King shepherd: profilul rasei de câine

King Shepherd câine zâmbind așezarea în soare

Deși împăratul regelui nu sunt recunoscuți oficial de Clubul American Kennel, dimensiunea lor masivă le face să stea în mijlocul rudelor lor apropiate: păstori și Herding câini. După cum sugerează numele lor, păstorii regelui sunt hibrizi de ciobanești giganți, rezultând din creșterea încrucișată a Păstoriștii germani și Shepherds Shiloh.

În ciuda dimensiunilor lor mari și într-o oarecare măsură impunătoare, împăratul regelui poate fi considerat "giganții blânzi" ai lumii caninei. Nu numai că sunt incredibil de calme și dulci, dar sunt blânde cu copii mici și alte animale de companie. Regele păstori sunt loiali și protejarea membrilor familiei lor - dar nu-i agresiv - făcându-le animalul perfect de familie.

King Shepherds au personalități foarte temperate, adaptabile, dar acestea sunt mai potrivite pentru casele familiale cu o singură familie, cu spațiu în aer liber, datorită dimensiunilor și nevoilor ridicate de exerciții fizice.

Privire de ansamblu de rasă

Grup: Această rasă nu este recunoscută oficial de AKC, dar păstorii regelui sunt strâns legați de păstorii germani, membrii grupului de herding

Înălţime: 29 inci la umăr (bărbat) sau la 27 de centimetri la umăr (feminin)

Greutate: 130 până la 150 de lire sterline crescute complet (masculin) sau 90 la 110 kilograme complet crescute (feminin)

Coat și culoare: Drept și grosier sau ondulat și lung în negru, alb, bronz, maro, gri, sau argint

Speranța de viață: 10 până la 11 ani

Caracteristicile regelui Shepherd

Nivelul de afecțiuneÎnalt
PrietenieÎnalt
Kid-prietenieÎnalt
Pet-prietenieÎnalt
Nevoi de exercițiiÎnalt
JucăușăÎnalt
Nivel de energieÎnalt
TrainitateÎnalt
InteligențăÎnalt
Tendința de a blocaÎnalt
Cantitatea de vărsareÎnalt

Istoria împăratului păstor

Când vă gândiți la o "rasă de designer", vă puteți imagina o pungă de dimensiuni potrivite sau o pooch - dar păstorul regelui uriaș, robust poate fi considerat o rasă de designer, de asemenea. Originarea din Statele Unite În anii 1990, regele Shepherd a fost inițial crescut pentru a crea un amestec german de cioban care avea mai puține probleme de sănătate decât un păstor german german.

Crescătorii americani David Turkheimer și Shelley Watts-Cross Fist au crescut un păstor german cu un păstor Shiloh, o rasă hibridă care amestecă păstorul german cu Alaskan Malamute, pentru a ridica cele mai bune calități ale ciobanescului german. Pentru a realiza aspectul cu părul lung, ei au dorit, crescătorii au amestecat, de asemenea, păstori germani cu părul de lungă durată din linii europene. Incorporarea liniilor europene nu au oferit doar păstorilor regelui lor haematurile lor distinctive - a stimulat, de asemenea, variația genetică, reducând astfel riscul unor aspecte genetice care sunt comune în linii foarte consimate.

Deoarece împăratul regelui sunt o rasă relativ nouă - și încă destul de rară în rândul familiilor americane - nu sunt încă recunoscute de Clubul American Kennel. Acestea sunt, totuși, recunoscute de asociațiile de rasă rare americane (ARBA), Clubul de Kennel World Wide (WWKC) și Clubul de câini de rasă Rare (ERBDC), printre alte organizații mai mici.

Întâmpina regelui păstor

Dacă sunteți în căutarea unui câine de întreținere redus, regele păstor nu poate fi animalul potrivit pentru dvs. Între lor îngrijirea și cerințele de exerciții, regele păstori are nevoie de mult timp, energie și atenție pentru a prospera.

King Shepherds au straturi groase, duble, astfel încât să vă puteți aștepta la o mulțime de vărsare. Periajul regelui dvs. Shepherds strat de mai multe ori pe săptămână - sau chiar zilnic, în unele cazuri - poate ajuta la reducerea vărsării și păstrați haina sănătoasă, curată și fără încurcătură. Deoarece păstorii regelui au haepuri lungi, vă puteți gândi o scăldată constant, dar este de fapt opusul: dacă haina câinelui dvs. este sănătoasă și bine întreținută, vor avea nevoie doar de o baie la fiecare trei până la patru luni. Împăratul regelui sunt extrem de activi, așa că mersul, alergând și jocul va păstra în mod obișnuit unghiile uzate, dar este important să examinați adesea unghiile și să tăiați după cum este necesar.

