8 Beneficiile și utilizarea uleiului de arbori de ceai pentru câini susținuți de știință

Mai multe tratamente naturale devin recunoscute de către comunitatea științifică pentru beneficiile lor de sănătate.

Uleiul de arbori de ceai este încă adesea văzut ca o tendință sau asistență medicală FAD în Statele Unite, dar de fapt a fost de mult timp o sursă de ameliorare cu succes a bolilor în emisfera de sud-est.

Există utilizări similare cu ulei de arbori de ceai pentru câini și beneficii pentru sănătate Animalele noastre pot deriva din ea.

Uleiul de arbore de ceai pentru câini poate fi toxic și otrăvitor

Uleiul de arbore de ceai (TTO) este derivat dintr-o plantă numită Melaleuca alternifolia care este indigenă pentru Australia și alte regiuni tropicale.

O revizuire meta-revizuire 2006 a constatat că, în timp ce dovezile sunt încă rare, ulei de arbore de ceai are cu siguranță multe beneficii antibacteriene și antimicrobiene pentru diferite tratamente ale pielii și poate fi o alternativă perfectă în această epocă postbiotică (Carson, și colab. 2006).

A 2004 dublu-orb Studiul a constatat TTO ca un tratament eficient pentru câinii cu dermatită și alte condiții ale pielii (Reiching, și colab. 2004).

Acestea fiind spuse, în timp ce o substanță complet naturală, ulei de arbori de ceai poate fi, de asemenea, toxic atât pentru oameni, cât și pentru animale de companie.

Studii AVMA Cu 400 de câini și pisici au arătat că atunci când se utilizează o concentrație de 100% la câini fără a fi diluată, în câteva ore câinele va experimenta depresia sistemului nervos central, tremor, ataxie și pareză (Khan, și colab. 2014).

Nu este fatală, dar efectele secundare pot dura până la 3 zile după expunere.

Întotdeauna diluați ulei de arbore de ceai înainte de ao folosi pe câini:

Proprietățile potențiale otrăvitoare ale uleiului de arbore de ceai popular pot fi ușor evitate atunci când sunt administrate corect.

Când este diluat cu apă sau alt tip de grăsime ulei bun pentru câini, Cum ar fi uleiul de măsline sau de nucă de cocos, uleiul de arbore de ceai este aplicat frecvent pe pielea câinelui pentru a ameliora petele, erupții cutanate, condiții de piele de canină sever, cum ar fi eczema sau un scalp sensibil, precum și infecții fungice la câini.

În timp ce tratamentul cu ulei de arbore de ceai pentru câini va ajuta la ameliorarea mâncării și inflamației și servește drept ajutor natural antiseptic și antiinflamator, măsurile de precauție ar trebui luate ca și Uleiul de arbore de ceai este chiar mai toxic dacă este ingerat și ar trebui să fie întotdeauna diluată și trebuie luate alte măsuri de siguranță.

Ca măsură suplimentară de precauție atunci când utilizați ulei de arbore de ceai pentru câini, puneți-o Elizabethan guler pe pooch-ul dvs. pentru a vă asigura că nu linge zona medicală a pielii.

Acestea vin în toate dimensiunile și formele, cu unele chiar folosind o spumă gonflabilă din plastic sau confortabilă.

Puteți păstra conul de recuperare pe ele ori de câte ori nu puteți păstra un ochi vigilent asupra câinelui, cum ar fi noaptea când dormi sau în timpul zilei când sunteți la serviciu sau la școală.

Iată cele mai bune utilizări și beneficii ale uleiului de arbore de ceai pentru câini pe care trebuie să-l cunoașteți.

De asemenea, citiți: 9 Probleme comune ale pielii la câini (cum să prevină și să le trateze)

8 moduri de a folosi ulei de arbore de ceai pentru câini

Beneficiile uleiului de arbore de ceai, purici și căpușe

1. Este un tratament cu purici și bifați

Mulți proprietari de animale de companie ravează despre ulei de arbore de ceai pentru câini ca o purici naturală și căpușe de căpușe, iar fermierii au folosit ulei de arbore de ceai de secole.

