9 Houseplanturi sigure pentru pisici

Pisica se joacă cu petale orhidee pe o masă

Poate fi destul de copleșit pe jos într-un centru de grădină sau magazin de îmbunătățire la domiciliu și văzând toate opțiunile diferite pe care le aveți pentru plantele de uz casnic. Unele plante au nevoie de mai mult soare decât altele, prosperă în medii mai umede sau pot fi chiar toxice pentru pisica ta. Știind ce plante sunt opțiuni sigure de a avea în jurul pisicii dvs. pot preveni o mulțime de probleme potențiale în viitor. Următoarele plante sunt opțiuni bune pentru ca proprietarii de pisici să ia în considerare.

01 din 09

Orchidele sunt frumoase plante care vin într-o varietate de culori și specii vibrante și sunt ușor disponibile pentru cumpărare. Aceste plante luminoase de înflorire sunt înalte și delicate, dar sunt, de asemenea, în siguranță pentru a avea în jurul pisicilor. Ei necesită foarte puțină apă și nu ar trebui să fie păstrate în lumina directă a soarelui, dar este preferată o mică umiditate într-un mediu cald. Orhideele nu ocupă mult spațiu sau spațiu, dar sunt destul de înalți.

  • 02 din 09

    Violete africane

    Un planaj clasic de masă, aceste plante cu flori mici sunt adesea văzute în centrele de grădină din ghivece mici. Ei sunt cunoscuți pentru flori mici purpurii sau roz, dar pot veni și într-o varietate de culori. Diferite soiuri de violete africane pot avea frunze diferite în formă și sunt uneori confundate cu un alt tip de plantă numită Gloxinia. Violetele africane fac cel mai bine în lumina puternică a soarelui într-un loc cald și umed. Ei nu ocupă foarte mult spațiu și sunt de obicei ieftini.

  • 03 din 09

    Plantele Spider au fost plante populare de zeci de ani datorită distracției lor, agățenii. Aceste plante cu frunze pot fi atârnate de plafon sau se fixează pe un raft care permite plantele să se încurce. Aceste plante sunt, de asemenea, ușor de îngrijit deoarece nu solicită o mulțime de lumină solară sau temperaturi specifice. Chiar dacă pisica ta are un interes în plantele agățate care cresc de la planta de păianjen, este bine să știți că aceste plante sunt în siguranță pentru a avea în jurul prietenilor tăi felini.

  • 04 din 09

    Un alt plan clasic care este ușor de găsit în centrele de grădină și magazinele de îmbunătățire a casei, Boston Fern este o plantă plină, cu frunze care umple cu ușurință un spațiu gol într-un ferestre. Pisicile pot fi bâte la frunze, dar această plantă nu este toxică pentru ei dacă ar fi să mănânce pe o frunză căzută. Boston Ferns se bucură de umiditate și lumină luminoasă, dar indirectă, dar temperaturile nu sunt atât de multă îngrijorare dacă casa dvs. devine un răcitor puțin în timpul iernii. Repoting în primăvară este recomandat să păstreze aceste plante fericite, chiar dacă nu și-au depășit vasul curent și puteți separa planta în mai multe plante în acest moment pentru a crea un spațiu mai mare mai mare pentru dvs. și pisica dvs. pentru a vă bucura.

    Continuați la 5 din 9 de mai jos.
  • 05 din 09

    Hypoesteschostachya Hypoestes este numele științific pentru acest plan de distracție cunoscut în mod obișnuit ca o plantă Polka Dot. Frunzele vibrante colorate au modele care arată ca pistrui sau puncte, făcându-l o opțiune unică de a adăuga o culoare mai mică într-un spațiu verde cu frunze. Plantele Polka Dot sunt în siguranță dacă o pisică trebuia să mestece frunzele sale, dar dacă mănâncă o cantitate mare de plantă, pot rezulta unele vărsături și / sau diaree. Aceste plante ca lumina strălucitoare și dacă nu sunt suficiente lumină, nu vor dezvolta frunzele clasice modele, astfel încât planta dvs. Polka Dot are doar frunze verzi verzi, este un semn că ar trebui să-i dai mai multă lumină.

  • 06 din 09

    Bromeliads vin într-o varietate de culori și chiar modele și încep să se găsească mai regulat în case. Soiul este cel mai frecvent văzut tip de bromeliadă. Aceste plante ca condiții similare cu orhidee atât de mulți oameni ajung să aibă ambele tipuri de plante de plante în colecția lor. Bromeliadele au nevoie de lumina soarelui luminoasă, dar indirectă și un sol rapid de scurgere pentru a prospera, dar sunt adaptabile la o varietate mult mai largă de temperaturi decât credeți că sunt găsite în mod natural în pădurile tropicale.

  • 07 din 09

    Suculentele sunt plante foarte populare din cauza varietății lor de forme, texturi și întreținere redusă. Haworthia este, de asemenea, cunoscută sub numele de cactusul Zebra, dar nu are acei spini prăjiți adesea văzuți pe alte cactuși. Acest suculent este o opțiune excelentă pentru casele cu pisici, mai ales dacă spațiul dvs. este mic. Hawortias vin în dimensiuni diferite, cu unii care au nevoie doar de spațiul unei învățături de a trăi. Ei îi plac lumina luminoasă, indirectă, dar ca majoritatea cactuși, aceste plante nu au nevoie de multă apă, mai ales în lunile de iarnă.

  • 08 din 09

    Uneori confundate cu violetele africane, Gloxinia este un houseplant colorat, care este, de asemenea, sigur pentru pisici. Florile sunt mai clopoși decât violetele africane, dar aceleași frunze asemănătoare urechii de miel se găsesc și pe acest plan. Aceste plante fac cel mai bine în lumina indirectă, dar luminoasă și are nevoie de sol umed în mod constant, cu temperaturi care stau în anii `70.

    Continuați până la 9 din 9 de mai jos.
  • 09 din 09

    Dacă sunteți LookNig pentru un planificator mai mare, care este sigur să aibă în jurul pisicii dvs., atunci puteți lua în considerare o palmă Areca. Acești copaci au nevoie de lumină strălucitoare, dar indirectă, alături de solul umed și o mulțime de substanțe nutritive. S-ar putea să nu fie cel mai ușor de îngrijit dacă degetul mare nu este foarte verde, dar sunt minunați pentru crearea unui spațiu mare de interior Greenspace, care este, de asemenea, sigur pentru o pisică.

  • În timp ce există o mulțime de plante de plante sigure pentru pisici, există și unele plante care pot fi toxice. Asigurați-vă că cercetați instalația pe care intenționați să o achiziționați înainte de ao adăuga la domiciliu. Câteva exemple de ferestre toxice pentru pisici includ crini, azalee, crocuses, păsări de paradis, garoafe, crizanteme, margarete, daffodiluri, Dalias, și multe altele. Dacă pisica voastră a mâncat o plantă și nu sunteți sigur dacă este toxică, contactați-vă medicul veterinar sau o linie fierbinte PET cât mai curând posibil.

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 9 Houseplanturi sigure pentru pisici