Este un ulei de cocos sigură pentru câini?

mini pudel cu ulei de nucă de cocos și de nucă de cocos

Uleiul de cocos este un ingredient alimentar care a crescut în popularitate ca un fel de remediu natural și supliment alimentar. Oamenii au pretins că prezintă o varietate de beneficii pentru sănătate atunci când consumă ulei de cocos sau o aplicați topic. Nu este surprinzător faptul că unii proprietari de câini au luat în considerare utilizarea petrolului de nucă de cocos la câinii lor pentru beneficiile pentru sănătate pe care le poate oferi.

Înainte de a îmbrățișa această dietă FAD și folosind ulei de nucă de cocos pe câinele dvs., aflați cât de sigur este de fapt și dacă vă puteți aștepta sau nu rezultate pozitive.

Ce este uleiul de nucă de cocos?

Uleiul de cocos este realizat prin extragerea uleiurilor de la nucă de cocos. Poate fi folosit pentru a pregăti alimentele, dar poate fi, de asemenea, utilizat ca supliment alimentar. Uleiul de cocos conține acizi grași saturați numiți trigliceride cu lanț mediu. MCTS, cum ar fi uleiul de palmier și uleiul de nucă de cocos, au proprietăți diferite de trigliceridele cu lanț lung precum uleiul de măsline, uleiul de soia, uleiul de avocado și uleiul de pește. În teorie, MCT-urile pot fi mai ușor digerabile și o sursă mai bună pentru energia rapidă decât LCTS. MCT-urile pot conține acid caprilic și acid capric, ambele având proprietăți anti-fungice. Ele pot conține, de asemenea, acid lauric, care are proprietăți antibacteriene, antivirale și antifungice.

Este ulei de nucă de cocos benefică pentru câini?

Orice substanță naturală cu presupuse proprietăți antibacteriene, antifungice și antivirale este probabil să devină populară cu persoane care caută remedii naturale. Toată hype face ca uleiul de nucă de cocos să sune ca un aliment miracol. Cu toate acestea, este esențial ca proprietarii de câini să înțeleagă că niciuna dintre aceste afirmații nu este susținută de știință. În adevăr, studiile au fost în mare parte neconcludente în ceea ce privește beneficiile pretinse ale uleiului de nucă de cocos. În plus, aceste studii au fost făcute în principal asupra oamenilor și nu pe animale.

Unii oameni cred că MCT-urile găsite în ulei de cocos pot ajuta la digestie, vindecă tulburări digestive și reduc inflamația. De asemenea, este posibil ca MCT-urile să poată ajuta la energia creierului și cogniția la câinii mai în vârstă.

Unii proprietari raportează că utilizarea topică a uleiului de nucă de cocos are condiții îmbunătățite ale pielii, cum ar fi puncte fierbinți sau senzația de mâncărime, piele uscată. Acești proprietari folosit sampoane over-the-counter făcute cu ulei de nucă de cocos organic și rețete pentru DIY balsam de laba pentru a nu atinge numai aceste rezultate, dar, de asemenea, pentru a da ajutor câinele lor o haină strălucitoare, lucioasă.

Alte dovezi anecdotice sugerează că uleiul de nucă de cocos poate ajuta la funcțiile metabolice, ajutorul în scădere în greutate și atenuează durerea de artrită, precum și îmbunătățirea sănătății oaselor.

Amintiți-vă că anecdote nu sunt punct de vedere științific. Înainte de a vă decide să adăugați ulei de nuca de cocos la dieta dog`s sau aplica pe piele, asigurați-vă că să ia în considerare riscurile potențiale precum. Ca întotdeauna, dvs medic veterinar este cea mai bună sursă de informații referitoare la sănătatea câinelui. Nu începeți să utilizați ulei de cocos pe câinele dvs. înainte de a vă consulta medicul veterinar.

Este un ulei de cocos sigură pentru câini?

In ciuda posibilelor beneficii de sănătate, ulei de nucă de cocos ar putea să nu fie sănătos pentru cainele tau. Deși nu otrăvitoare, este o mâncare bogată în grăsimi care poate provoca complicații la câini cu anumite condiții de sănătate. În plus, câinii pot câștiga greutate pe această alimentație grasă, riscând obezitate și toate problemele de sănătate care vin împreună cu ea.

Înainte să urmați sfaturi de la prieteni și oameni la întâmplare, care vorbi cu entuziasm despre beneficiile uleiului de nucă de cocos, amintiți-vă că poveștile lor nu sunt un substitut pentru cercetare științifică care are loc într-un mediu controlat, printre un grup mare de câini, și este în același timp repetabil și la egal la egal -Reviewit.

Pot folosi ulei de cocos pe My Dog?

Așa cum am menționat anterior, consultați medicul veterinar inainte de a folosi ulei de nucă de cocos. VET-ul dvs. știe istoricul medical al câinelui și starea fizică și poate oferi instrucțiuni și sfaturi specifice despre cum, dacă VET consideră că este în siguranță, pentru ao încorpora în rutina câinelui tău.

Utilizarea topică poate fi ușor de administrat, dar amintiți-vă că câinele dvs. poate linge de pe piele și ingerați oricum. Utilizarea orală trebuie făcută cu atenție, dând doar câinelui dvs. suma recomandată de VET dvs. Prea mult ulei de nucă de cocos poate duce la vărsături, diaree grase, creștere în greutate și alte boli. În general, veterinarii au prudență împotriva creșterii grăsimilor în dieta pentru câini cu istorii de Pancreatită și cei predispuși la câștigând greutatea. Alte afecțiuni și condiții metabolice pot fi exacerbate atunci când se utilizează ulei de nucă de cocos.

Dacă medicul veterinar vă oferă meniul de a folosi ulei de nucă de cocos local sau oral în câinele dvs., asigurați-vă că obțineți nerafinat (numit și petrolul "Virgin"). Uleiul de nucă de cocos presat la rece este considerat ideal.

Nu toate uleiurile de nucă de cocos au același gust. Unii pot avea o aromă mai puternică de nucă de cocos decât alții, astfel încât să aveți nevoie să experimentați cu câinele dvs. pentru a vedea ce fel este preferat.

5 utilizări ale uleiului de nucă de cocos pentru câini
Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Lima, Renan da Silva și Blocul Jane Mara. Uleiul de cocos: Ce știm cu adevărat despre asta până acum?Calitatea și siguranța alimentelor, vol 3, nu. 2, 2019, pp. 61-72. Oxford University Press (OUP). DOI: 10.1093 / FQSAFE / FYZ004.

  2. Pan, Yuanlong și colab. Eficacitatea unei diete terapeutice asupra câinilor cu semne de sindrom de disfuncție cognitivă (CD-uri): un studiu clinic potențial dublu orb, controlat cu placebo. Frontierele din nutriție, vol 5, 2018. Frontiers Media SA. DOI: 10.3389 / FNUT.2018.00127.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Este un ulei de cocos sigură pentru câini?