Este ulei de cocos bun pentru pisici?

Este ulei de cocos bun pentru pisici?

Cu ulei de nucă de cocos din ce în ce mai popular ca un tratament, a existat o creștere uriașă la cei care nu sunt încă vânduți dacă există cu adevărat beneficii pentru animalele de companie. Dacă v-ați întrebat dacă pisicile pot avea ulei de nucă de cocos sau dacă există chiar și un ulei de nucă de cocos special pentru pisici, ați ajuns la locul potrivit. Mai jos, vă vom spune tot ce trebuie să știți dacă uleiul de cocos este bun pentru pisici, beneficiile uleiului de nucă de cocos pentru pisici și chiar cum să utilizați ulei de cocos pentru animalele de companie.

Pisica tabby situată pe iarba uscată

Este ulei de cocos sigură pentru pisici?

Cu ulei de nucă de cocos care este salutat ca un superfood și un secret de frumusețe pentru oameni, nu este de mirare că uleiul de nucă de cocos pentru pisici este spulberat ca următor mare lucru. Cu toate acestea, este un ulei de cocos bun pentru pisici? Și este sigur ca pisicile să mănânce nucă de cocos? Răspunsul se referă într-adevăr la un simplu da.

Desigur, ca toate lucrurile bune, moderarea este absolut cheie, aici. Nu v-am recomanda niciodată să vă dați pisicii mai mult decât o linguriță pe zi, cu excepția cazului în care ați fost direcționați altfel de către VET dvs. Cu toate acestea, atunci când vine vorba de întrebare "Pisicile pot avea ulei de cocos?"Răspunsul este, de obicei, definitiv Da - singurele excepții de la această ființă dacă pisica dvs. are alergii la nucă de cocos sau dacă VET-ul dvs. a sfătuit împotriva acestuia.

Beneficiile uleiului de nucă de cocos pentru pisici

În timp ce uleiul de cocos nu poate rezolva totul, cu siguranță poate ajuta cu o mulțime de boli și afecțiuni. Mai ales dacă acele afecțiuni sunt minore. Totul de la dermatită la sănătatea creierului poate fi îmbunătățită cu o doză sănătoasă de ulei de nucă de cocos. Unele dintre cele mai frecvente motive pentru utilizarea uleiului de nucă de cocos pe pisici includ:

  • Uleiul de nucă de cocos pentru pisici mâncărime

Este greu să descrieți cât de iritant poate deveni pielea mâncărime, dacă nu ați suferit singur cu el. Din fericire, uleiul de nucă de cocos este bine cunoscut pentru a ajuta Probleme cutanate iar studiile par să indice că un tratament topic al uleiului de nucă de cocos pe pielea mâncărime a pisicii dvs. poate contribui la atenuarea unor simptome.

Dacă aveți o pisică care linge constant sau zgârierea, iar pielea mâncărime este suspectată, poate fi în valoare de încercarea de ulei de nucă de cocos pe pielea uscată. Dacă problema pare să fie peste tot, atunci hrăniți pisica dvs. un mic ulei de nucă de cocos poate ajuta la atenuarea unor pete uscate și dureroase.

  • Uleiul de nucă de cocos pentru pisici Hairballs

Prin adăugarea unui mic ulei de cocos la alimentele pisicii dvs., puteți reduce nivelul inflamației de-a lungul tractului digestiv. Acest lucru poate ajuta la reducerea atât a disconfortului de păr, cât și a frecvenței căruia pisica dvs. poate tuse Hairballs. De asemenea, poate ajuta parul să se înmulțească și să treacă mai ușor, deoarece uleiul poate ajuta la "smoke" trecerea bilelor altfel dur.

Amintiți-vă, dacă bilele de păr sunt din ce în ce mai frecvente pentru pisica voastră, poate fi în valoare de o excursie la veterinar pentru a vă asigura că totul este clar de-a lungul tractului digestiv.

