10 Houseplanturi sigure pentru câini

Câine privindu-se în aer liber lângă plante de uz casnic

Câțiva câini, mai ales cățeluși, cum ar fi să mestece obiectele de uz casnic și să mănânce pe iarbă în afara acestuia atunci când văd un planificator de casă, poate fi tentant să luăm o mușcătură. Știind ce planuri de planificare sunt în siguranță în cazul în care câinele dvs. decide să-i dea un gust poate ajuta la prevenirea unor probleme grave. Nu fiecare familie este în siguranță pentru un câine, dar, din fericire, există încă multe de ales.

Ce planuri de planificare sunt în siguranță pentru a avea în jurul pisicilor?
01 din 10

Cactusurile de Crăciun nu sunt doar pentru Christmastime și multe gospodării se bucură de faptul că au acești planuri de plante pe tot parcursul anului. Din fericire, aceste plante de înflorire sunt destul de sigure pentru caini să fie în jur. Cactușurile de Crăciun sunt netoxice pentru câini, dar ca și alți plante de plante, care nu înseamnă că ar trebui să vă lăsați să-i mestece câinele. În schimb, înseamnă că nu vă vor otrăvi câinele dacă ia un nibble, dar poate avea încă un stomac deranjat cu unii vărsături și diaree. Crăciunile de Crăciun, cum ar fi lumina luminoasă, indirectă și nu ajung foarte înalt. Ei se întind însă, acoperind aproximativ două picioare de spațiu, așa că asigurați-vă că aveți suficient spațiu pentru a lăsa cactusul să crească.

  • 02 din 10

    Nu toate ferigi sunt sigure pentru câini, dar feriga de boston este netoxică. Aceste planșe populare, cum ar fi umiditatea ridicată, solul umed și lumina indirectă. Ei pot prelua o cantitate bună de spațiu și nu floare astfel încât, dacă căutați o mulțime de verde fără nici o altă culoare, Boston Fern poate fi o opțiune bună. Asigurați-vă că evitați sparanghelul și ferigi de dantelă, deoarece aceste ferigi pot fi periculoase pentru câinele dvs.

  • 03 din 10

    Violetele africane arata similar cu un alt apartament sigur numit Gloxinias si aceste plante mici sunt foarte populare. Ei au frunze catifele, flori colorate luminos care sunt de obicei nuanțe de purpuriu sau roz și sunt ușor disponibile la magazinele de îmbunătățire la domiciliu, precum și centre de grădină. Violetele africane sunt considerate a fi plante reduse de întreținere, dar ele fac cel mai bine în lumină luminoasă, indirectă, cu sol moderat umed. În mod ideal, aceste plante ar trebui să se absoarbă apă din gaura de drenaj a vasului, mai degrabă decât turnarea apei peste leavuri și flori.

  • 04 din 10

    Uneori confundate cu palma mai mică a salonului (care este, de asemenea, sigură de a avea în jurul câinilor), Areca Palms poate crește să fie foarte mari și să aibă flori mici pe ele. Acestea sunt plante bune pentru umplerea spațiilor mari și ca lumina directă. Drenajul bun al solului este important și temperatura camerei este ideală pentru acești copaci să prospere. Păstrarea acestor copaci în vase mai mici va ajuta la controlul cât de mare cresc.

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    Poate că unul dintre cele mai ușoare plante de îngrijire a plantei Spider a fost o plantă populară de zeci de ani. Ornate suporturi agățate de găină adesea plante de păianjen și permit ca plantele lor să fie afișate să fie afișate, dar ele pot fi, de asemenea, plasate pe o masă sau un raft și au fost lăsate să se întindă și să se odihnească pe suprafață. Plantele de spider au nevoie de lumina soarelui luminoasă, dar indirectă și un sol de scurgere. Dacă solul rămâne prea umed, rădăcinile pot putregai, dar în caz contrar aceste plante sunt destul de greu.

