Conreța lucrurilor black (parakeet rock): profilul speciilor de păsări

Pyrrhura Rupicola

Conura neagră este una dintre cele mai mici dintre parrots de conure, precum și unul dintre cele mai distinctive în aparență, cu coroana brună-negru și gâtul model-modelat. Convorbirile negre pot fi ușor timide, dar odată confortabile cu familia lor adoptată - sunt un animal de companie curios și iubitor. Această pasăre are avantajul notabil de a fi a specii mai silențioase decât alte conse.

Prezentare speciala

Nume comune: Bărbați cu capac negru, parakeet rock, parakeet capac negru, parakeet rock, sandia conur

Nume stiintific: Pyrrhura Rupicola Cu două subspecii: Pyrrhura Rupicola Rupicola (nativ la Peru Central) și Pyrrhura Rupicola Sandiae (nativ la Peru Central și Sud-East, Bolivia de Nord și Southwestern Brazilia)

Dimensiunea adulților: 9 până la 10 inci

Speranța de viață: Până la 30 de ani în captivitate

Origine și istorie

Conurarea neagră este nativă în zonele din America de Sud, inclusiv Peru, Bolivia și Brazilia de sud-vest. Locuiește în pădurea umedă, variind din zonele joase amazonice până la pantele din est și la o altitudine de aproximativ 6.000 de picioare. Deoarece o mare parte din habitat nativ de păsări este deranjat, este o specie "aproape amenințată" pentru dispariție.

Temperament

Convorbiri negre fac animale de companie frumoase, distractive. În timp ce ei au nevoie de o mare atenție de la proprietarii lor, ei par întotdeauna să răsplătească eforturile umane cu anticul lor hilar. Ei se bucură de interacțiunea cu proprietarii lor și doresc de jocul zilnic și atenția. Aceste păsări vor deveni ușor și prietenoase cu membrii familiei, dar pot rămâne un pic cam timid cu străinii.

Convorile sunt cele mai bune într-o gospodărie care este activă și plină de viață, deoarece activitatea le păstrează interesată și stimulată. Dacă sunteți interesat de o conura neagră, asigurați-vă că aveți o mulțime de timp pentru a socializa și a interacționa cu pasărea.

Foarte social și social Trandabil, Aceste creaturi inteligente se pot plictisi dacă nu sunt stimulate sau ignorate mental. Chiar și papagalii ridicați manual pot respinge interacțiunea umană dacă sunt lăsați singuri pentru perioade lungi de timp sau dacă se simt neglijate. O pasăre singuratică poate deveni depresiv și să dezvolte atât problemele medicale, cât și comportamentele ca rezultat.

Vorbire și vocalizări

Această pasăre este una dintre cele mai silențioase ale speciilor de conure. Nu se știe că este unul dintre cei mai buni vorbiri, dar cu formarea pacientului, conura neagră poate învăța un mic repertoriu de cuvinte si fraze.

Cum să-ți înveți pasărea să vorbească

Culorile și marcajele din conura neagră

Conurarea cu capac negru este o pasăre verde, cu un capac neobișnuit neobișnuit și un model de scară alb alb pe gât și sân. Are atingeri de roșu de-a lungul marginii de vârf ale acoperișurilor superioare. Abdomenul verde este tinged cu marcaj albastru, iar pene de coadă au substride gri închis. Picioarele, picioarele și ciocul sunt gri. Masculii și femelele sunt identice în colorare. Singura modalitate de a spune sexe în afară este prin testarea ADN-ului sau o procedură de sex de sex chirurgical.

O mutație a acestei specii, conura de culoare neagră de culoare galbenă, are umbrirea galbenă pe părțile laterale ale capului și gâtului.

Grijă pentru conura neagră

În natură, convii negri formează turmele de aproximativ 30 de păsări. În captivitate, ei vor face cel mai bine într-un mediu cu o mulțime de zgomot și activitate. Convorbiri negre se dezvoltă atunci când există interacțiuni sociale cu familia lor umană.

Fiți pregătiți să vă oferiți conura de două-patru ore de timp în afara cuștii pentru exerciții și interacțiuni. Asigurați-vă că supravegheați de această dată, deoarece această pasăre curioasă poate intra rapid în necazuri dacă nu se uită. Feriți-vă de această pasăre care mestecă pe mobilier sau fire sau de a face încercări de a zbura din ușile deschise, ferestrele sau în apropierea ventilatoarelor de tavan de operare.

