Cherry-hird (masked-mascat): profilul speciilor de păsări

Conura roșie agățată pe un copac înflorit

Livra de cireș, cunoscută și sub numele de conura roșie, este un papagal de dimensiuni medii, care este foarte inteligent și plăcut și cunoscut pentru arătarea anticurilor sale clownish. Ușor de antrenat, conurul cireșului este una dintre păsările cele mai vorbite Printre speciile de conure. De asemenea, tinde să fie o pasăre puternică care nu este potrivită pentru locuitorii de apartamente.

Prezentare speciala

Nume comune: Cirese cu conuri de cireșe, conura roșie, conura roșie și parakeet mascat roșu

Nume stiintific: ARORITA ERYTHROGENYS

Dimensiunea adulților: 11 până la 13 inci

Speranța de viață: 50 de ani sau mai mult

Origine și istorie

Cursa de cireș este nativă în America de Sud, unde ocupă o gamă relativ îngustă din sud-vestul Ecuadorului în nord-vestul Peru. Această specie locuiește în primul rând în jungle și păduri de foioase, dar pot face, de asemenea, bine în regiunile semiaride și chiar în zonele suburbane.

În mai multe locuri, păsările de companie au fost eliberate sau evacuate în sălbăticie au stabilit populații de reproducere ferată. Filmul "Papagalii sălbatici ai dealului Telegraph" a popularizat un grup de conuri de cireșe ferate în San Francisco. Alte populații ferate există în alte părți ale Californiei, Texas și Florida.

Cursa de cireș este un animal foarte popular în 1994, a fost clasificat ca "aproape amenințat" pentru dispariția de către Uniunea Internațională pentru conservarea naturii. Acest statut se datorează pierderii de habitate și prins de comerțul ilegal de animale de companie.

Temperament

Curățele de cireșe sunt cunoscute a fi inteligent, Păsări iubitoare de distracție care se dezvoltă pe interacțiunea cu proprietarii lor și fac bine cu antrenamentul. Aceste păsări pot fi jucaus, afectuoase și distractive. Ciresele de cireșe dragostei fiind centrul atenției și va merge la lungimi mari pentru ao obține.

Ca toate convii, acestea sunt păsări foarte puternice care țipă intermitent. În ciuda faptului că nu este un vorbitor expert, această pasăre vă va arma cu personalitatea sa jucăușă și cu anticul comical.

Cursul de cireș, ca majoritatea papagalilor, este o pasăre orientată în turmă, cu instincte sociale bine dezvoltate. Într-un mediu captiv, proprietarul uman presupune rolul unui partener al turmei. Pentru ca o conura de cires să fie mulțumită, va necesita o mulțime de timp de interacțiune cu proprietarul său. Convorbirea în mod corespunzător de animale de companie sociali iubesc timpul petrecut cu (și pe) proprietarii lor. Ei se bucură de trucuri de învățare și alte formări.

Curse de cireșe au nevoie de 2 până la 4 ore de exerciții fizice și de joc cu proprietarii lor în fiecare zi. Cu nevoile sale de atenție întâlnite, probabil că va fi recompensat cu un animal de companie interesant și interactiv care nu pare să nu mai existe din energie și să se spună. O conuristică fericită și sănătoasă este întotdeauna viața partidului.

Vorbire și vocalizări

Ca grup, convii nu sunt vorbitori fluenți ca alții, mai mult papagalii articulați. Cu toate acestea, cireșul este unul dintre cele mai vorbite de convorbiri. Poate învăța un vocabular limitat. Chiar și o conura de cireș non-vorbind va fi extrem de discutată cu vocalizările sale instinctive.

Această pasăre nu este potrivită pentru viața de locuit sau proprietarii deranjați de zgomot - este predispus la țipătul intens, în special la răsărit și apus de soare.

Cum să-ți înveți pasărea să vorbească

CHERRY-CULTURE CULORI DE LUCRU ȘI MARKINGS

O pene de sport de cireșe de cireșe, în cea mai mare parte a corpului său, cu o stropire unică de roșu pe fața și capul. Pe unii indivizi, petele roșii vor extinde gâtul. Păsările, de asemenea, sportează o altă stropire de roșu pe vârfurile aripilor lor. Au inele albe goale în jurul ochilor lor, facturi colorate și picioare gri. Această frumusețea păsării îl face foarte apreciată ca un animal de companie.

Îngrijirea unei conuri de cireșe

Conura de cireș ar trebui să aibă un cușcă amplă- un minim de 24 de centimetri cu 24 de centimetri lungime și lățime și 36 de centimetri în înălțime. Barurile nu ar trebui să fie mai mult de 1 inch. De asemenea, oferiți un joacă în afara cuștii în care pasărea poate exercita și explora în timpul perioadei de exerciții zilnice.