A 2003-2004 Studiu Acestea au inclus interviuri cu fermierii din BC au ajuns la concluzia că uleiul de arbori de ceai a fost unul dintre tratamentele naturale eficiente pentru purici și căpușe între diferite animale (Lans, și colab. 2008).

Nu numai că o doză diluată de ulei păstrează purici departe, dar poate ucide orice apel deja de animale de companie.

În plus față de mirosul său picant, ceea ce face ca câinele să fie neîntemeiat și capacitatea sa de a sufoca dăunători potențiali, ulei de arbore de ceai diluat pentru câini ușurează, de asemenea, inflamația pielii.

Condițiile legate de piele au fost tratate cu TTO de secole Și recent, a început să câștige atenția între proprietarii de animale de companie.

Acest lucru înseamnă cu ulei de arbore de ceai, animalul dvs. de companie poate vindeca mai repede de la mușcături incomode, deoarece tto își reduce roșeața și păstrează mâncărime la golf.

Purici și bifați repellent cu rețeta de ulei de arbore de ceai:

  • 1 lingurita de ulei de arbore de ceai
  • 1 ceașcă de apă

Crearea acestui puric natural și bifați repellent este ușor. Tot ce este necesar este diluarea uleiului cu apă și turnarea amestecului într-o sticlă de pulverizare.

Pulverizați câinele cu amestecul o dată sau de două ori pe zi până când dăunătorii scade.

De asemenea, puteți alege să adăugați altul ulei esențial, cum ar fi lavanda sau eucaliptul, pentru a da amestecului un miros mai plăcut.

Ca o alternativă, puteți încerca un amestec de TTO cu altele 3 ale lui Samantha Fleza / bifați Retetele repellente.

Notă: Aveți grijă atunci când aplicați această substanță de casă în jurul ochilor și nasului câinelui; Este posibil să aveți nevoie să acoperiți zonele sensibile cu mâna când pulverizați.

Beneficiile uleiului de arbore de ceai, ringworm

2. Se luptă cu infecțiile cu viermii

O infecție infecțioasă, fungică, pecingine nu este rezultatul oricărui tip de vierme.

Ringormul este un colocvialism pentru o varietate de infecții fungice (Tineea Pedis, Tinea Corpus, Tinea Unguium), care este câștigată din aspectul său - un roșu, circular (sau inel) găsit pe piele.

Ringormul de apel la câini poate arăta, de asemenea, ca un patch deschis alator sau o piele uscată.

Uleiul de arbore de ceai pentru câini are proprietăți antifungice și poate, de asemenea, ucide ciuperci de ringworm.

În timp ce nu există dovezi clare într-un mod sau altul din cauza lipsei de studii, există o dovadă de calitate scăzută că viermii de apel la câini poate fi tratată cu TTO.

A 2004 Review din șapte studii clinice au descoperit că este un tratament promițător pentru ringworm.

Mai precis, rata de succes de 70% a fost găsită într-o 2002 Studiu, în timp ce o persoană mai veche 1992 Studiu a arătat cum utilizarea uleiului de arbore de ceai față de placebo îmbunătățește semnificativ condițiile fungice.

Ulei de arbore de ceai pentru câini Rețetă de tratament cu ringworm:

  • 1 lingurita de ulei de arbore de ceai
  • 1 lingură de oțet de cidru de mere
  • ¾ Cupe de apă

Aplicarea unei confecții diluate de ulei de arbore de ceai, oțet de cidru de mere și apă de două ori pe zi timp de șapte zile poate ajuta la clarificarea infecției cu ring-cheie a câinelui dvs. în mod natural.

Spray site-ul infectat cu această rețetă sau pentru o aplicație mai controlată, umeziți o cârpă cu ea și dab zona. În plus, puteți să vărsați acest amestec în baia câinelui.

Beneficiile uleiului de arbore de ceai

3. Ajută la punctele fierbinți

Puncte fierbinți au o serie de cauze: alergii, lipsa de îngrijire sau de îngrijire excesivă, rezultând mușcături de dăunători, precum și plictiseala care determină câinele să creeze pete fierbinți cu mușcătură excesivă și linge pe pielea proprie.

