Conurse cu ochi albi (parakeet): profilul speciilor de păsări

Parakeet cu ochi albi (Arată leucoftalma), Parcul Național Serra Da Canastra, Brazilia

Conursele cu ochi albe sau Parakeet cu ochi albi este un mic Papprot verde care este printre unul dintre cele mai bine comportate din speciile de animale de companie. Este mai puțin zgomotos decât multe alte papagali, nedistructiv și mai probabil să vrea să vorbească decât să strige. Corect socializat Convorbirea cu ochii albi pot face animale de companie iubitoare și distractive.

Prezentare speciala

Nume comune: Conurse cu ochi albi, parakeet cu ochi albi

Nume stiintific: Arată leucoftalmus are două subspecii: conura argentiniană cu ochi albi (Arată leucoftalmus propinqua) și conurul ecuadorian albă (ARTARA L. callgeni)

Dimensiunea adulților: Conurarea cu ochi albi este un papagal de dimensiuni medii de aproximativ 13 inci lungime. Aripile sale sunt de aproximativ 6 1/2 la 7 1/2 inci lungime. Conurarea argentiniană cu ochi albă este puțin mai mare decât subspecii Ecuadorian.

Speranța de viață: Aproximativ 20 de ani sau cam asa ceva

Origine și istorie

Conurarea cu ochi albi este nativă în America de Sud de Nord. Gama sa se întinde de la Venezuela, Columbia și Guiana din nord, în jos în Brazilia spre nordul Argentinei și Uruguayului. Habitatele preferate ale păsărilor sunt păduri, zone de pădure, savannas și mangrove.

Pasărea a fost descrisă mai întâi și catalogată de zoologul german Philing Ludwig Muller în 1776. Numele său științific este derivat din cuvintele antice grecești "leucos", adică "alb" și "oftalmus", ceea ce înseamnă ochiul.

Conurarea cu ochi albi rămâne abundentă în sălbăticie, în ciuda faptului că este traficat puternic în comerțul cu animale de companie.

Temperament

Convorile cu ochii albi sunt păsări izbitoare care fac animale de companie excelente pentru oamenii potriviți. Ei sunt papagali extrem de inteligenți și curioși, făcându-i dornici să exploreze și să predoneze să intre în necazuri atunci când sunt lăsate nesupravegheate. Atunci când sunt îngrijite în mod corespunzător, cu toate acestea, proprietarii de conure cu ochi albi raportează că aceste păsări sunt extrem de iubitoare și distractive. Convorile cu ochi albi au nevoie de stimulare mentală adecvată pentru a preveni stabilirea problemelor de plictiseală și de comportament.

Pentru o conura, această specie este una dintre cele mai dure și vor învăța să vorbească. Ei au nevoie de atenție, răbdare și jucării. Această pasăre iubește să urce și să se joace.

Cei interesați de deținerea unei conuri de ochi albe ar trebui să se asigure că pot să-și păstreze cel puțin 3 până la 4 ore pe zi pentru a interacționa cu animalul lor de companie. Animalele plictisitoare pot deveni letargice și pot demonstra obiceiurile distructive, cum ar fi peneul.

Vorbire și vocalizări

Deși nu sunt unul dintre papagalii zgomotoși, potențialii proprietari ar trebui să fie conștienți de faptul că, ca toate convii, aceste păsări au voci strălucitoare și puternice atunci când vor să le folosească. Din acest motiv, convii cu ochi albi nu pot face cele mai bune animale de companie pentru cei care locuiesc în apartamente sau condominium cu vecinii imediat adiacenți.

Cum să-ți înveți pasărea să vorbească

Culorile și marcajele cu ochi cu ochi albe

Conursele adulte cu ochi albi au în cea mai mare parte corpuri verzi cu patch-uri de roșu pe cap și aripi. Insidele aripilor lor afișează, de asemenea, o împrăștie aleatorie a penelor galbene strălucitoare cu sfaturi roșii. Partea inferioară a aripii și pene de coadă sunt galben-galben. Pasărea poate părea a fi verde, până când aripile se deschid, dezvăluind flashele galbene și roșii dramatice. Ochii ei sunt încadrați cu inele albe goale ale pielii, ceea ce primește numele său comun.

Convorbirile cu ochi albi au facturi colorate și picioare gri și picioare. Subspecii din Ecuadorian cu ochi albi au un penaj puțin mai întunecat și o factură substanțială. Masculii și femeile pot fi diferențiate numai prin testarea genetică sau prin procedură de sex de sex chirurgical.

