5 Uleiuri care sunt bune pentru câinele dvs

Ați observat vreodată că câinele tău blana nu este la fel de strălucitoare ca și blănurile altor câini? Se pare că este plictisitor și poate că matruff-ul care se încadrează din haina dvs. Fido în timp ce zgâria un punct de mâncărime. Apoi, începeți să observați că acele spoturi mâncărime sunt peste tot. Adăugați aspectul general al câinelui dvs. pentru a fi mai puțin decât optimul: unghiile sunt fragile, ruperea și crăparea cu ușurință; Articulațiile sunt puțin crean decât de obicei, poate că câinele dvs. nu este sărit la fel de mare pentru minge ca în mod normal.

Adevărul este că mâncarea scumpă a câinelui, exercițiile și îngrijirea numai nu sunt suficiente pentru a vă menține sănătatea fizică a câinelui, spun veterinarii. La fel ca noi, animalele noastre de companie trebuie să aibă acces la suplimente suplimentare, de preferință furnizate de natură, nu fabricate artificial. Uleiurile care conțin grăsimi sănătoase, cum ar fi Omega-3 și Biotin, îi împiedică să se simtă bine în interior și să privească excelent. Deci, aici sunt unele dintre uleiurile bune pentru câini.

De asemenea, citiți: CBD și câini - 15 moduri de ajutor pentru PET [Infographic]

Ulei de cocos

Uleiul de cocos este de departe unul dintre cele mai populare și mai eficiente uleiuri disponibile pentru câinele dvs., deoarece poate fi aplicat în multe moduri diferite și are Beneficii dovedite. Un "trigliceridă medie-trigliceridă" numit acid lauric reprezintă mai mult de jumătate din acizii grași găsiți în uleiul de nucă de cocos. Acidul lauric îmbunătățește digestia și conține proprietăți antivirale și antibacteriene care ajută la distrugerea agenților patogeni distructiv, motiv pentru care îl veți vedea în tratamente holistice și tratamente de companie atât de des.

Dacă începeți doar să vă alimentați uleiul de cocos câine pentru prima dată, ușurați în proces cu 1 până la 2 lingurițe și amestecați-l cu alimentele lor, apoi crește treptat la aproximativ o lingură pentru fiecare 30 de lire sterline. Deși consumarea și digestia uleiului de cocos este cea mai eficientă modalitate de a profita de beneficiile sale, câinele dvs. nu trebuie să-l mănânce! Dacă scoateți cantitatea de dimensiuni de mazăre și frecați-o în blana câinelui, adânc în jos pentru a ajunge la piele, ulei de nucă de cocos poate servi ca un tratament topic pentru mătreață și uscăciune.

Ulei de pește

Ulei de pește pentru câiniCând este dat cu doza corespunzătoare, uleiul de pește este un tratament universal pentru mai mult decât părul și pielea câinelui. Deși nu există suficiente dovezi care să dovedească că poate inversa cancerul sau diminuează efectele, studiile au arătat că uleiul de pește poate împiedica, de fapt, creșterea celulelor anormale, care este doar una dintre sutele de Beneficiile petrolului de pește.

Studiile arată că câinii de sex feminin nealterați sunt mai susceptibili de a dezvolta cancer de sân în jurul vârstei de 7 sau 8, deci dacă nu ați avut câinele spayed încă, ar trebui să luați în considerare cu siguranță introducerea uleiului de pește la dieta animalului dvs. de companie. Există o serie de beneficii pe care uleiul de pește le oferă câinilor, dar una fiind cea mai mare parte cunoscută este că omega-3 neutralizează inflamația, îmbunătățind sănătatea și mobilitatea comună în câinele dvs. Utilizați 1000 mg la 30 de kilograme la administrare Suplimente de ulei de pește; Dacă provoacă orice tulburări cu digestie, tăiate înapoi la 500 mg și vezi dacă ajută.

Uleiul de in

Ulei de semințe de in către câiniAlergiile de pește sunt departe și puțini între când vine vorba de canini, dar dacă animalul dvs. de companie este alergic la pește și ulterior ulei de pește, următorul cel mai bun lucru este să încercați ulei de semințe de in. Considerat a fi un "superfood", este o alternativă sigură pentru cerința acizilor grași ai câinelui dvs. Omega-3 în dietă. Rețineți că numai petrolul nu înlocuiește proteina că alimentează pește real.

