14 Cele mai bune plante plutitoare pentru acvariul dvs

Angel Pește înot în Fishtank cu plante plutitoare (pterophyllum scalare)

Interesați de adăugarea unor plante vii la acvariul dvs? Iată 14 opțiuni de plante plutitoare excelente pentru a adăuga la rezervorul de pește pre-existent. Rețineți că orice plante provenite din alte sisteme de pește trebuie să fie carantine.

sfaturi

Ca și în cazul tuturor plante acvatice, Asigurați-vă că rezervorul dvs. poate sprijini creșterea plantelor prin amoniac producătoare de pește, convertită de filtrarea biologică la azotat sau îngrășăminte de protecție a peștelui. Dacă nu puteți obține plante să prospere sau să aibă o mulțime de plante galbene sau maro, este posibil să aveți nevoie de suplimente suplimentare pentru plantele dvs. pentru a supraviețui. Asigurați-vă că tot ce adăugați în rezervorul dvs. este sigur pentru pește.

Peștele meu îmi va mânca plantele?

Probabil. Chiar dacă vă hrăniți peștele dvs. la satietate, peștele sunt curioși și probabil vor fi nimiciți pe plantele dvs., indiferent de modul în care se simt "plin". (Nu într-adevăr "plin", deoarece cele mai multe specii de pești de companie nu au un stomac adevărat). Plantele dvs. pot conține, de asemenea, nevertebrate gustoase care sunt delicioase pentru a pescui.

Aflați iluminarea corespunzătoare pentru plantele vii în acvariile comunitare
01 din 14

Anacharis (Egeria Densa)

Anacharis este una dintre cele mai frecvente și mai ușoare de a crește plantele acvatice. Este recomandat ca o alegere bună pentru orice rezervoare de plante acvatice începător. Crește rapid și poate gestiona o varietate de temperaturi de apă, făcându-l o potrivire bună pentru acvariile diferite.

  • 02 din 14

    Rață (Lemna Minor)

    Aceasta este o plantă foarte comună care îi place să se ocupe de alte plante acvatice. Este nevoie doar de o celulă pentru a începe reproducerea și este foarte greu de eliminat odată ce este în sistemul dvs. Cel mai bun mod de a evita acest lucru? Carantină plantele voastre acvatice și dacă apare și nu o doriți în jur, eliminați-o înainte de a ieși din control.

  • 03 din 14

    Deși, de obicei, asociată cu cultivarea pe lemn de ploaie și roci, Java Moss poate pluti liber pe tot parcursul acvariului. În comparație cu alte plante acvatice, Java Moss nu crește foarte repede și poate fi plantat dacă doriți. Nu crește foarte mult și creează adesea un substrat de acoperire și obiecte de decor.

  • 04 din 14

    Cornwort (ceratophyllum demersum)

    Cornwort este o altă alegere populară pentru estetica sa și ușurința de a cultiva. Ele pot fi plantate, dacă se dorește sau au permis să plutească liber. Poate crește foarte repede, deci fiți gata să tăiați după cum este necesar, astfel încât nu vă copleșește peștele vostru.

    Continuați la 5 din 14 de mai jos.
  • 05 din 14

    Amazon Frogbit (Limnobium Laevigatum)

    Gândiți-vă la Amazon Frogbit ca trifoi acvatice. Aceste plante formează rozete și cu rădăcini relativ scurte, nu concurează pentru spațiul de înot al peștelui. Ele pot oferi o acoperire considerabilă a umbrelor, deci aveți grijă dacă aveți alte plante scufundate. Plantele mai adânci ar putea să nu poată obține suficientă lumină solară pentru a supraviețui.

  • 06 din 14

    Salată de apă pitică (Pistia Stratiotes)

    Salata de apă "pitharf" și salata obișnuită de apă sunt de obicei vândute interschimbabil și nu sunt legate de salata reală. Aceste plante își dau numele din frunzele lor asemănătoare salatei și forma "capului".

    Vă rugăm să țineți cont de faptul că salata de apă este o specie invazivă, astfel încât să nu fiți capabili să o obțineți în starea dvs. Dacă alegeți să o păstrați, nu lăsați-o niciodată să ajungă la surse naturale de apă. Este ușor copleșește sistemele native și este o durere de îndepărtare.

