Care sunt beneficiile uleiului de nucă de cocos pentru câini?

Care sunt beneficiile uleiului de nucă de cocos pentru câini?

Beneficiile uleiului de nucă de cocos pentru câiniUleiul de pește nu este singurul ulei benefic pentru animalele de companie. Dacă sunteți o persoană conștientă de sănătate, ați auzit despre beneficiile uleiului de cocos. Știați Beneficiile uleiului de nucă de cocos pentru câini sunt, de asemenea, minunate? Există atât de multe suplimente disponibile pentru a ajuta proprietarii de câini să-și păstreze animalul sănătos, dar cum știi ce să folosească și care dintre ele nu merită necazul? Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la nimic când vine vorba de ulei de cocos - este benefic pentru fiecare câine!

Uleiul de cocos este fabricat din grăsimi saturate mai mult de 90%. Suntem obișnuiți să auzim că prea multă grăsime este un lucru rău, dar în acest caz că nu este adevărat. Uleiul de cocos este de fapt unul dintre puținele elemente clasificate ca A & # 8220; Superfood.& # 8221; 

Multe site-uri web științifice menționează că SECRET PENTRU BENEFICII DE SĂNĂTATE PENTRU CÂINI sunt trigliceride cu lanț mediu (MCT). MCTS sunt un tip de grăsime bună, care oferă multe beneficii, inclusiv:

  • Suportul sistemului imunitar
  • Îmbunătățirea digestiei
  • Creșterea funcției metabolice
  • Piele, haina și sănătatea tiroidă

MCTS sunt, de asemenea, realizate din acid capric, acid miristic, acid caprilic, acid lauric și palmitic. Uleiul de nucă de cocos conține aproximativ 6% acid oleic și aproximativ 2% acid linoleic. Acidul lauric are proprietăți anti-fungice, antibacteriene și antivirale. Acizii caprici și caprilici au și proprietăți similare și sunt cele mai cunoscute pentru beneficiile lor anti-fungice.

E mai bine!

MCTs metabolizat extrem de eficient, care oferă o sursă instantanee de energie și combustibil pentru corpul câinelui tău. Acest lucru poate îmbunătăți Performanță atletică și ajută la pierderea în greutate. În canini, MCT-urile din ulei de nucă de cocos ajută la echilibrarea tiroidei, care poate ajuta câinii sedentari să se simtă mai energică și să ajute animalele de companie supraponderale să scadă câteva kilograme.

Care sunt beneficiile uleiului de nucă de cocos pentru câini?

Un lucru care nu este menționat în videoclipul de mai sus este că va trebui să începeți să vă alimentați uleiul de nucă de cocos câine în doze mai mici și să lucrați treptat până la suma recomandată. Ca și în cazul oricărei noi adăugări la dvs Dieta câinelui, Adăugarea prea multor ulei de nucă de cocos ar putea să-i deranjeze stomacul provocând diaree sau scaun gras.

LEGATE DE: 7 VET Suplimente recomandate pentru câini

Începeți prin a oferi 1/4 linguriță de ulei de cocos pe zi la un câine mic și 1 linguriță pentru rasele mari. Odată ce corpul câinelui dvs. a ajustat la adăugarea de ulei de cocos la dieta sa, puteți crește doza zilnică la 1 linguriță la 10 kilograme de greutate corporală. Asta este aproximativ 1 lingură de 30 de kilograme (în cazul în care aveți rase mari ca mine).

Beneficiile uleiului de nucă de cocos pentru câini vor fi văzute în doar câteva zile. Am observat că rezultă că amândoi câinii noștri în ziua a trei, iar în ziua 14 nu am putut să cred că schimbările în ambele a fetelor noastre.

Deși câinii noștri sunt foarte diferiți - unul este un laborator de ciocolată de 8 luni, iar celălalt este un boxer de 5 ani - am văzut schimbări vizibile în ambele după început un supliment zilnic de ulei de nucă de cocos.

