Pot pune ulei de cocos pe blana câinelui meu?

Pot pune ulei de cocos pe blana câinelui meu - ce să știuUleiul de cocos a devenit destul de nebun. Oamenii o mănâncă, folosesc-o pentru a găti cu, și chiar o aplicați local, dar este în siguranță pentru câinele dvs? Răspunsul scurt este da. Uleiul de cocos nu este numai sigur pentru câinele dvs. să ingerați și să vă în siguranță pentru dvs aplicați topic Pentru câinele dvs., dar are, de asemenea, unele beneficii dovedite de sănătate atunci când sunt utilizate în mod corespunzător.

Atunci când sunt aplicate topic, sau pe partea superioară a blănurilor câinelui sau a pielii, uleiul de nucă de cocos poate fi utilizat pentru tratamentul pielii uscate ale câinelui, a petelor fierbinți, a labei uscate, a nasului uscat și a pielii deteriorate. Alte beneficii includ o scădere a mirosului de câine ofensator, strat strălucitor și haina mai sănătoasă, precum și servirea ca cremă antifungică. Uleiul de cocos nu poate fi aplicat direct pe pielea, blănurile, nasul sau labele câinelui, dar poate fi utilizat într-un șampon sau tratament de condiționare.

Atunci când luați în considerare utilizarea uleiului de nucă de cocos pentru câinele dvs., este important să se înțeleagă utilizarea, frecvența, aplicarea corespunzătoare și / sau procesul de îndepărtare și complicațiile potențiale din aplicația sau utilizarea uleiului de nucă de cocos sau utilizarea. Iată ce trebuie să știți.

Utilizări ale uleiului de nucă de cocos pe blană de câine

Uleiul de cocos are următoarele utilizări atunci când sunt aplicate la stratul sau pielea unui câine:

  • Șterge eczema
  • Ajutoare alergii de purici, dermatită de contact și pielea mâncărime
  • Minimizează mirosul Doggy
  • Reduce reacțiile alergice
  • Creează haine elegante și lucioase
  • Previne și tratează infecțiile drojdie și fungice
  • Atunci când se aplică ulei de nucă de cocos promovează vindecarea rănilor
  • De asemenea, vă poate ajuta cu pete fierbinți, pielea uscată și părul, mușcăturile și ghearele

Când este aplicat câinilor tăi nasul sau labele, uleiul de nucă de cocos poate ajuta la repararea pielii deteriorate. Unii câini suferă de nasul uscat, O condiție în care nasul lor devine uscat și provoacă pielea să se spargă sau să coacă. Labele pot deveni, de asemenea, uscate și crăpate, mai ales în timpul iernii și vara; Uleiul de nucă de cocos ajută la hidratarea pielii și ajutați-o să se întoarcă la simțul său moale, natural.

Frecvența utilizării uleiului de nucă de cocos la câini

Discutați cu medicul veterinar cu privire la motivul pentru care doriți să utilizați ulei de cocos pe câinele dvs., astfel încât să vă poată ajuta să stabiliți cea mai bună frecvență de aplicare și utilizare. Când utilizați un produs care conține ulei de nucă de cocos, urmați instrucțiunile de aplicare și frecvență de utilizare.

Este recomandat, în general, folosind ulei de nucă de cocos pe blana, pielea sau stratul câinelui o dată pe săptămână, dar în funcție de motivul pentru care utilizați uleiul de nucă de cocos, vă recomandăm să măriți sau să micșorați frecvența aplicației. Când tratați pete uscate, acesta poate fi mai benefică să se aplice zilnic sau în fiecare zi; Cu toate acestea, este posibil să aveți nevoie doar să o utilizați atunci când câinele are un flair în sus dacă îl utilizați pentru tratamentul punctelor fierbinți.