Puteți comuta de la uleiul de semințe de in la foc la foc în zile diferite; Uleiul în sine nu are proteine, dar semințele de împământare conține aproximativ un gram de proteine ​​pe lingură. Luați în considerare coacerea în câini de la domiciliu. Dacă aveți un pui superior artritic, puteți începe să vedeți modificări ale nivelului lor de energie, Veterinarii spun. S-ar putea să vă găsiți doar pentru plimbări mai lungi și aruncați mai multe bile în fiecare zi după includerea uleiului de semințe de in.

Ulei de krill

Dacă nu ați auzit despre acordarea de ulei de krill la câini, nu sunteți singurul. Deoarece uleiurile de cocos și de pește sunt atât de populare și utilizate pe scară largă în rândul proprietarilor de animale de companie, beneficiile uleiului de krill merg complet neobservate și nerostite. Krill Ulei este foarte diferit de uleiul de pește de zi cu zi; balene, pinguini și calmarii o mănâncă ca o parte principală a dietei lor. Aceste creaturi mici pot fi absorbite la o rată mult mai mare decât peștii și conțin aproximativ 240 mg de EPA față de 180 mg prezent în pește. Cu toate acestea, ambele au fost sugerate ca un remediu holistic pentru a ajuta la tratamentul hipertiroidismului la câini.

Ulei de masline

Ulei de măsline pentru câiniNu în ultimul rând, uleiul de măsline poate fi foarte sănătos atât pentru canini, cât și pentru oameni, ca să nu mai vorbim delicios. Nu aplicați ulei de măsline topic așa cum ați fi ulei de cocos, dar Evoo poate fi adăugat la mâncarea câinelui sau coaptă în tratate. În afară de aciziul omega și gras, vitamina E este, de asemenea, crucială pentru dezvoltarea celulelor sănătoase ale pielii, îl puteți găsi în aproape orice produs de piele popular pentru oameni.

Câinii au nevoie de acest lucru, sau pielea lor poate deveni scalabilă și parched. Când vă dați uleiul de măsline de câine, ar trebui să țineți cont de faptul că există posibilitatea ca aceasta să provoace diaree, motiv pentru care o recomand să o coacem în tratamente. Dacă decideți să le dați-le drept, începeți cu aproximativ ½ la 1 linguriță de ulei de măsline la 20 de kilograme și crește treptat dacă câinele dvs. poate să-l tolereze.

Introducerea de noi uleiuri pentru câini

Când introduceți ceva nou în dieta câinelui dvs. - alimente, uleiuri, suplimente - luați-vă timpul și începeți cu doze mici indiferent de tipul de comestibil. Uleiurile pot perturba digestia la câini și provoacă vărsături și diaree dacă vă dați FIDO prea mult prea curând.

O altă problemă pe care o întâmpină oamenii face o cercetare prea mică asupra ingredientelor alimentelor de câine pe care le cumpără în timp ce își dau simultan uleiurile suplimentare și vitaminele suplimentare. La administrarea aditivilor dietetici, trebuie să vă asigurați că știți cât de mult grăsimile omega-3 și omega-6 (precum și alte substanțe nutritive) sunt deja prezente în mesele zilnice ale câinelui dvs. Apoi, comparați această cantitate la doza recomandată pentru greutatea câinelui dvs. și ajustați corespunzător.

Dacă ați încercat deja să utilizați aceste uleiuri și nu vă vedeți nici o diferență în sănătatea sau aspectul câinelui dvs., este posibil să trebuiască să vă gândiți la schimbarea alimentelor sau să le luați la medicul veterinar pentru un alt aspect. Problemele care stau la baza, cum ar fi puricii și alți paraziți, pot provoca dezastru pe corpul unui câine și arată și în apariția animalului tău de companie.

Citiți următorul: 9 Superfoods pentru câinii care își îmbunătățesc sănătatea (conform științei)

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de câini:

5 uleiuri care sunt bune pentru câinele dvs

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 5 Uleiuri care sunt bune pentru câinele dvs