Disconfortul care vine cu pielea uscată, mâncărime este suficient pentru a conduce un câine nebun, uneori, chiar și pentru a le provoca mâncărime, mușcătură și gnaw la zonă până la punctul de a sparge pielea și, potențial cauzând infecții.

Deși ulei de arbore de ceai pentru câini nu are proprietăți de ameliorare a durerii medicinale legate de spoturile fierbinți și nu există nicio cercetare curentă în mod specific pe utilizarea uleiului de arbore de ceai pentru punctele fierbinți ale câinilor, dat fiind că este natural antiinflamator, poate ușura și ameliorează mâncarea la câini.

Nu numai că, dar mirosul pungent al lui TTO este de obicei suficient pentru a descuraja animalul dvs. de a vrea să-și lingă sau să-și muște punctele fierbinți.

În plus, ulei de cocos utilizat în rețeaua de mai jos hidrați pielea uscată, astfel încât este posibil să ușureze disconfortul și mâncărimea.

Tratamentul natural al spoturilor fierbinți cu rețetă de ulei de arbore de ceai:

  • 2-4 picături de ulei de arbore de ceai
  • 1-2 linguri de ulei de nucă de cocos

Pentru această rețetă, utilizați aceleași concepte menționate mai sus pentru amestecarea TTO cu alte uleiuri. Aplicația ar trebui să aibă loc nu mai mult de două ori pe zi.

Beneficiile uleiului de arbore de ceai, acnee de câine

4. Se poate repara acnee canine

La fel cum ulei de arbori de ceai poate trata acnee la om - în conformitate cu multe studii (1, 2, 3, 4, 5) - este, de asemenea, benefică în același mod pentru tratarea acneei câinilor.

În timp ce rare și nu amenință în mod deosebit de sănătatea lor, unii câini pot avea acnee severă.

Aceste lovituri și pustule sunt de obicei găsite pe sau în jurul botului sau în fața câinelui, dar nu provoacă de obicei disconfort pentru pooch-ul dvs.

În plus față de utilizarea uleiului de arbore de ceai pentru câini cu acnee, vrăjitorie (o altă substanță naturală derivată) este cel mai bine recomandat DILATANT pentru a se amesteca cu TTO și are și propriile proprietăți antiinflamatorii benefice pentru tratarea acneei la câini.

Ulei de arbore de ceai pentru câini cu acnee acasă remediere rețetă:

  • 2 picături de ulei de arbore de ceai
  • 2 picături de vrăjitoare
  • 1 lingură de ulei de nucă de cocos

Înainte de a aplica acest tratament de petrol de ulei de ceai de casă de casă, asigurați-vă că nici unul dintre cosuri sunt deschise, deoarece uleiurile pot afecta, precum și cauza toxicității dacă intră în fluxul de sânge al câinelui de la o rană deschisă.

Puteți să clătiți ușor sau să spălați și să spălați zona de acnee uscați și apoi să aplicați o cantitate conservatoare de cremă de casă.

Notă: Acest tratament nu este recomandat ca câinii care se confruntă cu acnee în jurul gurii sau ochilor lor. Consultați întotdeauna medicul veterinar înainte de a încerca să tratați problemele dvs., în special dacă se referă la fața câinelui dvs.

Ulei de arbore de ceai, infecții și dureri

5. Tratează infecțiile urechilor și durerile

Animalul dvs. de companie poate avea un infecție a urechii Dacă ei se zgârie excesiv la urechi, își scutură frecvent capul, iar urechile lor vor flop în jurul valorii sau vor încerca să frece în interiorul urechilor lor pe mobilier, mâna sau covorul.

În plus, urechea câinelui poate fi excepțional mirositoare sau are ceară de ureche care este maro închis sau roz în culoare.

Mai multe studii au analizat utilizarea uleiului de copac pentru câini cu probleme de urechi.

A 2016 meta-revizuire au găsit unele dovezi pentru eficacitatea TTO pentru diferite infecții ale urechii și dureri la câini.

Alte studii privind calitatea mai mică au găsit, de asemenea, o corelație între utilizarea uleiului de arbore de ceai pentru câini, șobolani și alte animale și a subvenționării earașelor, scăderea infecției și mai mult (acest, acest și acest).