Îngrijirea liniilor cu ochi albi

O singură pasăre are nevoie de a cusca de dimensiuni ample, cel puțin 24 de centimetri cu 24 de centimetri în amprentă și cel puțin 36 de centimetri înălțime. Echipați cușca cu iertări și jucării robuste. În afara cuștii, asigurați-vă că există un fel de playpen în cazul în care pasărea poate explora și exercita în timp ce zboară în jurul casei. În sălbăticie, aceste păsări zboară pe distanțe lungi în timp ce se hrănesc cu alte păsări, astfel încât au nevoie de spațiu și de oportunitate de a îndeplini acest instinct atunci când sunt păstrate ca animale de companie.

8 păsări de animale de companie mici

Probleme comune de sănătate

Conurarea cu ochi albi poate fi susceptibilă la consurarea sindromului de sângerare. Simptomele includ slăbiciune, pierderea echilibrului și sângerarea din gură. Se întâmplă de obicei cu Păsări stresate, mai ales când sunt tineri. Suplimentele de vitamine și hrănirea păsărilor Legume verzi pot furniza vitamina K necesare pentru a preveni sindromul.

Picking-ul poate să apară cu păsări care se plictisesc din cauza lipsei de stimulare. Preveniți acest lucru prin petrecerea o mulțime de timp, jucând și socializarea cu pasărea dvs.

Dieta și nutriția

În sălbăticie, această sărbătoare de păsări pe semințe, nuci, fructe și fructe de padure. Ca toți papagali, convii cu ochi albi fac cel mai bine o dietă constând din Fructe proaspete și legume suplimentat cu o dietă de înaltă calitate peletizată.

Le puteți da o cantitate nelimitată de alimente de pelete - acestea vor mânca numai ceea ce au nevoie. În ceea ce privește fructele și legumele proaspete, oferă o ceașcă de 1/8 la 1/4 dimineața și noaptea.

Puteți oferi o cantitate mică de semințe pentru tratamente, dar asigurați-vă că conura dvs. cu ochi albi nu primește prea multe semințe în dieta sa. Aceste păsări au o reputație de favorizare a semințelor de îngrășare, cum ar fi floarea-soarelui și șofrănelul, care se pot întoarce la refuzul tuturor celorlalte alimente. Acordați o atenție deosebită dietei conurii dvs. pentru a vă asigura un animal de companie sănătos și fericit.

Oferind o ofertă regulată de ramuri cu flori și muguri va oferi o nutriție suplimentară și satisface nevoia păsărilor de a mesteca și a gnaw.

Avertizare

Ca și în cazul multor păsări de companie, păstrați ciocolata și avocado departe de conura dvs. cu ochi albi - aceste substanțe sunt toxic lor.

Semințe vs. Pelete: Ce să vă hrăniți pasărea

Exercițiu

Cei care dețin convii cu ochi albi trebuie să se asigure că le oferă o zonă sigură "rezistentă la păsări" în care pot juca și își întind aripile în fiecare zi. Mai mult timp este întotdeauna mai bine, dar ca o regulă generală, o conura de ochi albi necesită un minim de 3 până la 4 ore de playtime supravegheată pe zi pe zi.

Deținerea acestei păsări este un angajament imens care poate dura 20 de ani sau mai mult, deci este esențial să facem o mulțime de cercetări înainte de a aduce o conura de ochi albi (sau orice tip de pasăre, pentru asta) acasă ca un animal de companie.

PROS
  • Social și prietenos

  • Inteligent, pot fi învățate trucuri

  • Mai silențios decât alți papagali

Contra
  • Poate să nu fie la fel de zgomotos, dar poate fi în continuare tare

  • Necesită cel puțin 3 până la 4 ore de exercițiu, socializare

  • Rapidă Bird, mai greu de găsit

Unde să adoptați sau să cumpărați o conura de ochi albi

Înainte de a cumpăra o conura de la un magazin de păsări sau un crescător, verificați adăposturile de animale și organizațiile de salvare. Conursele cu ochi albi sunt greu de găsit în magazinele de animale de companie și printre crescători. Creșterea captivă durează ceva timp pentru a stabili. Ele costă de obicei aproximativ 600 până la 1.000 $. Unele adopții sau salvați care pot avea conseri cu ochi albi includ:

Frumusețea păsărilor este o organizație care menține un director de crescători de parrot reputați în u.S. Dacă luați în considerare A Bird Bird, Asigurați-vă că interviu pe crescător, uitați-vă la sănătatea generală a păsărilor lor, verificați condițiile de viață și discutați cu clienții din trecut. Semne pe care trebuie să le evitați crescătorul să includă condiții de viață înghesuite, păsări inactive și crescători care evită întrebările dvs. sau nu par să aibă multe informații despre păsările lor.

Mai multe specii de păsări de companie și cercetări suplimentare

Dacă sunteți interesat de specii similare, consultați:

În caz contrar, verificați tot celălalt Profiluri de specii de parrot mici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Conurse cu ochi albi (parakeet): profilul speciilor de păsări