Câine roșu ochi remedii acasă

Ochii roșii pot fi un semn că câinele dvs. are o infecție sau ar putea fi pur și simplu datorită unei iritații minore de ochi. De obicei, nu este ceva de îngrijorat. Câine roșu ochi remedii acasă pot fi eficiente, dar ar trebui să aveți o pooch evaluată de un veterinar înainte de a încerca orice opțiuni de DIY.

Dacă observați că ceva este în neregulă cu ochii câinelui dvs., programați o întâlnire cu medicul veterinar cât mai curând posibil. Singurul lucru pe care totul Probleme ale ochilor de câine au în comun că, indiferent cât de rău ar putea fi, în cele din urmă, tratamentul timpuriu este aproape garantat să scadă rapid suferința și poate chiar să salveze vederea câinelui tău.

Practic, ceea ce leagăm să vă spun este că până când știți cu ce vă ocupați, nu veți ști cum să tratați problema. Dacă credeți că ochiul câinelui dvs. este roșu din cauza unei iritații minore sau a unui anumit tip de iritant de mediu, unul dintre aceste remedii de la domiciliu pentru ochi roșii poate vindeca problema.

Câine roșu ochi remedii acasă

câine roșu ochi remedii acasă

1. Soluție salină

Dacă câinele dvs. are probleme cu ochii, va trebui să păstrați zona cât mai curată posibil. Îndepărtați părul lung în jurul ochilor. De fapt, părul zgârierea globului poate fi ceea ce provoacă roșeața în primul rând.

De asemenea, va trebui să spălați zona de mai multe ori pe zi. Faceți o soluție salină utilizând 1/4 cană de apă caldă și 1/4 linguriță de sare. Îndepărtați un pad de tifon sau o cârpă curată în soluție și ștergeți zona ochiului pornind de la botul (colțul ochiului) spre exterior, spre ureche.

Nu reutilizați niciodată aceeași ștergere de două ori. Dacă roșeața este un semn de infectare a infecției, nu doriți să faceți situația mai rău prin reutilizarea unei ștergări contaminate. De asemenea, puteți utiliza soluție salină ca o culoare, picurând o mică cantitate în ochiul câinelui dvs. folosind un picură de ochi steril sau o nouă minge de bumbac.

2. Ceai de musetel

Una dintre cele mai ușoare remedii pentru infecțiile oculare este ceai de musetel. Este accesibil la orice buget și poate fi găsit în orice magazin alimentar.

Abrupte un tealab de mușețel în apă fierbinte. Odată răcit, țineți sacul de pe ochiul roșu al câinelui timp de cel puțin 5 minute. De asemenea, puteți folosi ceaiul pentru a spăla ochiul. Repetați acest lucru de 3-5 ori pe zi până când infecția se șterge.

3. Ulei de ficat de cod

Aplicarea unei picături de ulei de ficat COD în ochi în fiecare zi poate ajuta la ameliorarea durerii asociate cu ochii roșii și iritați. Uleiul sa dovedit a fi de ajutor reduce inflamația și lubrifiați ochiul.

Uleiul de ficat de cod este, de asemenea, ridicat în vitamina A, care sa dovedit a promova vindecarea corneei. Vitamina A are, de asemenea a fost afișat Pentru a ajuta suprafața ochiului să fie o barieră eficientă în bacterii. Puteți găsi picături de ochi deasupra contra-the-ului care conțin vitamina A, dar va trebui să verificați cu medicul veterinar pentru a vă asigura că sunt în siguranță pentru animalul dvs. de companie.

Păstrați un ceas apropiat de ochii câinelui tău. Curățați gunkul și crusta din colțurile ochiului zilnic și căutați orice semne de necazuri. Dacă observați Cloudiness, decolorare sau descărcare, faceți o întâlnire VET pentru a avea ochii lui Fido, cât mai curând posibil. Cu cât mai repede luați măsuri, cu atât mai bine va fi rezultatul.

Citiți următorul: Cum să curăț ochii câinelui - sfaturi rapide și trucuri

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câine roșu ochi remedii acasă