Major mitchell`s (plumbbeater) cockatoo: profilul speciilor de păsări

Major Mitchell

Majoritatea cockatoarelor Mitchell sunt frumoase salmon-roz, cockato-uri mijlocii care sunt inteligente și sociale. Aceste păsări se leagă puternic cu păzitorii lor și au o reputație de a fi păsări de o singură persoană. Pentru că ei necesită atât de multă atenție, proprietarii de păsări experimentați care sunt familiarizați cu păstrarea papagalilor mari sunt o potrivire mai bună pentru aceste păsări.

Prezentare speciala

Nume comune: Cockatoo Morder Mitchell, Cockatoo Leadbeater, cockatoo roz, cockatoo deșert, jongler, cockerina, chockalott

Nume stiintific: Cavatua Lophocroa plumbbeaterri

Dimensiunea adulților: 13 până la 15 inci în lungime

Speranța de viață: 40-60 de ani în sălbăticie până la 80 de ani în captivitate

Origine și istorie

Cockatoo-ul major Mitchell este nativ în Australia Inland. Aceste păsări cuibăresc în perechi în păduri și zone fără copaci, întotdeauna aproape de apă. Ele pot deveni nomade în timpul perioadelor uscate. Ei nu au tendința de a cuibă lângă alte perechi, ceea ce înseamnă că au nevoie de un teritoriu mare. Cu toate acestea, adesea atârnă în jur Galah Cockatoos, un alt nativ australian. Populația sălbatică a cocoșilor Mitchell Mitchell este diminuată din cauza dezvoltării umane a habitatului lor nativ.

Numit pentru Major Sir Thomas Mitchell, Explorer și inspector al Australiei și Admirator al speciilor, numele său științific "plumbbeaterri"Comemoratorează ornitologul Benjamin Conductor. Leadbeater a fost un comerciant de istorie naturală din Londra care a furnizat exemplare la Muzeul Britanic.

Temperament

O specie de înaltă întreținere, această pasăre necesită zilnic socializare și interacțiunea cu proprietarul său pentru a menține o bună sănătate emoțională. Această specie are o tendință naturală de a forma o legătură strânsă pentru viață. Ca un portar, vei deveni partenerul său legat. Această pasăre este amuzantă și energică, precum și cuddly și afectuos.

Major Mitchell poate fi temperamental. Această pasăre este sensibilă la absența omului său legat. Pasărea voastră ar putea chiar să vă evitați după ce ați luat o vacanță scurtă. Poate dura ceva timp pentru a câștiga înapoi încrederea păsărilor. Cockatorii neglijați pot recurge la comportamente distructive, cum ar fi auto-mutilarea, mestecarea firelor și distrugerea mobilierului.

Din moment ce au tendința de a lega cu o singură persoană, cockatorii majori ai Mitchell pot arăta semne de gelozie atunci când proprietarii lor interacționează cu alți oameni. Ei pot încerca să-i prindă sau să-i muște pe ceilalți să-și arate iritarea. Acesta este un motiv semnificativ de ce această pasăre nu este un animal de companie bun pentru familiile cu copii mici.

Aceste păsări sunt strălucitoare și pot fi învățate trucuri cum ar fi dansarea sau jocul de a se ascunde și căuta. Unii învață să vorbească sau poate cel puțin fluierul să-și atragă atenția proprietarului. Ei pot lovi câteva note destul de mari și au un apel natural de alarmă conceput pentru a fi auzit pentru kilometri în sălbăticie.

Vorbire și vocalizări

În general, cockatorii pot fi vorbitori cu voce tare și neîncetată. Speciile majore Mitchell sunt considerabil mai silențioase și mai predispuse la apelurile naturale. Ele pot fi învățate să spună câteva cuvinte de bază și pot imita fluiere sau alarme. Apelurile lor naturale nu sunt prea puternice - fac chirpuri exotice și apeluri de alarmă ridicată. Astfel, probabil că nu sunt potrivite pentru a trăi în apartamente sau alte trimestre apropiate cu vecinii din apropiere.

Cum să-ți înveți pasărea să vorbească

Major Mitchell`s Cockatoo Culorile și marcajele

Speciile majore Mitchell sunt singura cockatoo pentru a avea o creastă multi-colorată. Când veți vedea, veți vedea pene de culoare roz și galben-portocaliu cu alb la sfaturi.

Cockatooul colorat Mitchell`s este în primul rând de roz și foarte ușor de recunoscut. Aceste păsări flashy au patch-uri roz în jurul gâtului și pe subbelic. Adesea au îndrăzneț roz sub aripile lor cu vârf alb.

Bărbații tind să fie mai strălucitoare decât femelele, deși femelele au mai mult portocaliu în creasta lor. În timp ce bărbații au ochi maro, femelele au de obicei ochi roșii-roz. Ambele sexe au picioare gri și ciocuri de culoare corn.

Îngrijirea cockatoo-ului Mitchell Mitchell

În timp ce poate fi tentant să vă grăbiți și să cumpărați una dintre aceste păsări frumoase, cockatorii majori Mitchell au nevoie de îngrijire și medii specializate pe care nu le pot găzdui toți proprietarii de păsări. Este mai bine dacă locuiesc într-o cușcă (5 metri înălțime), care are o lungime de cel puțin 4 metri. Acest lucru permite păsării mari o mulțime de spațiu pentru a se deplasa.