  • 06 din 10

    Aceste plante verzi sunt foarte rezistente la domiciliu și, de asemenea, netoxice pentru câini. Chiar și în zonele cu lumină scăzută, plantele din fontă par a fi bine și, prin urmare, pot tolera umbra completă. Dacă sunteți îngrijorat de păstrarea unui planificator în viață, atunci această plantă ar putea fi pentru dvs. Plantele din fontă pot crește să fie de aproximativ două picioare înălțime și la două metri lățime și să producă flori mici. Lumina directă a soarelui este de fapt dăunătoare acestor plante astfel încât să le ascundă într-un colț întunecat al casei dvs. nu este o problemă.

  • 07 din 10

    Orhideele sunt plante foarte populare și frumoase. Ei nu cresc foarte largi, ci sunt destul de înalți în comparație cu alte flori mici, cum ar fi Violet african. Flori delicate și tulpini lungi sunt caracteristice acestor plante tropicale care vin într-o varietate de culori. Acestea necesită un mediu cald și destul de umed, dar nu ar trebui să fie plasați în lumina directă a soarelui. Apelarea limitată vă va ajuta să vă mențineți fericiți orhideele împreună cu solul cu drenaj bun, deoarece rădăcinile au nevoie de un flux bun de aer pentru ca plantele să înflorească.

  • 08 din 10

    La fel ca găinile și puii, Haworthias devine rapid o altă opțiune sucuentă populară, deoarece sunt non-toxici pentru câini. Aceste plante nu au nevoie de multă apă, mai ales în timpul iernii, astfel încât acestea sunt destul de mici întrețineri de întreținere. Ei, totuși, au nevoie de iluminare luminoasă, indirectă, dar dacă puteți oferi acest lucru și vă puteți păstra de la supraîncărcarea acestei plante mici, atunci suculentul dvs. ar trebui să prospere. Hawortias de obicei crește doar pentru a fi de aproximativ cinci centimetri înălțime, dar unele specii pot ajunge până la 20 de centimetri înălțime.

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    Gerbera margarete sunt populare atât ca plante interioare, cât și în aer liber, deoarece se fac bine în ambele medii. Ele sunt destul de rezistente, mai ales când sunt păstrate în afara și vin într-o varietate de culori strălucitoare. Ca planuri de plante, margaretele gerbera au nevoie de puțină atenție decât dacă au fost ținute în afara, dar dacă sunt udați în mod regulat și au fost uimiți cu suficientă lumină, aceste flori frumoase vor oferi o mică culoare spațiului dvs. interior.

  • 10 din 10

    Dacă sunteți în căutarea unui alt plan colorat, dar mic, pentru a adăuga în spațiul dvs. interior, puteți lua în considerare planta Polka Dot. Acest locuință non-toxic are frunze strălucitoare colorate cu un model distractiv. Dacă nu primește suficientă lumină solară, atunci frunzele nu vor avea atât de multă culoare sau o modelare a acestora, astfel încât aceasta este o indicație bună a cât de bine îți îngrijești planta ta.

  • Ca și în cazul în care este nou la o dietă a câinelui, chiar și un planificator sigur poate provoca niște vărsături și diaree dacă un câine mănâncă, dar acest lucru nu înseamnă că este toxic. Gastrointestinal supărat poate să apară cu orice schimbare alimentară, inclusiv alimente alimentare pentru animale de companie, tratează și chiar mănâncă frunza unui plan.

    Există totuși multe plante care pot provoca simptome care amenință viața dacă un câine le mănâncă. Unele tipuri de copii toxice includ Ivy, planta de jad, trestia nemaipomenită, urechea elefantului, palma sago și sârmă, printre multe altele.

    Asigurați-vă că cercetați planul specific specific pe care doriți să-l adăugați acasă înainte de ao pune în calea câinelui.

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 10 Houseplanturi sigure pentru câini