Cum să faci un miros de câine bun

Nimeni nu-i place un câine murdar. Dacă sunteți interesat de învățare Cum să faci un miros de câine mai bun, Este într-adevăr dificil deloc. Așa cum am discutat în acest articol, un regiment de îngrijire adecvat este esențial. Există, de asemenea, câteva alte lucruri pe care le puteți face pentru a păstra Fido curate și proaspete între baie.

Fiecare proprietar de animalește știe că câinele # 8221; miros. De obicei, nu ne deranjează, cu excepția cazului în care mirosul de câine este neobișnuit de puternic. Unii câini sunt mirosi decât alții, iar mirosul urmează că câinele dvs. pleacă în jurul casei dvs. se poate acumula în timp.

Câinii nu pot să transpire oamenii, dar ei persspire de la labele lor. De asemenea, emit transpirație ușoară prin foliculii lor de păr - un miros care este unic pentru fiecare câine individual. Pielea unui câine produce, de asemenea, ulei, care ajută la menținerea pielii hidratate și haina lor în stare bună de sănătate.

Știați că există glande în urechea caninei care produc o Mirosul ușor de drojdie? Există multe motive pentru care câinii emit asta Doggy miroase că niciun proprietar de animale de companie nu dorește pe mobilierul și covoarele lor. Următoarele sfaturi vă vor ajuta să învățați cum să faceți un miros de câine bun în cel mai scurt timp.

Cum să faci un miros de câine bun

Cum să faci un miros de câine bun

1. Baie regulată

Când învățați cum să faceți un miros de câine bun, nu trebuie să scăpați Fido în fiecare zi. De fapt, scăldat câinele dvs. prea frecvent ar putea face mai mult rău decât bine.

Amintiți-vă acei uleiuri emise de foliculii de păr pe care tocmai l-am menționat? Spălarea acelor uleiuri departe va părăsi pielea și haina uscată și mâncărime. Pielea câinelui dvs. și sănătatea hainei sunt dependente de acele uleiuri, deci este important să le spălați prea des.

Ideal, Majoritatea câinilor ar trebui să primească o baie la fiecare 3-4 luni. Cu toate acestea, unele rase pot necesita doar o baie de 2-3 ori pe an. Faceți cercetarea. Să cunoști rasa câinelui tău. Aflați despre tipul de haină și îngrijirea pe care o va cere.

Dacă nu sunteți sigur de cerințele îngrijirii câinelui dvs., consultați un expert. Majoritatea profesioniștilor groomers ar fi bucuroși să petreacă ceva timp consultând cu dvs. pe nevoile câinelui tău.

Când faceți baieți câinele dvs., utilizați un șampon prietenos canin care va ajuta la menținerea unui echilibru sănătos de uleiuri necesare pe piele. Alege o Șampon de câine care este făcută cu ingrediente naturale și liniștitoare.

Este important să nu folosiți niciodată Șampon uman pe animale. Va desprinde uleiurile din haina câinelui tău și lasă-o plictisitoare și uscată.

LEGATE DE: Cum de a scălda un câine 101

2. Îngrijirea regulată

Bătarea nu este singurul lucru pe care trebuie să-l faceți griji când vine vorba de învățarea modului de a face un miros de câine bun. Așa cum am menționat anterior, glandele dintr-un urechi de câine emit în mod natural un miros ușor de drojdie. Respirația stinky poate provoca, de asemenea, miros nedorit.

Este important să țineți pasul cu privire la toate sarcinile regulate de îngrijire, inclusiv:

3. Hrăniți o dietă de calitate

Unul dintre cei mai mari factori care contribuie la mirosul câinelui poate fi flatulența lui. Dacă câinele dvs. este excesiv de gaze, dieta sa este probabil de vina. Hrana pentru câini de calitate inferioară poate provoca probleme de gaz și digestive.

Calitatea de calitate superioară a animalelor de companie sunt mai ușor de digerat. Alimente slab digerabile determină fermentarea excesivă în colon. Această fermentație duce la gaz și o mulțime de flatulență.

4. Curat, curat, curatCum de a face un miros de câine bun - un ghid video

Când învățați cum să faceți un miros de câine bine, trebuie să vă gândiți la locul în care își petrece cea mai mare parte a timpului. Dacă se lovește pe un pat de câine mirositor, un tampon de canisa sau o pătură, mirosul se va agăța de blana lui.

Cutia câinelui și așternutul dvs. ar trebui să fie curățați săptămânal. Spălați orice material de pânză pe care îl puteți. Ștergeți suprafețele dure, cum ar fi cutia, cu apă de înălbire pentru a ucide orice bacterii care provoacă mirosuri.

Citiți următorul: Cum să faci un miros de respirație câine mai bine

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să faci un miros de câine bun