Asigurați-vă că păstrați o mulțime de apă potabilă curată disponibilă și schimbați-o frecvent. Ciresele de cireșe le place să se îmbarce zilnic și vor folosi un vas de apă puțin în cușcă pentru a face acest lucru. Ei se bucură, de asemenea, fiind înșelați sau pulverizați cu apă temperatura camerei ca parte a ritualului de scăldat. Acesta este un moment ideal pentru interacțiunea mult necesară cu proprietarul lor uman. Conduși se descurcă bine în mediile de temperatură în cameră, dar să le păstreze din locații dramatice.

Cursele de cireșe necesită 10 până la 12 ore de somn în fiecare noapte într-un mediu întunecat și liniștit. S-ar putea să trebuiască să Acoperiți cuști noaptea pentru a ține conturile și lumina.

8 sus mici la păsări de animale de companie care pot vorbi

Probleme comune de sănătate

Probleme de sănătate comune pe care le pot achiziționa conuri de cireșe:

  • Sindromul de sângerare a conurii: O boală de origine necunoscută care provoacă sângerări neobișnuite și neașteptate. Tratamentul prescris este de obicei vitamine.
  • Probleme respiratorii: De obicei cauzate de infecții fungice (aspergiloză), infecțiile respiratorii fungice sunt tratabile cu medicamente antifungice. Puteți evita această problemă serioasă, fără să permiteți niciodată lenjeria de pat și să se hrănească pentru a deveni umede și mucegăit. Unii experți sfătuiesc să nu hrănească niciodată papagali de arahide, care pot purta ciuperca.
  • Infecții bacteriene: Bacteriile pot provoca probleme respiratorii și scăderea generală - aceste infecții sunt tratabile cu antibiotice. Infecțiile bacteriene pot fi prevenite prin păstrarea cuștilor și păsările curate cu scrupulozitate.
  • Depresie: De obicei, din cauza neglijării de către proprietar, depresia poate provoca un comportament distructiv și auto-mutilare.

Dieta și nutriția

Ca toți papagali, convii cireșelor fac cel mai bine o dietă constând din Fructe proaspete și legume și suplimentat cu o dietă comercială de înaltă calitate peletată.

Le puteți da o cantitate nelimitată de alimente de pelete - acestea vor mânca numai ceea ce au nevoie. În ceea ce privește fructele și legumele proaspete, oferă o ceașcă de 1/8 la 1/4 dimineața și noaptea.

Oferă o cantitate mică de semințe ca tratamente. Aceste păsări au o reputație de a fi dependenți de semințele de îngrășare, cum ar fi floarea-soarelui și șofrănelul. Odată fixat pe acele semințe, ele pot refuza să mănânce altceva. Păsările supraponderale sunt predispuse la o varietate de probleme de sănătate, astfel încât să acorde o atenție deosebită dietei conurii tale.

Semințe vs. Pelete: Ce să vă hrăniți pasărea

Exercițiu

Ciresele sunt păsări active care necesită 2 ore de exerciții zilnice la minimum-4 ore este optimă - într-o zonă de joacă "protejează parrot" în afara cuștii pentru a rămâne în stare de sus.

Echipați pasărea cu multe jucării menite să reziste obiceiului său viguros de mestecat. Schimbați frecvent jucăriile păsărilor pentru ao menține stimulate mintal. Oferă specii într-o varietate de lățimi din interiorul cuștii pentru a permite exerciții fizice.

PROS
  • Natura socială, prietenoasă și distractivă

  • Inteligent, pot fi învățate trucuri

  • Una dintre cele mai vorbite de convorbiri

Contra
  • Pasăre tare, nu potrivită pentru locurile de viață sau vecinii apropiați

  • Necesită cel puțin două până la patru ore de exercițiu, socializare

Unde să adoptați sau să cumpărați o conura de cireșe

Cursele de cireșe sunt disponibile pe scară largă la magazinele de animale de companie și de la crescători. Totuși, este întotdeauna înțelept să verifice agențiile de adopție și organizațiile de salvare pentru a vedea dacă au păsări disponibile pentru adopție. Unele resurse online care vă pot îndrepta către convii cires includ:

Frumusețea păsărilor este o organizație care menține un director de crescători de parrot reputați în u.S. Dacă luați în considerare A Bird Bird, Asigurați-vă că interviu pe crescător, uitați-vă la sănătatea generală a păsărilor lor, verificați condițiile de viață și discutați cu clienții din trecut. Semne pe care trebuie să le evitați crescătorul să includă condiții de viață înghesuite, păsări inactive și crescători care evită întrebările dvs. sau nu par să aibă multe informații despre păsările lor.

Mai multe specii de păsări de companie și cercetări suplimentare

Cursa de cireș este una dintre cele mai multe convii populare cu proprietarii de animale de companie. Verificați aceste alte papagali mici:

De asemenea, verificați profilurile noastre ale altor conse și Papagali de dimensiuni medii.

Urmăriți acum: Cum să selectați pasărea de companie potrivită pentru dvs

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cherry-hird (masked-mascat): profilul speciilor de păsări