Sunt ouăle foarte bune pentru pasărea mea?

NNST de ouă de robin

Sună puțin ciudat să hrănească ouăle papagali. La urma urmei, papagalii sunt păsări și ele pun ouăle pentru a procrea, dar într-adevăr nu este deloc neobișnuit ca păsările din sălbăticie să mănânce ouăle din alte specii. Ouăle sunt A Complet alimente naturale și sunt bune pentru păsările dvs. - nu au carbohidrați și nici un zahăr - dar, ca și în cazul oricărui lucru, moderarea este cheia unei turme sănătoase.

Animale sălbatice și ouă

Ouăle sunt într-adevăr nutritive și animalele de tot felul vor fura ouă dacă le pot găsi. Șobolani, vulpi, și polecats, și Hedgehogs totul merge după un ou dacă pot găsi una.

Crows sunt hoți de ouă și cum consumă un ou sălbatic este destul de interesant. Ei fac o gaură mică în cochilie prin piercing cochilia cu ciocurile pe un capăt sau pe lateral. Apoi își inserează ciocul superior în ou și ridică-o astfel încât conținutul să fie drenat în cioc.

Gulls sunt cunoscute ca mănâncă ouă și nici măcar nu deranjează să încerce să zboare cu ea. Ei se stabilesc pur și simplu pe cuibul unde au găsit oul și o mănâncă chiar acolo.

Nutriție

Ouăle sunt o alimentație puternică care alimentează creierul acestor creaturi ascuțite. Este nevoie de o anumită cantitate de inteligență pentru a supraviețui în sălbăticie, deci o masă de la un ou este o alegere bună. Gălbenușurile de ou conțin colina, care este o mâncare serioasă a creierului, deoarece face o gândire rapidă mult mai ușoară prin accelerarea semnalelor releului în creier. Colina găsită în ouă ajută, de asemenea, funcția hepatică și transferarea și distribuirea nutrienților în organismul în care este necesar.

Proteina găsită într-un ou este, de asemenea, un ingredient valoros, deoarece proteina contribuie cu aminoacizi pentru a ajuta funcția creierului. Aceasta face acest lucru prin crearea neurotransmițătorilor care livrează mesajele neuronilor care permit gândirea rapidă necesară în sălbăticie pentru supraviețuire. Oul de pui tipic este alcătuit din aproximativ 12% proteină. Un ou conține, de asemenea, toți aminoacizii esențiali. Un aminoacid esențial este unul în care organismul nu o poate produce pe cont propriu. Trebuie să fie absorbită prin consumarea alimentelor care conțin acești aminoacizi esențiali.

Oua este o sursă excelentă de calciu care este rar în sălbăticie. Acest calciu este valoros pentru o pasăre, deoarece o femeie va avea nevoie de ea dacă pune ouă de-a ei. Calciul pe care îl consumă ajută la formarea unei cochilie mai puternică pentru acele ouă pe care vrea să le stabilească. Ea trebuie să-l caute în orice fel în care poate și ouăle sunt o modalitate destul de ușoară de ao obține. Că oul nu este oul ei, așa că nu-i pasă de asta. Tot ceea ce păsările sălbatice îi îngrijește se hrănește și pune ouă sănătoase cu cochilii puternice.

Cu ani în urmă, sa crezut că ouăle au fost extrem de ridicate în colesterol. Cu toate acestea, Departamentul de Agricultură al Statelor Unite (USDA) a învățat din moment ce această constatare inițială că ouăle nu sunt atât de ridicate în colesterol, după toate. Ei au aflat că colesterolul într-un ou este de fapt cu 14% mai mic decât se gândea inițial și că ouăle conțin mai multă vitamină D decât gândirea inițial de o creștere de 64%.

Hrănirea păsărilor de companie

Ouăle sunt o formă ieftină de proteine ​​și păsările pot mânca întregul ou: albul, gălbenușul, precum și cochilia. Curățată și ambalată ouă zdrobită este disponibilă pe piață și disponibilă familiilor de păsări însoțitoare care sunt interesate să hrănească cochilia la turmele lor pentru a-și crește nivelul de calciu.

Beaks Twin Aviary are un produs numit Eclozat!™ ouă de ouă. Este o sursă de 100% calciu și este disponibilă online dacă sunteți mai interesat să hrăniți doar cochilii, mai degrabă decât întregul ou. Ouăle de ou sunt curățate și dezinfectate și fac teste frecvente în lot, astfel încât nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la niciun contaminant. Producătorii de eclozare!™ sunt preocupați de adăugarea suplimentelor care nu pot fi necesare de către pasărea dvs. Astfel încât acestea oferă acest produs ca o modalitate de a permite păsării dvs. să aleagă să o mănânce dacă ar simți că este necesar pentru ea.

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Ouă!. Sistemul național de refugiu sălbaticU.S. Serviciul de pește și sălbatic, 2020

  2. Réhult-Godbert, Sophie și colab. Oul de Aur: valoare nutrițională, bioactivități și beneficii emergente pentru sănătatea umanăNutrienți, vol 11, nu. 3, 2019, p. 684. MDPI AG, DOI: 10.3390 / NU11030684

  3. Dați păsărilor de cuibărit un impuls de calciu prin salvarea de ouă de ouă rămaseAudubon, 2020

  4. Nutriție de papagaliClinica de animale Bergbos, 2020

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Sunt ouăle foarte bune pentru pasărea mea?