Legume sigure pentru păsările de companie să mănânce

Un papagal sălbatic care mănâncă porumb pe coadă

Mulți dintre noi au auzit despre cât de important este să mâncați o mulțime de legume în viața noastră, iar cei care au deținut păsări de companie pentru un timp au auzit, de asemenea, despre numeroasele beneficii pe care legumele le pot oferi prietenilor noștri cu pene. Legumele proaspete ar trebui să facă cea mai mare parte a oricărei persoane Hookbill`s dietă. Nu numai că vegii vor stimis nivelurile de nutriție ale păsărilor, dar vor ajuta, de asemenea, să păstreze lucrurile interesante pentru animalul dvs. de companie în ceea ce privește introducerea unor noi arome, texturi și culori la castronul său de cină.

01 din 05

Brocoli

Ceea ce mulți proprietari de păsări nu-și dau seama este că Broccoli este mai mult decât un tratament gustos pentru păsările lor de companie - le poate oferi mai multe tipuri de nutrienți că ar putea fi lipsiți pur și simplu pentru că sunt în captivitate. De exemplu, păsările din fabricarea sălbatică o mulțime de vitamina D deoarece petrec atât de mult timp în soare. Păsările de animale de companie captive, chiar și atunci când sunt prevăzute cu lămpi UV, sunt adesea deficitare în acest nutrient important, cu excepția cazului în care este suplimentat. Hrănirea prietenului tău cu pene broccoli poate fi o modalitate bună de a vă asigura că animalul dvs. de companie obține o cantitate adecvată de vitamina D în dieta sa sau ea.

  • 02 din 05

    Morcovi

    Morcovii sunt o altă mâncare proaspătă bogată în vitamine, care este un favorit al multor păsări de companie. Care conține niveluri ridicate de beta-caroten, morcovii pot merge mult în susținerea sănătății optime a ochilor, ceea ce este important pentru păsările tuturor speciilor. Ca bonus, morcovii sunt aromă și distractiv de mâncare! Pur și simplu spălați și coaceți un morcov și dați-l unui bolnavă mai mare ca un macaw pentru a oferi o Gustare mare și jucărie într-una. Păsările mai mici tind să se bucure de mai multe porțiuni de "dimensiuni de mușcătură" și pot face mai bine cu morcovii pentru copii sau morcovi tăiați. Asigurați-vă că ați hrănit morcovii la păsările dvs. crude și neprevăzute, deoarece sunt cele mai sănătoase în starea lor naturală, naturală. Croazul frumos al morcovului oferă, de asemenea, exerciții necesare maxilarului pentru păsările de companie.

  • 03 din 05

    Spanac

    Spanacul și alte tipuri de legume verzi cu frunze, cum ar fi salata romă și kale, sunt, de asemenea, adăugiri minunate la orice dietă sănătoasă a păsărilor de companie. Nu numai că majoritatea păsărilor iubesc să mănânce aceste legume sănătoase, dar sunt, de asemenea, pline de nutrienți și antioxidanți care pot stimula sistemul imunitar al păsărilor. Pentru păsările care se luptă cu excesul de greutate, aceste tipuri de legume pot fi folosite pentru a le oferi o burtă plină în timp ce se taie înapoi numărul de calorii pe care le consumă. Acest lucru poate fi util în specii, cum ar fi cockatoos și parrots Amazon.

  • 04 din 05

    Mazare

    Un alt veggie distractiv și gustos că prietenul tău cu pene ar trebui să încerce să fie mazăre. Acestea sunt mazăre care sunt încă în pod, care pot fi consumate crude. Ele oferă o criză satisfăcătoare și o aromă intensă pe care majoritatea păsărilor se bucură. Plus, din cauza podului comestibil, o mulțime de păsări sfârșesc să facă jucării din ele, în timp ce ei mănâncă - deci nu vă descurajați animalul de companie să se joace cu mâncarea lui!

    Continuați la 5 din 5 de mai jos.
  • 05 din 05

    Ardei

    Un alt favorit proaspăt sigur de multe tipuri de păsări sunt ardei - și nu vă faceți griji dacă sunt cele fierbinți! Păsările nu dispun de senzorii de gust că noi oamenii trebuie să discernem arome picante, așa că nu au nici o problemă care să-l pui pe un jalapeno sau acum Habanero și apoi. Lăsați-vă pasărea să încerce una, șansele sunt că el sau ea le va iubi.

  • Uita-te acum: 9 moduri simple de a-ți iubi animalul de companie

    Surse de articole
    Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
    1. Calciu, fosfor și vitamina D3 dezechilibre. Niles Spitalul Animal și Centrul Medical Bird

    2. Bird NutritionAviar și animal

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Legume sigure pentru păsările de companie să mănânce