Parakeet de bază de reproducere

Două budgioase sărută pe o sucursală

Parakeets sunt papagali de dimensiuni mici și mijlocii, cu un corp subțire și o coadă lungă, subțire. De fapt, cuvântul "parakeet" înseamnă o coadă lungă. Ele sunt extrem de sociale, păsări active și iubesc atenția de la proprietarii lor. Nu este o surpriză că sunt în partea de sus a listei de animale de companie. Parakeets au o gamă largă de culori care include verde, galben, roșu, portocaliu, albastru și violet. Parakeets pot învăța să "vorbească" - ceea ce înseamnă cuvinte mimice. Unii pot chiar fluierul.

Cerinte de sanatate

Pentru a asigura sănătatea bună a reproducerii Parakeets iar copiii lor, o pereche de sex masculin și de sex feminin ar trebui să fie independenți, fără boli și defecte congenitale și cel puțin 1 an.

Cerințe de cuibărit

O cușcă pentru o pereche de Creștere Parakeets ar trebui să fie o dimensiune minimă de 20 de 20 de inci și ar trebui să conțină o cutie de cuib de lemn care este de cel puțin 12 până la 12 inci. Unii crescători de parakeet au plasat inserții din lemn în partea de jos a cutiilor lor de cuib pentru a preveni picioarele Splay. Material de cuibărit adecvat, cum ar fi rasurile de pin, ar trebui să lingă caseta cuibului.

Parakeets sunt Hookbills și ar trebui să fie hrănit o dietă variată constând din semințe, pelete de înaltă calitate și o mulțime de fructe și legume proaspete proaspete. Perechele de reproducere ar trebui să fie prevăzute cu un supliment de cutie și de calciu pentru a asigura o dezvoltare adecvată a ouălor și pentru a ajuta la recuperarea nutrienților de la găină pierduți în procesul de luare a ouălor.

Ouă de ouă

Parakeet-urile feminine își pun ouăle relativ imediat după împerechere. Ca multe alte tipuri de păsări, nu este neobișnuit ca parakeets să pună un ou în fiecare zi până când toți au fost așezați. Fiecare ambreiaj conține, de obicei, între patru și opt ouă, deși acest lucru poate varia.

Timpul de incubare

Parakeets de obicei incubează ouăle între 17 și 20 de zile. Acest lucru poate varia în câteva zile în ambele direcții și de obicei nu este nici un motiv de îngrijorare.

Îngrijire și înțărcare

Dacă bebelușii parakeet trebuie să fie îmblânziți ca animale de companie, Mulți crescători lăsați părinții să ridice puii până când sunt înțărcați. În acest timp, ei se vor ocupa de pui acum și apoi vor fi obișnuiți cu mâinile omenești. Majoritatea parakeetilor de copii sunt înțărcați până la vârsta de 6 săptămâni și apoi pot fi îndepărtați de la părinți și interacționați cu o bază individuală.

Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebări legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul sănătății animalului și pot face cele mai bune recomandări pentru animalul dvs. de companie.

Uita-te acum: Cum fac păsările?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Parakeet de bază de reproducere