Aplicarea și îndepărtarea uleiului de cocos pe blană de câini

Aplicație și eliminare

Există câteva modalități diferite de a aplica și elimina uleiul de nucă de cocos la câinele dvs., inclusiv:

  • Aplicați uleiul la câinele dvs., apoi lăsați-l
  • Aplicați uleiul la câinele dvs., apoi ștergeți-l
  • Aplicați uleiul la câinele dvs., apoi clătiți sau șamponați-l

Pentru a aplica în mod corespunzător uleiul de nucă de cocos la haina sau pielea câinelui, este, în general, sugerată să o folosească topic, pur și simplu frecă o cantitate foarte mică pe mâini și apoi să patim ușor haina, să-ți conduci degetele prin blană, și masați puțin în jos pe piele. Deoarece uleiul de nucă de cocos poate fi administrat oral, nu trebuie să vă faceți griji dacă câinii se linge după ce au fost aplicați la hainele lor.

O metodă sugerată de aplicare și eliminare include aplicarea uleiului de nucă de cocos la câinele dvs. și permiteți uleiul să rămână în zonă timp de cel puțin cinci minute, apoi ștergeți ușor zona curată cu o cârpă. Această metodă ar contribui la reducerea șansei ca uleiul de nucă de cocos să se transfere de la câinele dvs. în zone pe care câinele dvs. vine în contact, cum ar fi mobilierul sau pardoselile.

O altă metodă sugerată de aplicare și de eliminare este aplicarea uleiului la câine și permiteți-i să rămână timp de cel puțin cinci minute, urmată de clătirea zonei și șamponare, dacă este necesar. Această metodă de aplicare și eliminare ar lua cea mai lungă perioadă de timp; Cu toate acestea, ar asigura că uleiul nu se transferă de la câine în alte zone ale casei dvs.

Dacă aplicați ulei de cocos la nasul câinelui pentru a vă ajuta să tratați nasul uscat, asigurați-vă că utilizați doar o cantitate mică, cum ar fi când aplicați balsamul de buze pe buze. Nu blocați vreodată pasajul nazal al câinelui. Dacă trecerea lor nazală devine blocată, pot avea probleme cu respirația și ar putea inhala petrol.

În plus față de utilizarea uleiului de nucă de cocos direct de la borcan, multe produse de câine au un ulei de nucă de cocos adăugat la ei. Dacă sunteți obosit de a încerca ulei de cocos, începeți cu un produs de câine care conține ulei de cocos, cum ar fi șamponul de câine, hidratantul pielii sau balsamul laba.

Potențiale complicații

Unii câini pot fi alergici la ulei de nucă de cocos, astfel încât este important să vă monitorizați câinele după ce ați aplicat ulei de cocos la ei. Dacă pielea lor devine inflamată, iritată, mâncărime sau roșie ar trebui să opriți imediat utilizarea uleiului de nucă de cocos. De obicei, acest tip de reacție alergică se va șterge pe cont propriu odată ce uleiul de nucă de cocos a fost îndepărtat și utilizarea a fost oprită.

După cum sa menționat anterior, uleiul de nucă de cocos este sigur pentru câinele dvs. pentru a ingera și mulți oameni găsesc că are avantaje mari atunci când sunt adăugate la alimentele câinelui lor. Dacă câinele dvs. ingeră o cantitate mică de ulei de nucă de cocos, ar trebui să fie OK; Cu toate acestea, dacă sunt consumate cantități mai mari, acestea pot avea diaree. Dacă sunteți interesat de avantajele de hrănire a uleiului de cocos la câinele dvs., verificați Acest articol.

Toate în toate, uleiul de cocos are o varietate de utilizări, este ușor de aplicat și poate fi foarte benefică pentru sănătatea generală a câinelui dvs. Puteți încerca ulei de cocos într-o varietate de produse de câini, precum și să o utilizați direct de la borcan. Dacă aveți mai multe întrebări cu privire la faptul dacă ar trebui sau nu să utilizați ulei de cocos, ar trebui să vă consultați medicul veterinar, astfel încât să vă poată îndruma mai bine.

Citiți următorul: Care sunt beneficiile uleiului de nucă de cocos pentru câini?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pot pune ulei de cocos pe blana câinelui meu?