King Shepherds sunt câini extrem de inteligenți, făcând formarea relativ simplă - dacă sunteți consecvenți și angajați. King Shepherds se poate plictisi cu ușurință, așa că este important să-și păstreze pregătirea interesantă. Deoarece împăratul regelui sunt atât de dornici să-i placă membrii familiei lor, pot învăța și a efectua comenzi de bază destul de repede.

Regele păstori sunt de înaltă energie și au cerințe de exerciții ridicate, deci Zilnic, exerciții intense este o necesitate. Regele Shepherds prosperă în case active, cu o singură familie, cu o mulțime de spațiu pentru a alerga, a merge, a explora sau a juca jocuri. Pentru că sunt foarte inteligenți, împăratul regelui poate beneficia foarte mult de rutinele de exerciții care încorporează și stimularea mentală. Jocul de jocuri cum ar fi Fetch, Tug-O-Război, Ascundeți și căutați sau Finalizarea cursurilor de obstacole vă poate ajuta pe regele tăitului să elibereze excesul de energie, de asemenea, stimulând mintea ei, de asemenea. King Shepherds se poate plictisi foarte ușor, așa că este vital să le mențineți angajați - și să-i exercitați - pentru a evita comportamentul distructiv cauzat de plictiseala.

Probleme comune de sănătate

Ca orice altă rasă sau amestec de rase, regele Shepherds poate fi susceptibil la anumite probleme de sănătate. Deoarece păstorii regelui sunt o rasă hibridă, variația lor genetică mai mare oferă o anumită protecție împotriva anumitor tulburări genetice - dar este important să știți despre orice probleme potențiale de sănătate, ar trebui să apară în câinele dvs.

Unele probleme de sănătate care sunt comune în rândul regelui Shepherds includ:

  • Displazie comună: O condiție care provoacă instabilitate, slăbiciune și durere în șolduri sau coate
  • Boala lui von Willebrand: O tulburare genetică care afectează capacitatea sângelui de a coagula după rănire
  • Hipotiroidismul: O boală endocrină care reduce rata metabolică a câinilor, adesea ducând la obezitate, diabetul canin sau bolile de inimă.

Crediții de reputație se străduiesc să mențină cele mai înalte standarde de rasă - și să producă cei mai sănătoși câini posibil - dar nu este o garanție împotriva tuturor problemelor de sănătate. Asigurați-vă că discutați cu medicul veterinar al regelui Shepherd despre orice probleme potențiale de sănătate și pașii pe care îi puteți lua pentru a reduce riscul de a le dezvolta.

Dieta și nutriția

Dieta câinelui dvs. depinde în mare măsură de greutatea, vârsta, nivelul de activitate și metabolismul, dar, în general, vă puteți aștepta să hrăniți un păstor rege între trei și patru cești de hrană de câine de înaltă calitate, pe zi. Este recomandat ca această sumă să fie împărțită în cel puțin două mese de masă.

Obezitatea caninei este frecventă printre toate rasele, deci asigurați-vă că măsurați cu atenție mâncarea King Shepherd în fiecare zi. Dacă nu sunteți sigur cât de mult să vă hrăniți păstorul regelui, sau câștigă prea multă greutate, vorbește cu medicul veterinar cu privire la cerințele ei nutriționale.

PROS
  • Dulce, blând și foarte bun cu copii sau alte animale de companie

  • Fierby loial familiei sale, dar nu agresiv

  • Foarte inteligent și ușor de antrenat

Contra
  • Necesită îngrijirea zilnică pentru a evita vărsarea excesivă

  • Are nevoie de un exercițiu foarte ridicat sau poate prezenta un comportament distructiv de la plictiseală

  • Nu este potrivit pentru apartamente sau case fără spațiu în aer liber

Unde să adopte sau să cumpere un păstor rege

Verificați adăpostul local de animale sau Organizația de salvare a păstorului pentru un păstor rege care are nevoie de o casă iubitoare.

Dacă alegeți să achiziționați un catelus King Shepherd, efectuați cercetări extinse pentru a localiza un crescător etic, reputat. Adresați-vă crescătorilor o mulțime de întrebări, Faceți cunoștință cu părinții gunoiului și efectuați un turneu în incintă al facilității de crescător, dacă este posibil.

Mai multe rase de câine și cercetări suplimentare

Înainte de a adăuga un păstor rege în familie, asigurați-vă că casa, programul și stilul de viață pot găzdui un câine foarte mare, energic, care necesită îngrijire zilnică și exerciții fizice zilnice.

Dacă vă interesează rase similare cu regele ciobănesc, verifică:

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » King shepherd: profilul rasei de câine