  • 07 din 14

    Sprite de apă (ceratopteris Thalicotoides)

    Una dintre cele mai cunoscute plante acvatice este sprite de apă, cunoscută și sub numele de ferigă de apă sau Fern Indian. Este foarte recomandat pentru asigurarea unui spațiu de ascundere pentru mai mici sau pește timid și este foarte tolerantă față de începători.

  • 08 din 14

    Cabomba (Cobomba Caroliniana)

    O buruiană sălbatică, Cabomba, de asemenea, cunoscută în mod obișnuit ca Carolina Fanwort, poate crește foarte repede și oferă capac de pește pentru pește timid. Acesta poate fi plantat sau float liber, în funcție de planul dvs. de rezervor. Este o plantă plutitoare tare și va face mai bine decât unele plante de acvariu mai delicate.

    Continuați până la 9 din 14 de mai jos.
  • 09 din 14

    Spangle de apă (Salvinia Minimă)

    Spanglele de apă preferă încă apă comparativ cu apa de suprafață în mișcare rapidă. Ca amazon Frogbit, spanglele de apă au clustere de suprafață de frunze texturate, dar au și rădăcini foarte lungi. În funcție de adâncimea acvariului, acestea pot interfera cu înotul peștilor. Aceste plante oferă, de asemenea, o mulțime de acoperire de suprafață, astfel încât plantele mai adânci nu pot avea suficientă acces la lumină.

  • 10 din 14

    Wateria Wisteria (Hygrophila Difformis)

    Wateria Wisteria poate crește foarte mari și potențial copleșesc unele acvarii. Este o altă plantă care plutește bine sau a fi plantată într-un Substrat prietenos cu plante. Spre deosebire de multe alte plante acvatice, Wisteria Wateria va crește în lateral, precum și lungime, ceea ce poate să mulțumească alte plante în aceeași zonă.

  • 11 din 14

    Pennywort (centella asiatica)

    Pennywort, de asemenea, cunoscut sub numele de centella sau gotuckola, este nativ din zonele umede asiatice. În plus față de asemănătoare tampoanelor de crin, această plantă acvatică este utilizată în gătit și medicină pe bază de plante.

    Brazilian pennywort este, de asemenea, o opțiune populară de plante plutitoare.

  • 12 din 14

    ROTALA INDICA

    Deși această plantă delicată face mai bine atunci când este plantată, ROTALA INDICA poate fi cu siguranță păstrată fără plutire. Pe măsură ce crește, frunzele pot trece de la verde la roz cu galben / portocaliu între ele.

    Continuați până la 13 din 14 de mai jos.
  • 13 din 14

    Mosquito Fern (Azolla Filiculoides)

    Această plantă își primește numele prin descurajarea țânțarilor să-și așeze ouăle pe suprafețele apei. Similar cu țânțarii, această plantă preferă apa încă sau în mișcare lentă să crească.

  • 14 din 14

    De asemenea, cunoscut sub numele de Primroză de Apă, Ludwigia repens poate începe să crească deasupra suprafeței apei, dacă este permis să crească liberă. Spre deosebire de cele mai multe plante acvatice verzi, Ludwigia conține roșii mai întunecate și maro pentru a oferi contrast în Aquascape.

  • Indiferent de rezervorul dvs. estetic, există o plantă plutitoare care se va potrivi perfect! A își aminti să Testați-vă nivelul de chimie a apeis pentru a asigura suficient nitrat pentru planta dvs. pentru a supraviețui sau a lua în considerare suplimentarea. Și dacă noua dvs. plantă provine dintr-un mediu cu pește, va necesita o carantină de 2 săptămâni înainte de a fi adăugată în rezervorul dvs. Utilizați acest timp pentru a vă bucura de noua dvs. adăugare cu unele îngrășăminte acvatice de plante.

    De ce acvaticii vii sunt plantele mai bune decât plantele din plastic
    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 14 Cele mai bune plante plutitoare pentru acvariul dvs