Ulei de arbore de ceai pentru câini cu probleme la urechi Tratament acasă:

  • 1-2 picături de ulei de arbore de ceai
  • 2-4 picături de ulei de măsline încălzit

Înainte de a vă trata urechile câinelui cu această rețetă, curățați ușor urechile cu un tampon de bumbac sau ștergeți în mod special pentru îngrijirea animalelor, pe care o puteți găsi online, la biroul VET sau la magazinul local de furnizare a animalelor de companie (a se vedea Acest ghid de curățare a urechii). După curățare, dați una până la două picături de dimensiuni mari la baza urechii câinelui, dar nu direct în canalul urechii, deoarece acest lucru se va dovedi foarte incomod pentru câinele dvs. Este probabil să-și scuture capul în scopul de a scăpa de senzațiile ciudate. Nu vă îngrijorați, deoarece acest lucru este de așteptat și, de fapt, ajută la răspândirea și distribuirea uleiului în jurul urechii animalelor de companie.

infecție respiratorie

6. Ajută la infecțiile respiratorii

Similar cu alte uleiuri (esențiale), uleiul de arbore de ceai poate fi utilizat ca parte a aromaterapiei pentru a ajuta la rezolvarea unui număr de probleme respiratorii la câini.

Cu toate acestea, orice problemă cu sistemul respirator la câini ar trebui să aibă ca rezultat o excursie imediată la medicul veterinar fără ezitare.

Nu încercați să tratați astfel de probleme de sănătate, fără a vă consulta cu un veterinar, deoarece acestea pot fi fatale.

Veți ști dacă câinii dvs. suferă de probleme respiratorii și boli dacă arată unele sau toate simptomele de mai jos:

  • Respiratie dificila
  • Lipsa poftei de mâncare
  • Tuse sau strănut
  • Congestie nazală sau descărcare colorată
  • Dezinteresul în joc sau activitate

În timp ce medicul veterinar va fi echipat pentru a executa teste și va identifica ceea ce se ocupă de câinele dvs., precum și pentru a dezvolta un plan de tratament, puteți încorpora beneficiile uleiului de arbore de ceai pentru câini, în plus față de instrucțiunile recomandate.

Un difuzor de ulei cu câteva picături de ulei de arbori de ceai este o resursă de aromoterapie care va ajuta la combaterea infecției interne, precum și să calmeze inflamația în cavitățile nazale.

În plus, alte uleiuri esențiale funcționează bine cu ulei de arbore de ceai pentru câini, cum ar fi eucalipul și menta, care ajută la deschiderea și clarificarea canalelor nazale cu mirosul lor luminos și pe bază de plante și să ofere o ușurare pentru câine.

mange

7. Este un tratament de acarieni dovediți

Câine acarieni de urechi sunt legate de clasa de specie că căpușele sunt și în.

Cu toate acestea, spre deosebire de căpușe, acarienii trăiesc de fapt la un nivel ușor de gestionat, mic al populației pe toată pielea câinelui.

Aceste critters microscopice sunt inofensive, cu excepția cazului în care sistemul imunitar al animalului este compromis, conducându-i să depășească pielea și să provoace cazuri mai grave de probleme de piele la câini, cum ar fi tipurile de mange.

Cazuri extreme de mange va duce la vărsare excesivă și poate duce chiar la chelie permanentă, ca țesut cicatricial dăunează foliculilor de păr.

Mange pe câini este o stare de sănătate gravă, deoarece reprezintă problemele care stau la baza sistemului imunitar pentru animalele de companie, deci o întâlnire cu medicul veterinar este foarte recomandată.

VET este probabil să prescrie medicamente suplimentare pentru a ajuta la sistemul imunitar slăbit, precum și la recomandat Șampone medicinale.

În plus, Mange vine în diferite forme, dintre care unele sunt contagioase, deci este important să discutați cu un veterinar înainte de a încerca să vă tratați mângâierea.

Obținerea unui diagnostic și prognostic oficial vă va permite să vă tratați mai eficient animalul de companie acasă.

Există câteva studii care arată că utilizarea uleiului de arbore de ceai pentru câini cu Mange poate fi eficientă.

