Dog înapoi leziuni: cauze, prevenire, semne și tratament

Diagrama coloanei vertebrale

Spatele câinelui dvs. este incredibil de important pentru ei. Animalele care merg pe patru picioare se bazează pe posterioare pentru anumite lucruri și pe trimestrele lor față pentru alte lucruri. Spatele câinelui este ceea ce aduce ambele capete împreună, astfel încât să poată funcționa complet. De aceea, vătămarea înapoi a câinilor poate afecta atât de multe capabilități ale câinelui, de la mutarea pe cale să se ridice, culcând din nou în jos și mai mult. În acest articol, vom arunca o privire la unele dintre cauzele și semnele unui prejudiciu de spate pentru câini, împreună cu sfaturi de prevenire și idei de tratament.

În acest articol vom discuta:

  • 5 probleme comune de spate la câini
  • Câine înapoi leziuni: semne de a privi
  • Cum de a preveni problemele de spate pentru câinele dvs
  • Tratamentul pentru rănirea câinilor înapoi

5 răniri comune la câini

Osteoartrita

Osteoartrita este o afecțiune mai frecvent asociată cu câinii mai în vârstă, este cauzată de degenerarea pe termen lung a cartilajului articulat, ceea ce duce la inflamație articulară cronică.

Subluxări

Subluxațiile sunt o afecțiune care poate întrerupe funcția nervoasă datorită nealinierii Vertebrele câinelui. Acest lucru este cauzat de postura săracă în timp, iar în unele cazuri traume. Proprietarii de câini își pot observa câinele devenind stângace și acest lucru se datorează faptului că problemele cu sistemul nervos pot interfera cu comunicarea dintre creier și alte părți ale corpului.

Deformarea spondilozelor coloanei vertebrale
Deformarea spondilozei - Spurs Bony de-a lungul fundului

Boala discului intervertebral

Boala intervertebrală a discului este o stare de spate cunoscută și ca un disc alunecat. Este foarte frecvent în dachshunds ale căror picioare scurte nu sunt concepute pentru a oferi sprijin adecvat spatelui lor. Beagles și Hounds Basset sunt, de asemenea, sensibili genetic la boala discului intervertebral. Condiția se întâmplă atunci când discurile de jeleu între vertebre sunt fie bulge sau izbucni, plasând presiune asupra nervilor în și în jurul măduvei spinării. Poate provoca dureri semnificative la gât și spate, și afectează, de asemenea, zona posterioară care provoacă slăbiciune sau chiar paralizie.

Sindromul lombosacral

Sindromul lumbosacral poate afecta rasele mari de câine, ca ciobănesc german. Nervii din zona inferioară a coloanei vertebrale devin comprimate, ceea ce provoacă durere și slăbiciune sau paralizie în zona posterioară. Poate duce la incontinență, reflexe anormale și anormalități de coadă În modul în care este transportată coada.

Trauma tisulară moale

S-ar putea să recunoașteți trauma țesuturilor moi sub formă de entorse, tulpini și mușchi trași. Deși nu sunt afectate grave, acestea pot fi în continuare foarte dureroase și pot restrânge mișcarea pentru puțin timp.

Câine înapoi leziuni: semne de a privi

Poate fi frustrant și îngrijorător când știi că tu tău câine nu pare corect, Dar nu este clar ce este problema. Dacă vă îngrijorați că câinele dvs. ar putea să se confrunte cu o problemă de spate, ar trebui să le luați pentru a vedea un medic veterinar care poate face o examinare amănunțită.

Între timp, iată câteva semne pentru a privi în câinele dvs .:

  • Reticența de a urca pe scări sau pe plimbarea zilnică
  • Mersul pe lângă custinly sau să păcălească, în special, în special membrele posterioare
  • Generalul Letargie și reticența de a muta sau de a juca ca de obicei
  • Nu la fel de entuziasmat de cină
  • O scădere a apetitului care nu este asociată cu vărsături sau diaree
  • Există o privire în ochii câinelui tău și bănuiți că nu simte cel mai bine
  • O schimbare a atitudinii, iar câinele dvs. nu este la fel de "pentru el" așa cum este de obicei
  • Agresiune care este în afara caracterului pentru câinele dvs
  • Snappy sau grumpy când sunt luați sau mângâiați
  • Reticente în a ridica capul pe deplin și poate presupune o poziție închisă
  • Abdomenul tensionat, mușchii ar putea încerca să susțină o durere înapoi
  • Tremore sau tremurând când nu este rece, sunt adesea un semn de durere

Cum de a preveni problemele de spate pentru câinele dvs

Unul dintre cele mai bune lucruri pe care le puteți face pentru a evita viitoarele probleme de spate Controlați greutatea câinelui. Aceasta înseamnă asigurarea că ei mănâncă cantitatea potrivită de alimente pentru dimensiunea și greutatea lor și că primesc Exercițiul zilnic adecvat.

