5 Remediu preferat de câine mâncărime

Zgârieturi constante, mușcături și mâncărime sunt preocupări inteligibile pentru proprietarii de animale de companie. Este un semn evident că câinele dvs. este incomod și ar putea fi un simptom al unei probleme mult mai grave. Dar, dacă îl strângeți în muguri cu un mâncărime câine remediu acasă, probabil că nu va trebui să căutați o îngrijire veterinară suplimentară.

Pielea mâncărime poate fi cauzată de o varietate de factori, iar unele dintre ele au fost cercetate pe scară largă în Studii științifice. Aceste studii arată că cea mai frecventă cauză a pielii mâncărime este uscarea. Pielea uscată ar putea fi legată de factorii de mediu, cum ar fi aerul rece de iarnă. De asemenea, se poate datora unei deficiențe nutritive.

Cea mai bună modalitate de a evita pielea uscată pe câini este să le păstrați bine hidratați și să vă hrăniți FIDO o dietă echilibrată. Chiar dacă oferiți aceste lucruri, câinele dvs. poate avea încă piele uscată. La fel ca oamenii, câțiva câini au doar piele uscată pentru nici o rimă sau rațiune particulară. În aceste cazuri, un remediu al câinelui mâncărime ar putea fi doar vindecarea nevoilor puilor.

Veterinarii au avertizează că unele dintre cauzele pielii mâncărime ale câinelui pot fi foarte grave și periculoase pentru sănătatea animalului tău. De obicei, dacă mâncărimea câinelui tău este severă și nu pleacă, va trebui să faci teste la clinica dvs. Vet local pentru a exclude orice condiții grave de sănătate.

5 remediu preferat de câine mâncărime

mâncărime câine remediu acasă

1. Ceai de musetel sau calendula

Chamomile sau ceaiul Calendula este unul dintre cele mai bune tratamente de remediere a câinelui mâncărime. Abrupți sacul de ceai în aproximativ 8 uncii de apă și lăsați-l să se răcească. Puteți aplica sacul umed direct în zona afectată sau puteți utiliza o minge de bumbac pentru a aplica ceaiul la punctul fierbinte. Aplicați-l de 3-4 ori pe zi până când zona afectată sa vindecat complet.

2. Oțet de mere

cidru de mere a fost arătat să aibă proprietăți antibacteriene, anti-fungice și antivirale. Nu-l folosiți direct pe pielea câinelui dvs., deoarece aciditatea ridicată ar putea fi dăunătoare pentru pielea câinelui tău. Ar putea irita pielea și poate provoca o senzație de arsură pentru câinele dvs.

Faceți un amestec de 50/50 de oțet de cidru de mere și apă într-o sticlă de pulverizare goală. Puteți aplica spray-ul la câinele dvs. de 2-3 ori pe zi până când mâncărimea se oprește. Dacă câinele dvs. are mâncărime cronică a pielii, puteți utiliza spray-ul de vițet de cidru de mere o dată pe zi ca remediu de tratament.

Acest spray nu trebuie folosit dacă câinele dvs. are răni deschise pe piele. Se va stinge și va provoca durerea câinilor. De asemenea, ar trebui să acordați o atenție deosebită zonelor de mâncărime după ce ați aplicat acest remediu la domiciliu. Dacă observați că orice roșeață sau mâncărimea pare să se înrăutățească, nu mai utilizați spray-ul și contactați medicul veterinar.

3. Baie de ovăz sau pastă

Cele mai multe dintre produsele de peste-counter pe care le veți găsi pentru a trata pielea ITCHY conțin ovazul. Studiile au aratat că proprietățile din ovăz au un efect pozitiv asupra pielii mâncărime. Puteți face câinele dvs. o baie de ovăz sau o pastă acasă pentru a ajuta un câine cu condiții de piele uscate sau mâncărime.

Adăugați o ceașcă de ovăz la o cadă umplută cu aproximativ 4-6 centimetri de apă caldă. Puneți câinele în cadă și utilizați o ceașcă pentru a aplica apei de ovăz generos la puii dvs. Masați amestecul în piele cu mâinile. Încercați să lăsați amestecul să stea pe câine timp de 10-15 minute (dacă va rămâne în cadă suficient de lung).

De asemenea, puteți face o pastă de ovăz adăugând o cantitate mică de apă la 1/4 ceașcă de ovăz. Adăugați apa în cantități mici până când fulgiul formează o pastă. Lucrați pasta prin blana câinelui și până la pielea lui mâncărime. Încercați să permiteți amestecului să stea pe câine timp de 10-15 minute.

4. Ulei de cocos

mâncărime câine remediu acasăUleiul de cocos are multe efecte asupra sănătății pielii și a hainei. Poate ajuta la condițiile pielii cum ar fi eczema, dermatita de contact, pielea mâncărime și, în general, îmbunătățesc sănătatea pielii. Poate reduce reacțiile alergice, în special atunci când vine vorba de alergii de purici.

Tăieturile de piele și rănile pot fi de asemenea tratate cu ulei de cocos. Poate dezinfecta tăierile și poate promova vindecarea lor. De asemenea, poate ajuta la tratamentul pielii uscate, a petelor fierbinți, a mușcăturilor și a ghearelor.

Uleiul de cocos poate fi administrat câinilor oral sau aplicat topic. Inclusiv ulei de nucă de cocos în dieta câinelui dvs. își poate îmbunătăți sănătatea în general, dar pentru cele mai bune rezultate privind sănătatea pielii și a hainei, uleiul de nucă de cocos ar trebui să fie, de asemenea, utilizat topic.

Uleiul de cocos poate fi dat câinilor zilnic cu mese, de una sau două ori pe zi. Cantitatea de ulei din mesele câinelui depinde de dimensiunea sa. De exemplu, mulți veterici recomandă să introduceți ulei de nucă de cocos lent la dieta câinelui dvs., cum ar fi 1/4 de linguriță pentru câinii mici pe o bază zilnică. Pentru rasele mari, începeți cu o linguriță cu fiecare masă.

Folosirea uleiului de nucă de cocos este destul de simplă. Este important să începeți cu cantități mici, deoarece blana câinelui dvs. poate obține gras dacă aplicați prea mult. Doar frecați un pic de ulei între mâini și puneți-vă pe blana câinelui dvs., ca și cum îi dați un masaj blând.

Utilizați vârful degetelor pentru a freca uleiul pe piele, de asemenea. Cel mai bine este să aplicați ulei de cocos o dată sau de două ori pe săptămână. Uleiul de cocos este Foarte sănătos pentru câini, Deci, nu trebuie să vă faceți griji dacă pooch-ul tău linge acest remediu acasă.

5. Vitamina E Ulei5 remediu preferat de câine mâncărime

Puteți achiziționa ulei de vitamina E la majoritatea farmaciilor sau magazinelor naturale de living. Aplicarea uleiului topic la răni pe pielea animalului dvs. le va ajuta să se vindece mai repede. Puteți aplica, de asemenea, uleiul pentru a usca în special patch-uri de piele pentru a ajuta la hidratare și vindecare zona.

Vitamina E este un antioxidant care ajută la apărarea împotriva radicalilor liberi în piele. Este, de asemenea, bun pentru sistemul imunitar al câinelui, sănătatea inimii și a ficatului și sănătatea generală a pielii și a hainei.

Citiți următorul: 9 moduri de a îmbunătăți problemele câinelui și de îmbrăcăminte

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 5 Remediu preferat de câine mâncărime