpățânat. Este posibil să doriți să contactați un comportaist profesionist pentru a vă ajuta să formați un catelus neascultător.
  • Pentru câinii mai în vârstă, puteți utiliza un sunet puternic și puteți nota reacția lor. Puteți folosi ceva ca sunet de testare a câinelui, de la a bate cu mâinile, fluierând sau scutura biscuiții preferați. Utilizați o varietate de volume de la aceeași distanță și vedeți care dintre ele primesc o reacție. Dacă câinele dvs. nu răspunde la capacele Pan care sunt distruse împreună, dar răspunde la sunetul mai liniștit al biscuiților lor preferați, probabil că nu sunt surzi.

Este important să testați toate aceste sunete de la o distanță similară care este relativ departe de câinele dvs., cum ar fi partea cealaltă a unei camere. Crearea zgomotului în apropierea câinelui dvs. poate invalida testul, deoarece alte simțuri ale câinilor surzi sunt adesea înălțate și le pot folosi în loc de urechile lor. De exemplu, ei pot simți o briză din obiecte în mișcare sau de a vedea mișcarea din colțul ochiului lor.

De asemenea, ar trebui să vă gândiți că numai unul dintre urechile câinelui dvs. se poate lupta cu pierderea auzului. Dacă este cazul, testele dvs. ar trebui să aibă ca rezultat un câine confuz care nu știe de unde vine zgomotul. Ei se pot ridica când au auzit sunetul, dar atunci vor părea să alerge în jurul valorii de imaterial și să aibă o privire nedumerită pe fața lor. Un câine cu o auz bună va localiza sunetul și se uită instantaneu la locul de unde a venit sau se plimba de unde a venit de la.

  • De asemenea, puteți efectua un test în parc. Pe măsură ce compari reacțiile lor la parc până la ei comportamentul anterior, numai tu poți spune cu adevărat dacă reacțiile lor sunt diferite sau mai lente decât ar trebui să fie. Destul de simplu, ar trebui să încercați să vă numiți numele pentru a vedea reacția lor. Un câine sănătos va reacționa prin mișcarea instantaneu a urechilor spre sunet și a răspuns așa cum au întotdeauna, cum ar fi întoarcerea la partea dvs.

Un câine care se luptă să audă că nu veți răspunde la apelurile dvs., urechile lor se pot mișca aleatoriu și pot să apară în dificultate când sunt departe de tine. Comportamentul în dificultate ar putea include capul învârtit de la o parte la alta, trotting în cercuri, și întoarcerea pentru a vă uita frecvent pentru a vă asigura că sunteți încă acolo.

În legătură cu o postare: Cel mai bun Cleaner pentru câini

Du-te la veterinarul tău

În cele din urmă, și poate cel mai evident, ar trebui Luați câinele la veterinar. Odată ce ați testat câinele dvs. și ați găsit o serie de semne și simptome care vă fac îngrijorate, veterinarul dvs. este singura persoană care poate confirma un diagnostic. Asigurați-vă că ați reluat toate simptomele și istoricul medical.

Veterinarul dvs. va testa audierea lor folosind tehnici similare pe care le-ați încercat și vă poate cere să descrieți comportamentul lor normal pentru a le ajuta să efectueze aceste teste, dar vor putea, de asemenea, să verifice cauzele medicale ale surzeniei. Testele pot include:

  • O inspecție pentru umflarea sau alte blocaje la canalele urechii
  • Un test de răspuns auditiv auditiv (Baer), care vă poate spune fie dacă câinele dvs. este surd sau cum surd sunt prin măsurarea activității creierului câinelui ca răspuns la diverse zgomote de clic. Acest lucru este, din păcate, foarte scump, și nu toate veterinarii vor avea acces la echipamentul Baer.

Tratarea surzirilor la câini

Odată ce aveți un diagnostic, veți fi într-o poziție mai bună pentru a vă ajuta câinele să se adapteze la surd. În ciuda a ceea ce ați auzit, puteți învăța un truc vechi de câine vechi, astfel încât să puteți lucra la indiciile vizuale și celelalte simțuri, astfel încât acestea să fie mai puțin uimitoare. De asemenea, este posibil ca câinii să aibă aparate auditive.

Tratamentul pierderii auzului depinde dramatic asupra cauzei, iar surditatea congenitală, care este genetică de la naștere, nu pot fi tratate. Din păcate, este puțin probabil ca daunele nervoase să poată fi reparate. Este posibil să puteți preveni deteriorarea nervului însă, prin tratarea cauzei, iar problemele de conducere cauzate de inflamație pot fi, de asemenea, în măsură să fie tratate prin intervenții chirurgicale.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 3 Modalități de a spune dacă câinele dvs. Este surd