  • Ulei de cocos pentru infecția tractului urinar de pisică

Deși nu există nicio cercetare specifică a efectului pe care uleiul de cocos o are asupra UTI, există un consens tot mai mare al proprietăților antimicrobiene pe care le ține ulei de cocos virgin. Fiind antimicrobiană, pot ajuta pisica să reziste la debutul infecțiilor tractului urinar și să elimine orice creștere bacteriană. Desigur, odată ce ați făcut-o CAT a dezvoltat un UTI, doar o excursie la veterinari poate ajuta.

În timp ce uleiul de cocos nu poate clarifica infecțiile tractului urinar, acestea pot ajuta cu siguranță să atenueze simptomele incomodale care însoțesc problema. Aplicarea petrolului de nucă de cocos poate ajuta la reducerea durerii și a disconfortului care vine cu UTI, făcând urinare mai confortabilă pentru pisica dvs.

Ați putea dori, de asemenea: Hrană pentru sănătate pentru sănătatea tractului urinar

  • Ulei de cocos pentru purici pe pisici

Uleiul de nucă de cocos oferă un beneficiu fantastic, deoarece include acid lauric, care nu numai că respinge purici, ci și le ucide. Mai degrabă decât să utilizeze tratamente puternice care pot provoca reacții la unele pisici, folosind acest repellent de purici natural poate ajuta la reducerea numărului de infestări Pisica ta ridică și reduce inflamația care vine cu mușcăturile de purici.

Alte Tratamente de purici pentru pisici include Șampon de purici pentru pisici, Pieptene pentru pisici și Coliere de purici pentru pisici.

Cum să dați pisicilor ulei de cocos

Pentru a ajuta la tratarea problemelor cutanate și a infestărilor de purici, puteți aplica ulei de cocos direct la pielea pisicii. Cum să aplicați uleiul de cocos la pielea pisicilor este surprinzător de ușor. Uleiul ar trebui să se topească în mod natural pe mâini, datorită temperaturii naturale a corpului pe care o ținem. Deci, frecați uleiul dintre mâini și apoi PET pisica dvs. - cu o vigoarea puțin adăugată. Acest lucru ar trebui să ajute petrolul de nucă de cocos să fie aplicat în mod egal pe întregul lor corp.

Dacă există zone specifice pe care doriți să le viza, atunci puteți folosi pur și simplu o cantitate mică de ulei de nucă de cocos. Frecați-l între degete, astfel încât uleiul să fie în mod adecvat vâscos, înainte de ao aplica la durere sau uscată, zona pielii. În general, între una și două lingurițe de ulei de nucă de cocos ar trebui să fie suficientă pentru a acoperi întregul corp și ar trebui aplicat zilnic.

De asemenea, puteți da pisicii dvs. un mic ulei de nucă de cocos cu mâncarea lor, pentru a ajuta problemele digestive, cum ar fi bilele de păr sau inflamația, dacă preferați. Pur și simplu adăugați ¼ la ½ o linguriță, de două ori pe zi, la pisicile dvs. obișnuite. Rețineți că acest lucru trebuie adăugat în doze mici până când ajungeți la suma totală necesară, deoarece dați pisicii prea mult o dată poate provoca tulburări de stomac.

Marele lucru despre uleiul de nucă de cocos este că nu trebuie să nu mai renunți, odată ce simptomele pe care încercați să le atenuați s-au despărțit. Deoarece hrănirea uleiului de nucă de cocos la pisicile dvs. este relativ inofensivă, puteți continua să le oferiți o sumă mică în fiecare zi, pentru a-și menține stilul de viață sănătos. Doar fiți conștienți de faptul că, dacă dați pisicii prea mult ulei de cocos, ei vor avea probabil un pic de supărat stomac, care poate fi arătat prin vărsături și diaree. Dacă se întâmplă acest lucru, tăiați aportul zilnic la aproximativ ¼ dintr-o linguriță, în fiecare zi.

Mai multe recenzii pentru produse de companie

Cat calming sprays
Vitamine pentru pisici
Probiotice pentru pisica ta
Dewremers pentru pisici

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Este ulei de cocos bun pentru pisici?