5 Utilizări ale uleiului de nucă de cocos pentru câini

Vedere deasupra capului de lingură de ulei de nucă de cocos rece pe borcan

Există o mulțime de moduri Oamenii folosesc ulei de cocos, variind de la înmuierea pielii la tratarea eczemelor, dar este posibil să nu știți că poate fi, de asemenea, benefic pentru câinele dvs! Extras din nucă de cocos matur, ulei de nucă de cocos este un ulei comestibil care se găsește adesea atât în ​​produsele alimentare, cât și cele de frumusețe datorită faptului că este ridicat în grăsimi saturate și trigliceride cu lanț mediu, o formă de acid gras saturat cu beneficii dovedite de sănătate, de la greutate Management la funcția cognitivă îmbunătățită.

De la ușurința tulburărilor de burtă și o piele iritată liniștită la prevenirea infecției și Reducerea reacțiilor alergice, Uleiul de cocos sa demonstrat că are multe beneficii pentru populația canină.

Adăugați ulei de cocos la mese și tratează

După consultarea medicului veterinar al animalului dvs. de companie, puteți lua în considerare adăugarea de ulei de nucă de cocos la mesele animalului dvs. de companie ca o modalitate de a ajuta la echilibrarea lui tiroidiană, ceea ce înseamnă că câinii supraponderali își pierd greutatea și poate ajuta chiar și cei mai sedentari câini se simt mai energici. Studiile au indicat, de asemenea, că uleiul de nucă de cocos poate îmbunătăți absorbția nutrienților, ajută la contracararea tulburărilor digestive, cum ar fi sindromul intestinului inflamator și colita și reduc inflamația generală în organism.

Începeți cu nu mai mult de o linguriță de 1/4 pentru câinii mai mici -rasele mai mari se poate ocupa de o lingură zilnică - și să se asigure că animalul dvs. de companie nu are deja o problemă de greutate sau este o rasă care este predispusă la pancreatită, deoarece conținutul de grăsime ridicat al uleiului de cocos poate provoca creșterea în greutate atunci când nu este utilizată corespunzător.

Ca să-ți faci propriul câine tratat? Luați în considerare uleiul de cocos ca bază - atunci când amestecați cu sporirea sănătății, mirodenii antiinflamatorii cum ar fi turmeric, poate ajuta la transformarea unui tratat gustos pentru Rover într-o modalitate puternică de a-l menține boala.

Doar asigurați-vă că alegeți ulei de nucă de cocos organic, virgin, rece și încetați imediat să o oferiți câinelui dvs. dacă observați orice semne de suferință de stomac, cum ar fi diaree sau reacții alergice. Dacă câinele dvs. pare să aibă o reacție alergică la uleiul de nucă de cocos, alternativele precum uleiul de somon și uleiul de semințe de in pot oferi unele dintre aceleași beneficii ale uleiului de nucă de cocos datorită acizilor grași omega-3.

Nu numai că uleiul de nucă de cocos va face ca animalul dvs. de companie să fie irezistibil, ci pentru că este un acid gras cu catenă medie (MCFA), uleiul va fi absorbit direct în tractul GI și va merge direct la ficat, unde se metabolizează în energie pentru dvs. Pouch și ajută la ușurarea sau chiar prevenirea problemelor fizice și digestive. Unele studii au arătat că hrănirea PET dvs. o dietă care include MCFAS poate ajuta la scăderea dimensiunii depozitelor de grăsime și, eventual, chiar ajută la prevenirea creșterii în greutate - și toate, oferind în același timp animalul de companie cu un impuls de energie pentru a ajuta la îmbunătățirea performanței atletice și a rezistenței sportive.

Aplicați ulei de nucă de cocos la pielea câinelui dvs

La fel ca oamenii, aplicarea uleiului de nucă de cocos la pielea câinelui dvs. vă poate ajuta să vă infuzați pielea prietenului tău cu umiditate - mai ales importantă în luni de iarnă dure- și să împiedice degustarea sau alte semne de iritare. Dacă câinele dvs. are deja pielea uscată sau mătreață, uleiul de nucă de cocos este foarte eficient la hidratarea și creșterea nivelurilor de lipide pe suprafața pielii.

Pur și simplu frecați o cantitate mică în mâini și masați în piele, alergând degetele prin blană - uleiul de nucă de cocos poate, de asemenea, ajuta haina câinelui să apară mai elegantă și lucioasă. Doar fiți conștienți de faptul că animalul dvs. de companie se poate linge puțin mai frecvent în acea zi!

Dacă locuiți într-o zonă împădurită sau doriți să mergeți pentru drumeții cu câinele dvs., fiți siguri că uleiul de nucă de cocos poate servi și ca o modalitate non-chimică de a respinge puricii și căpușe și păstrați-vă animalul în siguranță de la boală. Când se aplică la haina câinelui dvs., uleiul de nucă de cocos poate ajuta la respingerea dăunătorilor nedorite de la blocarea pe pielea câinelui dvs. - unele cercetări au arătat că poate, de asemenea, să ajute la eliminarea acarienilor.

Utilizați ulei de nucă de cocos ca strat de acoperire pe pastile

Oricine a trebuit vreodată să-și dea câinii o pastilă știe că nu este întotdeauna cea mai ușoară sarcină. Dacă câinele dvs. a dat seama că globul de unt de arahide pe care îl oferiți este de fapt mascarea unei pilule (și, astfel, refuză să o ia), uleiul de nucă de cocos poate fi folosit și ca un truc la îndemână pentru a-ți lua animalul pentru a-ți lua medicamentele. Folosit ca o acoperire pe pastile, nu numai că face medicamente mai atrăgătoare și plăcută pentru animalul dvs. de companie, dar va ajuta, de asemenea, animalul dvs. de companie să înghită pilula mai ușor.

Utilizați ulei de cocos pentru a calma rănile

Uleiul de cocos este considerat a avea proprietăți antibacteriene naturale, antivirale și anti-fungice, deci dacă câinele dvs. suferă de tampoane cracate sau alte tăieturi, poate fi folosit în siguranță ca un antibiotic local natural pentru a ajuta la vindecarea și calmarea rănilor. Câinii care suferă de alergii sezoniere - și, astfel, tind să mestece pe labele lor sau să-și zgârie urechile mai frecvent - pot obține, de asemenea, o ușurare de la ulei de nucă de cocos pe aceste tipuri de leziuni.

Periați dinții câinelui cu ulei de nucă de cocos

Fido nu un fan de a-și lua dinții periat? Proprietățile antimicrobiene ale uleiului de cocos fac o modalitate naturală și delicioasă pentru a curăța dinții animalului de companie. Uleiul poate ajuta la eliminarea bacteriilor dăunătoare în gura câinelui dvs. și împiedică placa care poate duce la formarea în primul rând a bolii dentare. Puteți aplica uleiul de nucă de cocos la dinții câinelui dvs. la fel cum ați fi o pastă de dinți de câine comercială, cu o periuță de dinți prietenoasă pentru câini sau chiar degetul.

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 5 Utilizări ale uleiului de nucă de cocos pentru câini