De exemplu, în timp ce Demodex acarienii sunt rezistenți la multe tratamente, iar băile de ulei de arbore de ceai au fost eficiente în tratarea acestor acarieni Un studiu din 2005.

În plus, două studii din 2007 (acest și acest) a văzut că atunci când combinând șampoanele pentru copii cu ulei de arbore de ceai, eficacitatea lor de tratare a acarienilor Manange crește semnificativ.

Pe baza acestor studii, este nevoie de aproximativ 4 săptămâni de tratament în medie pentru a vedea rezultatele.

Ulei de arbore de ceai pentru câini cu mange acarieni acasă remediere rețetă:

  • ¾ ceașcă de apă distilată sau filtrată
  • 3 picături de ulei de lavandă
  • 3 picături de ulei de arbore de ceai

O rețetă eficientă pentru Mange poate fi tratată ca un spray local, precum și o adăugare la șamponul câinelui.

Lavanda uleiul esențial, dacă se întâmplă să-l aveți, este o adăugare benefică la această rețetă de tratament de la domiciliu, deoarece are și calități dezinfectante, un miros plăcut și este în mod natural liniștitor.

Ulei de arbore de ceai, miros de câine

8. Va ajuta cu mirosul câinelui tău

Câinii au în mod natural microbi care trăiesc pe și în corpurile lor, care acționează ca o linie defensivă ca și în cazul în care parte din sistemul imunitar.

Dacă ați ajuns vreodată la labele câinelui tău, atunci probabil că ați observat mirosul de cipuri de porumb (Frito picioare).

Acest miros nu este nici o cauză de alarmă, deoarece este semnul a mii de microbi microscopici care trăiesc în labele animalului dvs. de companie.

Aceste bacterii acționează ca șosete invizibile, protejând și protejează labele de la toate corpurile străine pe care le întâlnesc zilnic.

S-ar putea să fiți crezut că faceți mai bine mirosul câinelui (și există multe modalități de a face acest lucru).

Dar, în timp ce un amestec de ulei de arbore de ceai ar putea diminua mirosul natural al unui câine, ar putea, de asemenea, să interfereze cu microbii benefice care sunt ocupați de promovarea capacității animalului de companie de a lupta împotriva infecției și de a rămâne sănătoși.

Acestea fiind spuse, crăpăturile calde, întunecate de pe o laba sunt locul perfect pentru ciupercile de a apela acasă, iar infecțiile de drojdie sunt predispuse la dezvoltarea aici.

Pentru o măsură preventivă, puteți adăuga câteva picături de ulei de arbore de ceai la apa de baie a câinelui, în funcție de înălțimea lor. Doar asigurați-vă că toate cele patru labe sunt scufundate cu apa care nu vine peste burtă sau piept.

În timp ce sunt curățate și clătite, labele lor vor fi scufundate în antibiotic natural, Amestec de ulei de arbore de ceai care acționează ca o înmuiere medicală.

Ulei de arbore de ceai pentru câini - beneficii și utilizări bazate pe științăSupravegherea câinelui tău poate fi o problemă serioasă. Acest lucru este valabil mai ales atunci când utilizați arborele de ceai pentru câini și tratamentul anumitor condiții.

În general, scălarea ar trebui să apară doar o dată pe lună la o dată la trei luni, deși este dependentă atât de stilul de viață al câinelui, cât și de lungimea stratului lor.

Regula generală este după cum urmează: Cu cât este nevoie de lungimea de acoperire a câinelui, este nevoie de scăldarea mai puțin frecventă, deși periajul poate fi necesar zilnic.

Frecvent câinii de baie îi îndepărtează uleiurile naturale pe care le produc care își păstrează haina curată, sănătoasă și hidratată. Astfel, utilizarea uleiului de arbore de ceai pentru câini numai la timpul de baie, va asigura că labele câinelui dvs. nu sunt suprasolicitate și, în schimb, protejate.

Citiți următorul: Cele mai bune 7 tratamente de infectare a pielii pentru câini (OTC)

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 8 Beneficiile și utilizarea uleiului de arbori de ceai pentru câini susținuți de știință