Ați considerat plantarea unei grădini de câini?

Ați considerat plantarea unei grădini de câini

Cu vară în plină desfășurare, mulți proprietari de câini își petrec orele în seara și weekend-urile care lucrează în grădinile lor sau în plânsul lor de flori. Te-ai întrebat vreodată dacă și câini!

Unii proprietari de animale de companie optează doar la grădinile lor de pe animalele de companie. Acest lucru poate salva o mulțime de hassle dacă aveți un câine care vă sapră sau mănâncă plantele, dar nu este garantat să-i împiedice să aibă o gustare. Singura modalitate de a păstra Fido 100% în condiții de siguranță este de a distruge plantele care sunt dăunătoare câinilor.

Studios Neomam mi-a trimis un mare infographic recent că cred că toți proprietarii de animale de companie trebuie să vadă. Nu numai că ar trebui să o citiți, dar ar trebui să o imprimați și să o păstrați în grădinărit sau în garaj; Oriunde ați pus consumabilele de grădinărit.

Unele dintre cele mai frecvente plante pot fi toxice pentru animalele de companie, inclusiv:

  • Aloe vera
  • Amaryllis
  • Azalea / rodedendron
  • Begonia
  • Daffodil
  • Iederă
  • Slavă de dimineață
  • Plante de tomate
  • Lalea

Plantele otrăvitoare pot provoca reacții minore, cum ar fi disconfortul gastrointestinal și greața, și, din păcate, pot fi, de asemenea, toxici și pot duce la moarte Dacă nu este tratat destul de repede. Este extrem de important ca tu să faci niște cercetări pe fiecare plantă pe care o aduceți în casa ta - și asta include flori decorative.

LEGATE DE: Holistice Dog Health 101 - Ghiduri de știință de știință

Ați considerat plantarea unei grădini de câini

Am avut o experiență înfricoșătoare anul trecut când narcodele mele au început să intre. Nu mi-am dat seama că au fost otrăviți pentru câini, iar boxerul nostru a mâncat floarea de pe fiecare daffodil în patul meu de flori. Din fericire, eram afară cu ea și am observat ce face. Când a început să acționeze lent la scurt timp după ce am sunat imediat la veterinar.

Am introdus vărsături cu peroxid și, din fericire, după un somn bun de noapte, Chloe a făcut o recuperare completă. 

Dacă aveți suspiciuni că câinele dvs. a mâncat o plantă care îl poate face rău, apelați imediat medicul veterinar sau al clinicii dvs. de urgență de urgență. Dacă reacția este ușoară, este posibil să aveți timp să vă aduceți câinele în clinică. Cu toate acestea, dacă planta este toxică, tu Poate fi nevoie să ia măsuri imediat, iar medicul veterinar vă va putea merge prin ceea ce să faceți.

Nu numai că trebuie să fiți selectivi cu plantele pe care le aveți în jurul casei dvs., există multe alte modalități simple de a vă dovedi grădina. A fost creată infographic de mai jos HomeAdvisor și nu numai că arată sfaturi despre siguranța grădinii, ci și despre siguranța de vară pentru întreaga curte. Este o mare resursă pentru toți proprietarii câinilor!

Ați considerat plantarea unei grădini de câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ați considerat plantarea unei grădini de câini?