Pasăre rapidă și ușoară de casă tratează

Două papagali de conura de soare fiind hrăniți în mână

Chiar dacă nu sunteți un Whiz în bucătărie - și mai ales dacă sunteți - poate fi distractiv să încercați mâna dvs. la realizarea unor tratamente simple și delicioase pentru pasărea dvs. de companie acasă. Retetele enumerate aici sunt gustoase, ambalate cu substanțe nutritive și sunt o modalitate excelentă de a adăuga o anumită varietate și vitamine suplimentare la dieta prietenului tău cu pene.

01 din 03

Omelete fierte

Chiar dacă poate părea ciudat, Ouă sunt ambalate cu nutriție și sunt o mâncare excelentă pentru păsările dvs. Pentru a face o omele de omlete sănătoase pentru prietenul dvs. cu pene, pur și simplu spargeți două ouă într-o pungă de depozitare a mâncării din plastic și adăugați câteva din ingredientele preferate ale păsărilor, cum ar fi mei, semințe de floarea-soarelui sau chiar unele păsări de siguranță Fructe și legume.

Stoarce orice aer în exces din sac și sigilați-l. Aduceți o oală de apă într-o fierbere de rulare și aruncați sacul în. Lăsați-l în apa clocotită timp de 13-14 minute, pentru a vă asigura că oul este gătit tot drumul. Odată ce ați terminat, scoateți sacul și puneți-l pe o farfurie. Folosind foarfece, tăiate deschise o parte a sacului-atent, va fi fierbinte! Omelele dvs. de păsări ar trebui să alunece chiar pe farfurie!

Asigurați-vă că lăsați omletul să se răcească la temperatura camerei înainte de a fi servit-o la animalul dvs., pentru a evita arderea culturii. Aruncați orice omlet nelimitat după o oră, pentru a preveni creșterea bacteriană în cușca păsărilor.

  • 02 din 03

    Ovăzul de ovăz

    În plus față de fructele și legumele proaspete, boabele integrale sunt, de asemenea, foarte bune pentru păsările dvs. de companie. O modalitate excelentă de a obține unele dintre aceste surse de alimente nutritive în dieta animalului dvs. este de a încerca să vă faceți animalul delicios ovaz Chewy tratează!

    Pentru a crea aceste tratamente, puneți o ceașcă de ovăz uscată într-un castron și amestecați-o cu o ou brută. De asemenea, puteți adăuga un pic din coaja de ouă pentru calciu suplimentar dacă doriți! Adăugați între două și trei linguri de miere la amestec ca îndulcitor. Răspândiți amestecul pe o foaie cookie care a fost luată cu o cantitate mică de ulei vegetal și coaceți-o într-un cuptor încălzit la 350 de grade timp de 8 până la 10 minute sau până la setare.

    După ce ați terminat, luați foaia de cookie și lăsați-o să se răcească înainte de a tăia amestecul de ovăz în bucăți mici, de mâncare. Refrigerați orice tratamente neobișnuite timp de până la trei zile.

  • 03 din 03

    Home Grown Grown

    O modalitate de a spori rapid aportul păsărilor de proteine ​​și vitamina A este de a oferi prietenului tău cu pene proaspete. Deși este bine să cumpărați germeni de alfalfa pentru pasărea dvs. la magazinul alimentar, este mult mai distractiv să vă dezvoltați propria dvs. acasă și se poate face peste noapte!

    Să crească germeni pentru pasăre, pur și simplu luați unele dintre animalele dvs. de companie obișnuite Amestec de semințe și plasați-o în pliul unui prosop de hârtie umed. Așezați prosopul într-o fereastră, de preferință unul care primește o mulțime de lumina soarelui și căldură. Lăsați-l acolo timp de 24 de ore. După ce a trecut timpul, verificați prosopul și probabil că veți găsi o grămadă de germeni proaspeți! Dacă observați că amestecul de sămânță păsărilor nu va germina, poate fi un semn că semințele nu sunt destul de proaspete - caz în care probabil că doriți să le înlocuiți cu un nou lot de păsări de păsări.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Pasăre rapidă și ușoară de casă tratează