Beneficiile uleiului de nucă de cocos pentru câini

Cand Fed regulat, Beneficiile uleiului de nucă de cocos pentru câini sunt numeroase. Acestea pot include:

Piele

  • Tratamentul natural pentru eczeme
  • Ajută la contactul dermatitei, mâncărime de piele
  • Ajută la alergii de purici
  • Poate reduce reacțiile alergice
  • Promovează un elegant și stralucire stralucitoare
  • Tratează și previne infecțiile fungice și drojdie
  • Promovează vindecarea rănilor
  • Ajută la clarificarea punctelor fierbinți
  • Ușurează durerea și mâncărimea mușcăților și a loviturilor

Digestie

  • Crește absorbția nutrienților
  • Ajută la și îmbunătățește digestia
  • Ajută la colita
  • Ajută la sindromul intestinal inflamator (IBS)
  • Reduce tusea
  • Reduce și, eventual, elimină respirația urâtă

Sănătate generală și wellness

  • Crește energia
  • SIDA în pierderea în greutate
  • Ajută la prevenirea bolilor și a infecției
  • Proprietăți antibacteriene, anti-fungice și antivirale
  • Echilibrează insulina
  • Promovează funcția normală tiroidiană
  • Poate ajuta la controlul diabetului
  • Poate ajuta la prevenirea debutului Diabet
  • Ajută la problemele comune și ligamentului
Beneficiile uleiului de nucă de cocos pentru câini

LEGATE DE: Cum îmi dau câinele suplimente esențiale pe care nu le place

Tratamente de ulei de nucă de cocos de nucă de cocos pentru câini

De asemenea, puteți utiliza ulei de cocos ca un tratament topic pe animalul dvs. de companie. Multe spa-uri Doggy oferă ulei de nucă de cocos pentru a promova o piele puternică și sănătoasă. Uleiul de nucă de cocos nu oferă doar suport imunitar atunci când este administrat oral, ajută, de asemenea, la imunitate sănătoasă atunci când este aplicată topic.

După cum știți, pielea este cel mai mare organ. Este, de asemenea, prima linie de apărare a câinelui împotriva germenilor și a bacteriilor care trăiesc în jurul lui. Oferind câinelui dvs. un tratament de ulei de nucă de cocos top o dată pe săptămână ar putea îmbunătăți considerabil sănătatea și bunăstarea acestuia.

Pentru a da pupului dvs. un tratament de ulei de nucă de cocos, tot ce trebuie să faceți este să lucrați uleiul prin haina și pe pielea lui. Lăsați-o să stea timp de cel puțin 5 minute și apoi se clătește cu apă caldă. Dacă nu simțiți că uleiul a dispărut după clătire, puteți folosi puțin bit de șampon pentru a elimina restul, apoi clătiți din nou.

Pentru cele mai bune rezultate, utilizați un Uleiul de nucă de cocos organic 100%. Puteți găsi la orice magazin de produse alimentare de sănătate, în multe farmacii și puteți comanda cu ușurință de la mii de comercianți cu amănuntul online. Folosim Perioada de nucă de cocos petrolică, Dar există multe opțiuni excelente pe piață.

Majoritatea câinilor, inclusiv al nostru, vor mânca ulei de nucă de cocos imediat de lingură. Cu toate acestea, dacă câinele dvs. nu va, nu este o problemă. Tot ce trebuie să faceți este să încălziți uleiul în cuptorul cu microunde timp de câteva secunde până când se topește și apoi se toarnă peste mâncarea câinelui. Se adaugă o mică aromă, iar pooch-ul tău va fi probabil să-l îmbolnăvească.

Acum e rândul tău!

Suplimentați dieta câinelui cu ulei de cocos? Care sunt beneficiile pe care le-ați observat? Aveți întrebări cu privire la beneficiile uleiului de nucă de cocos pentru câini? Ne-am bucura sa primim vesti de la tine! Lăsați-ne un comentariu de mai jos și să vorbim!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Care sunt beneficiile uleiului de nucă de cocos pentru câini?