Aceste păsări sunt mestecați moderat puternici și pot sparge sudurile pe cuști slab construite. Mulți pot deschide blocuri de cușcă, astfel încât blocările sau dispozitivele de evacuare pot fi necesare.

Coborârea de rutină sau dușul este vitală pentru menținerea unui penaj bun și a pielii. Păsările pot fi greșite și lăsate să se usuce într-o cameră caldă sau în soare. Nu tăiați excesiv pene de aripă. Clip doar pene primare de zbor și doar suficient, astfel încât pasărea va aluneca la podea.

10 specii de Cockatoo de top

Probleme comune de sănătate

În general, această specie este o cockatoo lungă și hardy. Este o pasăre sensibilă. Dacă cockatoo-ul percepe omul său legat îl neglijează, este predispus la depresie. Acest lucru poate duce la auto-mutilare și pene, care poate provoca o infecție a pielii.

Dacă această pasăre dobândește Sarcocystis, o tumoare musculară paraziică, este fatală. Marea Mitchell este susceptibilă la mai multe boli aviare, cum ar fi boala de psittacină și boala de pene, infecții bacteriene, infecții fungice și toxicitate metalică.

Dieta și nutriția

În sălbăticie, acest cockatoo mănâncă în principal semințe de pepeni, buruieni și copaci de pin - boabe de cereale și larve de insecte.

Ca toți cockatorii, Mari Mitchell sunt predispuși la obezitate. Când tinerii, cockatorii sunt niște consumatori oarecuitori și nu par să aibă nevoie de multă mâncare pentru a se menține. Pe măsură ce îmbătrânesc, totuși, tind să pună în greutate. Monitorizați aportul de grăsimi.

Pelete de înaltă calitate, o cantitate moderată de semințe și ajutoare zilnice de proaspete, spălate temeinic Fructe și legume de siguranță sunt dieta ideală pentru aceste păsări. Ei tind să se bucure de legume cu frunze verzi, cum ar fi salată, spanac și elvețian, precum și morcovi, țelină, porumb, fasole verde și dovlechini. Mulți se bucură de asemenea de nuci, inclusiv alune, arahide, pecan și nuci.

Furajați aproximativ 1/4 ceașcă de dietă formulată și 1/4 ceașcă de fructe și legume proaspete zilnic. Dacă pasărea consumă toată mâncarea, adăugați cantități mici după cum doriți. Tratamente, cum ar fi semințele, nucile și alimentele de masă, pot fi date în cantități mici, în special ca recompense pentru un comportament bun.

Introducerea de alimente noi la păsările de companie preluate

Exercițiu

La fel ca colegul său membri ai familiei de papagal, cockatorii Mori Mitchell sunt păsări active care au nevoie de o mulțime de exercițiu pentru a-și menține starea fizică. Au nevoie de minimum trei până la patru ore în afara cuștii în fiecare zi pentru a-și întinde aripile.

Oferiți cockatoo-ul Mitchell Mitchell cu jucării sigure de mestecat pentru a-și exercita ciocurile. Aceste păsări mestecă lemnul pentru a face cuiburi în sălbăticie și vor afișa același comportament în captivitate dacă se plictisesc sau se agită.

Dați-vă în mod regulat pasărea voastră netratată bătrâni, brad, pin sau de salcie din lemn sau jucării. Jucarii din piele și chiar conuri de pin-sterilizate de căldură sunt alte opțiuni bune. Deoarece aceste cockatoși apreciază jocul de apă, un castron de udare sau un zgomot de pulverizare va fi apreciat de către animalul dvs. de companie și își îndeplinește unele dintre cerințele sale de activitate.

PROS
  • Striky frumos creastă specie unică

  • Inteligent, pot fi învățate trucuri și să vorbească

  • Poate avea o personalitate jucăușă și iubitoare

Contra
  • Poate obține gelos de ceilalți în jurul omului de legat - nu este bun în jurul copiilor mici

  • Poate deveni tare și zgomotoasă (deși mai silențioasă decât alte cockatoși)

  • Necesită 3 până la 4 ore de timp de exercitare zilnică

Unde să adoptați sau să cumpărați un cockatoo Mitchell Mitchell

Majoritatea cockatoarelor Mitchell sunt de obicei vândute de crescători și pot fi găsite la salvați sau prin intermediul agențiilor de adopție. Acestea pot costa 4.000 de dolari până la 10.000 de dolari, în funcție de temperamentul păsării, vârsta lui și dacă pasărea este ridicată manual. Pentru a găsi păsări disponibile, unele surse online pe care le puteți încerca includ:

Dacă mergeți pe traseul de crescător, întrebați crescătorul pe care l-au reproduce și lucrează cu specia. Dacă puteți, să vizitați facilitatea lor. Cauta Semne de sănătate bună generală a turmei. Păsările ar trebui să fie active și să alerteze cu ochi strălucitori, pene curate și culturi complete.

Mai multe specii de păsări de companie și cercetări suplimentare

Dacă cockatoo-ul Mitchell`s este o specie care vă interesează, ați putea dori să luați în considerare una dintre aceste alte specii de cockatoo:

În caz contrar, verificați profilurile altora specii mari de păsări.

">
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Major mitchell`s (plumbbeater) cockatoo: profilul speciilor de păsări