Obezitatea este unul dintre lucrurile principale care duc la problemele din spate. Greutatea suplimentară adaugă o presiune inutilă asupra zonelor problematice, exacerbând simptomele și provocând noi.

Nu durează prea mult ca câinele dvs. să fie considerat supraîncălzitor sau supraponderal, deci este foarte important să țineți un ochi asupra sănătății lor. Când vă aflați după greutatea câinelui dvs., vă ocupați de coloana vertebrală și acesta este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le puteți face pentru a preveni problemele din spate.

O altă modalitate prin care puteți evita problemele din spate nu poate fi ceva ce doriți să auziți pentru că câinele dvs. se bucură atât de mult, dar jucând remorcherul de război cu câinele dvs. nu este o idee bună. Acest lucru se datorează faptului că jocul pune o mulțime de tulpini pe spatele câinelui tău, iar răsucirea și transformarea entuziastă poate provoca leziuni ale coloanei vertebrale.

De asemenea, aveți grijă când vă ridicați câinele în sus. Trebuie să vă sprijiniți câinii înapoi atunci când le ridicați prin plasarea uneia dintre mâinile sub abdomen și una sub piept. În acest fel, puteți ridica câinele în mod egal, menținând coloana vertebrală dreaptă.

Și în cele din urmă, sărituri, deși unul dintre lucrurile pe care toți câinii le place să le facă, ar trebui să fie descurajați. Este de fapt una dintre cele mai grave acțiuni pentru coloana vertebrală a câinelui. Deci, dacă câinele dvs. îi place să sară în sus să-i salute, poate începe să coborâți la nivelul lor, în loc să-și păstreze spatele.

Tratamentul pentru rănirea câinilor înapoi

Tratamentul pentru rănirea spatelui câinelui va depinde de rănirea însăși. Dar aici sunt câteva remedii de durere care pot ajuta un câine cu o durere înapoi.

Câine spină xray
Filmul cu raze X de câine Vedere laterală cu evidențierea roșie în coloana vertebrală

Medicamente de durere tradițională de la medicul veterinar - Medicamente pentru ameliorarea durerii ca aceasta ar trebui să fie abordată cu prudență, deoarece uneori poate face mai mult rău decât bine, provocând câinele dvs. să-și agraveze rănirea, deoarece nu pot simți durerea, care este exact să oprească acest lucru de la întâmplare.

Fizioterapie - Acest lucru poate ajuta la ameliorarea durerii de spate prin consolidarea părților slabe ale corpului și întinzând zonele care au senzație de senzație.

Hidroterapie - Folosind flotabilitatea apei în Hidroterapie pentru a sprijini câinele, ajută la reducerea presiunii asupra mușchilor și articulațiilor în timp ce își recâștigau mobilitatea și reconstrui puterea. De obicei, cu experiență, câinii fac bine în apă.

Terapie cu laser - Această tehnică stimulează capacitatea naturală a organismului de a se vindeca.

Ecografie - acesta este un tratament care folosește valuri sonore pentru a vindeca, creșterea fluxului sanguin, reducerea umflării și inflamației și ameliorarea durerii.

Acupunctura - În medicina chineză durerea este cauza prin stagnare în corp. Acupunctura îmbunătățește fluxul de energie și, prin urmare, ajută la reducerea durerii.

rezumat

Durerea de spate poate fi inconfortabilă, dureroasă și dezactivată pentru câinele dvs. Cel mai rău lucru este că câinele tău nu vă poate spune când ceva este greșit, iar când știi că ceva i-i irită, nu-ți pot spune ce este. Sperăm că acum veți avea o idee mai bună despre semnele de a privi și o înțelegere clară a ceea ce cauzele și tipurile de leziuni din spate sunt, împreună cu opțiunile potențiale de tratament pentru a vă ajuta câinele.

Citiți următorul: 8 semne că câinele dvs. se confruntă cu dureri articulare

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Dog înapoi leziuni: cauze, prevenire, semne și tratament