O conura neagră are nevoie de o cușcă destul de mare pentru a oferi spațiu pentru exerciții zilnice. Cea mai mică cușcă acceptabilă este de 18 inch lung și largă și de cel puțin 2 metri înălțime. Dacă nu veți putea oferi zilnic câteva ore de timp de zbor pentru zbor și jucând, atunci pasărea va avea nevoie de o cușcă mai mare, care îi permite să zboare și să se exercite pe cont propriu.

Oferiți iertări robusi în cușcă, precum și o mulțime de jucării de mestecat. Schimbați frecvent jucăriile pentru a păstra păsările curioase și stimulate. Furnizați un aparat de redare în afara cuștii, cum ar fi un jucător sau o sală de gimnastică pentru pasăre să utilizeze în timpul perioadelor sale de exerciții din afara cuștii.

8 specii de păsări de animale de companie liniștite

Probleme comune de sănătate

Conduși, în general, se numără printre cei mai abundenți de papagali - mulți proprietari nu pot experimenta niciodată o problemă de sănătate severă. Ca și alte conse, deși, conura neagră poate fi predispusă la Picking de pene, care este, de obicei, un semn Pasărea este plictisită și care are nevoie de mai multă atenție și stimulare.

Rar, o conură se poate îmbolnăvi de la bolile care afectează în mod obișnuit alte papagali. Aceste boli includ boala de dilatare proventriculară (o boală virală aviară), boala de psittacină și boala de pene (o boală virală), infecția bacteriană de psittacoză, malocluzia de cioc (suprasolicitare a ciocului) și infecții fungice de aspergiloză.

Pasărea dvs. va trebui să vadă un Veterinarul aviar Pentru tratamentul oricărei boli și verificări regulate.

Dieta și nutriția

În sălbăticie, aceste păsări mănâncă o varietate de fructe, legume, nuci și fructe de padure. În captivitate, hrăniți-vă pasăre o peletă de înaltă calitate, formulată, împreună cu o dietă zilnică de Fructe proaspete și legume.

Le puteți da o cantitate nelimitată de alimente de pelete - acestea vor mânca numai ceea ce au nevoie. În ceea ce privește fructele și legumele proaspete, oferă o ceașcă de 1/8 la 1/4 dimineața și noaptea.

Semințe vs. Pelete: Ce să vă hrăniți pasărea

Exercițiu

Toate convii sunt păsări active, iar acest lucru este valabil mai ales pentru conura neagră. Pentru a vă menține păsările sănătoase și în stare fizică bună, pasărea dvs. de companie va avea nevoie de cel puțin 2 ore de timp în afara cuștii în fiecare zi într-o zonă de joc sigură, supravegheată.

Pasărea dvs. va avea nevoie de o varietate frumoasă de Chew toys că poate folosi pentru a-și exercita mușchii maxilarului și pentru a oferi stimularea mentală. Câteva brațe de diametre diferite vă vor ajuta să vă mențineți picioarele de la papagal.

PROS
  • Curios, animal iubitor cu familia umană adoptată

  • Specii mai silențioase, încă mai pot învăța să vorbească câteva cuvinte

  • Pasărea mică care poate fi găzduită într-o cușcă mai mică, ocupând o amprentă mai mică

Contra
  • Nu cel mai bun vorbitor

  • Necesită cel puțin două până la patru ore de exerciții supravegheate în cuști

  • Tinde să fie timid cu străinii

Unde să adoptați sau să cumpărați o conura neagră

Este întotdeauna să verificați cu organizațiile de salvare a animalelor și agențiile de adopție a animalelor dacă sunteți interesat să dețineți o conura neagră. Ocazional păsările sunt abandonat de către proprietarii care nu pot oferi nevoile lor. În caz contrar, probabil că va trebui să căutați a crescător Pentru a obține o conura neagră - acestea nu sunt comerciale în mod obișnuit în magazinele de animale de companie. Vă puteți aștepta să plătiți de la 400 la 600 $ pentru unul.

Salvează, organizații de adopție și crescători în care puteți găsi conseri limitate negre includ:

Dacă mergeți pe traseul de crescător, asigurați-vă că Breeder este reputabilă întrebându-le cât timp au fost reproduceți și lucrați cu conseri negre. Inspectați cu atenție o pasăre înainte de ao lua acasă. A Pasăre sănătoasă este alertă, activă, are ochi strălucitori, pene curate și culturi complete.

Mai multe specii de păsări de companie și cercetări suplimentare

Dacă acest profil al conurii neagră vă interesează, este posibil să doriți și să citiți despre aceste alte specii de conuri:

În caz contrar, verificați tot celălalt specii de papagal mici.

Uita-te acum: 11 animale exotice sălbatice pe care le poți avea ca un animal de companie

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Conreța lucrurilor black (parakeet rock): profilul speciilor de păsări